Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα, βάλτε κι εμένα στο κλαμπ των άυπνων μαμάδων. Ο μεγάλος όλη νύχτα έκανε δρομολόγια στην τουαλέτα, ο μικρός έχει βουλωμένη μύτη, τίγκα στη μύξα, έκοψε το φαγητό και τη βγάζουμε με θηλασμούς (όσο μπορεί με βουλωμένη μύτη) και εγώ σέρνομαι.

Τα Herbal Life τα έπαιρνε η αδελφή μου, είχε πει ότι είναι ακίνδυνα, δεν ξέρω όμως με σιγουριά να σου πω. Εγώ σ' αυτήν δεν παρατήρησα διαφορά πάντως. Εμένα ο διατροφολόγος δε μου έδωσε συμπλήρωμα, είπε ότι θα ξυπνήσει ο μεταβολισμός μου με φυσικό τρόπο μέσω της διατροφής, γενικά ήταν σκεπτικιστής όσον αφορά τα συμπληρώματα, έλεγε ότι πρέπει να τα παίρνουμε υπό συγκεκριμένους όρους.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα...

Κολασμένη μέρα η χθεσινή, έφτασα 38,3 πυρετό αλλά ένιωθα λες και ήταν 40,3. Πολλή αδυναμία και πόνος στα κόκκαλα. Περπατούσα πιο αργά και πιο σκυφτή κι απ' τον παππού μου στα 94!!!

Σήμερα νιώθω πολύ καλύτερα και προς το παρόν δεν έχω ούτε δέκατα, οπότε ελπίζω να ήταν ίωαη του 24ώρου και να ξεμπέρδεψα. Τώρα περιμένω να δω αν έχει κολλήσει η Σεμέλη η ο μπαμπάς. Αλήθεια, ξέρει κανείς στις πόσες μέρες μπορεί να εμφανιστεί μια ίωση; Δηλαδή, αν υποθέσουμε ότι την κόλλησα χθες τη μικρή, για πόσες μέρες θα μπορούσε να είναι οκ μέχρι να το εκδηλώσει; Γιατί ακούω διάφορα κουλά και αναρωτιέμαι...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

καλημέρα...

Κολασμένη μέρα η χθεσινή, έφτασα 38,3 πυρετό αλλά ένιωθα λες και ήταν 40,3. Πολλή αδυναμία και πόνος στα κόκκαλα. Περπατούσα πιο αργά και πιο σκυφτή κι απ' τον παππού μου στα 94!!!

Πωπω εντελώς χάλια... σήμερα είναι η τρίτη σου μέρα; άντε να συνέλθεις ρε μωρο. Για την ερώτηση δεν έχω επιστημονική άποψη, αφήνω την γιατρέσα μας να σου απαντήση;)

Τζένη που είσαι;;; Πως είναι ο Μητσάρας σήμερα;

Ρέα, περαστικά και σε σας κοριτσούδα μου...

Κουράγιο αδελφές μου έρχεται το καλοκαιράκι!:cool:

Διαφημίσεις

Καλημερααα

Σημερα ειμαστε καλυτερα! Ο Μητσακος εχει να κανει πυρετο απο χτες το βραδυ που εικανε 37,9. Πηγαμε κ στο γιατρο κ μας ειπε απλη ιωση κ δεν εχει πειραχτει τιποτα σε αυτια μυτη μονο λιγο κοκκινο λαιμο ειχε. Βασικα εμεις ανησυχησαμε περισσοτερο γιατι παραπονιοταν απο χτες πως τον ποναγε το στομα του κ ειμαστε κ χεσμενοι γενικα μετα απο αυτα που περασαμε.

Εγω χτες γυρισα σπιτι κ ειχα δεκατα κ κομαρες. Για αυτο ημουν ολη μερα χτες στο γραφειο κουκουλομενη με το μπ0ουφαν. Σημερα μια χαρα!

Ας ελπισουμε πως κ για τους δυο μας ηταν η ιωση της μιας μερας αλλα ο Μητσακος την περασε πιο βαρυα. Εχω ακουσει πως η ιωση εμφανιζεται μετα απο 3 μερες αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν απο γιατρο η καποιον ασχετο Ντανσεμακι. Αντε να αναρρωνουμε σιγα σιγα!!

Καθώς σήμερα είπα να το παίξω καλή χαρωπή νοικοκυρούλα και φιλοσοφημένη και μια και τώρα κάνω διάλειμα βυζαίνοντας έχω να πω ότι τον πρώτο χρονο ζωης ενος παιδιου κόβεις... κόβεις το τσιγάρο και το αλκοολ είτε εντελώς είτε σχεδον... κόβεις το φαϊ για να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης (ψεμαααααααααααα:tongue:)... κόβεις το σεξ είτε γιατί δεν έχεις όρεξη είτε γιατί δεν προλαβαίνεις είτε και για τα δύο... κόβεις τις μπαρότσαρκές (ξέρω ξέρω τις έχετε κόψει ήδη)... κόβεις τα γαλακτοκομικά αν έχει αλλεργία... κόβεις και την γλουτένη αν έχει πολυ αλλεργία... κόβεις τον ύπνο... τι άλλο;:lol::lol:

Γενικά σκέφτομαι να αρχίσω να κρατάω ενοχικό ημερολόγιο όπου θα γράφω τί έκοψα, πόσα λεφτά χάλασα σε πάνες, πόσες φορές έχασα στην ρώσικη πανορουλέτα και με χέσανε πατοκορφά όταν δεν κατάφερα να βάλω εγκαίρως την επόμενη πάνα, πόσο τελεμάρκετινγκ και τσόντες του σωρού είδα στην προσπάθεια να κρατηθώ ξύπνια για να τα κόβω βόλτες κλπ κλπ... Αυτό το ημερολόγιο θα τους το κάνω δώρο στην ενηλικίωση με αποκλειστικό στόχο να νοιώσουν άπειρες τύψεις:tongue::mrgreen:

Επεξεργάστηκαν by Λέγκω

Καλά Λεγκόπουλο άπαιχτη!!!!!!!!

Νομίζω ότι θα γράψεις τόμους στο ημερολόγιο...

Σοφάκι καλώς ήρθες! Εγκατασταθήκατε? Όλα καλά??? Καλορίζικο λοιπόν!

Ντάνσεμ, αν κρίνω από το πότε κολλάει το ένα παιδί από το άλλο οι 3 μέρες μια καλή εκτίμηση... Καμιά φορά και 1 βδομάδα...

Περαστικά σε όλους!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καθώς σήμερα είπα να το παίξω καλή χαρωπή νοικοκυρούλα και φιλοσοφημένη και μια και τώρα κάνω διάλειμα βυζαίνοντας έχω να πω ότι τον πρώτο χρονο ζωης ενος παιδιου κόβεις... κόβεις το τσιγάρο και το αλκοολ είτε εντελώς είτε σχεδον... κόβεις το φαϊ για να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης (ψεμαααααααααααα:tongue:)... κόβεις το σεξ είτε γιατί δεν έχεις όρεξη είτε γιατί δεν προλαβαίνεις είτε και για τα δύο... κόβεις τις μπαρότσαρκές (ξέρω ξέρω τις έχετε κόψει ήδη)... κόβεις τα γαλακτοκομικά αν έχει αλλεργία... κόβεις και την γλουτένη αν έχει πολυ αλλεργία... κόβεις τον ύπνο... τι άλλο;:lol::lol:

Γενικά σκέφτομαι να αρχίσω να κρατάω ενοχικό ημερολόγιο όπου θα γράφω τί έκοψα, πόσα λεφτά χάλασα σε πάνες, πόσες φορές έχασα στην ρώσικη πανορουλέτα και με χέσανε πατοκορφά όταν δεν κατάφερα να βάλω εγκαίρως την επόμενη πάνα, πόσο τελεμάρκετινγκ και τσόντες του σωρού είδα στην προσπάθεια να κρατηθώ ξύπνια για να τα κόβω βόλτες κλπ κλπ... Αυτό το ημερολόγιο θα τους το κάνω δώρο στην ενηλικίωση με αποκλειστικό στόχο να νοιώσουν άπειρες τύψεις:tongue::mrgreen:

Είσαι ανεκδιήγητη!!!!!Κλαίω!!!!!!!!!!!!:D:D:D

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

xaxaxa αυτό με το τελεμάρκετινγκ τι μου θύμισες.... όταν ήταν νεογέννητο η Ειρήνη κοιμόμουνα στο σαλόνι και μεταξύ 3-5 που ξυπνούσε... όλο τέτοια έδειχνε χαχαχαχαχα

