Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

το εχει πιο φθηνα αλλα με πιο ακριβα μεταφορικα...εδώ ενα παρομοια στο μαδερκεαρ, εχει 35 ευρω... τωρα το πηρανε ουτως η αλλως δεν μπορω να το παρω...μπουχουχου θα το ψαξω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ντου σε σκεφτομουν, ανακαλυψα τον μαγευτικο κοσμο του αμαζον, στελνει τα παντα Ελλαδα και ειναι παμφθηνα τα μεταφορικα...

τα πάντα???? για κοίταξε καλύτερα :tongue::tongue::tongue:

ρούχα, βρεφικά, παπούτσια δε στέλνει Ελλάδα..αμ τι νόμιζες, θα μου ξέφευγε εμένα το αμαζόνι? :cool:

Και αν πας στο αμερικάνικο που τα στέλνει Ελλάδα, κινδυνεύεις στο τελωνείο :D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Jen, για πρώτο ποδηλατάκι πάρε το πιο φτηνό.. σημασία έχει να υπάρχει αυτό το προστατευτικό γύρω από τη μεσούλα του.

Αν θες και σχεδιάκια, δοκίμασε σε Μουστάκα, Κομφούζιο και άλλα τέτοια παιχνιδομάγαζα. Εμείς το απλό απλό των 30 ευρώ από τα Τζάμπο το πήγαμε στο χωριό, και για εδώ πήραμε από τον Μουστάκα νομίζω ένα πολύ πιο όμορφο (έχει και τέντα :tongue: ), που γίνεται κανονικό ποδηλατάκι ~ 45 ευρώ.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Σχιζοφρενειαααααααααααααα... Μαμώ την κουρασή μου και την αυπνοία μου μέσα! Ο Θοδωρίκος αλαλαγμένος απ'το τετραήμερο, ο Νικόλας το βράδυ να μην μπορεί να αναπνεύσει καθόλου και να κλαίει σπαραχτικά και δουλειά μέχρι τις μία.... χαμάς χαμός! Αφού ο Νικ δεν έχει σινάχι την ημέρα πως γίνεται το βράδυ να μην μπορεί να αναπνεύσει καθόλου σε σημείο να μην μπορεί να θηλάσει; Εντύπωση μου κάνει

Τζενάκο μου ελπίζω να είναι πολύ καλύτερα ο Μητσάκος σήμερα... περαστικά κοριτσάκι μου.

Γκαλατάκι αυτό το καθισματάκι έχουμε ακριβώς... το έχω καταβολευτεί απ'τον πρώτο χρόνο του θοδωρίκου. Βέβαια το είχα πάρει ακριβα γιατί δεν είχα ανακαλύψει το ίντερνετ:rolleyes:

Jen, για πρώτο ποδηλατάκι πάρε το πιο φτηνό.. σημασία έχει να υπάρχει αυτό το προστατευτικό γύρω από τη μεσούλα του.

Αν θες και σχεδιάκια, δοκίμασε σε Μουστάκα, Κομφούζιο και άλλα τέτοια παιχνιδομάγαζα. Εμείς το απλό απλό των 30 ευρώ από τα Τζάμπο το πήγαμε στο χωριό, και για εδώ πήραμε από τον Μουστάκα νομίζω ένα πολύ πιο όμορφο (έχει και τέντα :tongue: ), που γίνεται κανονικό ποδηλατάκι ~ 45 ευρώ.

εχουμε ήδη 2 ποδηλατακια χωρις πετάλια και χωρις κοντάρι για τον γονιό τα οποία ο μικρός τα αλτρευει, τα καβαλαει και τα σερνει μεσα στο σπίτι...οπότε δεν θελω να παρω πολλά άλλα δοκιμαστικά...αυτο με το προσταυτεικό γυρω απο τη μεσουλα του το εχει μονο αυτο που εχει και η geny...λεω να κανω την επένδυση και ας κανει 60 εουρος μιας και με αυτο θα βγαλει ολο το καλοκαιρι αυτο και ισως και αργοτερα στις πλατειες και στα παρκα...

αλήθεια με αυτο αντικαταστήσατε εντελώς το καρότσι?

Εγώ θα τα πάω και τα δύο στη γιατρό πάντως!

