Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ο Αλέκος πάει τη Δευτέρα στον παιδικό! Περαστικά Άφρο μου!!!!!!

Είχα πάει στην αποθήκη στο Π. Ψυχικό τη βδομάδα πριν το Πάσχα και δεν βρήκα τίποτα... Είχε κάτι άθλια 42αρια... Αλλά έχει ωραία παιδικά...

Λέγκω, καλά δηλαδή η μεταφορά... Εμείς την ώρα που κοιμούνται δεν έχουμε καταφέρει.... Ε και μετά ξεμένει η κυρία ανάμεσά μας... Εκείνη την ώρα που ξαπλώνουν ο ένας αναστατώνει τον άλλον! Τεσπα, ελπίζω να συνηθίσουν...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευτυχώς γύρισε το αντράκι μου από τη δουλειά και με φρόντισε, μου έφτιαξε λαπά και με έβαλε για ύπνο. Νομίζω είμαι καλύτερα,αλλά νιώθω πολύ αδύναμη.

Είχα πάει στην αποθήκη στο Π. Ψυχικό τη βδομάδα πριν το Πάσχα και δεν βρήκα τίποτα... Είχε κάτι άθλια 42αρια... Αλλά έχει ωραία παιδικά...

Ναι, ε; Κρίμα. Αξίζει πάντως που και που να ρίχνει κανείς μια ματιά, γιατί έχει καλές τιμές. Εγώ που φοράω 36 όλο και κάτι βρίσκω, φανταζόμουν το ίδιο για το 42. Στα 38-39 θα πρέπει να είναι δύσκολο που είναι τα πιο συνηθισμένα.

Τη διεύθυνση κορίτσια δεν τη θυμάμαι, αλλά στην ουσία είναι πάνω από το μούγερ και το μάδερκερ του Φάρου, απλά η είσοδος του είναι από το πλάι αριστερά του κτηρίου, που έχει κάτι σκάλες...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Αφροδιτη τωρα που το λες θυμαμαι που μου το ειχες αναφερει αυτο για το καθισματακι...

Μαλλον θα κρατησω αυτο που εχω και βλεπουμε, αν δω οτι χρειαζομαι θα παρω τοτε. Ειναι βολικο, γιατι ναι μεν εχω το τομπι που ειναι απο 9 κιλα αλλα βαζε βγαζε αλλαζοντας αυτοκινητο ειναι ενα θεμα.

Χθες πηγα και στον γιατρο, το σπορακι ειναι καλα, αν και πολυ ησυχο, δεν το ακουω καθολου και ανυσυχω λιγακι. Ειναι 280 γραμμαρια, οπως ειπε και πολυ κομψα ο Βαγγος οσο ενα τεταρτο φέτα.

Ακομη δεν μας αποκαλυψε τα πριβέ του, αρα μαλλον κοριτσι οπως λεει και η Ελενη....για να δουμε σιγουρα τελος του μηνα που θα κανω τη Β επιπεδου...

και μολις συνειδητοποιησα πως περναει ο καιρος...ειμαι ηδη στον 5ο...

Μμμ δεν χανω τιποτα να δω και στην αποθηκη κοντα ειναι...

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπέρα!

γκαλατάκι μέσα στο μυαλό μου είσαι! Έχω την εντύπωση οτι αυτό δεν πολυκουνιέται, μπορεί να είναι κ ιδέα μου.

Κι εμείς την άλλη εβδομάδα πάμε για β επιπέδου.

Πως περνάει ο καιρός εεεε??Καμία σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη.

κορίτσια περαστικά στα αρρωστούλικά!

Ευγενία κι εμάς δώρο μας το έφεραν ένα τέτοιο, που γίνεται αργότερα κανονικό ποδηλατάκι.

Λέγκω ΤΙ διάβασα κούρεψαν το παιδί??Κούρεμα που θέλουν α πα πα

άσε πατάς ευαίσθητα κουμπιά τώρα α πα πααα..

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

ναι κι εγώ ετσι νομιζω σε σχεση με το πρωτο καμια σχεση...βεβαια τωρα εχω και προσθιο πλακουντα, στο πρωτο ειχα οπισθιο, και ισως ειναι σαν "μαξιλαρακι" παντως γενικώς ειναι νωρις ακομα νο προμπ.

