Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλως ηρθατε!

Λεγκω αυτο με τη βουλωμενη μυτη μονο το βραδυ το παθαινει και ο Βαγγελης! Μολις ξαπλωνει ξαφνικα δεν μπορει να αναπνευσει και σηκωνεται και φυσαει τη μυτη του...

Καπου ειχα διαβασει για μια αγγειοκινητικη ρινιτιδα(κατι τετεοιο) που ταιριαζε..

Εκτος κι αν ειναι απο ακαρεα σκονη κλπ αν και παθαινει ακομα και σε ενα καινουργιο στρωμα...

Ντου σε σκεφτομουν, ανακαλυψα τον μαγευτικο κοσμο του αμαζον, στελνει τα παντα Ελλαδα και ειναι παμφθηνα τα μεταφορικα...

Θα παραγγειλω κατι αδιαβροχα καλυματα για το στρωμα της Ειρηνης, ενα lego και ενα μπουστερ καρεκλακι φαγητου που δενει στις καρεκλες για τις διακοπες μας και για δευτερο στο σπιτι...

Εχει και birkenstock 30-40 Λιρες...

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επιστρέψαμε! τα καταφέραμε και περάσαμε πολύ ωραία με όλα τα παιδόπουλα και τα μέρη ήταν φανταστικά! Τέλειο χωριό, τέλειος ξενώνας (αν και είχε σκορπιούς αλλά αυτά έχει η φύση), άρρωστα μωρά αλλά τα καταφέραμε! Πότε θα μεγαλώσουν και θα μας αρχίσουν στις γρήγορες που τα τραβολογάμε με πυρετούς και συνάχια από δω και από κει...

Κάναμε και πεζοπορία στο βουνό (καλά μη φανταστείτε καμιά σπουδαία διαδρομή) και ο καθένας είχε και από ένα παιδί στην αγκαλιά του...

Τώρα δουλειά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Επίσης θελω να παρω ένα ποδηλατακι που εχει χερουλι για τον γονέα γιατι ανεβηκε ο μικρος και ξετρελαθηκε το Πασχα και καναμε απειρεσ βολτεσ ξεκουραστα και οι δυο...εχει παρει καμιά? και απο που και πόσο?

Διαφημίσεις

μου ειχαν κανει δωρο εδω ενα με 40 ευρω, αλλα θα βρεις στο Mytoys και στο αμαζον ισως...

λοιπον το καρεκλακι ειναι αυτου του τυπου

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=on+the+go+booster+seat

εχει και απο τα αλλα τα υφασματινα, αλλα εγω θελω να εχει απο κατω σαν μαξιλαρι να καθεται πιο ψηλα η Ειρηνη... δυστυχως το αμαζον εχει 2 μονο,,αυτα

http://www.amazon.co.uk/Go-Booster-Seat-Cammoflage/dp/B001TH8GV8/ref=pd_sim_by_2

και σε ροζ που ειναι πολυ χτυπητο, αλλα δεν βρισκω κατι αλλο...

(απο αλλους sellers einai ακριβα τα μεταφορικα) της Ειρηνης τηα αρεσε ο γουινι....

eNeap2.pngTSzHp3.png

αυτα τα καθισματακια μου αρεσουν και μενα αλλα διαβασα απο χρηστες στο παρεντς οτι ειναι λιγακι επικινδυνα γιατι δεν δενουν το παιδι στους ώμους...το εχεις σκεφτει αυτο? ημουν ετοιμη να παρω αλλα τώρα το σκέφτομαι..:roll:

Jen ποδηλατακι με χερουλι θα βρεις σε παιχνιδομαγαζα τυπου τζαμπο , μουστακας κλπ. Εμεις αυτο που του ειχαμε παρει ειναι ενα κλασικο που κυκλοφορει κοκκινο-κιτρινο μπλε κ κοστισε 60 ευρω. Βρισκεις γενικα απο 30 ευρω μεχρι 70-80 νομιζω. Καθισματακι φαγητου που δενει στην καρεκλα ( τυπου booster που λενε) εμεις του ειχαμε παρει παλι απο παιχνιδομαγαζο ενα της fisher price ( ασπρο - μπλε - πρασινο) πολυ οικονομικο 19,90 νομιζω μια χαρα μας ειχε βολεψει αλλα δεν το χρησιμοποιησε πολυ γιατι απο πολυ νορις ουτε 1 1/2 χρονων καθεται στην καρεκλα κ τρωει.Μας ειχαν φερει κ δωρο ενα καρεκλακι αυτα που εχουν βαση κ τραπεζακι αλλα πιανει πολυ χωρο κ ειναι κ λιγο επικινδυνο γλιστραει στο πλακακι κ οταν μεγαλωσε λιγο ο ταρζανακος δεν ηθελε να τον δενουμε με την ζωνη κ σηκωνοταν ορθιος κ φοβηθηκαμε κ το μαζεψαμε. Βασικα αυτα που δενουν στην καρεκλα ειναι πιο πρακτικα κ ευκολα στην μεταφορα. Εμεις το περναμε μαζι κ στο χωριο που πηγαιναμε η σε σπιτια. ΕΙναι πολυ ελαφρυ γενικα. Παντος αν ειναι να παραγγειλεις μονο απο αυτο δεν νομιζω να συμφερει αφου κ εδω τα ιδια κοστιζει κ δεν εχει κ μεταφορικα.

Τζενη αυτο εδω εννοεις?http://www.amazon.co.uk/Smart-Trike-Plus-Steer-Yellow/dp/B002XCPAQC/ref=sr_1_26?ie=UTF8&s=kids&qid=1270635574&sr=1-26

ειναι αυτο που χρησιμοποιησαμε το ΣΚ και μας αρεσε πολυ αλλα ειναι ακριβουτσικο...