Εφτά το πρωί ο μικρός να μη μπορεί να ξεμπουκώσει με τίποτα και η Λήδα να βήχει σα γέρος...Απελπισία με έπιασε, μπήκα στο λουτρό και έκλαιγα με μαύρο δάκρυ!!!

Εντυπωσιακή εισαγωγή έκανα μάλλον, για να το πάρουμε από την αρχή:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!

Περαστικά στο Μητσο, Τζενάκι!

Τραγουδάκι:

Htm8Gb5gNQA

αλήθεια με αυτο αντικαταστήσατε εντελώς το καρότσι?

εξαρτάται το παιδί... η Μαρίνα δεν έβαζε πωπό πουθενά, είτε καρότσι, είτε ποδήλατο. Δοκιμές θα κάνεις και βλέπεις.

Αφού έχετε ήδη ποδήλατα, πάρε του τζάμπο. ΑΑΑ και κάτι που θυμήθηκα: αυτό που πήραμε από το μουστάκα, έχει κοντάρι που συνδέεται με το τιμόνι!! στρίβεις το κοντάρι, στρίβει και το τιμόνι (ιδανικό για όταν πάτε προς τον τοίχο, εσύ δίνεις εντολές να στρίψει ο μικρός το τιμόνι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα :tongue::tongue: )

Τι θα γίνει με τα μπουκώματα και τα συνάχια??? αν έχει καλό καιρό, βγάλτε τα μια βόλτα προς τη θάλασσα, να αναπνεύσουν θαλασσινό αεράκι, να ξεμπουκώσουν..

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!Περαστικά στα μικρά μπουκωμένα ανθρωπάκια μας,στα οποία ανήκουμε κ εμείς.Βήχουμε,βήχουμε,αλλά δεν πτοούμαστε!!!Τελικά η άνοιξη πολύ ύπουλη μας βγήκε...

Κρίμα για τον μικρό Παναγιωτάκη...ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο...αυτά πρέπει να μας κάνουν να βλέπουμε εντελώς διαφορετικά τη ζωή... ρε γμτ....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Εγώ θα τα πάω και τα δύο στη γιατρό πάντως!

Εφτά το πρωί ο μικρός να μη μπορεί να ξεμπουκώσει με τίποτα και η Λήδα να βήχει σα γέρος...Απελπισία με έπιασε, μπήκα στο λουτρό και έκλαιγα με μαύρο δάκρυ!!!

Έλα μωρέ Μυρτουλάκο μου... τωρα πως είναι;;; Θες βοήθεια στο γιατρό;

Εντομεταξύ τωρα ετοιμαζόμουνα να βάλω Μόνικα:tongue:

Το πρωι γυρω στις 7 ειχε παλι πυρετο 38,7 τωρα ακομα δεν εχουμε μιλησει με τον αντρα μου πρεπει να κοιμονται. Για να δουμε πως θα παει κ αν δω να συνεχιζει θα παρω τηλεφωνο τον γιατρο... Ας ελπισουμε νε την βγαλουμε καθαρη κ ναμ μην μας κρατησει μερες...

Μυρτωωω περαστικα κ γρηγορα! Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα.

Λεγκωωω απαλεψιες κανονικα ε? Ρε συ με τον μικρο για την δυσπνυα μου ειχε πει ο ντοκ να κοιμαται με ανασηκωμενο το κεφαλακι ( πχ με 2-3 εγκυκλοπαιδειες κατω απο το στρωμα σετο σημειο του κεφαλιου) .. Πολυ περιεργο παντος ολη μερα να ειναι ενταξει κ το βραδυ να υποφερει ετσι κ εχει περασει καιρος ρε γμτ......

Πολυ ταλαιπωρια ρε γμτ τα μικρακια ....

Κι εδώ μπούκωμα η κυρία τσουλουφίτσα!

Και οι 2 βραδιές που τους βάλαμε στο ίδιο δωμάτιο δεν μπορώ να πω ότι στέφτηκαν με επιτυχία.... Η τσουλουφίτσα έχει κοιμηθεί στο κρεβάτι μας... Κάτι έχει και κλαίει όταν τη βάζουμε για ύπνο, ίσως το μπούκωμα...

Καλημέρα!!

περαστικά στο Μήτσο, στο Νικόλα και στο σουπερμανά(ρα)κι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...