Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Nτου κι εγώ ειχα βολευτει τις βερμουδιτσες το καλοκαιρι ειναι ισα ισα κατω απο το γονταο.Σορτσακι λιγο πιο μακρυ...η μπενετον εχει ωραιες, ειχα καποιες απο αγορακι σε ουδετερα χρωματα που μου ειχαν δωσει ηταν τελειες... ειχαν σαν μια-2 πιετες ακριβως στο γονατο και το προστατευε ακομα καλυτερα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!:D

και συμπληρωνω τωρα στα παραπανω.... δεν γινοταν μετα τον εκτο μηνα το β@ζι να εβγαζε και φρουτοκρεμα λαχανοσουπα και οτι αλλο χρειαζοταν???? :lol:

αχ λεγκω τι ωραια που περασατε!σκαω απο την ζουλεια μου οπως λες και εσυ...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μην αγχωνεσαι παντως βρε anastasie οι περισσοτερες δυσκολευτηκαμε με το φαι και ακομα δυσκολευομαστε δηλαδη:rolleyes:, εσεις τουλαχιστον ειστε και αφρατουλες και δεν εχεις κανενα λογο να ανησυχεις, οταν νιωσουν ετοιμες θα φανε!!!!:D

ps. πειτε κανενα ονομα ολοκληρο βρε κοριτσια να σας βρω στο φατσοβιβλιο!!!;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

εγω εδω τριγυρω ειμαι!

μπηκα λιγο στο παρεντς και ειδα οτι υπαρχουν και αλλες ομοιοπαθουσες...

απλα μεχρι τωρα ελεγα καποια στιγμη θα φαει....τωρα που πιασαμε τον 8ο αρχισα να αναρωτιεμαι....

λεγκω τι σου κανει ο μικρος ταλιμπαν? :)

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ εδώ είμαι αλλά παριστάνω ότι δουλεύω:lol:

Αναστασάκι, κι εγώ κάπως έτσι ήμουνα με τη Σοφία και ξαφνικά έφαγε ~8 μηνών!:)

Εδώ και 1 μήνα περίπου κοντεύει να φάει κι εμάς. Μη σε δει να κρατάς κάτι που τρώγεται ή ανοίξεις το ψυγείο.....ΜΑΜ! ΜΑΜ! ΜΑΜ!

DPYUp2.png EYukp3.png

Κι εγώ εδώ είμαι αλλά παριστάνω ότι δουλεύω:lol:

Κι εγώ μία απ'τα ίδια... βασικά θηλάζω και περιμένω να έρθουν για να φτιάξουμε πρόγραμμα για τη θεατρική παράσταση... τι πρόγραμμα θα φτιάξω με δυο παιδιά δεν ξερω να σας πω:rolleyes:

Αναστασία μου αν σε παρηγορεί ο μποζωρίκος έφαγε μετά τον χρόνο αλλά άρχισε και έτρωγε τα πάντα! Βασικά τώρα που το σκέφτομαι άρχισε να τρώει όταν έκοψα τους ημερίσιους θηλασμούς... ο θοδωρικος τρώει τα πάντα εκτός αν έχει εναλλακτική το γάλα που τότε δεν τρώει τίποτα και μπορεί να πίνει μόνο γάλα... γνήσιο γαλακτοτσίμπουρο το παιδάκι μου.

Πως την παλεύεις να ταίζεις κρέμες δυο παιδια ήθελα να ξερω... με πανικοβάλει και μόνο η ιδέα ότι σε λίγους μήνες μπαίνουν οι στερεές!

και μενα για γαλα μετα κανει σαν τρελλη....για να δουμε... ελπιζω να φαει μεχρι τον χρονο....λες να θελει κομματακια και οχι αλεσμενα????απο τωρα ομως?

στην αρχη ηταν φρικη το ταισμα....καναμε και μιαμισην ωρα με αποτελεσμα μηδεν....ή τελοσ παντων με ελαχιστες κουταλιες...τωρα που η μικρη τρωει καλυτερα ξεμπερδευω πρωτα με εκεινη σε κανα 20λεπτο και μετα παλευω την αλλη....οσο εχω υπομονη...

tqj2p3.png vvtJp3.png

ε δεν ειμαστε καλα

ο ανδρεας πινει γαλα, τοκραταει στο στομα και μετα κανει μπρδδδδδδδδδδδδδδδδδδ και το φτυνει, με πιτσιλαει και μετα με κοιταει και χαμογελαει!!!:lol::lol::lol:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Αναστασάκι, κι εγώ κάπως έτσι ήμουνα με τη Σοφία και ξαφνικά έφαγε ~8 μηνών!:)

Εδώ και 1 μήνα περίπου κοντεύει να φάει κι εμάς. Μη σε δει να κρατάς κάτι που τρώγεται ή ανοίξεις το ψυγείο.....ΜΑΜ! ΜΑΜ! ΜΑΜ!

Ακριβως ετσι κ ο Αγγελος Αναστασια, λιγο μετα τον 8ο ανοιξε η ορεξή του κ σε λιγο θα φαει κ μας. Η αληθεια ειναι οτι αν δεν βρει κατι καλυτερο τοτε καταφευγει στον θηλασμο.

Ελιζα, η Σοφια οταν θελει να θηλασει σε ψαχουλευει? Δε θυμαμαι σε ποια ηλικια αρχισουμε να καταλαβαινουμε οτι θελουν να θηλασουν, χωρις να τους προσφερουμε εμεις? Βαρεθηκα να τρωω χυλοπιτες...

και μενα για γαλα μετα κανει σαν τρελλη....για να δουμε... ελπιζω να φαει μεχρι τον χρονο....λες να θελει κομματακια και οχι αλεσμενα????απο τωρα ομως?

Η Δαναη αρχισε να τρωει 14 μηνων περιπου. Και φανταζομαι οτι το εκανε επειδη της τα εδινα σε κομματακια κ οχι αλεσμενα. Ακομα και τωρα τα "κρεμοειδη" τα απεχθανεται! Για δοκιμασε λαχανικα καλα βρασμενα πατημενα με το πιρουνι ή ωριμα αχλαδακια σε πολυ λεπτες φετες ή πατημενα με το πιρουνι...

Αντρικος φορ εβερ!!! :-)

Ελιζα, η Σοφια οταν θελει να θηλασει σε ψαχουλευει? Δε θυμαμαι σε ποια ηλικια αρχισουμε να καταλαβαινουμε οτι θελουν να θηλασουν, χωρις να τους προσφερουμε εμεις? Βαρεθηκα να τρωω χυλοπιτες...

Ωωωωω ναι! με ψαχουλεύει μια χαρά. Με κορυφαίο να ανασηκώνει λίγο τη μπλούζα και να προσπαθεί να θηλάσει από τον αφαλό!:lol:

DPYUp2.png EYukp3.png

Αυτό που λέτε για τον 8ο είναι σημαντικό... και με βάζει σε σκέψεις, και η Άννα τα ίδια έκανε...

Κάπου είχα διαβάσει ότι οι καινούργιες οδηγίες λένε να βάζουμε στερεές στον 8ο σε παιδιά που θηλάζουν και αναπτύσσονται καλά. Αν το βρω που το διάβασα θα το ποστάρω. Μμμμ με βάζει σε σκέψεις, δεν θα έχω και την φασαρία.Χα!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...