Καλησπέρα σας!!!!

Επιτέλους ήμαστε στο σπιτάκι μας!!! Δε λέω ωραίες οι βόλτες αλλά και... τίποτα σαν το σπίτι :tongue:

Περάσαμε απίθανα, η μικρή ξεσάλωσε από την πολύ παρέα και τις βόλτες :D

Εσάς και τα τσακπίνικα τέκνα πως σας βρίσκουμε? Αν τα καταφέρω θα κάνω μια μικρή αναδρομή, αλλά όλα αποκλείεται :rolleyes:

Αχχχχ από Δευτέρα αρχίζω δουλειά :(. Πάειη άδειά μου.... άντε στο επόμενο τώρα ;)

Σας φιλώ προς το παρόν... πάω για την αναδρομή που λέγαμε.

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

Τζενη αυτο εδω εννοεις?http://www.amazon.co.uk/Smart-Trike-Plus-Steer-Yellow/dp/B002XCPAQC/ref=sr_1_26?ie=UTF8&s=kids&qid=1270635574&sr=1-26

ειναι αυτο που χρησιμοποιησαμε το ΣΚ και μας αρεσε πολυ αλλα ειναι ακριβουτσικο...

Ναι αυτο εχουμε! Υπαρχει το ιδιο στο τζαμπο σε 3 διαφορετικες τιμες 20-30( η 30 κ 40 δεν θυμαμαι καλα) κ 60 ευρω αλλα δεν ξερω την διαφορα υποθετω στην ποιοτητα αλλαζει ...

Καλως ηρθατε!

Λεγκω αυτο με τη βουλωμενη μυτη μονο το βραδυ το παθαινει και ο Βαγγελης! Μολις ξαπλωνει ξαφνικα δεν μπορει να αναπνευσει και σηκωνεται και φυσαει τη μυτη του...

Καπου ειχα διαβασει για μια αγγειοκινητικη ρινιτιδα(κατι τετεοιο) που ταιριαζε..

Εκτος κι αν ειναι απο ακαρεα σκονη κλπ αν και παθαινει ακομα και σε ενα καινουργιο στρωμα...

Ντου σε σκεφτομουν, ανακαλυψα τον μαγευτικο κοσμο του αμαζον, στελνει τα παντα Ελλαδα και ειναι παμφθηνα τα μεταφορικα...

Θα παραγγειλω κατι αδιαβροχα καλυματα για το στρωμα της Ειρηνης, ενα lego και ενα μπουστερ καρεκλακι φαγητου που δενει στις καρεκλες για τις διακοπες μας και για δευτερο στο σπιτι...

Εχει και birkenstock 30-40 Λιρες...

Γαλατούλα, πρόσεξε λίγο στο άμαζον, γιατί τα μεταφορικά αν δεν είναι από ίδια εταιρία πάνε προσθετικά έχω την εντύπωση. Έχω πάρει lego από εκεί, καθυστερήσαν λίγο, αλλά μου ήρθαν μια χαρά, γιατί ήταν από το αμαζον κατευθείαν. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Κοριτσακια καλησπερα για διαφορα πραγματα οπως αυτα που κοιτατε σε ξενα σαιτ δειτε και στο ebay γερμανικο-αγγλικο-αμερικανικο θα δει πολυ καλες τιμες και να πληρωνετε μονο με paypal .....

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

αυτα τα καθισματακια μου αρεσουν και μενα αλλα διαβασα απο χρηστες στο παρεντς οτι ειναι λιγακι επικινδυνα γιατι δεν δενουν το παιδι στους ώμους...το εχεις σκεφτει αυτο? ημουν ετοιμη να παρω αλλα τώρα το σκέφτομαι..:roll:

ναι αυτο δεν με απασχολει γιατι θα ειναι το τραπεζι μπροστα. Επισης γενικως δεν κανει ταρζανιες οταν καθεται... εσενα ειναι πιο μικρουλης ακομα...δεν ξερω...

Επισης δεν υπαρχει περιπτωση να δεχοταν κατι που να κραταει και ωμους!:)

Γαλατούλα, πρόσεξε λίγο στο άμαζον, γιατί τα μεταφορικά αν δεν είναι από ίδια εταιρία πάνε προσθετικά έχω την εντύπωση. Έχω πάρει lego από εκεί, καθυστερήσαν λίγο, αλλά μου ήρθαν μια χαρά, γιατί ήταν από το αμαζον κατευθείαν. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες...

Το ξερω για αυτο διαλεγω μονο την Amazon ως seller, εχει φθηνα μεταφορικα...

Ετσι βεβαια περιοριζονται κατα πολυυυυυυυυυυυ οι επιλογες σου αλλα τουλαχιστον ειναι λιγα τα μεταφορικα και γρηγορη η αποστολη...

Το καρεκλακι που λες Τζενη της φισερ πραις θα το κοιταξω, καλα δεν αξιζει να κανεις παραγγλια μονο για αυτα, εγω θα παρω κι αλλα πραγματα...

Παντως ειναι και καλα μη τοξικο καπου διαβασα δεν εχει αυτα τα χημικα των ζουληχτων παιχνιδιων...

τελικα θα παρω αυτο το δινει και η αμαζον απο σημερα! http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000FCUOLS/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

eNeap2.pngTSzHp3.png

τελικα θα παρω αυτο το δινει και η αμαζον απο σημερα! http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000FCUOLS/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

πολύ ωραίο αλλά έχω την εντυπωση οτι το εχω δει αλλου πολυ πιο φτηνό...αν δεν κανω λαθος στο mothercare εδω ή σε καποιο site...

το έχεις ψαξει και αλλου αυτο για πιο φτηνα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...