Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

στις 12 ειχε πει η ελιζα νομιζω...οταν λετε στο καφε, εννοειται αυτο το μικρο μακροστενο που εχει τραπεζακια εξω και ειναι απο την πλευρα της μικρης λιμουλας με τα κοκκινα ψαρια; (τι περιγραφη ομως!!:rolleyes:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στις 12 ειχε πει η ελιζα νομιζω...οταν λετε στο καφε, εννοειται αυτο το μικρο μακροστενο που εχει τραπεζακια εξω και ειναι απο την πλευρα της μικρης λιμουλας με τα κοκκινα ψαρια; (τι περιγραφη ομως!!:rolleyes:)

Ναι εκεί...

Εγώ θα έρθω κατά τις 12...

Καλά για τις εγκυούλες δεν μπορώ να πω! Είστε πανέτοιμες... Εγώ έφτιαξα βαλίτσα για μαιευτήριο μόλις με πιάσαν οι πόνοι... Γι αυτό ξέχασα τα μισά μου πράγματα αλλά τελικά κάποιος θα σου τα φέρει...

Όσο για τα Μπράξτον δεν γνωρίζω...

Αφροδιτάκι κρίμα που δεν θα τα καταφέρεις, να κανονίσουμε να πάμε στην Τάτι πριν γεννήσει...

Εγώ σήμερα παράτησα τη δουλειά και πήρα τσουλυοφίτσα και πήγαμε για καφέ και ψώνια στο Χαλάνδρι... Μετά ήρθα πήρα Αλέκο και πήγαμε στη μαμά μου... Γυρίσαμε στις 11!

Έχει τέλειες μέρες και πρέπει να τις χαρούμε... Και άσε τους άλλους να στέλνουν μέιλ...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ds τουλαχιστον θα ερθεις στο παρεντχολικς;πες στον συντροφο οτι αυτο το κοσμοιστορικο γεγονος δεν μπορεις να το χασεις!!!;):tongue:

μαλλον θα ερθουμε του το εχω πει απο οταν μας εγραψα,οποτε μαλλον ειναι οκ;););)

εκτος και αν ειμαστε εκτος αθηνων..;)

ενταξει!!!!απλα τελειο!!!!!!:tongue::tongue::tongue::

θελω κ στην αθηνα τετοιοοοοοοοοο!!!!

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω για υπνο κοπελιες!!! καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!!

οι θηλαζουσες να εχουν ενα βραδυ γεματο υπνο και οι εγκυουλες ενα βραδυ χωρις συσπασουλες, ωστε να κοιμηθουν και αυτες ηρεμα.....;)

καλα να περασετε αυριο!!!!!:D:D:D:D

φιλακια!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Δεν σας παρακολουθούσα λιγες μερες γιατι δεν μου έρχονταν ειδοποιήσεις αλλά τελικώς καλώς έτυχε έτσι γιατι όλο για αυτα τα κολασμένα μπισκότα μιλάτε και θα με κάνετε να υποπέσω σε αμάρτημα τώρα που πήγα σε διαιτολόγο και το έχω πάρει σοβαρά το σπορ...αααα...όταν γραφετε για μπισκότα και λοιπά γλυκά να τα βάζετε με spoiler για να μην ξερογλειφόμαστε!:)

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Άλλη μια μέρα ξεκίνησε πρωίιιιιιι πρωίιιιι... το συνήθισα μπορώ να πω... μεχρι και πλυντήριο έβαλα στις 6...

Ο Μάνος πολύ μύξα! Φταρνίζεται και φεύγει ένα μακρυνάρι...... Να δω πως θα τον πάω παιδικό έτσι.....

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Ναι εκεί...

Εγώ θα έρθω κατά τις 12...

Καλά για τις εγκυούλες δεν μπορώ να πω! Είστε πανέτοιμες...

εχμ, η Ευη είναι πανετοιμη, μην μας βάζεις στην ίδια κατηγορία εγώ πρέπει να ανακαλύψω που είναι καταχωνιασμένα ακόμα ριλαξ, καθισματακι αυτοκινήτου κλπκλπ

Οσο για βαλιτσα τί αγνωστο είναι αυτό...

Μονο τα ρουχα εβαλα την μαμυ να τα πλυνει και να τα σιδερωσει καθοτι είπαμε νεστινγκ αλλά να μην το παρακάνουμε κιόλας....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Τατιάνα μου εγώ δεν έχω χώρο στο σπίτι οπότε port bebe και relax τα έχω στους γονείς μου!

Θα τα φέρουν μόλις γεννήσω.

Τα ρούχα τα έπλυνε επίσης η μάμυ γιατί εμένα αυτό το νεστινγκ δεν μου 'χει έρθει ακόμη.

Συναντησούλα σήμερα!!!

Τι όμορφαααα! Είναι και ο καιρός αυτές τις μέρες υπέροχος!

Να περάσετε πολύ όμορφαααααα!

899667.png226174.png

Καλημέρα μικρές μου τουλούμπες...

Καλά για τις εγκυούλες δεν μπορώ να πω! Είστε πανέτοιμες... Εγώ έφτιαξα βαλίτσα για μαιευτήριο μόλις με πιάσαν οι πόνοι... Γι αυτό ξέχασα τα μισά μου πράγματα αλλά τελικά κάποιος θα σου τα φέρει...

Είσαι τρελή; Λες να φτιάξω από τώρα πράγματα;;; Πιο αναβλητικό άτομο δεν υπάρχει... Ή μάλλον όπως είδες υπάρχουν κιάλλα... Τάτιιιιιιιι!!!

Εγώ είχα φτιάξει την βαλίτσα μια μέρα πριν με πιάσουν γιατί με απείλησε ο γιωργάκης:tongue: αλλιώς έτσι θα πήγαινα στο νοσοκομείο. Άσε που ψυχολογικά δεν μου πάει να φτιάξω τόσο νωρίς πράγματα!

Εγώ να ρωτήσω κάτι κρετίνικο (ρώτησα και την Τάτι αλλά δεν πήρα την σωστή απάντηση) τα μπεμπέ ρουχαλάκια που τα είχα πλύνει πριν τα μαζέψω με ένα σιδέρωμα δεν είναι εντάξει;;; Τώρα θα μου πεις στο χέρι θα τα πλύνεις αλλά να μην ρωτήσω η ακαμάτρα;

Ο Θοδωρής τέταρτο βράδυ με ξυπνήματα κάθε σαραντάλεπτο- μία ώρα... έχει πολύ φλέμα ο έρμος. Ευτυχώς σήμερα σηκωνόταν κι ο Γιωργάκος τις περισσότερες φορές γιατί κλάταρα απ'την αυπνοία και δεν μπορούσα ούτε γάλα να βράσω. Έτσι σήμερις θα με δείτε στον καφέ με δερματάκι φράπα... κουκλι ζωγραφιστό σας λέω καλέ:mrgreen: (τρομάρα μου)

Διαφημίσεις

Δεν το ήθελα γλυκούλα μου αλλά όταν με πιάνουν οι μαύρες μου και τα ψυχολογικά μου το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να τα βρω πρώτα με τον εαυτό μου και μετά να ξανακοινωνικοποιηθώ... δεν μου φταίει και σε τίποτα ο λοιπόν κόσμος;)

καλά ξύπνησα φουριόζα-φουριόζα.... μην το ξανακούσω αυτό! οι φίλοι Λέγκω μου είναι και για τα καλά μας και για τα άσχημα, για τα πάνω μας και για τα κάτω μας, δεν είναι μόνο για να κάνουμε τον Καραγκιόζη και να γελάμε (που κι αυτό πολύ σημαντικό είναι εδώ που τα λέμε)

Καλημέρα είπα; όχι! σας έπιασα από τα μούτρα κατευθείαν. Καλημέρα!!!!

Αααα σας είπα τι κολασμένη ιεροσυλία έκανα;;; (σκάνδαλο... συγνώμη χλοάκο μου) Έκανα τα βρωμομπίσκοτα αλλά με μικρούουουουουλες παραλλαγές... έβαλα ελαιόλαδο αντί για το άλλο λάδι, πρόσθεσα και λίγο γαλατάκι κι αντί για σταφίδες έβαλα κομματάκια κουβερτούρας. Τι να λεμε κόλαση!!! :mrgreen:

Σιρόπι αγάβης έβαλες;;; γιατί αν έβαλες συγχωρούνται οι υπόλοιπες ατασθαλίες...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Το προλαβαίνω μια χαρά. Θα τα προγραμματίσω όλα Δε-Τρ-Τε και θα είμαι ο πρώτος.... απαυτός που δεν θα παραβρεθεί στην ιστορία. Θα κάνω παγκόσμια πρώτη κοπελιά!!!! :P:p:p:p:p:tongue::tongue::tongue::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Α και να σου πω ΣΜΑΤΣ!!!!

