Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα τσούπρες!

τζενάκο κουράγιο τα τεριμπλ τους σας χτύπησαν την πόρτα...

τεμπερ ταντρουμ είναι, εγώ προσωπικά απλά την αγνοούσα και της έλεγα δεν ακούω μίλα πιο σιγά και πες το καθαρά... (αλλά δεν ξέρω αν όντως είναι η σωστή μέθοδος αυτή...)

χρόνια πολλά στην Σοφία!!!! :D:D:D βρε πως μεγαλώνει η νέα γενιά...

ρενέ αυριο θα τον πα΄ρω τον γαστρονόμο από την μαμά μου να σας θαυμάσω...:)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζεν, για παρατήρησε να δεις αν τα ταντρουμς γίνονται όταν η τηλεόραση είναι ανοιχτή. Αν τύχει κάτι τέτοιο, κλείστην και μετά μίλησε ήρεμα στον Μήτσους.

Εγώ έκανα ό,τι και η Φελίνι, αλλά έλεγα "Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να μου πεις, δε μπορώ να σε βοηθήσω..θέλω να σε βοηθήσω, μίλησέ μου πιο αργά/δείξε μου πού είναι το πρόβλημα". Και δούλευε μια χαρά...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα κυρίες μου! Ελίζα καλώς ήρθατε! Να την χαίρεστε τη σούπερ κούκλα!

Γυρίσαμε από τον παιδικό, πρώτη μέρα, έκατσα κι εγώ, καλά πήγε.... Από Τετάρτη που θα φύγω θα δείξει... Τζενάκι, μην ανησυχείς... Αγνόησέ τον όταν τον πιάνει η κρίση... Και αυτό που λέει η Ντου είναι πολύ καλό! Επίσης μην του πηγαίνεις και πολύ κόντρα σε θέματα που δεν είναι πολύ σοβαρά...

Ελίζα για το βίντεο με τις φυσικές και λογικές συνέπειες, τα ίδια μου έδωσαν να διαβάζω από το παιδικό σταθμό. "Σχολείο για γονείς" των Ντον Ντινκμέγιερ και Γκάρυ Μακκαίη, εκδόσεις "Θυμάρι"

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ελένη άντε μπράβο, καλά ξεκινήσατε! Κι εμείς για 1η μέρα επαναπροσαρμογής καλά πήγε!

Ελίζα χρονια πολλά-πολλά και μαγικά για το Σοφάκι σου!

Τζενάκι τι έπαθε ο Μητσάκους? Μάλλον τσατίστηκε που γύρισε Αθήνα καια είναι κλεισμένος σπίτι χωρίς να αλωνίζει διαρκώς!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα!

Αχ μου λείπετε! Εμείς είμαστε λίγο συναχωμένες μαμά και κόρη, η Σοφία αλωνίζει το σπίτι και σκαλίζει τα πάντα κι εγώ τρέχω από πίσω.

Πολλά φιλιά!

υγ: Ελίζα χρόνια πολλά στο Σοφάκι!

Διαφημίσεις

καλως σας βρηκα μανουλες!!:D

υπεροχο το Μπιλμπαο, υπεροχο, αντε τωρα να μαζευτουμε κ παλι στην αθηναϊκη (μπλιαξ) καθημερινοτητα!!:rolleyes:

τι καλα που περασαμε, αχ!!!πηγαμε κ στο ακουαριουμ στο σαν σεμπαστιαν (πιανει ατλαντικο) και ξετρελαθηκαμε οικογενειακως!!!

Ελίζα χρόνια πολλά στη Σοφία την πολυλογου!!σου χρωσταω το βιβλιο σου, οποτε μπορεσεις να στο φερω πες μου, ή και να ερθετε απο μας, ευκαιρια να βρεθουμε κ να τα πουμε κιολας!

ντεπονακι καλες βολτες στη Νεφελη!!και στη μανουλα καλα τρεχαματα χιχιχι!!!

Νταφ καλωσήρθατε! Περιμένουμε φωτογραφίες από το Μπιλμπάο!!!

Πρέπει να τσεκάρω κάποιες υποχρεώσεις αύριο και κανονίζουμε ένα απόγευμα μέσα στην εβδομάδα να βρεθούμε οκ? Αλλιώς οπωσδήποτε το ΣΚ! Σας πεθυμήσαμε! (ΚΑτά τύχη πριν από λίγο είδα τις φωτος από την άλλη φορά στο σπίτι μας. Νομίζω δεν σου τις έχω στείλει ε?)

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Ax, αυτη τη φωτο που κοιμαται ο Αλεκος, θα την κανω ποστερ στο δωματιο της Δαναης μπας κ παρασυρθει!!! Πολυ καλες ειναι Ελενιτσα. Σματς και στα δυο σου ζουζουνια!

Καλημερα τσουπρες μου! Πως ειστε? Καλα μαλλον, αφου γυρισατε απο τα εξωτερικα ανανεωμενες! Νταφακι, ζουλεψα ταμαλα, θα κανονισω κ γω ταξιδακι που θα μου παει... Βαλε καμια φωτο να ανοιξει και μας το ματακι μας.

Ελιζα, να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου, πολύχρονο και ευτυχισμενο! Ειμαι σιγουρη οτι ειναι πολυλογου, θυμαμαι και τον Κωστη, οταν σας ειχαμε γνωρισει που τον λέγαμε παπαγαλακι. Βαλε οτι η Σοφια ειναι κ το δευτερο παιδι, οπότε και πολυ αργησε!!! Ο Αγγελος εχει παραμεινει στο μαμα, μπαμπα (ασε που τα λεει 2-3 φορες μεχρι να βρει ποιος ειναι ποιος), τίτα (κοίτα) κ υποψιαζομαι το νιανια οτι ειναι Δαναη, αλλα δεν ειμαι κ σίγουρη. Α, και το χρυσο μου, αμα το δειτε πως κανει οταν με βλεπει το μεσημερι που γυρναω, μου ερχεται να το φάω. Και σας λεω κ το τελετυται κ σταματαω να μιλαω για τον γιο μου, οτι αυτο το παιδι θα γινει χοντρο. Θελει και καταβροχθιζει τα παντα που θα δει μπροστα του! Σε ποιον να εμοιασε αραγε?

Σας φιλώ, ωρα για δουλιτσα.

αχ Αφρο κάτσε λίγο ακίνητη να σε αρχίσω στις μπούφλες...άκου εκεί "χοντρό". Όταν θα πάρει τον ανήφορο, και θα έρχεται να σου χαιδεύει το κεφάλι από ψηλά, τότε τα ξαναλέμε. Και νωρίτερα άμα θες :tongue:

Καλημέρα γκερλςςςςςς!!

ΑΑΑΑ Τρίτη και 13 σήμερα!!!!!!! :lol:

Νταφάκι καλωσήρθες!! κι άλλες εντυπώσεις πες μας!!! Τα aquarium ειναι μαγικά...ειδικά για μικρά παιδάκια! Όταν πήγαμε στο αντίστοιχο στο miami, η Μαρίνα ήταν ακόμα ένα σποράκι λίγων εκατοστών, κλαψ λυγμ...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...