Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!!! Καλη αρχή ΡΕΝΕ!

Φέλια μου, πηγα την Τετάρτη στο γιατρό και παλι δεν μας ειπε το φυλο...ηταν μπρουμυτα με τα ποδια μαζεμένα...τώρα περιμένω τη Β επιπέδου να μαθω σιγουρα, 27 Απριλίου, αλλα κι εγώ κορίτσι νομίζω, δηλ ειμαι σιγουρη...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

Φέλια όλα καλά και το κοριτσάκι μας μεγαλώνει.

Ρενε τι εννοείς "είστε?" πες αν είναι να πάμε να τον πάρουμε.

Περαστικά στα αρρωστούλικα

και μπράβο στα πρώτα βηματάκια, περπατόπιτα εεεεεεεεε?

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

Καλημέρα!

Ρενέ καλή αρχή και από μένα, ελπίζω να ξεκινήσουν όλα ομαλά και όμορφα, και σύντομα να ανακαλύψεις πως σου μένει και λίγος χρόνος το βραδάκι για σερφάρισμα! ;)

σημερα η μικρη εφαγε το μεσημερι!! ειναι τρομερο (μην το πειτε πουθενα....)

Ds, είδες που μπορεί άμα θέλει;;; Ξέρει αυτή τί κάνει. Άλλωστε όλον αυτόν τον καιρό είχε πιο σοβαρές δουλειές να κάνει. Λίγο το 'χεις να μάθεις να περπατάς; (ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!)

Εύη, καλώς να το δεχτείτε το νέο μέλος της παρέας σας!

Εγώ υποτίθεται ότι είμαι καλά, δεν έχω πυρετό, αλλά το έντερο δε λέει να στανιάρει. Τη μέρα οκ, τα βράδυα τα βγάζω παρέα με τη λεκάνη ακόμα.Τί θα γίνει μ' αυτήν την ιστορία... Για τη μικρή όμως νομίζω μπορώ πια να θεωρώ ότι τη γλύτωσε, ε;

Ξανακαλημέρα σας!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

και μπράβο στα πρώτα βηματάκια, περπατόπιτα εεεεεεεεε?

Ds, είδες που μπορεί άμα θέλει;;; Ξέρει αυτή τί κάνει. Άλλωστε όλον αυτόν τον καιρό είχε πιο σοβαρές δουλειές να κάνει. Λίγο το 'χεις να μάθεις να περπατάς; (ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!)

Εγώ υποτίθεται ότι είμαι καλά, δεν έχω πυρετό, αλλά το έντερο δε λέει να στανιάρει. Τη μέρα οκ, τα βράδυα τα βγάζω παρέα με τη λεκάνη ακόμα.Τί θα γίνει μ' αυτήν την ιστορία... Για τη μικρή όμως νομίζω μπορώ πια να θεωρώ ότι τη γλύτωσε, ε;

ευχαριστω πολυ!!!!

dansem ελπιζω γρηγορα να γινεις τελειως καλα!!!!

εμεις σημερα το απογευματακι πηγαμε σε ενα παρκο στη βουλιαγμενη πολυ ωραιο:D:D:D

χαρηκε πολυ η μικρη και ειχε και ωραιο καιρο!!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Επιστρέψαμε κι εμείς!

Σας διάβασα περιμένωντας το πλυντήριο να τελειώσει!

Περάσαμε πολύ πολύ καλά. Τα παιδιά ενθουσιαστήκανε στην εξοχή:D

Βέβαια είμαστε οικογενειακώς με μπούκωμα και βήχα όλες τις μέρες αλλά δε βαριέσαι...

Η Σοφία μιλάει!!!!! Έχει αρχίσει να φτιάχνει λεξιλόγο μπάβα (μπάλα), νεν (νερό), μαμ (από μόνη της, εμείς δεν της το λέμε:confused:) ακχεί (εκεί), νιαι (ναι), μπααααα (μπαμπά), ναν (γάτα,μάλλον νιάου).

Τις γκρίνιες μου από αύριο!

Πάω να απλώσω και να ξαπλώσω!:D

DPYUp2.png EYukp3.png

Άντε Dsaki διάλεξε συνταγή και κέρνα!!!

