Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

τα αθλητικά παπουτσια τα είχες δοκιμάσει πριν σε μαγαζι? Η τα πηρες στην τύχη?

Γιατι και εγω καποτε ειχα παρει απο το site της πουμα ενα χρωμα που δεν ειχαν τα μαγαζια αλλά το ειχα δοκιμάσει πριν σε άλλο χρωμα σε μαγαζί...

δεν ειναι ρίσκο με τα νούμερα?:roll:

μου άρεσε πολυ το πρωτο παπουτσι που εβαλες...αυτο το κριτς κρατς που κουμπωνει ψαχνω εδω και χρονια (τα ειχε παλια η πουμα αλλα τα κατηργησε-σιχαινομαι να δενω κορδόνια) και σκεφτομαι να κανω μια δοκιμή...

αλήθεια πόσο τα μεταφορικά? (το ανεφερες και το έχασα μάλλον ε?)

Ναι τα ειχα δοκιμασει, στο μαλλ και ειχα και αdidas τα παλια μου poy egrafe to aggliko noymero...

Ομως δεν ειχα δοκιμασει ακριβως το ιδιο μοντελο, αυτο το ρισκαρα λιγο αλλα ηταν τοσο φθηνα και ομορφα που λεω ο,τι γινει...ευτυχως ειναι τελεια!

Για την μικρη... τα τωρινα της ηταν 23,5 και σε αγγλικο νομιζω c6,5 ομως της κανουν ακομα... ετσι πηρα ενα 7αρι(24) και ενα 8αρι(25)

χαμενα δεν πανε. τελικα βλεπω να φοραει το 24 το χειμωνα που ερχεται δεν μεγαλωνει τοσο γρηγορα το ποδι πια...

Τα μεταφορικα ειναι πολύ τσουχτερα 44.95 λιρες ο,τι κι αν παρεις(!), αλλα συμφερει και παλι(αν κανεις μαζικη παραγγελια). Ηρθαν αψογα παντως με τις συσκευασιες τους, και γρηγορα 1 εβδομαδα και ηταν και αργιες μεσα, με DHL.

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έλα μου ντε....

Μαρινάκι ο σταθμός είναι υπό ένα περίεργο καθεστώς (και ιδιωτικός και δημόσιος....) :roll: είναι δωρεά βασικά. εκεί στέλνει και η Μυρτώ τη Λήδα.

Μαριλένα, η κοπέλα που μου καθαρίζει μου ειπε οτι υπεβαλε απλα μια υπευθυνη δηλωση οτι ειναι καθαριστρια (και ετσι δεν εχει ικα) και την πηρανε...

Αλλα περα απο αυτο, μου ειπε οτι στο τελος τους πηραν ολους ακομα και τις εργαζομενες...βεβαια δεν ξερω τι ζητηση εχει ο δικος σας φανταζομαι μεγαλη...

αν ενθουσιαζόμουν σε τον σταθμο -δεν εχω ψαξει ακομα- (ειναι δημοτικος) μπορει και να εκανα καμια τετοια ματσακουλια...:lol:

eNeap2.pngTSzHp3.png

οι προσπάθειες έχουν πάρει τις βαλίτσες τους και έχουν πάει διακοπές. Θα επιστρέψουν το καλοκαίρι :D :D :D :D

Καλημέρα σας!!

Για πείτε μου ιδέες, τι θα φοράτε στα παιδάκια σας στη παιδική χαρά, τώρα που καλοκαιριάζει? σορτσάκια (με κίνδυνο να γδάρουν τα πόδια τους)?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, καλημέρα!

Μαρίνα :lol::lol:

οι προσπάθειες έχουν πάρει τις βαλίτσες τους και έχουν πάει διακοπές. Θα επιστρέψουν το καλοκαίρι :D :D :D :D

Με τόσα που ακούς σκιάχτηκες?:tongue::mrgreen:

Για πείτε μου ιδέες, τι θα φοράτε στα παιδάκια σας στη παιδική χαρά, τώρα που καλοκαιριάζει? σορτσάκια (με κίνδυνο να γδάρουν τα πόδια τους)?
Αααυτό! Τι άλλο?:roll:

Τα νέα μας είναι πως τελικά θα κάνουμε την επέμβαση στα αυτάκια του Κωστή:( Μέχρι και η ομοιοπαθητικός μας συμφώνησε....Την άλλη Παρασκευή. Το καλό είναι ότι θα ησυχάσει το παιδάκι και μπορεί να αλλάξουν τα κέφια του. Για να δούμε:rolleyes:

Ελένη καλή αρχή! Κουράγιο με τις αντιδράσεις! Το μόνο είναινα σιγουρέψεις ότι εκεί περνάει καλά.

