Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2
      • Δύναμη! 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θεος ο Αγγελούκος!

Γενικά Άφρο μου πλέον μη ρίχνεις τίποτα πυρινικό στον κήπο... κι εγώ την είχα πατήσει με τον Σοζ και το σαλιγκάρι που η λατρεμένη μάνα μου είχε ρίξει στη ζούλα σαλιγκαρόσκονη. Άλλωστε αν θες να εξοντώσεις τα σκουλήκια απλά ξαμώλα τον Αγγελούκο:tongue:

Η θερμοκρασία στο σπίτι είναι 19 βαθμούς, έχει πολύ υγρασία αλλά νομίζω ότι και στο χωριό έχει υγρασία. Εντομεταξύ και στα Κιούρκα που είχαμε πάει πάλι το έπαθε. Πρέπει να το ψάξω λίγο γιατί μάλλον κάτι τον πειράζει αλλά τι...

Άσχετο το βράδυ που τον βάζω στην κούνια τον βάζω στην μια πλευρά και τον βρίσκω ανάποδα στην κάτω πλευρα... πάει έγινε ανθρωπάκι μεγάλο κι αυτό και ξετσουτσούμισε. Γίνεται σφαγή για να καταφέρω να τον βάλω στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου γιατί τεντώνεται και δεν μπορώ να τον δέσω κλπ:D

Μια χαρα τα πήγε πάντως ο Αλεκάκος για πρώτες μέρες!!! Εσένα πως σου φάνηκε που το παιδάκι σου πλέον είναι ένα μεγάλο σχολιαρόπαιδό; :mrgreen:

Καλημέρα!

Ελίζα τέλεια τα μωράκια σου!

Αλήθεια δεν φοβασαι μην γλιστρησουν στη μπανιερα? Θελω να τον βαλω και εγω (γιατι πλεον σηκωνεται απο την μπανιεριτσα του) αλλά φοβαμαι μην φαει καμιά τουμπα...τι ειναι αυτα τα πλαστικά που κάθεται πανω τους η μικρή σου?

θενξ!

Στη μπανιέρα βάζω αντιγλυστρικό πατάκι -βρίσκεις παντού ακόμα και στο σουπερ μαρκετ. Τον Κωστή τον είχα βάλει στη μεγάλη από 8 μηνών γιατί από τη στιγμή που μπόρεσε να σηκωθεί δεν κάθεται στο μπάνιο -τώρα τελευταία λίγο- και ήταν πιο επικίνδυνο στη μικρή. Τη Σοφία έχω κάνα μήνα και είναι ενθουσιασμένη. Φυσικά δεν την αφήνω λεπτό. Ο Κωστής το 'χει πλέον και αν χρειαστεί τον αφήνω για κανένα λεπτό.

ελιζα εμεις μπορουμε σαββατο, παρε με οποτε θελεις τηλ.να συνεννοηθουμε!!και οχι, δεν εχω τις φωτο, τις θελω παραυτα, γιατι βλεπω οτι το΄χεις το καλλιτεχνικο και θα ειναι τελειες! αχ σε αντιθεση με μενα που βγαζω πολυ μαπα πραγμα.... αν δεν ηταν κ η ομορφαδα της ερατως να το σωσει το θεμα.....!:tongue:

οκ κούκλα! Μιλάμε για Σάββατο. Για τις φωτό επιφυλλάσομαι. Μάλλον από αύριο γιατί δεν τις έχω μαζί μου και το βράδυ περιμένουμε μια φίλη και δεν το βλέπω να κάθομαι στο πισι.

...αλλα δε πρεπει να τα αφηνεις δευτερολεπτο χωρις να τα βλεπεις κανουν τ απιο απιθανα πραματα.
Αυτό!
... κ ισα που προλαβα κ του εβγαλα ενα υπεροχο σκουλικι απο το στομα του! ΚΑι το ερώτημά μου ειναι, μιας πριν λιγες μερες ειχαμε ριξει ενα φαρμακο για τα σκουλικια, το σκουλικακι αυτο ειχε φαει φαρμακακι πριν ή οχι?
Βασικά για το σκουλικάκι δεν πειράζει...πρωτεϊνες:lol:, το φάρμακο βέβαια:? ΜΠΛΙΑΞ!!! μα πως τους έρχεται:confused:

Η Σοφία κατάφερε να τσιμπήσει μικρή άσπρη αχιβάδα στην παραλία το Πάσχα ενώ την κοιτάγαμε. Πάλι καλά που δεν πνίγηκε..

...Χτες ειχαμε κ μεις ενημερωση στο σχολειο κ μου ελεγε η δασκαλα οτι ποτε δεν εφερε αντιρρηση για τον υπνο, στριφογυρναει μεν λιγο, αλλα κοιμαται μονη της. Στο σπιτι μου βγαζει την πιστη. Κ η ανηψια μου, εκει ποτε δε ζηταει πιπιλα, στο σπιτι γινεται μαχη καθε μερα. ΜΑς παιζουν κανονικα μου φαινεται!

Κοίτα, ο Κωστής από μηνών αρνείται να κοιμηθεί το μεσημέρι στο σπίτι. Στο σχολείο, αφού αντιστάθηκε 3-4 μέρες, το πήρε απόφαση και απλά ΞΕΡΑΙΝΕΤΑΙ!

