Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γαλατούλα με γειά σας!!! Πάμφτηνα τόσα πράγματα πήρες, εδώ δε θα σου έφταναν τα διπλά και περισσότερα!

Αφροδίτη στείλε κι από εδώ κανένα κιλάκι από το γιο σου, όοοχι για μένα, για τα καυμένα τα παιδάκια μου!!!

Μυρτώ καλωσήρθατε κι εσείς! Γι αυτό είχατε χαθεί και εσύ και η Τρελέγκω αυτές τις μέρες και ερήμωσε ο καφενές?

Ελενίτσα πολύ όμορφα τα μαγουλινάκια παιδάκια σου! Ξέρεις τι κατάλαβα? Ότι η τσουλουφίτσα σου μαύρισε το μάτι, και γι αυτό δεν ανοίγει? Πόσο γεια σου είμαι! Γενικά από την κούραση οικογενειακώς δυσκολευόμαστε και να συνενοηθούμε πια! Χτες που ξύπνησε η μικρή το χάραμα τη θήλασα και πήγε να τη βάλει ο άντρας μου πίσω στο κρεβατάκι της οπότε μου λέει γυρίζοντας: Εντάξει τη φασκέλωσα! Ορίστε? Τη φασκέλωσα σου λέω, δε θα κρυώσει!!!! (Τη φάσκιωσα ήθελε να πει!!!!). Να μη συζητήσω για τη μάνα μου που ήρθε κουνιστή λυγιστή να μου φέρει ένα φανταστικό, μοναδικό, απίθανο σαπούνι για το πρόσωπο που είδε από τη νύφη μου! Επέμενε να το δοκιμάσω κι εγώ, ετοιμάζομαι η καλή σου και τι να δω??? Έγραφε απ' έξω για τη φρονίτδα της ευαίσθητης περιοχής-και δεν εννοούσε των ματιών!!! Άντε για να μην αφήσω και την αφεντομουτσουνάρα μου απ' έξω από τις τοπ κοτσάνες των τελευταίων ημερών, λέω στον Χ. μόλις βγήκαμε από το ξενοδοχείο που έβλεπε θάλασσα στα μαγευτικά Καμένα Βούρλα: Καλέ κοίτα πόσος κόσμος κάνει μπάνιο από τώρα!!! Και έβλεπα...τις σημαδούρες! Οικογενειακώς σας λέω δεν πάμε καλά!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλό Μαρίνα!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

καλά το τι διαφωτισμός πέφτει μόλις μπαίνω εδώ μέσα δε λέγεται! γκαλατούλα thanks! και θέλαμε να πάρουμε ποδήλατο για τον Ιασονίτο:)

Ελιζάκι να σου ζήσει το Σοφάκι! πάει μεγάλωσε κι αυτό!!! και όπως είδα ακολουθούν και τα υπόλοιπα, της δεύτερης γενιάς ντε!

Ελενίτσα τέλειες οι φωτογραφίες! καλά την πίτσα τι μας την κοτσάρισες; φάτε μάτια ψάρια σα να λέμε ε;

Ντι ες καλά χιλιόμετρα εύχομαι και σε σένα μικρός ανήλικο καλά και πολλά-πολλά ταξίδια λέμε!

εγώ ξεκίνησα σήμερα να βλέπω σταθμούς. δηλαδή σε έναν πήγα, που γνωρίζω πως είναι καλός και η διευθύντρια με άφησε λίγο αφώνου γιατί με ρώτησε αν δουλεύω και πως ο σταθμός είναι για εργαζόμενες μητέρες (εγώ όπως γνωρίζουμε δεν δουλεύω) Πάντως μου έδωσε αίτηση και την επόμενη φορά που θα πάω θα ρωτήσω μερικά πράγματα γιατί σήμερα όπως σας είπα δεν περίμενα κάτι τέτοιο και δε ρώτησα τίποτα:|

Διαφημίσεις

βρε Μαρινάκι, τι γέλιο ήταν αυτό!!:):):)

είδα κι εγώ φωτό αλεκούκου και τσουλουφίτσας! Ο Αλέκος είναι Χαβιέ η τσουλούφω είναι Λενίτο!! το υπογράφω!!! η πίτσα σπιτική? γιατί ένα ποτάμι το κάναμε με τα σάλια μας....

