Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γερακίνα με το καλό!!! Μολις έγραψες σε σκεφτόμουν εγκυούλα η αλήθεια είναι! Πόσο είσαι?

Ρέα και Angie καλωσήρθατε!

Εμείς προ ολίγου μαζευτήκαμε από το Φάληρο, ο μικρός ξεσάλωσε και εγώ προσπαθούσα επανηλειμμένα να θηλάσω τη μπουμπού που είχε ζαβλακωθεί από τον ήλιο και κοιμοταν διαρκώς! Καλά ήταν όμως, μύρισε Καλοκαίρι!

Φιλάκια τα ξαναλέμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κορίτσια, χρόνια πολλά!!!!!!! Χριστός Άνέστη!! Τι κάνετε? Δεν έμπαινα και έχασα τα νέα σας! Τα αγόρια αγριεύουν, ο μεγάλος όλο και περίσσότερο διεκδικεί τον υπολογιστή και έχουμε πρόβλημα! Εύχομαι να είστε όλες καλά και ελπίζω να καταφέρνω να σας διαβάζω από εδώ και στο εξής!

Καμιά εγκυμοσύνη ακόμα? ...πότε θα έρθει και η ώρα μας για το τρίτο να δω... κοντεύει... από το καλοκαίρι μας βλέπω να το επιχειρούμε και ο θεός βοηθός...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Γυρίσαμε κι εμείς στη βάση μας!

Τα ζουζούνια κοιμούνται κι εγώ πάω για μαγείραμε.

Εχθές περάσαμε όμορφα, ψήσαμε το κατσικάκι, το κοκορετσάκι

που τα τίμησε ο Γιώργος δεόντως!!!

Και του χρόνου σε όλες με υγεία!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Γεια σου ρε Ροζαλίτα με τις αντοχές για το τρίτο!!!

Γερακίνα με το καλό!!! Τι είναι το σποράκι ξέρετε? Το κοριτσάκι σου πώς είναι?

Μήπως ξέρετε κανένα καινούριο μαγικό κόλπο να μάθω στη μπουμπού το μπιμπερό? Το Μάιο θα χρειαστεί να λείψω ένα 24ωρο, έχω αποθέματα από γάλα ήδη, το θέμα είναι ότι η κυρία αρνείται πεισμάτικά να πιει και με τα χίλια ζόρια από τις 4 που τη θήλασα μέχρι τις 9.30 ήπιε μετά από άπειρες προσπάθειες στο σύνολο 130μλ! Τις είχα ξεχάσει αυτές τις δυσκολίες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι μία από τα ίδια με το μπιμπερό.

Κάθε Τρίτη που πηγαίνω στις Σέρρες και την ταϊζω στις 6 το πρωί

μέχρι τις 4 το απόγευμα έχουμε καταφέρει να της δίνουμε 240μλ.

Άμα πεινάσει θα φάει!

Επίσης έχω βρεί τρόπους όπως το να της δίνει η κοπέλα το μπιμπερό

όταν είναι ξαπλωμένη

είτε με το που θα ξυπνήσει είτε αφού έχει αρχίσει να την παίρνει ο ύπνος

και φυσικά μικρές ποσότητες (50-60μλ) και πιο συχνά.

899667.png226174.png

Καλησπέρα! Χρόνια Πολλά!

Φτιάχνω βαλίτσες, φεύγουμε αύριο!:D

Δηλώνω ότι η Σοφία έφαγε κατσικάκι στη λαδόκολα και καθόλου δεν προβληματίστηκε πως να το μασήσει ενώ γενικά δεν πολυμασάει. Μιλάμε μου όρμαγε στο χερι που το κρατούσα αν καθυστερούσα τη μπουκιά:mrgreen:

Γερακίνα να έχεις μια καλή -υπόλοιπη εγκυμοσύνη- και με το καλό το νο2:p

Ροζι, 3ο ε?:rolleyes: Χαρα στο κουράγιο σας:tongue:

Πάω να συνεχίσω...θα τα ξαναπούμε από βδομάδα!

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα ...

εργασια κ χαρα ... κ παλι απο σημερα γενικα νεκρααααα

Εμεις περασαμε σχετικα ησυχα δεν καναμε τιποτα ιδιεταιρο βασικα ολη μερα εξω στην παραλια κ στα χωματα με το ταρζαν την εβγαλα . Το καταχαρηκε ο καημενος ξετρελαθηκε.

Τα αλλα νεα μας ειναι οτο εδω κ 10 μερες δεν θηλαζει καθολου την μερα μονο το βραδυ για να κοιμηθει κ μεσα στην νυχτα 1 η 2 φορες αναλογα ποσο θα ξυπνησει. Πιστευω παμε καλα να δουμε το βραδινο πως θα κοψουμε. Δεν μπορω να πω οτι δυσκολευτηκαμε πολυ του ειπα πως θα πινει γαλατακι μονο το βραδυ στο νανι κ το δεχτηκε καλα. Στην αρχη ζητουσε εμσα στην μερα 2-3 φορες αλλα του ελεγα στο νανι τον ξεγελουσα λιγο κ αυτο. Το μονο θεμα ειναι το μεσημερι που θελει υπνο αν ειμαι εκει που δυσανασχετει λιγο αλλα συνηθως κοιμαται πριν γυρισω απο την δουλεια ... Ειχε πολυ καιρο τωρα που ειχε βρει το στηθος σαν παιχνιδι κ καθε 3 κ λιγο εκει ε κ του τα εκοψα ολα κατευθειαν αφου ειχα δοκιμασει να ελατωσουμε τα χαζα κ δεν επαιζε με τιποτα. Τις 3 πρωτες μερες εκοψα ολα τα ενδιαμεσα απο την ωρα που γυριζα μεχρι το βραδυ κ μετα κ το μεσημεριανο της επιστροφης. Του εφερνα κανα μικρο παιχνιδακι κανα κουλουρακι κλπ κ ξεγελιοτανε. Για να δουμε σημερα πως θα παμε... Τωρα τις γιορτες τα μεσημερια κοιμοταν με βολτα στο αυτοκινητο αλλα κ γενικα ολη μερα απο το παιχνιδι κλπ δεν ζητουσε.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...