Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε ασε στην ησυχια του τον καημενο τον βαγγο....:lol::lol::lol::lol:

Ο μπατζανάκης του πάντως μας άφησε χρόνους ευτυχώς όχι στην αυλή μας αλλά μπροστά στο δρόμο την μεγάλη παρασκευή... και ήτνα ένα αρούρι μαύρο, ωρε μάνα μου!!!

πω πω εχετε γραψει κατεβατο ,τα περασα ολα στα γρηγορα και με ξετρελαθηκα με τα ζουζουνια στη μπανιερα !

εγω δεν προκειται να το ζησω αυτο γιατι ακομα εχουμε θεμα με το μπανιο ,ουρλιαζει για τα μαλλια ,αν δεν πιασουν λιγδα δεν τα πλενουμε

καλη αρχη στον αλεκουκο !ευχομαι να συνηθισει γρηγορα

αυτες τις μερες εχουμε απιστευτη γκρινια μερα νυχτα και μαλλον θα ειναι καποιο δοντι ,εντωμεταξυ εχει φυγει η γιαγια και ο δημ. χτυπαει κατι 2-3μερες εφημεριες και ωρες ωρες δεν την παλευω με τιποτα

δεν γκρινιαζει μονο οταν ειμαστε εξω ,γιαυτο προσπαθω να τη βγαζω οσο μπορω περισσοτερο βολτες

κατα τ' αλλα σημερα ειχαμε την ορκομωσια στη σχολη μετα απο ενα χρονο και βαλε ,ειχαν αναβληθει μερικες και μαζευτηκαμε 97 ατομα!

μεγαλη συγκινηση που πηγα με τη στεφανουλα ,η οποια ηταν η χαρα των φωτογραφων μιας και ηταν αυτη και ενα ακομα μονο παιδακι

το γελιο ηταν οτι καποιοι καθηγητες και συμφοιτητες την τελευταια φορα που με ειδαν ηταν οταν ημουν εγκυος στη στεφανια και τωρα με ειδαν με τη στεφανια στο χερι και να ειμαι παλι εγκυος ,φανταζομαι τι θα σκεφτονται οτι θα γινω κουνελα !

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Άντε Βασούλα και σε σκεφτόμουν πού χάθηκες...

Κουράζεσαι κι εσύ τώρα... Υπομονή!

Λοιπόν σήμερα ο Αλέκος με ζητούσε κατά διαστήματα αλλά ξεχνιόταν κιόλας. Μπήκε μέσα όμως μετά τον κήπο και επίσης έκανε και τσίσια του!

Μόλις με είδε κλασικά έκλαψε και μετά μου έλεγε "ήρθες μαμά!". Είχε και μια διαφωνία με τη δασκάλα γιατί της έλεγε ότι η μαμά είναι στη δουλειά και εκείνη του είπε ότι πήγα στο σούπερ μάρκετ!:rolleyes:

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

τελικα τζιφος! για παιχνιδι το ειδαν και τα δυο....

για τα μυρμηγκακια ξερει τπτ η μαμα σου?τωρα που καλοκαιριαζει θα μας επισκευτουν παλι....

Αναστασία, αν σε κουράζει το φίνγκερ φουντ, γιατί μετά θέλει και μάζεμα, ξέχνα το, όμως γιατί δεν μπορείς να ταΐζεις ταυτόχρονα και τις δύο; Αυτή που τρώει θα τρώει, αυτή που δεν τρώει, θα τρώει στη χειρότερη όσο θα έτρωγε και πριν, όμως χωρίς να ξοδεύεις ιδιαίτερο χρόνο για να... μη φάει, ενώ στην καλύτερη, θα παρασυρθεί από την άλλη και θα φάει και κάτιτίς παραπάνω! Και εννοείται ότι τις ώρες που είναι και ο μεγάλος στο σπίτι, θα τα βάζεις να τρώνε όλα μαζί, κι εσύ μαζί. Δες το λίγο πιο χαλαρά το φαγητό!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

θα το δοκιμασω σοφουκα...ουτως ή αλλως τις εχω διπλα διπλα σε καρεκλακια απλα πρωτα ταιζω την μικρη....θα δοκιμασω να δινω καμια κουταλια και στην αλλη...για να δουμε...

συγχαρητηρια βασω!

tqj2p3.png vvtJp3.png

ο Αλεκος οπως φαινεται θα προσαρμοστει γρηγορα τα παει καλα ,μικρα βηματακια με μικρη βελτιωση μια χαρα !

ευχαριστω για τις ευχες ελπιζω να καταφερω και να το αξιοποιησω

Σοφουκα μηχανικος δομικων εργων

Αναστασακι τελικα τι ονοματα εχετε επιλεξει?

Διαφημίσεις

πριν λιγο που εγραφα τα χρειαστηκα !σκαρφαλωνει πανω μου ως συνηθως μην με δει να καθομαι στον υπολογιστη τρεχει να ανεβει στο τραπεζι

βουταει τα χαπια για το σιδηρο που παιρνω και κανει πως παει να φαει τρελλαθηκα μεχρι να δω οτι δεν ειχε τιποτα στο στομα...ουφ δεκα χρονια μου κοπηκαν

Βασούλι!!!! Συγχαρητήρια!!! Τι τρυφερη φωτό ειναι αυτη.....πολυ συγκινηθηκα...'

εγώ οταν ορκιστηκα ουτε που φανταζομουν τετοια....χεχεχε πανε και χρονια βεβαια(το 2002 νομιζω...)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ήρθε και η μεταμεσονύχτια....

Δεν είμαι ξύπνια γιατί τα παιδιά μου κάνουν πάρτυ, όοοοοοχι.

Κοιμούνται από τις 9 και τα δύο

αλλά τώρα κατόρθωσα να κάνω ένα ντουζάκι και να καθίσω λίγο να σας διαβάσω πεταχτά...

Αναστασάκι έχεις τρελή υπομονή.

Βασούλι, συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία.

Ελένη, καλά τα πάει ο Αλεκούκος...

Λέγκω ζήλεψα εκδρομούλες... και θέλω κι εγώ Νέδα.

Σε πιο χωριό είσασταν και ποιος είναι από 'κει?

Το πατρικό του μπαμπάμου είναι στη Ζαχάρω και φέτος ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να πάμε το καλοκαίρι.

Εμείς αρχίζουμε την Τρίτη τις εκσκαφές για το σπίτι μας και είμαι λίγο στο τρέξιμο.

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...