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα μικρές μου τουλούμπες... πολλά τα νέα σας και από που να αρχίσω

Ελιζάκι μου όπως είπες θα ηρεμήσει το παιδάκι... αυθημερόν δεν είναι η επεμβασούλα; Άντε να τελειώνετε καλή μου

Ντεπονάκι, καλά τρεχαλητά και περιμένουμε υπερμπουσουλόπιτα άνευ γαλακτοκομικών περικαλώ:P

Γκαλάτιο σούπερ το όχημα κι εμείς πρέπει να πάρουμε γιατί χαλβαδιάζει όλα τα ποδήλατα που βλέπει ο έρμος.

Μικρό ανήλικο καλώς ήρθες... πες καλέ καμια λεπτομέρια καυτή να σκάσουμε απ'τη ζούλια μας!

Ότι και πέρσι, σορτς σορτς και σόρτς... εμένα ότι και να φορέσει δεν θέλετε να δείτε τα πόδια, την πλάτη και τα χέρια του σε τι κατάσταση είναι! Απ'την άλλη μπορείς να πάρεις επιγονατίδες:wink:

Λοιπόν ήταν τέλεια στο χωριό! Η εκδομή που κάναμε στη Νέδα, στους καταράχτες, το πικ νικ και ο Επικούριος Απόλλωνας ήταν ζουουουουουουουουπερ!!! Κάναμε και την πεζοπορία μας... έπαθα πλάκα με τον καταράχτη, υπέροχο τοπίο...

Βέβαια ο θοδωράκης βάρεσε μια υπερκόπωση :tongue: Εχθές ήταν κομμάτια όλη μέρα, ξεκινήσαμε κατα τις δύο και κοιμήθηκε λιγάκι μετά ήταν ξύπνιος και δεν την πάλευε και λίγο μετά την Ελευσίνα έβγαλε τα άντερά του και μετά κοιμήθηκε απ'τις 5,30 μέχρι σήμερα το πρωί... ζήταγε γάλα, μπάλα, τσάντα και διάφορα άλλα κατα διαστήματα αλλά δεν μπορούσε ούτε το βλέφαρο να ανοίξει το καημένο!

Θεικό σκηνικό... είναι ο σούπερμαν και προσπαθεί να πησει τον θοδωράκη να μην πετάξει την μπάλα από το μπαλκόνι... και ενώ τον έχει πήσει παίρνει την μπάλα η Λήδα και την πετάει... Ο δικός μου ο γιώργος μη γνωρίζοντας το σκηνικό παίρνει τον μποζωρίκο να πάνε να μαζέψουν την μπαλα... "ποιος πέταξε την μπάλα;" "Η Λήδα μπαμπα" "Η Λήδα;;; Δεν σου χω πει να μη λες ψέμματα ρεμάλι; Πάμε παλι... ποιος πέταξε την μπάλα;" "Εγώ;!":lol:

Ααα και Μαρίνα θεϊκά σκηνικά, πολύ γέλιο!!!:tongue:

καλημερα!

γκαλατ τελειο το σαιτ αλλα τα μεταφορικα πικρα....επισης ο αντρας μου εχει ενα κολλημα να πληρωνει μονο με πειπαλ...

ντου εννοειται σορτσακι....στον στρατο εχω κατι βερμουδες που πανε κατω απο το γονατο....για κοριτσακι τωρα ισως θα ηταν βολικα κατι κολαν τρια τεταρτα που πανε ακριβως κατω απο το γονατο....

ρε κοριτσια η μεγαλη μου ειναι δυο μηνες που προσπαθω να την μαθω να τρωει και τπτ ακομα.....δυο τρεις φορες μονο εφαγε λαχανικα αλλα απο φρουτα κλπ τπτ ακομα....

εντωμεταξυ οταν της βαζω το φαγητο στα χειλη γλειφεται αλλα μολις την ακουμπαει το κουταλι κανει σαν τρελλο....κουναει χερια πανω κατω και κεφαλι αριστερα δεξια....

δεν αφοσιωνεται και σε κανενα παιχνιδι μπας και μπει καμια κουταλια στη σφηνα.....τι να κανω?καμια ιδεα?εχω απελπιστει πια......

ευτυχως η μικρη τουλαχιστον εχει προσαρμοστει πια και τρωει καμια 150γραμμαρια....αλλιως θα ημουν για φουντο.....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Λέγκω καλωσήρθατε! Πάντα εκδρομούλες!

