Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2
      • Δύναμη! 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γιατί με αυτά που διαβάζω αρχίζω να πιστεύω ότι όταν θα μπουν οι στερεές θα την κάνω από το παράθυρο?

Αναστασία πόσα γεύματα στερεά κάνετε και τι περιλαμβάνουν? Πώς την παλεύεις και ταίζεις, ξεσκατίζεις, κοιμίζεις 3 παιδιά αναρωτιέμαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί με αυτά που διαβάζω αρχίζω να πιστεύω ότι όταν θα μπουν οι στερεές θα την κάνω από το παράθυρο?

Αναστασία πόσα γεύματα στερεά κάνετε και τι περιλαμβάνουν? Πώς την παλεύεις και ταίζεις, ξεσκατίζεις, κοιμίζεις 3 παιδιά αναρωτιέμαι!

λοιπον ακου να μαθαινεις...:lol::lol::lol::lol:

η μερα μας ξεκιναει στις 7μιση συνηθως...ο Στρατος εχει ηδη ξυπνησει εχει πιει το γαλα του και εχει αλλαξει μαζι με τον μπαμπα του και εκεινη την ωρα με καλημεριζουν και φευγουν για δουλεια και σχολειο....εγω κανω ενα ψιλοσυμμαζεμα και συγχρονως ξυπνανε μια μια και οι μικρες οποτε αλλαζω και ταιζω αν χρειαστει...(συνηθως εχουν ξυπνησει γυρω στις 6 και εχουν ηδη πιει γαλατακι..)μετα εχω καμια ωριτσα ελευθερη να πιω ενα καφεδακι και να καθησω λιγο στον υπολογιστη καθως τα κοριτσακια παιζουν διπλα μου με τα παιχνιδακια τους....κατα τις 9 ξεκιναει η διαδικασια της φρουτοκρεμας καθαριζουμε-αλεθουμε φρουτα και ειπαμε τρωει πρωτα η μικρη (κανα 20λεπτο) μετα προσπαθω με την στρουμπουλουλα κανα μισαωρο το πολυ-πολυ γιατι μετα εκνευριζομαι(συνηθως μονο γλειφεται αλλα δεν κατεβαινει τπτ προς τα κατω....)ετσι φτανουμε κατα τις 10 και κατι με 10 και μιση οπου θηλαζω την μεγαλη και συγχρονως κουναω την μικρη στο ριλαξ(με το ποδι παρακαλω!)να κοιμηθει και ριχνω και καμια ματια και το λαπτοπι...μολις εχει φαει η μεγαλη και εχει αποκοιμηθει την βαζω στο κρεββατι της και θηλαζω μισοκοιμησμενη λιγο και την μικρη....την ωρα που κοιμουνται βαζω φαγητο για εμας και για τις μικρες....μετα κατα τις 1 περιπου τρωνε φαγητο (πατατα-καροτο-κολοκυθι-μοσχαρι ή κοτοπουλο και σιγα-σιγα καποιο ακομα λαχανικο,οσπριο,ζυμαρικο.....)....αυτο μας παει περιπου μεχρι τις 2... 2μιση επιστρεφουν οι αντρες... καθομαστε ολοι μαζι στην κουζινα και τρωμε....λιγο παιζουμε με τον στρατο και 3μιση κοιμουνται ολα....αν προλαβω και γω κανα μισαωρο...το απογευμα μενουμε ολοι σπιτι ή καποιες μερες φευγει ο μπαμπας και ερχεται η κοπελα που μας βοηθαει....η μικρη μπορει να φαει λιγο γιαουρτακι(μια φορα εφαγε και λιγο τραχανα)ή καμοια κρεμα χολε...η μεγαλη δοκιμαζει μεν δεν τρωει δε...

οποτε μετα θηλαζουν και οι δυο (μπορει και δυο φορες αλλα απο λιγη ωρα...)κατα τις 8μιση θηλαζει η μικρη....κατα τις 9 παει ο στρατος για υπνο...κανουμε μπανιο τις μικρες συγχρονως.....η μικρη κοιμαται με τον μπαμπα στο ρηλαξ ενω η μεγαλη τρωει μεχρι να αποκοιμηθει...μετα θηλαζω λιγο και την μικρη και την αφηνω στο κρεββατακι της να κοιμηθει...εχει παει ηδη 10-10μιση.....οποτε χαλαρωνουμε και εμεις λιγο και μετα την πεφτουμε....φυσικα εγω εχω και καποια ξυπνηματα απο τις μικρες το βραδυ....ευτυχως ο στρατος δεν ξυπναει....

.........................................................................

αυτα..................................................................

......................................................................

μαρινακι ελπιζω να σε καλυψα....:roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

tqj2p3.png vvtJp3.png

ΗΡΩΑΣ!!!!!! Ανασταζί είσαι άπαιχτη!

