Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Έχει πρηστεί το αριστερό μου μάτι!!!!! Είμαι σαν να έχω παίξει μποξ!

Γιατί πρέπει κάθε 2 ώρες να ξυπνάει η τσουλουφίτσα????

και μη μου πείτε ότι πεινάει.....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Γιατί πρέπει κάθε 2 ώρες να ξυπνάει η τσουλουφίτσα????

και μη μου πείτε ότι πεινάει.....

Όχι καλέ....

είναι επειδή δεν ξύπναγε ο Αλέκος, όταν ήταν μωρό :D:D

το μάτι πώς έγινε έτσι? από μόνο του? μήπως από τη γύρη?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα!

Λενιώ τέλειες οι φωτογραφίες! Περαστικά στο μάτι σου:tongue:

....και παρόλο που δεν σας το είπα πάααααει:( Η Σοφία κοιμήθηκε 4 συνεχόμενες μέρες 8.30-9 μέχρι 5-5.30 σερί:shock:. Εννοείτε εχθές που γύρισα στη δουλειά ξύπνησε στη 1 και μέχρι τις 3.30 με πηγαινόφερνε ανα 15-20' για νανούρισμα:| Και μετά ξύπνησε ο Κωστής στις 5 και δεν ξανακοιμότανε και τον πήρα στο κρεβάτι μας και στις 6+ η Σοφία και θήλασε ασταμάτητα μέχρι τις 8 που έπρεπε να σηκωθούμε. Ρε παιδιά είναι λογικό να θηλάζει 2 ώρες συνέχεια παιδί 1 έτους:confused: :confused: :confused:

Και συνεχίζω τη γκρίνια. Τις μέρες που ήμαστε στο Πήλιο η Σοφία έπαθε μαι φριχτή κρίση μαμακίασης και όχι μόνο δεν πήγαινε σε κανέναν άλλον και ούρλιαζε, αλλά ήθελε να την κρατάμε αγκαλιά όρθιοι όλη την ώρα. Έτσι και καθόμασταν:? Και εννοείται δεν έμπαινε στο σλινγκ, έσπρωχνε και κλωτσούσε και προσπαθούσε να βγεί. Με γονάτισε μιλάμε!

DPYUp2.png EYukp3.png

Γειά σας!

Γυρίσαμε κι εμείς από εκδρομούλα με Λέγκω-φάμιλι!

Περάσαμε τέλεια όλα πήγαν καλύτερα απ'ότι περιμέναμε! Κάναμε βολτίτσες, πεζοπορία σε ποταμάκι, πικ-νικ και άλλα ωραία.

Ο Θοδωρής και η Λήδα τα βρήκανε, αλλά η δικιά μου είναι λίγο σουπιά, νομίζω ότι το'χει βρει τώρα το κόλπο και όλα τα φορτώνει στο Σοζωρή!

Σας μεταφέρω φοβερό διάλογο: (τα μωρά είναι ξαπλωμένα στο κρεβάτι, το ένα δίπλα στο άλλο και ο Θοδωρής και η Λήδα κάτω)

Θοδωρής: (δείχνοντας το Νικόλα) Αυτό είναι δικό μου!

Λήδα: (δείχνοντας τον μπέμπη μας) Και αυτό με το πορτοκαλί δικό μου!

Έεεεετσι, να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα!!!!

Τώρα τρέχουμε, εκατό πλυντήρια, μαγείρεματα και άλλα ωραία!

Σας φιλώ γλυκά,

Ρενέ καλή αρχή! Καλή αρχή και στον Αλεκούκο!

Διαφημίσεις

Σταμάτησαν να μου έρχονται ειδοποιήσεις για το καφέ και σας έχασα εδω και πολλές μέρες. Τωρα λιγάκι δυσκολο να διαβάσω τι έχασα. Ελπίζω να είστε όλοι καλά.

Καλημέρα!

Mια σύντομη καλημέρα!!!!

