Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γενικά σκέφτομαι να αρχίσω να κρατάω ενοχικό ημερολόγιο όπου θα γράφω τί έκοψα, πόσα λεφτά χάλασα σε πάνες, πόσες φορές έχασα στην ρώσικη πανορουλέτα και με χέσανε πατοκορφά όταν δεν κατάφερα να βάλω εγκαίρως την επόμενη πάνα, πόσο τελεμάρκετινγκ και τσόντες του σωρού είδα στην προσπάθεια να κρατηθώ ξύπνια για να τα κόβω βόλτες κλπ κλπ... Αυτό το ημερολόγιο θα τους το κάνω δώρο στην ενηλικίωση με αποκλειστικό στόχο να νοιώσουν άπειρες τύψεις

Θεαααά! Εδώ που τα λέμε, σαν ενοχικό ημερολόγιο λειτουργεί το να κάνεις παιδιά, μόλις δηλ. πάρεις χαμπάρι ότι τα ίδια τράβηξαν οι γονείς σου όταν ήσουνα μικρός...

3 μέρες έχεις καιρό ντανσεμ, αν δεν αρρωστήσει μάλλον την γλιτώσατε...

Ευχαριστώ, προς το παρόν όλα καλά, για να δούμε... (ελπίζω να είναι 3 μέρες από τότε που το εμφάνισα εγώ, για να ξεμπερδεύουμε και μ' αυτό...)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ναι Αθηνούλι, να ξυπνάς και τον Βαγγ να τις βλέπετε μαζί τις ταινίες στη γερμανική σκοπιά :D:D :tongue:

Καλημερα!!!

τι να τον ξυπναω και αυτον μωρε, αν ειχε κανα βζ θα ηταν χρησιμος...:D:D:D:D

Θα τον στειλω σημερα βολτα με τη μικρη(11 ξυπνησε η κυρια ολο το προγραμμα πισω θα παει σημερις) να ηρεμησω λιγο, να μαγειρεψω κλπ....

Η μικρη απαιτησε Πινοκιο(πικιωνη):D:D:D:D

αχαχαχα τωρα ακουει ενα τραγουσει που λεει "yeah, yeah, yeah"

και τραγουδαει μπεα, μπέα μπέα (το αρκουδι στα γερμανικά) χαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!

Χαθηκα ..γινεται χαμος..Γιωργος παλι χαλια μυξες βηχα και η μικρη με λιγη μυξα...θα τη γλυτωσει Θεε μου;;;;;

Και γω χαλια με λαιμο και αφτια..αρχισα παλι την αντιβιωση...ας τελειωσουν τα βασανα επιτελους.....

Περαστικα στα αρρωστουλικα!!!!!!!!!!!!!

Γερακίνα μου τι κανεις;;;;;Τι κανει η κούκλα;;;

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Ευη να ζήσει το ζουζούνι!!!Καλότυχο να είναι!!!!!!!!!!

Γαλάτ τηλεπάθεια όντως..εγώ σήμερα καθως άλλαζα την μπέμπα αναρρωτιώμουν,τελικά η Αθηνούλα κοριτσάκι θα κυοφορεί...

Επεξεργάστηκαν by Felia

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Καλησπέρα σας.

Αχ, απόψε μπήκα για να σας αποχαιρετήσω, από Δευτέρα ξεκινάω δουλειά και θα είναι αδύνατο να μπαίνω τις καθημερινές.....:( Σας ευχαριστώ πολύ - πολύ για όλα (συμβουλές & καλή συντροφιά). Καλά δε θα εξαφανηστώ κι όλας αλλά δε θα μπορώ να σας παρακολουθώ. Πάντως Μάιο - Ιούνιο θα κατέβω Αθήνα και θα κανονίσω να σας δώ - θέλω πολύ να σας γνωρίσω από κοντά.

Καληνύχτα σας, περαστικά στα αρρωστούλικα και καλή δύναμη ;)

.... τα λέμε...... ελπίζω σύντομα......

Φιλιά!!!

IxBZp3.png

geia sas!!!!

σημερα η μικρη εφαγε το μεσημερι!! ειναι τρομερο (μην το πειτε πουθενα....;))

evi μου να το χαιρεστε το μικρουλι!!!!!

επισης ειχα ξεχασει να σας πω πως το Μεγαλο Σαββατο καναμε επιτελους τα πρωτα μας βηματα ολομοναχες!!!!:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...