Αντε με το καλο το Β επιπεδου!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

εχω μερικες μερες να σας διαβασω...

εχω και τρελλα νευρα και τρελλη αυπνια απισης:(:(

αν προλαβω θα μπω αργοτερα να σας πω και να σας διαβασω, ελπιζω να ειστε καλα!!

mamma mIa παλιοτερα ειχε ασχοληθει ο θειος μου με την εταιρεια σαν πωλητης για λιγο...υποτιθεται πως δεν ειναι βλαβερα αλλα μην τα παρεις και για παρα πολυ καιρο, και η μαμα μου μου εκανε μια διατροφη προσφατα της εδωσε τα ροφηματα ο διατροφολογος για τις πρωτες εβδομαδες μονο.

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Τι κάνετε τσουπρες μου; εγω χαλαρώνω ένα τεταρτάκι μέχρι να ρθει ο χρηστος να δουλέψουμε.

Λενάκο μου, καλά πάει... αλλά εμένα βοηθάει ότι ο θοδωρίκος κοιμάται εύκολα συνήθως και χωρίς να πρέπει να κάνω κάτι. Ξαπλώνει, τον σκεπάζω, τον φιλάω και σε κανονικές συνθήκες ξερένεται (ναι το ξέρω είμαι κωλοφαρδη :)) Τον Νικόλα τον έβαλα και τις τρεις μέρες, μισοκοιμισμένο και κοιμήθηκε, αρα είμαι σε καλό δρόμο. Βέβαια το βράδυ με τη ρινίτιδα τον παιρνω γιατί πρέπει να τον κοιμίσω όρθιο.

Εντομεταξύ τώρα το βράδυ πέρα από βλέννες, είχε και τρεις κλωστούλες αιματάκι αλλά σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι καμια ραγαδούλα γιατί έκανε τρεις φορές κακάκια ενω κάνει μια φορά στις δύο μέρες και άρα μπορεί να είναι κανα κρυωματάκι... εεεεε; (σας έχω μιλήσει για την αγάπη μου στα γαλακτοκομικά; καλά αμα χρειαστεί θα τα κόψω απλά έναν πόνο στην καρδιά θα τον νοιώσω)

Σήμερα στις κούνιες φεύγοντας έκλεισα το δαχτυλάκι του θοδωρίκου στην καγκελόπορτα, βέλαξε το παιδάκι μου γμτ... αφού το δάχτυλο έκανε πόση ώρα να επανέλθει στο σχήμα του... Εντομεταξύ λέω τι μλκ υπάρχουν... όταν του έκλεισα το δάχτυλο μισάνοιξα την πόρτα να του ξεμπλοκάρω το δακτυλάκι και τον είχα πάρει αγκαλιά και προσπαθούσα να τον ηρεμίσω, μία κοπέλα που την ξέρω, μετανάστρια ήρθε κατευθείαν να δει αν χρειάζομαι τίποτα, να βοηθήσει όσο μπορεί. Δύο ελληνες πατεράδες που ήταν στις κούνιες, ο ένας φωναξε τα παιδιά του να μην ασχολούνται και ο άλλος ήρθε να κλείσει την πόρτα που ήμουν ακριβώς δίπλα. Και σκέφτομαι ότι εντάξει πλέον οι περισσότεροι που να πεθαίνεις στο δρόμο κοιτάνε τη δουλειά τους αλλά και στις κούνιες που ήμαστε όλοι με τα παιδιά μας; Γινόμαστε όλο και πιο πολύ σκατάνθρωποι και αδιάφοροι και κάνουμε ότι μπορούμε για να κάνουμε και τα παιδιά μας...

Σταματάω το παρασόλισμα και στρωνομαι στη δουλεια μπας και τελειώσω καμια λογική ώρα.

Ααα Τόνια μου, εγώ δεν έχω ιδέα για αυτά που ρωτας... συμπληρώματα διατροφής ειναι; δεν καταλαβα...

Καλησπέρα σας.

Σήμερα ήταν μια μέρα χάλια....