Καλώς ήρθατε Νταφάκι,να είστε καλά να πάτε πάλι σύντομα ταξιδάκι!!!!

Θέλω και γω...................................................

Ελίζα,με γεια το αβατάρι,πολύ κουτσούνια τα παιδάκια σου!!!!!

Ελένη,περαστικά στο μάτι.

Μυρτώ,καλώς επιστρέψατε κ σεις!

Επεξεργάστηκαν by mamma-mia

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Kalως ηρθατε ολες!!!

Ελενη η 12 φωτό ειναι Τ Ε Λ Ε Ι Α

αχ τα μαγουλακια μουουουουουου

Εμεις παραλαβαμε σημερα το ποδηλατακι απο αγγλια μονο 40 λιρες, και ειναι τελειο!!! πολυ στοιβαρο ,και πανεμορφο... καμια σχεση με εδω και εκαναν και 120 ευρω... εχω ενθουσιαστει...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

το παρηγγειλα απο sportsdirect.co.uk με προπληρωμενη.

Απλα το συγκεκριμενο σαιτε εχει πολλα μεταφορικα 45 λιρες, οποτε δεν συμφερει μονο για το ποδηλατο... εμεις πηραμε adidas δικα μου , της μικρης 2 ζευγαρια αθλητικα , το ενα με 6 λιρες (απλα να δοκιμασω τα νουμερα) ειναι απιθανο δερματινο πανεμορφο, το αλλα που πηρα πιο ακριβο ειναι απλως οκ και δεν μου φανηκε και τοσο καλης ποιοτητας ειναι και reebok.

πηρα παιδιλακια θαλασσης της μικρης, κατι μπουζες του Βαγγου ποδηλασιας και καλτσες ποδοσφαιρου που ηθελε.Α και μια φοραμ καπρι για μενα. kai ena polo tshirt lee couper για τον πατερα μου.

Και οοοοολα αυτα εκαναν μαζι με τα μεταφορικά γυρω στα 180 ευρω.

Ενα θα σας πω. Τα adidas ta δικά μου μονο κανουν 100 ευρω εδω. Τα συμπερασματα δικά σας....

Επισης ειχα πολυ ωραιες αντιντας φορμες για τα μικρα αλλα μια που ηθελα μεχρι να παραγγειλω εγινε αναρπαστη...

το ποδηλατακι ειναι αυτο, τα αυτοκολητα με τισ κιτσ πριγκιπισες βγαινουν, ετσι?

ααααα δεν το εχει..τελειωσε κιολας? ηταν αυτο αλλα σε 12 ιντσες, και ειναι πολυ πιο ομορφο απο κοντα ειναι μωβ μεταλλικο , με σκουρο ροζ και ειναι ντανλοπ

http://www.sportsdirect.com/dunlop-princess-14-inch-935054 καμια σχεση απο κοντα...και εχει και 2 φρενα σημαντικο.

αυτο ειναι το αγοριστικο http://www.sportsdirect.com/dunlop-hero-12-inch-935042

εχει και πιο φθηνο ακομα...

http://www.sportsdirect.com/dunlop-little-soldier-723032

ενταξει σας τα επρηξα? απλα εχω ενθουσιαστει... θα σας το βγαλω φωτο που φαινεται!

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Nai, ναι κι όμως.... ειμαστε πολυ κοροιδα εδω περα...

απλα πρεπει να ξερεις το αγγλικο σου νουμερο πριν παραγγειλεις...

ayta itan ta φθηνα φοβερη ποιοτητα μονο που δεν ηταν βιτρινασ τα δικα μου για τη μικρη (πηρα να δω το νουμερο ενα 24 κι ενα αλλο ζευγαρι διαφορετικα 25)

http://www.sportsdirect.com/lonsdale-fulham-infant-020095

ki egoa ayta ligo εξεζητημενο αλλα πολυυυυ οικονομικο

http://www.sportsdirect.com/adidas-duramo-2-ladies-271370

εχει αααααααααπειρα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...