έτσι όπως είναι τουρλωμένο το πωπούλι δεν σας έρχεται να το τσιμπήσετε?:D:D

Lego/Μυρτώ γουέλκαμ!!! πού πήγατε? καλό το μέρος??? ε? για πείτε, για πείτε!!!

μαριλενάκι, καλή τύχη με τον παιδικό!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Λοιπόν κατά καιρούς θα κάνουμε διαγωνισμό μεγαλύτερης γκάφας, κάτι μου λέει ότι θα βγω νικήτρια!!!

Η μικρή κάνει πάλι σαν τρένο από τη μύτη, και όλο προυτσ, προυτσ μου είναι! Γιατί δεν κοιμάται οέο?

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρίνα πολύ γέλιο! Γενικώς από κοτσάνες κι εγώ σκίζω...

Η πίτσα είναι Χαβιεδίστικη... Είναι οι προσπάθειες να τελειοποιήσει τη συνταγή... Κι εμείς είμαστε τα πειραματόζωα!

Και τώρα οι καυτές ερωτήσεις. Είναι δυνατόν από σήμερα να αρχίσαν οι αντιδράσεις για το σχολείο? Πολύ γκρίνια και αντίδραση και όλο αγκαλιές ζητάει γκρινιάζοντας! Σήμερα όλη την ώρα που ήμουν εκεί παίζανε στον κήπο τα παιδάκια και δεν με ζήτησε καθόλου... Όταν τον φέρανε για να φύγουμε έκλαιγε με μαύρο δάκρυ... Μάλλον κάτι έγινε με τα τσίσια του... Τεσπά, αύριο φεύγω και μένει μόνος... Από τη μία πλευρά μακάρι να είναι από τον παιδικό η αντίδραση να τελειώνουμε!

Καλώς τις τσούπρες!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ξέχασα να σχολιάσω και το απίθανο ποδήλατο!!!! μεγειές Αθηνούλα, καλές βόλτες!!!!

Όντως πολύ τρελιάρικο! Το κράτησα το σάιτ να το χαζέψω κάποια στιγμή... Τώρα δεν έχω αντοχές, πάω να διαβάσω το καινούργιο μου βιβλίο για τις φυσικές και λογικές συνέπειες!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Ελένη κι εμένα τώρα που ξαναάρχισε έχουμε πολύ γκρίνια το απόγευμα, άσε που έκλαιγε και το πρωί σήμερα μέχρι να μπει στο σχολικό.

Μαριλένα είναι δημόσιος ή δημοτικός ο σταθμός στον οποίο απευθύνθηκες? Το θέμα είναι ότι για να βρεις δουλειά, πρέπει πρώτα να έχεις εξασφαλίσει κάπου το παιδί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Eυχαριστώ κοριτσάκια! Της πηρα και κουδουνακι και εχει ξετρελαθει. Δεν το εχει βεβαια ακόμα το θεμα ποδηλασια, δεν στριβει παντα, και κοιταει σε ολες τις κατευθυνσεις οχι μονο μπροστα, αλλα πιστευω θα μαθει το καλοκαιρι... Για Ιασωνίτο πάντως θα είναι μια χαρα! εκει για 2,5 -3 ειναι καλα.

και αν κανετε αγορες απο αυτο το σαιτ να μια φορμα που ειχα λιμπιστει

http://www.sportsdirect.com/adidas-3s-jogger-infant-g-01-298000

την ιδια την βρηκα εδω 30 ευρω νομιζω...