Είχε έρθει η γυναίκα που θα κρατήσει τη μικρή μου - από Δευτέρα επιστρέφω στη δουλειά, και το μαναράκι μου πλάνταξε στο κλάμα. Σήμερα ήμουνα στο υπόγειο αλλά αύριο θα λείπω.... ελπίζω να συνηθήσει σύντομα την απουσία μου γιατί σπαράζει η καρδιά μου :(:(:( Βρε κορίτσια πείτε μου, πότε θα μέθει ότι πάντα θα γυρίζω κοντά της? Καλά για το γάλα και τον ύπνο δεν το συζητώ... άλλο δράμα εκεί.... γενικά νοιώθω ότι της κάνω τα χειρότερα βασανιστήρια και ότι είμαι μια άκαρδη μάνα :(:(. Μάλλον σας ζάλισα βραδιάτικα, αλλά ξέρω πως μόνο εσείς θα με νοιώσετε... οκ... σταματάω.

Λέγκω μου δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά κάπως έτσι άρχισαν και τα δικά μας συμπτώματα της αλλεργίας και εμείς το ίδιο πράγμα νομίζαμε στην αρχή - ραγαδούλα, αμ δε. Ελπίζω για εσάς να ισχύει το τελευταίο.

Φιλιά και καληνύχτα, πάω να ξαπλώσω.

IxBZp3.png

Μια πηγμένη καλησπέρα!

Φιλώ σας!

και εμείς στο κλαμπ των βηχόντων, μυξιασμένων τέκνων, στο κλάμπ των άυπνων μαμάδων, στο κλαμπ των εργαζόμενων μαμάδων...

Και επίσης ανήκω στο all exclusive κλαμπ των μαμάδων (ή μάλλον μόνη μου είμαι;;; ) που δεν κοιμούνται τα παιδιά τους εύκολα οπότε αυτή η διαδικασία έχει αρχίσει και με κουράζει απίιιιιιιιιιιιιιστευτα!

Η Άννα λέει ψέματα, το τσογλάνι! και πολύ ξεδιάντροπα τα λέει ενώ ξέρει ότι ξέρουμε την αλήθεια...σε βαθμό δλδ που καμιά μέρα θα ανατινάξει το σπίτι και σφυρίζοντας αδιάφορα θα λέει όχι εγώ, αυτός! δείχνοντας τον αντρέα... τί θα την κάνω;

μαμαμία, ροφήματα είναι αυτά για αδυνάτισμα;;;

ποδηλατάκι, μμμ η άννα το λατρεύει

ρενε, κάθε αρχή και δύσκολη, θα συνηθίσετε σιγά σιγά (και εσύ θα ξελαμπικάρεις λίγο στη δουλειά!)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

τι δουλειά καλέ ντοκτορ???? νωρίς δεν είναι για δουλειά???? ε? έχεις χρόνο ακόμα.... :P

ώστε άρχισε η περίοδος των ψεμάτων για την Άννα..Να μας πεις πώς το αντιμετωπίζεις, να καταστρώσουμε σχέδιο δράσης.

Λεγκ, τους Έλληνες ...πατεράδες περίμενες για βοήθεια?:D :D Οι περισσότεροι εκτελούν καταναγκαστικά έργα όταν πηγαίνουν στις κούνιες :tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα όμορφες και τσαπερδώνες...

Ελάχιστος ύπνος αλλά είμαι χαρούμενη γιατί πήγε καλά χθες με το ρημαδοβιβλίο. Λενάκο, είναι το κλασσικό αυτό βιβλίο που ωσαν το γιοφύρι της Άρτας έχει καταντήσει. Μέχρι τα μέσα Μαη θα εκδοθεί από καλειδοσκόπιο και κάνουμε διορθώσεις τελικές.

Ρενάκο μου, δύσκολη η προσαρμογή... αν η κοπέλα την πηγαίνει βολτούλες το πρωί μήπως είναι καλύτερα; Καλή αρχή γλυκούλα μου και όλα θα πάνε καλά.