Ελένη ξεκίνησε να μιλάει κιόλας το Σοφάκι σου???:shock: Ο δικός μου κοτζάμ γαϊδαράκος και με το ζόρι λέει τα βασικά, μαμά, μπαμπά, γιαγιά, μπάλα, λυαλυά (γυαλυά), καίει, τζην, νένα, παππά, παπ (τον παππού), γιαν-γιαν (γιάννης), τάτα (γάτα).Αυτάααααααααα! Να αγχωθώ?:rolleyes:Μπααα αρκετά άγχη έχουμε, ας αφήσω τίποτα γι αργότερα!

Αύριο ξεκινάει και πάλι το αγοράκι μου σχολείο και έχω ψιλοαγχωθεί! Φιλάκια και καληνύχτα!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπερα σας!

ντι εσ καλα περπατηματα!

ελιζα μπραβο στην σοφια! σημερα γινεστε και ενα χρονων? χρονια σας πολλα κι ευτυχισμενα!να τα εκατοστησει!

φελινι σαν γιατρος που εισαι....χθες εκανα τις μικρες εμβολιο και της μιας το ποδαρακι εχει πρηστει και εχει κοκκινησει αρκετα.... να ανυσηχησω??? μεχρι και νοσοκομειο μου ειπαν να την παω....επισης ειναι ανησυχη πολυ και ξυπναει ανα μισαωρο....

αντε σας καληνυχτω....ελπιζω να μην εχω αλλο ξυπνημα σημερα....

απο αυριο καθε κατεργαρης στον παγκο του....!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα και καλή βδομάδα!!!!!

Dsάκι, καλές στράτες και καλά κυνηγητά!!!!!

Μαρινάκι,τα ίδια ακριβώς λέει κ ο δικός μου και, αν και μέχρι τώρα το είχα δει χαλαρά,ακούγοντας τα άλλα πιτσιρίκια (κυρίως κορίτσια) να πάει η γλώσσα τους ροδάνι, έχω ψιλοαγχωθεί.αλλά μάλλον έτσι είναι τα αγόρια,οπότε οκ, αναμένουμε να λυθεί η γλώσσα μας!!!!!!!

Ρενέ,καλή αρχή στη δουλειά!!!!Σας είδα χτες στο γαστρονόμο,ωραία δουλειά φαίνεται να κάνετε,και καθαρή πρωτίστως!!!!!Εσύ είσαι η Ειρήνη,η τεχνολόγος τροφίμων?????????:D

Αναστασάκι, καλημέρα.Πώς είναι το ποδαράκι της μικρής σήμερα??Πώς κοιμήθηκε???

ελίζα,σήμερα έχει γενέθλια το Σοφάκι??????Να τα εκατοστήσετε!!!!!!!!!!!!!!!!Να είναι πάντα γερή και χαρούμενη!!!!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλημέρα!

Τα γενέθλια ήταν την Πέμπτη 8/4 αλλά λείπαμε! Ευχαριστούμε για τις ευχές!:D Πάω να αλλάξω το τικεράκι.

Καλέ μην αγχώνεστε για την ομιλία...λέμε τώρα μιλάει η Σοφία...μόνο εγώ καταλαβαίνω:tongue:

Ρενέ καλή αρχή στη δουλειά!

Αναστασία πως είναι το ποδαράκι?

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρααα

τι κανετε κοπελιες?

Εγω απο την Παρασκευν ζω ενα δραμα! Ο Μητσος ειναι σε εξαλη κατασταση. Μερα νυχτα κλαει κ ωριεται χωρις λογο πεφτει κατω κ χτυπιεται ανευ λογου κ αιτιας. Δεν μπορουμε 2 ατομα να τον κανουμε καλα με τιποτα. Λεγκωωωω ολο το ΣΚ σε συζηταγαμε με τον Τασο που τα ελεγες πριν κανα μηνα που περναγες τα ιδια με Θοδωρη.. Τι να κανω? Πραγματικα δεν ξερει τι θελει ετσι χωρις λογο πεφτει κατω κ μελανιαζει απο το κλαμα!

ρενακι καλη αρχη στην δουλεια!

Σοφια χρονια πολλα να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου! Πολυχρονη κ γερη να ειναι παντα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...