Λεγκούλι κι εγώ με ελαιόλαδο τα εκανα αλλά ψιλο λασπε μου βγηκαν...εχω ενα θεμα με την μπανανα εγώ παντα κατι δεν γινεται καλά....αλλα γενικα ειναι πολυ νοστιμα και η μικρη τα τρωει δυο δυο!
Γιατί λασπόσπανε πολυαγαπημένη μου; Εγώ πήρα υλικά να ξαναφτιάξω αύριο... Βέβαια ο μικρός ούτε που τα πλησιάζει αλλά δεν πειράζει θα τα φάω όλα μόνη μου χα!!!:cool:

Λοιπόν τελικά θα αναγκαστώ να τα φτιάξω και του λόγου μου αυτά τα βρωμομπίσκοτα. Με αυτή την παραλλαγή μου φαίνονται πολύ δελεαστικά.

και επίσης Τάτι με έχει φάει η αγωνία τι να'ναι αυτό που πρέπει να γίνει συγκεκριμένες ημερομηνίες και θα κάνεις και παγκόσμια πρώτη

:confused::roll: όπως βλέπεις κατάφερες να μας βάλεις στο τρυπάκι κοπελιά....

καλημερα!!παρασκευη σημερα !!:D

ωραια μερα σας κανει για την συναντηση,καλα να περασετε !

λεγκω εγω θα τα περναγα ενα χερακι ,ενα φρεσκαρισμα θα το θελουν !

ευη λατρευω μαλαμα !

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Εγώ να ρωτήσω κάτι κρετίνικο (ρώτησα και την Τάτι αλλά δεν πήρα την σωστή απάντηση) τα μπεμπέ ρουχαλάκια που τα είχα πλύνει πριν τα μαζέψω με ένα σιδέρωμα δεν είναι εντάξει;;; Τώρα θα μου πεις στο χέρι θα τα πλύνεις αλλά να μην ρωτήσω η ακαμάτρα;

Βλέπω ότι το παλεύεις, έ....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλύτερα να τα πλύνεις παρά να τα σιδερώσεις μου φαίνεται, πάντως...

Πόσα κιλά θα πάρω μέχρι να γεννήσω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Εντωμεταξύ έχω πονάκια χαμηλά, ας αντέξω μεχρι την Τετάρτη και μετά ας γίνει ότι θέλει:)

τριανταφυλλένιες μου σας χαιρετώ...

εντιτ: όσον αφορά τις προετοιμασίες, επαφύομαι στο γεγονός ότι τις 4 ημέρες που θα είμαι στο μαιευτήριο ο Μικ προλαβαίνει να τα πλύνει και να τα σιδερώσει όλα! Πως με βρίσκετε;;;;

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ζουμπουρλούδια!!!!!!!

καλέ γεννήστε σπίτι να μην έχετε να ανησυχείτε για βαλίτσες, νέστινγκ και λοιπά ακατανόμαστα :lol: χουχού έχω όρεξη, γιατί είναι παρασκευή!!! Αν και θα ρθω στη δουλειά τη Κυριακή (κλαψ, λυγμ, μπουίίίίί....πάει ο μεσημεριανός ύπνος)

Επειδή μου τη δίνει που δε μπορώ να δω τα γιουτούμπια σας, θα σας βάλω εγώ ραδιόφωνο:

www.babyradio.gr (πατήστε στο λινκ για Live, καπως έτσι). ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ!

Στο σπίτι το άφησα ανοιχτό, και έμαθα στη μάμυ να ανοιγοκλείνει τα ηχεία (η γρήγορη λύση :P ). H Μαρίνα έχει εκστασιαστεί! λέει και παραμυθάκια...χτες το βράδυ ακούγαμε τον τζίτζικα και τον μέρμηγκα!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...