Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

XΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Ουφ μόλις τελειωσα με το μαζεμα...τελεια περάσαμε και το κατσικακι οοοοονειρο....το εκανα στη λαδοκολλα, μαριναρισμενο απο χθες ελιωσε εγινε πενταμαλακο και μυρωδάτο!

Γερακινακι να μπαινεις παραυτα!

Τελικα πηγαμε ολοι μαζι στην Ανασταση ηταν πολυ ησυχη και επειδη της ειχα κανει πλυση εγκεφαλου για τις καμπανες και τα μπαμ μπουμ δεν φοβηθηκε πολυ...

Μολις φταναμε στην εκκλησια ακουσε απο το μεγαφωνο τη λειτουργια και λεει...

" Μαμα απο που ειναι η μουσικη? Ααααα οχι δεν ειναι μουσικη, ειναι ο παλιατζής"

χαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αληθώς Ανέστη κορίτσια!

Πήγαμε κι εμείς μικροί-μεγάλοι στην εκκλησία χτες! Ο Γιωργάκης κύριος, κρατουσε και τη λαμπαδίτσα και δε γκρίνιαζε παρόλο που τον ξυπνήσαμε από το γλυκό υπνάκο του και η μπουμπού μια χαρά κοιμόταν στο σλιγκ, καθόλου δεν ενοχλήθηκε, σε αντίθεση με τη μαμά που όλο τιναζόταν από τα βεγγαλικά!!! Δεν καθίσαμε βέβαια πολύ, οπότε γυρίσαμε και συνέχισαν τον ύπνο τους τα ζουζούνια μου!

Γερακινάκι τι κάνεις? Πού χάθηκες?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Γειά σας εναπομείνασες φιλενάδες!

Τι ερημιά, τρεις μέρες στην ίδια σελίδα!

Πάαααει κι αυτό το Πάσχα!

Δεν ήταν κι άσχημα, παρόλο που δεν πήγαμε πουθενά...περάσαμε 4-5 μέρες παρέα με το σούπερμαν που είχαμε χαθεί τελείως τελευταία και το χαρηκα!

Η Λήδα έχει ξεσαλώσει από παιδική χαρά σε λούνα-παρκ και τούμπαλιν!

Γαλατούλι, τι σούπερ νοικοκυρά! Εύγε! Εμένα η νοικοκυροσύνη μου εξαντλήθηκε στα κόκκινα αυγά και τα κουλουράκια!

Γερακίνα, τέλεια νέα! Με το καλό!

Αααααντε, να μαζευόμαστε σιγά-σιγά!!!!

ναι, αλλα δεν εβαψα αυγα, ουτε εκανα κουλουρακια...χαχαχαχαχα, ουτε μαγειριτσα...

Παω να γινω λιγο νοικοκυρα τωρα που μπορώ... πολλα φιλια στο ξεσαλωμενο Ληδακι(καλε μου εχει λειψει αυτο το παιδακι πολυ) και στον μπεμπακο!

eNeap2.pngTSzHp3.png

χρονια πολλά !

γυρισαμε και εμεις χθες ,ειχαμε παει σε ενα φοβερο χωριο κατω απο την αραχωβα ειχε τελειο καιρο και περασαμε τελεια !η Στεφανια δεν ηθελε να φυγει επαθε με τη φυση ,τα λουλουδακια ,την θαλασσα

σκεφτομαστε το καλοκαιρι να βρουμε ενα σπιτι να νοικιασουμε για κανα 2μηνο ,μακαρι να βρουμε

η αναστασια δεν γιορταζε χθες ετσι?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...