DPYUp2.png EYukp3.png

Μπονζουρ!

Σήμερα από το σπίτι μου άρχισε τα μην πας δουλειά, να κάτσεις στο γραφείο και τέτοια... Και μόλις τον άφησα βέβαια έβαλε τα κλάματα... Όντως μεγάλωσαν τα παιδιά μας φιλενάδεεεεςςςςςς! Πάντως ψιλοσπαράζει η καρδιά μου όπως και να χει.... Και μου το είπε από το αυτοκίνητο θα κλαίω μαμά!

Χθες η τσουλουφίτσα δίπλα μας κοιμήθηκε μια χαρά... Βρε τα άτιμα θέλουν επαφή... Μπορεί βέβαια εγώ να ξεκουράστηκα περισότερο μια και δεν χρειαζόταν να σηκώνομαι κάθε 2 ώρες.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Μπονζουρ!

Σήμερα από το σπίτι μου άρχισε τα μην πας δουλειά, να κάτσεις στο γραφείο και τέτοια... Και μόλις τον άφησα βέβαια έβαλε τα κλάματα... Όντως μεγάλωσαν τα παιδιά μας φιλενάδεεεεςςςςςς! Πάντως ψιλοσπαράζει η καρδιά μου όπως και να χει.... Και μου το είπε από το αυτοκίνητο θα κλαίω μαμά!

Χθες η τσουλουφίτσα δίπλα μας κοιμήθηκε μια χαρά... Βρε τα άτιμα θέλουν επαφή... Μπορεί βέβαια εγώ να ξεκουράστηκα περισότερο μια και δεν χρειαζόταν να σηκώνομαι κάθε 2 ώρες.

Ωχ μωρέ το Αλεκάκι:| Είναι ψιλοφρίκη η φάση της προσαρμογής...

DPYUp2.png EYukp3.png

Μπονζουρ!

Άχου το μωρό μου... Εγώ την πρώτη φορά που τον άφησα στον παιδικό είχα πάει στο φαρμακείο να πάρω κάτι και κατέληξα να κλαίω κανα μισάωρο και να μου δίνουν χαρτομάντηλα... ρόμπα σας λέω.

Τι λέτε τώρα! Εγω τον αφήνω και σπίτι και στην γιαγια που περνάνε και σουπερ και πάλι φευγω με το ζόρι για δουλεια και σκέφτομαι τι καλα θα ηταν αν δεν δούλευα...:roll:

δύσκολη φάση...:(

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Ελιζάκι μούρλια τα μωρά σου στη μπανιέρα!!! Και χρόνια πολλά, καθυστερημένα, για το Σοφάκι!

Αναστασία σε θαυμάζω απεριόριστα! Τέλειο προγραμματάκι, φαινόταν παιδί μου, είσαι η πιο κουλ μαμά που ξέρω! Πρέπει όταν έρθεις Αθήνα να οργανώσουμε σεμινάρια!

Λενιώ, φυσιολογική η αντίδραση του Αλέκου, αλλά και εγώ θυμάμαι τη στενοχώρια που είχα τραβήξει στην αρχή με τον παιδικό....Πάντως αυτή τη βδομάδα μου γκρινιάζει η Λήδα...καλόμαθε από τις διακοπές και τις εκδρομές και δε θέλει σχολείο...Και εμένα μου ανακοινώνει ότι κλαίει....''όταν είμαι στο σχολείο κλαίω γιατί θέλω τη μαμά μου, δηλαδή εσένα''...

Αφροδιτούλι, ταλιμπάν ο βαφτιστηράκος;;;Τελικά σκέφτομαι ότι έπρεπε να τον βαφτίσουμε όσο ήταν μικρός και βολικός! :)

Πρωην συμπεθέρα, τι έγινε με το πρόγραμμα;;;Πάντως για αλλεργική ρινίτιδα μου φαίνεται του Νικόλα....

Νταφάκι, βάλε καμιά φωτο από Μπιλμπάο! Πήγατε και Σαν Σεμπαστιάν είπες;;; Φάγατε καλά; Ακόμα θυμάμαι τι τέλεια είχα φάει στη χώρα των Βάσκων! Είναι αυθεντικοί γκουρμέ!!!

Λοιπόν, σήμερα έβαλα υγραντήρα στον μικρό και κοιμήθηκε από τις 12 ως τις 6 σερί!!!Τυχαίο ή όχι;;;

Και μου το είπε από το αυτοκίνητο θα κλαίω μαμά!

Αχου μωρε εκανε κ δηλωση... Τωρα αυτο πως να το παρεις? Οτι ξερει οτι δε θα περασει καλα? Αποκλειεται να προλαβαν να του φερθουν ασχημα. Οτι ξερει οτι θα του λειψεις? Δυσκολο μιας κ εχει μαθει να μην ειστε μαζι καποιες ωρες. Οτι θελει να σου δημιουργησει τυψεις γιατι βλεπει οτι τσιμπας? Μαλλον προς το 3τριτο κλίνω...

Σιγουρα θα σταμ,ατησε οταν συνειδητοποιησε οτι δεν εισαι εκει. Φανταζομαι δε θα μεινει πολλες ωρες, ε?

Για πες πως τα πηγε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...