Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ΟΥουου Λενιώ... κι η τσουλουφίτσα μπουκωμα; Ωραιοτατα...

Κι εμείς ξεκινήσαμε μεταφορά Νικόλα στο παιδικό... μέχρι τις 3,5-4 πάει καλά αλλά από κει και κει που κλείνει εντελώς η μύτη τον έχουμε στο εντελώς όρθιο και τον κοιμίζουμε από δω κι απο κει... όλο το σπίτι ένα απέραντο κρεββάτι (πωπω σαν τσόντα του 80 ακούστηκε αυτό:lol:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα πάντα???? για κοίταξε καλύτερα :tongue::tongue::tongue:

ρούχα, βρεφικά, παπούτσια δε στέλνει Ελλάδα..αμ τι νόμιζες, θα μου ξέφευγε εμένα το αμαζόνι? :cool:

Και αν πας στο αμερικάνικο που τα στέλνει Ελλάδα, κινδυνεύεις στο τελωνείο :D

Αχ μη μου λες τετοια!!!μπουχουχου πηγε ολη η ερευνα χαμενη?

εδώ λεει παντως

Στελνει europe zone 2

Baby, Beauty, Clothing, DIY & Tools, Electronics, Health & Personal Care, Home & Garden, Jewellery, Kitchen, Office Products, Shoes, Sports and Watches items

-

4.49 Ανα παραγγελια

0.49 ανα κιλό

Περαστικά σε όλα τα μπεμπακια, μωρε ποτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα ηρεμησουν??? Πολυ στεναχωριεμαι....Μυρτουλι μουουουουουου

eNeap2.pngTSzHp3.png

έχει κι εξαιρέσεις ντίαρ, για διάβασε παρακάτω :D

Νταβατζιλίκι γιατί έτσι γουστάρουν.. (να φανταστείς, είχα βρει crocs με 10 λιριά...). Βασικά, κάνε τη παραγγελία σου, και θα σου πει αν τα στέλνει όταν κάνεις τσεκάουτ.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Κι ομως στελνει...εφυγαν! (βασικα ενα λεγκο πηρα και 2 απο αυτα τα καλυμματα

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000NI5LWQ/ref=oss_product

ετσι για δοκιμη...αν ειναι ολα οκ και γρηγορη αποστολη θα το εχω στα υποψιν το αμαζόνι!

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

το αμαζόνι γράφει:

The following items can only be delivered to addresses within the UK - children's clothing, children's shoes, children's car seats, blank media items, such as CDs, DVDs and MP3 players, safety equipment and medicines. Light bulbs and TV equipment cannot be shipped to Ireland (Republic of).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

http://shop.camper.com/producto.xhtml?option=80209-001&lng=en

και μετά είδα τη τιμή κι έφριξα....

Άστα να πάνε... εγώ θέλω αυτά http://shop.camper.com/producto.xhtml?option=29892-015&lng=en# για μένα αλλά εγώ δεν έχω δώσει πάνω από 50 ευρώ για παπούτσια δικά μου:tongue: Πολλά λεφτά τα άτιμα αλλά είναι κουκλίστικα... και στα παιδικά υπάρχουν τα συγκεκριμένα και κάνουν 70:rolleyes:

Γραφει ομως και αυτο.

Baby, Beauty, Clothing, DIY & Tools, Electronics, Health (excluding medicine), Home & Garden, Jewellery, Kitchen, Office Products, Shoes, Sports and Watches items

can be delivered to:

United Kingdom (England, Northern Ireland, Scotland and Wales), Austria, Belgium, Bulgaria, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland (Republic of), Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain and Sweden.

Παντως για παπουτσια σιγουρα στελνει και το javari απο οτι εχω διαβασει στο παρεντς.

Ρε κοριτσια εγω παντως αν δεν το δοκιμασω το παπουτσι και το ρουχο...

να μου πεις πας σε ενα μαγαζι το βρισκεις το δοκιμαζεις και μετα αν συμφερει παραγγελνεις...

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

α εχεις δικιο ντου, τα δικα μου δεν ειναι ρουχα και παπουτσια μωρων... αρα και καρεκλακι αυτ/των δεν μπορω να παρω...Αφροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο το καβατζώνω το δικο σου το μπεμπε αν δεν το χρειαζεστε...εγω μια βλακεια απο τα τζαμπο δανεικο...

ντου...υποκλινομι!

Α! Τζεν, εμενα το ποδηλατακι εχει το χερουλι απο πισω που στριβει το τιμονι, τεντα και μουσικη κλπκλπ και το πηραν οι παππουδες απο τον Σκλαβενιτη (ξερει ο αντρας σου) τον μεγαλο στην Αχαρνων γυρω στα 40 ευρως. Κοιτα κι εκει! Το ιδιο ακριβως στα Λητω ειχε 60.

ΕΠισης με χαρα σας δινω και το δικο μας που σκουριαζει στο μπαλκονι η μικρη ελαχιστα το χρησιμοποιει...

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

τι είναι το javari?

καλά, για παπούτσια και ρούχα για μένα, δε το συζητώ, μόνο birkenstock παίρνω. Τίποτα άλλο. Για τη Μαρίνα όμως, το αμαζόνι μου κόβει τα φτερά....

(και είχα τόσα όνειρα :tongue: )

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Αμαν βρε παιδια με αυτες τις αρωωστιες... Τωρα μιλησα κ γω με την Νελα και μου ειπε οτι ο Αγγελος βηχει κ εκλαιγε πολυ πριν κοιμηθει. Και βηχει κ στον υπνο του. Και η Δαναη χοζοεβηχε τη νυχτα. Εγω παιρνω απο χτες αντιβιωση γιατι εχω πυωδη αμυγδαλιτιδα κ παω καλυτερα κ ηρθα σημερα στη δουλεια.

Αχ, καταπληκτικα τα καμπερακια... Αλλα στενες οι φορμες τους ρε κοριτσια κ δεν μου μπηκαν ποτε.Και στη Δαναη της εφερε κ ο νονος της κατι παντοφλες χειμωνιατικες καμπερ που ειναι σουπερ!

Ντου δλδ τα κροκς πηγες να τα παραγγηλεις κ στα εκοψε? Κριμα ρε γμτ...

Ελένη, ξεκινησε ο Αλεκος παιδικο?

Γαλατουλι, μετα χαρας να στο δωσω το καθισμα αλλα προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου., Ειναι της chico απο το trio, αλλα δεν το θεωρω καθολου ασφαλες οπως δενει. Μπορεις να βγαλεις το παιδι χωρις να λυσεις τη ζωνη για να καταλαβεις. Και γω δανεικο ειχα, και αυτο το χρησιμοποιουσα για δευτερο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...