Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλά Ελίζα τέλειες! Και η Σοφία μοιάζει στο Ν όσο περνάει ο καιρός... Τέτοιος καιρός ήταν πέρσυ που έγραφες για τις αντιδράσεις του Κωστή... Περνάει γρήγορα...

Εμένα πάντως μου χάλασε το θήλαστρο και η εγγύηση είναι για 2 χρόνια οπότε θα δανειστώ ένα από μια φίλη... Τη χειρότερη στιγμή... Στο επόμενο παιδί θα χρειαστώ θήλαστρο μαζί με τα λεξοτανίλ.... Χαχαχαχα

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελιζα τελειες οι φωτο!

μαρεσε το σχεδιο της τουρτας....!

και επισης η φωτο με την μπανιερα!θα ειναι πολυ διασκεδαστικο για τα παιδια....

φανταζομαι να βαζω και τα τρια...θα γινεται χαμος..... :)

αληθεια μπορεσατε να διαβασετε ολοκληρο το ποστ?αφου εγω που πηγα να το διαβασω για να τσεκαρω τι εγραψα πραγματικα σε καποια φαση χαθηκα....

κοριτσια ευχαριστω για τα μπραβο και τα συγχαρητηρια....αλλα πραγματικα κοιταζω να ασχολουμαι με τα ακρως σημαντικα ΜΟΝΟ.....αφου οταν ερχεται η κοπελα και βλεπει την κουζινα παθαινει κατι....ειναι και πολυ της καθαριοτητας οποτε αναλαμβανει και μας ξεβρωμιζει αρκετα θα ελεγα....πραγματικα ειναι μεγαλη βοηθεια και με τα παιδια αλλα και με το σπιτι....

το μονο μου παραπονο ειναι οτι ειμαστε δυσκολοκινητο σχημα σε μετακινησεις....και ετσι αυτες ειναι λιγες και μετρημενες....τωρα βεβαια που θα καλοκαιριασει και θα μεγαλωσουν κι αλλο τα παιδια ελπιζω να ειναι ολα πιο ευκολα....

δεν σας ειπα....την αλλη κυριακη βαφτιζομασται.....να περασει κι αυτο να τελιωνουμε.....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Iσως ειμαι η εξαίρεση αλλά για μένα οι στερεές ήταν πραγματική ανακούφιση...επιτέλους χορταινε και άφησε ήσυχο το στήθος μου! Και ναι έτρωγε φουλαριστός!

Ελίζα τέλεια τα μωράκια σου!

Αλήθεια δεν φοβασαι μην γλιστρησουν στη μπανιερα? Θελω να τον βαλω και εγω (γιατι πλεον σηκωνεται απο την μπανιεριτσα του) αλλά φοβαμαι μην φαει καμιά τουμπα...τι ειναι αυτα τα πλαστικά που κάθεται πανω τους η μικρή σου?

ελιζα εμεις μπορουμε σαββατο, παρε με οποτε θελεις τηλ.να συνεννοηθουμε!!και οχι, δεν εχω τις φωτο, τις θελω παραυτα, γιατι βλεπω οτι το΄χεις το καλλιτεχνικο και θα ειναι τελειες! αχ σε αντιθεση με μενα που βγαζω πολυ μαπα πραγμα.... αν δεν ηταν κ η ομορφαδα της ερατως να το σωσει το θεμα.....!:tongue:

κουκλακια ειναι κ τα δυο σου τα ζουζουνια με φοβερες ματαρες...!!!πως μεγαλωνουν τα παιδια τοσο γρηγορα θε μου, παντα απιστευτο μου φαινεται ....

λεγκ κ μυρτ καλως τες, τι καλα στην εξοχη!!!:D

ανασταζι υποκλινομαι κ εγω με τη σειρα μου, εσυ και η σοφουκα ειστε αξιοθαυμαστες....!ας ειχα εστω το 1% απο την υπομονη κ τον προγραμματισμο σας κ θα ηταν ολα πολυ πολυ καλυτερα...αχ.....τωρα δεν θελω ουτε να ακουω για 2ο!!:roll: πολυ ομορφα ονοματα τους διαλεξατε:)