Λεγκ, τους Έλληνες ...πατεράδες περίμενες για βοήθεια?:D :D Οι περισσότεροι εκτελούν καταναγκαστικά έργα όταν πηγαίνουν στις κούνιες :tongue:

Δεν ήταν ότι χρειαζόμουν κάποια βοήθεια απλά κάθε φορά εκπλήσομαι με τέτοιες συμπεριφορές... Είναι όπως όταν πηγαίνω σε δημόσιες υπηρεσίες με μωρό ή με κοιλιά τούρλα και άμα με φωνάξει ο ταμίας να περάσω μπροστά αρνούμαι γιατί κλασσικά πηγαίνοντας μπροστά ακους όλα τα ωραία του στυλ "που πας μωρή" "τι δουλειά έχει με την κοιλιά της εδώ" "επίτηδες έφερε το μωρό για να μας φάει τη σειρα"... κι άλλα τέτοια όμορφα:rolleyes:

Πάω να κάνω καμια δουλεια γιατί ο γιώργος πάλι μετά τις εννιά θα ρθει και σήμερα και δεν βλέπω να μπορεί να με βοηθήσει σε πολλά...

φιλάκι;)

Καλημερα!

Πως ειστε σημερα κοριτσαρες?

Εγω νυστα κ παλι νυστα, γιατι οχι μονο ανηκω ως επιτημο κ ισως κ ιδρυτικο μελος του κλαμπ που τα παιδια του κοιμουνται πολυ δυσκολα, εχω κ το ατου τα παιδια τους (βλ. Δαναη) να ξυπνανε στις 4 το πρωι κ να μην κοιμουνται ευκολα ξανα. Και να εχω να σηκωθω κ γω στις 6 για τη δουλεια. Οποτε ειμαι με 12-4 υπνο, συν τα ξυπνηματα του Αγγελου για φαι.

Εντομεταξύ τώρα το βράδυ πέρα από βλέννες, είχε και τρεις κλωστούλες αιματάκι αλλά σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι καμια ραγαδούλα γιατί έκανε τρεις φορές κακάκια ενω κάνει μια φορά στις δύο μέρες και άρα μπορεί να είναι κανα κρυωματάκι... εεεεε; (σας έχω μιλήσει για την αγάπη μου στα γαλακτοκομικά; καλά αμα χρειαστεί θα τα κόψω απλά έναν πόνο στην καρδιά θα τον νοιώσω)

κοπελια, ασε τις ελπιδες κ κοψε αμεσα γαλακτοκομικα, κ μπορει να δεις διαφορα κ στη ρινιτιδα του μικρου κ στον υπνο του. Οι πρωτες μερες ειναι δυσκολες... Κουραγιο γλυκια μου.

Παιζει λιγο πηξημο τωρα κ σας αφηνω. Σι γιου λειτερ καλες μου

Καλημέρα.τί κάνουν τα παιδάκια σήμερα????Αφρο, πώς είσαι εσύ σήμερα???Ντανσεμάκι,έστρωσε το στομαχάκι σου????Περαστικά και πάλι...

Τί βλέπω???Ξεκινήσατε όλες δουλειά???Τάτι, εσύ γιατί από τώρα???΄

Αφρο, κι εσύ μια από τα ίδια??Πώς είναι τα πράγματα??Πώς νιώθεις που ξανάρχισες???Ο μικρός με την κοπέλα καλά????

Ρενέ,μην ανησυχείς μωλέ..έτσι κάπως ήμουν κ γω τον Οκτώβρη,αλλά πήγαν όλα μια χαρά,μη σου πω καλύτερα από πριν,γιατί ανανεώνεσαι κ συ με τη δουλειά, τα βλέπεις αλλιώς,σου λείπει πιο πολύ το μωρό,του λείπεις και συ...μην ανησυχείς,όλα καλά θα πάνε!!!!!Και με το θηλασμό θα πάτε καλά,αν διατηρήσεις μερικούς μέσα στη μέρα τις ώρες που είσαι σπίτι,πρωί,μεσημέρι,βράδυ,πιστέυω θα πάτε μια χαρά!!!!Καλή επιτυχία και καλή αρχή στη δουλίτσα σου!!!!!!

Αυτά τα Herbal Life κάτι σαν συμπληρώματα διατροφής είναι,ναι, και δεν έχω σκοπό (Ντιεσάκι) να τα πάρω για πολύ καιρό,για αρχή για να δραστηριοποιηθεί ο μεταβολισμός.Είναι και πανάκριβα,δεν είναι και για πολύ ούτως ή άλλως!!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...