Εγώ σήμερα έφτασα στα όριά μου.... Βγήκαμε βόλτα και ηρέμησα... Η τσουλούφο έχει αρχίσει και κάνει σαν σκουλήκι! Λεπτο δεν κάθεται....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Αναστασία είσαι φοβερή!

Ελένη πως τα πήγε σήμερα ο Αλέκος με τον παιδικό? Τον άφησες μόνο του?

[quote name=felinidoc;290984

Καλά όλα' date=' αλλά το κρέας σε κομμάτια δεν γίνεται![/quote]

Κοίτα, η Σοφία τα τρώει ακόμα όλα αλεσμένα και αν βρει κομματάκι ψιλοπνίγεται, τσαντίζεται και σταματάει να τρώει. Το κατσικάκι στη λαδόκολα το Πάσχα καθόλου δεν αναρωτήθηκε πως να το μασήσει όμως:rolleyes: Μόνο που δεν μου έφαγε και το χέρι.:mrgreen: Α! και το ψωμί...πνίγεται μεν, συνεχίζει δε...

DPYUp2.png EYukp3.png

Αναστασία η λέξη ηρωΐδα είναι λίγη για την περίπτωσή σου!!

Αφροδίτη σχετικά με το ψαχούλεμα, η Σοφία όταν θέλει να θηλάσει σηκώνεται όρθια, μου τραβάει την μπλούζα, αν φτάνει μου ανοίγει το φερμουάρ της πιτζάμας και φιλάει το στήθος μου ενώ ταυτόχρονα φωνάζει "νανννν ναννννν"

Σκεφτόμουν κι εγώ να αρχίσω τα πατημένα από 1 έτους αντί για αλεσμένα, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει και ένας άλφα αριθμός δοντιών; Για το κρέας ειδικά. Η Σοφία έχει μόνο 4 ακόμα

Ο Αλέκος τα πήγε καλά νομίζω... Όσο ήταν στον κήπο ήταν καλά, μετά αρνήθηκε να μπει μέσα και με περίμενε με άλλα 2 παιδάκια και 1 δασκάλα στον κήπο... Όταν με είδε έβαλε τα κλάματα αλλά μετά με πήρε να μου δείξει τα παιχνίδια...

Για τα αλεσμένα, τα μωρά μπορούν πολύ καλά να μασήσουν και με τα ούλα τους... Ίσως όχι το κρέας αλλά τα υπόλοιπα μια χαρά... Παλαντίν κάντε μια δοκιμή και βλέποντας και κάνοντας!

Αναστασία, μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο! Τι να σου πω, χαρά στο κουράγιο σου! Ξέρεις τι θαυμάζω? Ότι έχεις βάλει ένα πολύ καλό πρόγραμμα, γιατί αλλιώς με τρία μωρά ουσιαστικά φαντάζομαι θα είναι απίστευτα δύσκολο!

Ελένη μια χαρά για πρώτες μέρες τα πάτε!

Εμείς έχω την εντύπωση ακόμα δεν ξεκινήσαμε την τσιμπήσαμε την ίωση, αν και όχι μάλλον από το σταθμό!Πολύυυυ μύξα πάλι και έχει και η μικρή ενώ με ζορίζει πάλι με το φαγητό της και έχει καμιά εβδομάδα άρχισε και κάνει εμετούς, δε μας βλέπω να τη γλιτώνουμε την αλλεργία :|.

Άσχετο αλλά έχασα ένα μικρό λευκό κάλυμμα που έχει το θήλαστρο -έχω το swing- (πώς τα κατάφερα δεν ξέρω αλλά είπαμε είμαι και ο πρωταθλητής της γκάφας), μήπως ξέρετε πού μπορώ να απευθυνθώ για να πάρω ανταλλακτικό?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μαρίνα, εχω την εντυπωση ο,τι η αντιπροσωπεια ειναι η κλινικουμ...

Α. Παπαναστασίου 6, Γουδί, 157 73, Αθήνα

Τηλ.: 210-74.85.752, Fax : 210-74.70.417, Email : [email protected]

Εμενα μου ειχε τρυπησει η χοανη (!) και μου την αλλαξανε δωρεαν...

οσο για τη μεμβρανη μοιυ ειχαν χασει κι εμενα τη μια οι συναδελφοι στη δουλεια αλλα αυτυχω ειχα τη δευτερη...

(εχει δυο στο κουτι)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ωχ καλά λες, έχει στο κουτί κι άλλο! Μια χαρά προς το παρόν αλλά επειδή με βλέπω να χάνω και το άλλο κάποια στιγμή :mrgreen: καλύτερα να επικοινωνήσω μαζί τους μήπως μπορέσω να πάρω κάποιο για καβάντζα! Ευχαριστώ πολύ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...