Ελιζάκι μου όπως είπες θα ηρεμήσει το παιδάκι... αυθημερόν δεν είναι η επεμβασούλα; Άντε να τελειώνετε καλή μου

Δυστυχώς για να πάρουμε κανένα φράγκο από το ΤΣΜΕΔΕ πρέπει να κανουμε εισαγωγή:? Θα το ψάξω μπας και μπορούμε να την κάνουμε το βράδυ και να γυρίσουμε το πρωί για το εξιτήριο μιας και έχουμε και τον παιδίατρό μας και έναν ξαδερφο του Νίκου γιατρό εκεί:rolleyes:

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

και συμπληρωνω τωρα στα παραπανω.... δεν γινοταν μετα τον εκτο μηνα το β@ζι να εβγαζε και φρουτοκρεμα λαχανοσουπα και οτι αλλο χρειαζοταν???? :lol:

αχ λεγκω τι ωραια που περασατε!σκαω απο την ζουλεια μου οπως λες και εσυ...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ααα ρε Λενιώ καλή αρχή στον Αλεκούκο!!! Οι φωτό ειδικα με την πίτσα κολάσιμες!:P Ουφ πεινάωωωωωω

Τζενάκο μου, αρχίσανε και σας τα τρομερά δύο; Κι εγώ αυτό που έκανα ήταν να του λέω ότι δεν καταλαβαίνω τι προσπαθεί να μου πει και πρέπει να μου το πει πιο ήρεμα... όταν κοπανιόταν για κάποιο όχι που του είχα πει, προσπαθούσα να του τραβήξω αλλού το ενδιαφέρον, δεν άλλαζα στάση στο όχι και όταν η κατάσταση ξέφευγε του έλεγα να πάει για λίγο στο δωμάτιο του να ηρεμίσει και εκείνος και εγώ και μετά να μιλήσουμε... σίγουρος τρόπος για να γλυτώσεις την υστερία και το εγκεφαλικό! Βέβαια αυτό που βοηθάει περισσότερο απ'ολα είναι να σκέφτεσαι ότι θα περάσει γιατί όλα τα υπόλοιπα παίζει στις μεγάλες κρίσεις να μην πιάνουν ούτε για πλάκα!

αν έχετε κάποιο γνωστό, μπορεί να σας φτιάξει εικονικό εισητήριο, ότι και καλά μείνατε το βράδυ (έτσι έκανα εγώ την παρακέντηση στους όζους του θυροειδή). Δε πλήρωσα μία, αλλιώς θα έδινα 80+ ευρώ.

Λέγκωωωωωω όμορφες εικόνες!!!! τα πόδια της Μαρίνας συναγωνίζονται τα πόδια του Σοζ σε μελανιές και γρατζουνιές! Το καλοκαίρι θα κάνουμε διαγωνισμό:D Τις επιγονατίδες τις είχα πέρσυ, μάλλον θα το εφαρμόσω και φέτος...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημερα!

Ελιζακι, καλη επιτυχια με την επεμβαση. Αν ειναι μονοδρομος μην το σκεφτεσαι καθολου. Με ολικη γινεται αυτο? Θα χρειαστει να μεινει μεσα κ ποσο? Που θα την κανετε (ανακριση οχι αστεια, έτσι?)

Ντου, να παω κ γω μαζι με τις προσπαθιες να μην νιωθουν μοναξια? ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!! Και εχω κ τη μυρτω να μου λεει για εκδρομες σε ποταμακια κ βαθρες. Θα μπει κ η αλλη σημερα να μας αποτελειωσει....

Εγω εργασια κ χαρα, ευτυχως ειναι ακομα σε ανθρωπινο επιπεδο, μιας κ δεν εχω κανει ακομα πληρη "αναληψη ευθυνων". Μου λειπουν τα σθακουλια μου κ ειδικα οταν βλεπω πως κανει ο Αγγελος οταν επιστρεφω, μου ραγιζει τη καρδια. Αλλιως ειμαι πολυ χαρουμενη που γυρισα, ειμαι αλλος ανθρωπος οταν δεν σκεφτομαι ολη μερα το φαι, το ξεσκατισμα και ολα τα σχετικα. Βεβαια ειναι μεγαλη δουλεια που εχω κ την κοπελα στο σπιτι, αν τα ειχα σχολειο κ γυριζαμε ολοι μαζι κ επρεπε να κανω κ ενα σωρο δουλειες θα ζοριζομουν πολυ. Ενω τωρα η κοπελα κανει μεγαλο κομματι απο τις δουλειες οταν κοιμαται ο Αγγελος.

Ελενη, μονος στο σχολειο ο Αλεκ σημερα? Μια χαρα θα τα παει, θα δεις!

Και μεις θα παρουμε ποδηλατο για τη Δαναη, αλλα θελω οπωσδηποτε να το δω απο κοντα, οποτε θα παω σε ενα μαγαζι με ποδηλατα που εχω δει πανω στην εθνικη. Τωρα αμα μου κοψει τα φτερα με τις τιμες θα δω τι θα κανω.

Εγω παλι ανυπομωνω να ερθει το καλοκαιρι να βγουν μπουτακια κ μπρατσακια εξω για να δαγκωνω ελευθερα!!!

ααα, πλακωσε δουλεια κ δεν το δημοσιευσα πριν κ τωρα φαινομαι σαν να ρωταω τα ειπωμενα, αλλα βαριεμαι να σβησω.

Σας φιλω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...