Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα και από δω!

Χρόνια Πολλά,Χριστός Ανέστη, υγεία και ευτυχία στις οικογένειές μας.

Καλώς ήρθατε νέα μέλη και, Γερανικάκι, να έχεις καλή-υπόλοιπη-εγκυμοσύνη.

Ούτε μεις πήγαμε πουθενά,εδώ γύρω στην εξοχή,ωραία ήταν, βολτάραμε, ήπιαμε τα καφεδάκια μας,από φαί φέτος-ευτυχώς-λίγα πράγματα,πεσμένες οι ορέξεις!!

Βασούλι,πού είχατε πάει,στο Χρισσό????

Νταφάκι,αν και δεν θα το δεις,καλά να περάσετε στη χώρα των Βάσκων,και το δηλώνω ανοικτά ότι πολύ σε ζουλεύω!!!!!Τυχερούλα!!!!!!Θέλω και γω ταξιδάκι....κάτι συζητάμε με το έτερον για Φλωρεντία,Τοσκάνη κλπ...θα δούμε....

Σας φιλώ,πάω να δουλέψω λίγο...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα τσούπρες!:D

Χρόνια Πολλά σε όλες και στις οικογένειές σας! Πάει κι αυτός ο Πάσχας! έφερε όμως την Άνοιξη και πολύ το χαίρομαι!

Γερακινάκι καλώς ήρθες κι από αυτό το καφέ! να σου ευχηθώ κι εγώ (και από δω) καλό υπόλοιπο στην εγκυμοσύνη σου!

Ροζαλίτα τι ακούνε τα τρυφερά αυτάκια μου; ψήνεσαι και για τρίτο; Με το καλό εύχομαι και να'ναι και κορίτσι! :)

Καλώς τες τις καινούριες!

Διαφημίσεις

Χρονια πολλά μικρές μου τυρόπιτες!

Γυρισαμε... τα περάσαμε τελεια με τους καγκουρες! Ο μικρός αγρίμι εντελώς... Είδαμε ταινιονια, παίξαμε επιτραπέζια... Το μόνο μείον ότι δεν κλείσαμε μάτι... ο νικόλας κοιμόταν χάλια γιατί δεν μπορούσε να αναπνεύσει κάθε βράδυ κλείνει εντελώς η μύτη του ενώ την μέρα δεν έχει πρόβλημα... μπορείτε να μου το εξηγησετε;

Αχ πολύ ωραία... και σε λίγες μέρες ξαναφεύγουμε χοχοχο

Χρόνια πολλά στο όμορφο ανήλικο Αναστασάκι μας!

Τζενάκο, μια χαρούλα ο Μητσάρας με το γάλα ;)

Νταφάκι μου εισαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι... κι εγώ ζηλεύω! Άντε να δούμε καμια φωτό! :)

Γερακίνα μου, καλή εγκυμοσύνη να χεις... Γεννάς παρέα με τη Βασουλίνα και το Γκαλατάκι!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπελες! Χρονια πολλα κ με οσο το δυνατον λιγοτερα δυσαρεστα.

Δεν το εχω διαβασει το θεμα κ μαλλον καλυτερα,ε?

Χτες αργα γυρισαμε κ μεις κ δε μπορω να πω οτι ηταν κ οι καλυτερες διακοπες... Απο το πρωι της κυριακης, ενας ενας απο την οικογενεια μου πεφτανε στο κρεβατι. Με το καλημερα η μανα μου, ο πατερας μου κ ο μεγαλος μου αδερφος με γαστρεντεριτιδα, το απογευμα ο μικρος μου αδερφος με την κοπελια του και τη δευτερα ο μεσαιος μου αδερφος κ γω. ευτυχως ο Σακης κ τα παιδια ειναι ακομα καθαρα... Βεβαια εγω δεν εχω εμετους κ διαρροια εχω μονο πονολαιμο κ πυρετο. και πρεπει να παω για δουλεια αυριο, καθολου δε θελω να δηλωσω ασθενεια τετοιες μερες.

Βεβαια ειχε υπεροχο καιρο κ πριν αρρωστησουμε ηπιαμε κατι υπεροχα καφεδακια παραλιμνιακα!

Τωρα ομως ειμαστε σε δυσκοληπιστα μιας κ ο μικρος εχει μαμακιαση-γκρινιαση κ γω ειμαι ψιλοχωμα!

Γερακινα, συγχαρητηρια κ με το καλο!

Αφροδίτη, και εσείς παθόντες???? Εμείς από την 25η Μαρτίου τάλαιπωριόμαστε. Δεν είχαμε διάρροιες,αλλά εμετούς, ο Μάνος και εγώ και μετά μας γύρισε σε ίωση με βήχα και πυρετό...Ακόμα βήχω. Κόλλησε και η πεθερά μου και είναι χάλια (μουρμουράει ότι φταίει το κλίμα εδώ κάτω...διόλου απίθανο). Σήμερα, εκεί που λέγαμε ότι είμαστε κάπως καλύτερα ανεβάζει πυρετό ο άντρας μου... και ποιος αντέχει τη μουρμούρα... χαροπαλεύει με 37,5 και εννοείτε πήρε αντιπυρετικό...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Πόπο Ροζαλίτα και Αφροδίτη, σας έχουν πάρει αμπάριζα οι ιώσεις κι εσάς. Περαστικά σας! Προς το παρόν, και το τονίζω αυτό το παρόν γιατί κανείς δεν ξέρει τι μας ξημερώνει, είμαστε καλά και φεύγουμε αύριο το πρωί για τριημεράκι! Για να δούμε πώς θα πάει γιατί μέχρι το μεσημέρι για αλλού είχαμε κλείσει αλλά με τέτοιον καιρό, άλλαξαν τα σχέδια! Για να δούμε!!!

Εσείς Λέγκω πότε με το καλό αναχωρείτε και πάλι? Πολύ μου αρέσει που ξεκινήσαμε τις γύρες!

Κατά τα άλλα εδώ και δύο βράδυα από τις 12 κοιμίζω και τα δύο παιδιά στο ίδιο δωμάτιο! Και ω ναι πάει καλά μέχρι στιγμής!!!

Τζενάκι ήταν έτοιμος ο Μήτσους για μεγάλες αλλαγές τελικά! Με τον ύπνο είστε καλύτερα?

Για τον Παναγιωτάκη...τι να πεις, δεν υπάρχουν λόγια.

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα! Χριστός Ανέστη!

επιστρέψαμε στη βάση μας, αφού πήραμε αρκετές ανάσες καθαρού βουνίσιου αέρα (αναμεμιγμένες με οσμές από αρνιά, κατσίκια και λοιπές τσίκνες :tongue: ).

Ταλαιπωρηθήκαμε με μύξες εγώ και η Μαρίνα, ίσως και με λίγο πυρετό που μάλλον πέρασε έτσι ξαφνικά όπως ήρθε, αλλά δε πτοούμαστε! Μια εκδρομή στη Βυτίνα και τσουπ, άνοιξαν τα ρουθούνια μεμιάς!

Χρόνια πολλά στην Αναστασία και στον σύζυγο της Τζένης (καλά τα λέω??? )

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...