Το ποδηλατακι παντως, χωρις τις κορδελες και τα αυτοκολλητα ειναι κουκλιστικο...και καλη κατασκευη... απο σπόντα το πετυχα μαριλενα για παπουτσια εψαχνα ...μονο στο Mytoys ειχα βρει και παλι ομως ειναι πιο ακριβα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αθηνά τα αθλητικά παπουτσια τα είχες δοκιμάσει πριν σε μαγαζι? Η τα πηρες στην τύχη?

Γιατι και εγω καποτε ειχα παρει απο το site της πουμα ενα χρωμα που δεν ειχαν τα μαγαζια αλλά το ειχα δοκιμάσει πριν σε άλλο χρωμα σε μαγαζί...

δεν ειναι ρίσκο με τα νούμερα?:roll:

μου άρεσε πολυ το πρωτο παπουτσι που εβαλες...αυτο το κριτς κρατς που κουμπωνει ψαχνω εδω και χρονια (τα ειχε παλια η πουμα αλλα τα κατηργησε-σιχαινομαι να δενω κορδόνια) και σκεφτομαι να κανω μια δοκιμή...

αλήθεια πόσο τα μεταφορικά? (το ανεφερες και το έχασα μάλλον ε?)

Μαριλένα είναι δημόσιος ή δημοτικός ο σταθμός στον οποίο απευθύνθηκες? Το θέμα είναι ότι για να βρεις δουλειά, πρέπει πρώτα να έχεις εξασφαλίσει κάπου το παιδί!

έλα μου ντε....

Μαρινάκι ο σταθμός είναι υπό ένα περίεργο καθεστώς (και ιδιωτικός και δημόσιος....) :roll: είναι δωρεά βασικά. εκεί στέλνει και η Μυρτώ τη Λήδα.

χελοου!!!!:)

Ντι ες έχω το παγουράκι σας!

thx!!!στην επομενη συναντηση να κανονισουμε!!!!:Dωραιο ειναι???;)

Άντε Dsaki διάλεξε συνταγή και κέρνα!!!

θα φτιαξω μαλλον την καρυδοπιτα της afros!!;););)

ντι εσ καλα περπατηματα!

Dsάκι, καλές στράτες και καλά κυνηγητά!!!!!

Ντι ες καλά χιλιόμετρα εύχομαι και σε σένα μικρός ανήλικο καλά και πολλά-πολλά ταξίδια λέμε!

thx!!!αν και ακομα το φοβαται η σκατουλιτσα μου;)κανει δυο τρια βηματακια οταν αιστανθει σιγουρη και αυτο ηταν....lol

Καλημέρα!

Τα γενέθλια ήταν την Πέμπτη 8/4 αλλά λείπαμε! Ευχαριστούμε για τις ευχές!:D

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ, παντα χαρουμενο το ζουζουνι και ευτυχησμενο!!!

( ...πολυ καθυστερημενα!!:oops::oops::oops:)

καλως σας βρηκα μανουλες!!:D

υπεροχο το Μπιλμπαο, υπεροχο, αντε τωρα να μαζευτουμε κ παλι στην αθηναϊκη (μπλιαξ) καθημερινοτητα!!:rolleyes:

τι καλα που περασαμε, αχ!!!πηγαμε κ στο ακουαριουμ στο σαν σεμπαστιαν (πιανει ατλαντικο) και ξετρελαθηκαμε οικογενειακως!!!

ντεπονακι καλες βολτες στη Νεφελη!!και στη μανουλα καλα τρεχαματα χιχιχι!!!

thx!!!

καλως ηρθατε dafaki!!! τι τελεια που περασατε!!! βαλε καμια photo!!!;)

Ελένη και μένα ο Στέφανος κοιμάται στην ίδια στάση με τον Αλέκο με τουρλωμένο τον κώλο!!! :-D:-D

Μα καλά γιατί τους αρέσει έτσι???

και η δικια μου ετσι τη βρισκει....!!lolol:D:tongue::D:tongue:

doo πως πανε οι προσπαθειες για το νουμερο δυο??????;);););):tongue::D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...