-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:
Εγω έκανα prp ενδομητριου πριν την εμβρυομεταφορα. Είχαμε ακυρώσει 3 φορες την εμβρυομεταφορα γιατί έφτανε το ενδομήτριο το πολύ μέχρι 6,9 και μετά έπεφτε. Κι ο γιατρός μου μου έλεγε στην αρχή να μην το κάνω και να προχωρήσω με ενδομητριο 6,8 επειδή ήταν τριζωνικο όμως όταν λες στην αρχή το ενδομήτριο να είναι τουλάχιστον 7,5 πώς μου λες μετά να προχωρήσω με κάτω από 7?Του είπα όχι και του ξεκαθάρισα ότι χωρίς prp ενδομητριου δεν πρόκειται να προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά. Έτσι και μου το έκανε. Είχα κάτι να χάσω? Θα έκανε κάποιο κακό? Μόνο 300 ευρώ θα έχανα αν δεν πετύχαινε και θα εμένα και με το "αν".
Άρα κοριτσαρα προτείνεις να το κάνω??? Εμένα μου είπε 200ε το απλό δηλαδή απλά να το εισχωρήσει μέσα και 400 με βελόνα ειδική που το τοποθετεί σε όλο το ενδομητριο στα σημεία που θέλεις και κρίνει σωστά αυτός, βέβαια ακόμα περιμένω την απάντηση του αν θα το κάνουμε ή όχι
πρίν από 26 λεπτά , apple2 είπε:Θα τις βάλεις και τις τρεις? Κι εγώ στην προετοιμασία για εμβρυομεταφορά με δύο βλαστοκύστες 3αβ και 2αβ.
Δεν ξέρω ακόμα θα μιλήσουμε για αυτό την άλλη βδομάδα γιατί θέλει να σκεφτεί αν θα προχωρήσουμε σε prp ενδομητριου ή όχι... μόλις έφυγα από το κέντρο όλα τα άλλα ήταν καλά μορφολογία και διαστάσεις μήτρας δηλαδή
-
The Café Au Lait !!
-
Θέματα
-
- 7.776 απαντήσεις
- 940.654 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 474.406 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 128.048 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.163.177 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.155 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.776 απαντήσεις
- 940.654 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 67
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 990 απαντήσεις
- 53.323 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 366 εμφανίσεις
-
- 1.103 απαντήσεις
- 44.244 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 519 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 241 εμφανίσεις
-
- 1.788 απαντήσεις
- 228.023 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 62 εμφανίσεις
-
- 9 απαντήσεις
- 167 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 141 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα