Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Κορίτσια, τι κάνετε? Ηθικόν??? Ακμαιότατο!!!

Αφροδίτη, μπορεί να πέθανα στο γέλιο με το σκατοπάθημά σας, αλλά σίγουρα δεν θα ήθελα να μου συμβεί!! Ένα βράδυ που άλλαξα το Μάνο πάντως στα μισοσκοτάδια έπεσε ένα κουραδάκι κάτι στο πάτωμα, ευτυχώς στην ακρούλα και το είδα μετά από κάνα 2ωρο...

Αναστασία, το καλύτερο νομίζω που έχεις να κάνεις με το σουινγκ είναι να πάρεις ένα τηλεφωνάκι στην εταιρία. Έχουν πολύ καλή εξυπηρέτιση!

Τι άλλο... τι άλλο...

Α, Φελίνι, τι τραβάς? Με το σύστημα υγείας τα έχεις? Εμάς εδώ κάτω που έχουμε ένα υποτιπόδες νοσοκομείο θα το κάνουν κέντρο υγείας... Σε πόλη που μαζί με τα χωριά (Καποδιστριακός δήμος) κοντεύουμε τις 20 με 25 χιλ. κόσμο.. Βέβαια και που λειτουργούσε σαν νοσοκομείο ήταν ο χάρος βγήκε παγανιά!! Εξετάσεις αίματος δίνει λάθος, τοξόπλασμα δεν κάνει... Ακτινογραφία που έκανα μια φορά στα 18 μου δεν μου είπαν να σήκώσω τα μαλλιά μου (είχα μακριά) και φαινόταν στην σπονδυλική μου στήλη γραμμές... Τι να πεις... Παρακαλάμε να μην αρρωστήσουμε εδώ κάτω...

Αυτά...σας ζάλισα... νυστάω κιόλας... ο Μάνος από τις 5 το πρώι κοιμήθηκε μόνο 1:30 ώρα στον παιδικό και στις 8 έπεσε ξερός... Ελπίζω να κοιμηθεί καλά, γιατί έχει πλυθήνει πολύ ο βήχας του και έχει καταρροή... Πάμε για νέα ιωσούλα....

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα βρωμομπισκότα πρέπει να τα ψήνουμε λίγο; Να είναι δηλαδή μαλακά;

Λύστε μου κι αυτή την απορία για να τελειώσω τη μέρα μου ήρεμη και ολοκληρωμένη!

Δώδεκα λεπτά αν δεν απατούμαι... εντάξει ολοκληρώθηκες;:lol:

Και το καλύτερο που δεν είπε η Άφρο για την σκατοκατάσταση είναι ότι μόλις είχε γίνει γενική στο σπίτι!!!

Α, Ροσαλίτα, καλά που μου το θύμισες!

Λοιπόν Αναστασία, εγώ κάποια στιγμή είχα πρόβλημα με το σουίνγκ, δεν τράβαγε καλά και είχα πάρει τηλέφωνο τη Μεντέλα. Μου είχαν πει να βγάλω τις μπαταρίες και το μικρό αφρολέξ που έχει από κατω και να το βάλω να δουλεύει με το σωληνάκι μέσα σε ένα ποτήρι νερό. Ετσι θα καθάριζε ο μηχανισμός από το γάλα που μπορεί να είχε μέσα. Επειδή όμως έχει περάσει κάμποσος καιρός από τότε, και όπως καταλαβαίνεις δεν το θυμάμαι καλά, καλύτερα να τους πάρεις τηλ. να σου δώσουν οδηγίες. Πάντως είχα δει μεγάλη βελτίωση.

Διαφημίσεις

Ρε πρωήν συμπεθέρα, είμαστε πολύ ασορτί σε άβαταρ και τικεράκια, ώρες-ώρες νομίζω ότι απαντάω στον εαυτό μου!!!

Άμα δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε... κρύο;;;

Βγαίνουν μαλακά και μετά σφίγγουν... λίγο ομως. Δεν γίνονται τραγανά δηλαδης.

Εμ τι πρώην συμπεθέρες θα ήσαστε αν δεν ταιριάζατε?

Σε αυτό το club με τις παθούσες από τις Braxton βάλτε κι εμένα pls! Κι επίσης έχω πάρει μόνο παντόφλες για το μαιευτήριο και τίποτα για το μωρό ακόμα! Υποτίθεται μέχρι 1η Δεκέμβρη δεν πρέπει να βγω από το σπίτι οπότε μάλλον πρέπει να σφιχτώ λίγο παραπάνω να μη βγει ακόμα η μπουμπού! Όχι τίποτα άλλο, αλλά η Φελίνι που έπρεπε να μας λέει για συσπάσεις και πονάκια, μας γράφει κάτι ακαταλαβίστικα και οι υπόλοιπες που πρέπει να κλωσάμε τα αυγά μας, σκεφτόμαστε από τώρα τον πιο γρήγορο δρόμο για το μαιευτήριο. Ύποπτο...

Και σε αντιπαράθεση με τα υγιεινά σας, να σημειώσω ότι αξιώθηκα κι εγώ να κάνω μπριζολίτσες σκεπαστές σήμερα και...τρουφάκια-στρουμφάκια! Έχω την εντύπωση όμως ότι μου έφυγε λίγο περισσότερο λικεράκι, χικ!, γι αυτό και τα γράφω λίγο μπερδεμένα, φανταστείτε δεν τα δοκίμασα ακόμα κρυώνουν αλλά ακόμα και η μυρουδιά κάπως μου ήρθε!Χικ!

Άντε καληνύχτα σας κυρίες μου και το νου σας ΚΑΜΙΑ δε γεννάει απόψε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Άμα δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε... κρύο;;;

Βγαίνουν μαλακά και μετά σφίγγουν... λίγο ομως. Δεν γίνονται τραγανά δηλαδης.

Αν τα αφήσεις ένα τσικ παραπάνω βγαίνουν πιο τραγανά... αλλά όταν είναι πιο μαλακά τα τρώνε καλύτερα τα παιδιά, έ;;;;

Που πάααααααααααατε φύγατε όλες;;;;;;;;;;;;;;;

Μαριλένα θέλω κι εγώ κερί πάρε 2 βαζάκια και για μένα...

Ρε Λεγκ κάτσε φρόνιμα μην γεννήσεις πρόωρα και τρέχουμε μετά, θερμοκοιτίδες και λοιπά...

Ναι ναι απαυτός θα είμαι με παγκόσμια πρώτη!!!!

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλησπέρα κοπελιές!

Βάλτε με κι εμένα στο club με τις Braxton.

Την προηγούμενη εβδομάδα μπορώ να πω ότι "χέστηκα" επάνω μου γιατί με έπιασαν στο τρένο ενώ γυρνούσα από Νάουσα και σταματήσαν παρά μετά από κανένα 3ωρο.

Τώρα κάθομαι και κλωσσάω, όσο μπορώ βέβαια με το Γιώργο στο σπίτι...

Μέχρι να μπω στο μήνα μου.

Αύριο έχω ραντεβού με τη μαία για το πρώτο μάθημα.

899667.png226174.png

Σχετικά με τις αγορές...

αγχώθηκα τόσο που εχθές τελείωσα με τα πάντα,

πυτζάμες, παντόφλες, εσώρουχα (παρείγγελα και 3 σουτιέν θηλασμού)

πετσέτες, ρουχαλάκια για τη μικρή...

Το Σάββατο θα πάω και για το κιτ για τα βλαστοκύτταρα και νομίζω θα είμαι κομπλε!

Είμαι πολύ αγχωμένη...

899667.png226174.png

hello my braxton girls!!!!:tongue:

εγω ειχα απο τον 5ο συσπασεις κι επαιρνα μαγνησια πολλα!!της solgar ! τι να σας πω, μπανανιτσες και σοκολατα!εχουν πολυ μαγνησιο!το αστειο ηταν οτι πηρα ομοιοπαθητικο και οταν μπηκα στο μηνα μου σταματησαν:tongue::tongue::tongue:

το σκ θα δοκιμασω την αμαρτωλη παραλλαγη της λεγκως, μιλκ φρι ομως, οπως παντα...:rolleyes: αλλα...σοκολατενια στανταρ!!

ds τουλαχιστον θα ερθεις στο παρεντχολικς;πες στον συντροφο οτι αυτο το κοσμοιστορικο γεγονος δεν μπορεις να το χασεις!!!;):tongue:

βρε λεγκωωωωωω....οκ αν δεν θες να μοιραστεις τον πονο σου το καταλαβαινω και παω πασο, αλλα μην ξαναπεις "τι σου φταιει ο αλλος κοσμος" γιατι ....αντε!!!!:o εχω μαστερ στη μαυρη μαυριλα πλακωσε, ξερω και να ξεματιαζω!!:lol:

μυρτω τα βρωμομπισκοτα ειναι θεμα γουστου πως τα θες, αν τα θες τραγανα, τραγανιστα εξω ζουμερα μεσα, μαλακα κ.ο.κ. οποτε ψηνεις στο περιπου 10-15 λεπτα και αναλογως τα υγρα, πχ με μπανανα θελουν περισσοτερο, με μελι λιγοτερο.

φελινι ουτε εγω εχω καταλαβει τι ειναι αυτο που θες να προλαβεις και δεν σε αφηνουν και στο αναβαλλουν συνεχεια....:confused:

τελικα ισχυει μαλλον για αυριο η συναντηση.....;ποιες θα ειμαστε;:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...