τώρα θα είμαι πιο οργανωμένη ταινιάκι....

eNeap2.pngTSzHp3.png

ναι Αθηνούλι, να ξυπνάς και τον Βαγγ να τις βλέπετε μαζί τις ταινίες στη γερμανική σκοπιά :D:D :tongue:

Λεγκ, όταν μεγαλώσουν αρκετά, θα τα καμαρώνεις τόσο που θα τα κάψεις τα απομνημονεύματά σου :D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλέ τι γίνεται 2-3 μέρες έλειψα και γυρίζω και τα βρίσκω όλα τα μικράκια (αλλά και μερικές μαμάδες) μπουκωμένα? Απρίλης είναι, δεν πρέπει να έχει άλλες ιώσεις γμτ!

Μυρτώ όταν διαβάζω τα δικά σας, είναι ακριβώς σαν τη δική μας ατέρμονη ιστορία! Μπούκωμα συνεχώς η μπουμπού, γιατρός ανά 2-3 μέρες, δεν έχει τίποτα απλή ρινίτιδα, το τρένο όμως συνεχίζει το ταξίδι του μαζί με το χουρχουρητό και ανά τακτά χρονικά διαστήματα βήχα τρελό ο μικρός και ξανά κολλάει η μπουμπού και δε θυλάζει και κοκ! Τέρμα τα ψέματα όμως μετά από 3 μήνες που κυριολεκτικά τα έπαιξα και με τα 2 ο Γωγουλίνος τη Δευτέρα πάει σταθμό! Όποτε του λέω βέβαια τι ωραία της έλειψες της δασκάλας και των παιδιών και θα κάνεται ωραία παιχνίδια εκείνος κουνάει αρνητικά το δαχτυλάκι του!

Στο ταξιδάκι πρώτη φορά και με τα 2 ομολογώ ότι εξουθενωθήκαμε αλλά πού θα πάει την επόμενη φορά θα βρούμε καλύτερο μπούσουλα! Έχουμε και το Γιωργάκη που ότι του έδινες να φάει μας το έφτυνε κανονικότατα στη μούρη, ρεζήλι γίναμε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, αλλά επειδή είχε αρκετούς ξένους ηλικιωμένους (ποιός να πάει τέτοια εποχή σε ξενοδοχείο με ιαματικά νερά) το μεγαλύτερο ρεζήλι είναι ότι όταν έβλεπε κανέναν από αυτούς να περπατάει δίπλα μας, έβαζε το χέρι στη μεσούλα του, καμπούριαζε και έκανε ότι κουτσαίνει! Το θκατουλι, από τώρα κοροιδεύει! Όρε μάνα μου δουλεμα που έχουμε να φάμεεεεεεεεεε

mGKop3.png60Jvp3.png

Σπέρα...

Ο μικρός επισήμως έχει λουστεί στα σάλια του. Την βρίσκει έτσι και όλο μπρδδδδδδδδδ είναι... του έβαλα σαλιάρα, ναι ναι το έκανα και αυτό εγώ που κορόιδευα...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αντε καλή ανάρρωση σε όλα τα μυξιάρικα... 3 μέρες έχεις καιρό ντανσεμ, αν δεν αρρωστήσει μάλλον την γλιτώσατε...:tongue:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

χελοου και απο δω!!!

λεγκω θεα!!!!lololol :D:D:D

εδω και κατι μερες εμεις γυρισαμε στο παλιο καλο:

"ξυπναω αντι για 3 φορες 1013 και δεν μεταφερομαι με τιποτα πισω στο κρεβατι:(, ετσι για να κανω κανενα καψωνι και στη μαμα γιατι ξεκουραζεται παρααααααα πολυ τελευταια...lolol;)"

"επισης αρχισα να μην τρωω ουτε τα φρουτα ουτε το απογευματινο,ετσι για να κανουν παρεα στο μεσημεριανο που καταληγει καθε μερα στα σκουπιδια ή στο πιατο του bruno...;)"(νεφελη speaking εννοειται...;);))

αχ μια ομορφια και εμεις λοιπον!!!!:)

επισης εχει ηδη αρχισει να με πιανει μια ψιλοκαταθλιψη οταν σκεφτομαι πως σε κανενα μηνα παιρνουμε τα οπλα και παμε στρατο.....:(:(

αυτα......

περαστικα στα αρρωστουλικα μικρα και μεγαλα!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...