για το φαι που λετε....ηθελα να σας ρωτησω εδω κ λιγο καιρο......εμεις εκει που ξεκινησαμε πατημενα με πηρουνι στους 8 μηνες κ φινγκερ φουντ μπανανα -αβοκαντο ρυζογκοφρετες κ τα ετρωγε μια χαρα, εδω κ κανα μηνα δεν θελει να τα βλεπει, τα φτυνει:confused: μονο τη ρυζογκοφρετα τρωει σαν τρελη!!και τα θελει ολα οχι πατημενα, ουτε στο χερι, αλλα εντελως λιωμενα!!!!και παλι δεν τρωει οπως ετρωγε, ξαφνικα εγινε δυσκολη.....τι 'ν' τουτο παλι; το αχλαδι το φτυνει, το μηλο ουτε να το δει, τη μπανανα επισης....αν μπορουσε να τρωει ολη μερα ρυζογκοφρετες και ψωμι, θα το εκανε!και να πω οτι της δινω πολυ!μια φορα την ημερα απο μιση ρυζογκοφρετα για σνακ!οσο για ψωμι...δοκιμασε πρωτη φορα στο μπιλμπαο, αφου εμεις ψωμι τρωμε σπανιοτατα, και δεν ηθελε να τρεφεται με τιποτα αλλο!!!:shock: τωρα αμα δει ψωμι, θα χαλασει ο κοσμος!

δεν την καταλαβαινω καθολου......:confused:

τζεν για το μπανιο λεω να τις παρω αντιολισθητικο πατακι μπανιου και να καθεται (λεμε τωρα) εκει...

και τελος....μετα χαρας να σας βαλω φωτο, αλλα θα μου παρει λιγο χρονο, εχω κανει απειρες προσπαθειες αλλα δεν το 'χω γμτ....ολο βλακειες κανω!:?

Καλημέρααααα... νυσταζωωωωω:cool:

Εχθες για να κάνω το πρόγραμμα τους λέω μπορώ είτε μέχρι τις 1,30 που έρχεται ο θοδωρίκος είτε μετά τις 9 που τα κοιμίζω... μου ήρθαν 2 παρά και φύγαν έξι... που σημαίνει ότι μου αφήσαν δύο παιδιά σε νευρικό κλονισμό απ'την κούραση και την τσίτα γιατί δεν κοιμήθηκαν, ένα σπίτι μπ....λο γιατί ναι μεν η Α κοίταζε τον θοδωρίκο αλλά τον άφηνε και να αλονίζει άρα ο κύριος πήρε χώματα απ'τον κήπο, νερά απ'τον κουβά και σβουγγαρι πιάτων και τη συνέχεια την φαντάζεστε... και βεβαίως το πρόγραμμα ατελείωτο γιατί μέσα στον πανικό αδύνατον να τελειώσουμε. Αυτά ενημερωτικά για να γκρινιάξω λίγο... α ναι και τον θοδωρή χωρίς παπούτσια γιατί ακόμα να στεγνώσουν... έχω κάτι άλλα μόνο που του είναι ολίγον μικρά.

Αναστασία, τα γράφεις παιδί μου πολύ απλά και αυτό με εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο:mrgreen:

Βάλτε και τον θοδωρή στα παιδιά που μισούσαν τα αλεσμένα και δεν τα φάγανε ποτέ...

Ελίζα σούπερ οι φωτό! Ρε είναι πολύ όμορφα τα παιδάκια σου... τα μάτια τους δεν παίζονται απλά!!!

Άμα προλάβω θα ανεβάσω κι εγώ κάποιες.

Ευγενάκο μου όπως λέει το σοφό ανήλικο βάλε πατάκι/ια.

Λοιπόν ο μικρός όσο είμασταν στο χωριό δεν είχε πρόβλημα με το βραδινό μπούκωμα ή τουλάχιστον όσο πήγαινε εξαφανιζόταν, εδώ πάλι τα ίδια... τι κουφό είναι αυτό.

Σταματάω γιατί χαζεύω και δεν ξέρω πότε θα τελειώσω...

Καλημερα καλημερα!

Τιο ομορφες υπαρξεις ειδα πρωι πρωι!!! Σοφακι ειναι τελεια τα παιδακια σου κ η Σοφια πολυ σουπια μου φαινεται! Σμουτς σμουτς σμουτς. Και γω μαζι τα βαζω στο μπανιο και τρελλενονται, θελουν και αυτα να ειναι παρεα, αλλα δε πρεπει να τα αφηνεις δευτερολεπτο χωρις να τα βλεπεις κανουν τ απιο απιθανα πραματα.

Βεβαια για τον Αγγελο αυτο ισχυει γενικοτερα, οχι μονο στο μπανιο. Για δυο δευτερολετα δεν τον προσεχε ο Σακης χτες κ ισα που προλαβα κ του εβγαλα ενα υπεροχο σκουλικι απο το στομα του! ΚΑι το ερώτημά μου ειναι, μιας πριν λιγες μερες ειχαμε ριξει ενα φαρμακο για τα σκουλικια, το σκουλικακι αυτο ειχε φαει φαρμακακι πριν ή οχι? Ευτυχως τον ειδα κ νομιζω οτι αφαιρεσα το ζωο πριν πολτοποιηθει, αλλα οπως κ να το κανεις ηταν ενα θεματακι. Ενα το σκηνικο με τις πανες στο πλυντηριο κ ενα αυτο, νομιζω οτι ο θοδωρης κρυφα παρεδωσε (μιας κ μεγαλωνει κ ωριμαζει) τη σκυταλη της σκανταλιας στον Αγγελο, μεχρι να παρει τα πανω του ο Νικόλας.

Αναστασίααααα! Μια σταλα να ειχα κ γω απο την οργανωσή σου, τι καλα που θα ηταν! Εισαι τελεια, μπραβο κοριτσαρα μου! Με το καλο η βαφτιση, αντε να τις λες με το ονομά τους πια, αν κ τις συνηθισαμε μικρη κ μεγαλη!

Βρε Σοφακι, ακομα το ιντερνέτι? Μας λειπεις λέμε!

Α, και μενα το κατσικακι το πασχα, μια χαρα το καταβροχθιζε! Βεβαια πλεον ο Αγγελος καταβροχθιζει τα παντα, ανεξαστητου μορφης και ανεξαρτητως αν ειναι εδωδιμα ή οχι!

Ελενη, φυσιολογικότατη μου φαινεται κ μενα η αντιδραση του Αλεκου! Λογικο ειναι να κλαψει κ λιγο, αλλα θα προσαρμοστει κ θα ειναι μια χαρα. Αλλα τα σθατα σε μας μας κανουν κολπα εκει ειναι μια χαρα. Εκλαψε μολις ειδε εσενα... Χτες ειχαμε κ μεις ενημερωση στο σχολειο κ μου ελεγε η δασκαλα οτι ποτε δεν εφερε αντιρρηση για τον υπνο, στριφογυρναει μεν λιγο, αλλα κοιμαται μονη της. Στο σπιτι μου βγαζει την πιστη. Κ η ανηψια μου, εκει ποτε δε ζηταει πιπιλα, στο σπιτι γινεται μαχη καθε μερα. ΜΑς παιζουν κανονικα μου φαινεται!

Διαφημίσεις

α, ειχα ξεκινησει να γραφω πριν τη λεγκω... αντε τη μιση σκυταλη μας εδωσε ο θοδωρης, την αλλη μιση την κρατησε για την παρτη του!

Α, μπας κ τον ενοχλει τιποτα εδω στη πολη? Καποιο απορρυπαντικο στα σεντονια του, καποιο φυτο ή το κλιμα γενικότερα? Υγραντηρας κανει τιποτα?

καλημέρα!!

ο Αγγελος γίνεται ταρζανάκι!!! Σοζ, Μήτσους και τώρα ΚΑΙ ο Άγγελος!! Το τιμ της συμφοράς (για τους άλλους :tongue: ) :D Από περπάτημα πώς πάει Άφρο??

ανασταζί, ωραία ονόματα για τις κοπελίτσες σου!!!

Ελιζάκι, μόνο μικρές μπόρεσα να δω τις φώτο, αλλά φαίνονται καταπληκτικές!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

ο Αγγελος γίνεται ταρζανάκι!!! Σοζ, Μήτσους και τώρα ΚΑΙ ο Άγγελος!! Το τιμ της συμφοράς (για τους άλλους :tongue: ) :D Από περπάτημα πώς πάει Άφρο??

Να φτιαξω μπουγατσα κασεροπιτα ή καρυδοπιτα? Μεχρι να αποφασίσω θα περπατησει κανονικα. Χτες εκανε 3 βηματικα αλλα μετα βούτα με τα μουτρα. Δε πτοειται ομως, προσπαθει. Ειναι πολυ βαρυς κ βιαστικος ομως και τον παει πισω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...