Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι τις ειδικές της ομοιοπαθητικής?

Για έντονο βήχα από τις πολλές μύξες τι δίνετε???

Γιατι τα έχω πάρει λίγο με τη γιατρό μας που του εδωσε για 2 μέρες arsenicum και μετα μας ειπε για μια μέρα medorrhinum αλλά διαβαζω τώρα στο google για τι χρησιμοποιούνται αυτα και ειναι εντελως άσχετα με βηχα και μυξες...:-(:mad:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΟΥ ΛΕΙΨΕ η τρελα σας γμτ ...!!!

αντε γμτ συγκινήθηκα ...!

( ενα παιδι σημερα παντως ονόματα δε λεω οικόγενεις δε θίγω ΜΕ ΕΙΠΕ ΜΠΑΜΠΑ....! ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΑΧΑΧ ΛΕΓΚΩ κανόνισε τη πορεια αυτης τη φιλίας λεμε ) χαχαχαχαχχα

:lol::lol::lol: Ρε κοπελιά μπερδεύτηκε το παιδί με το ύψος! Έχει συνηθίσει με τον μπαμπά του που είναι δύο μέτρα σου λέει αυτός είναι!:lol:

Το λοιπόν πολυαγαπημένες μου τυρόπιτες με αυτό το άσμα που δεν έχει καμία σχέση με την κατάνυξη των ημερών

FwSEKgR5eL0

σας φιλώ και σας χαιρετώ και τα λέμε την Τρίτη σε κανα πάρκο... παρτε και τα αυγά σας μαζί!

Jen. εγω να σου πω δεν δίνω κατι ... αντε να δώσω λίγη beladona (λίγο πρωι λίγο βραδυ )

βάζω ευκάλιπτο σε ζεστο νερό πανω σε καλοριφέρ , ορούς , και συχνές επισκέψεις στον καθαρό αερα ....

(5λεπτα στο μπαλκόνι δλδ .. αλλα καλά ντυμένο )

καλημέρα

Τατι ο χαρτης σου δεν ειναι σωστος δνε δειχνει το σημειο ενδιαφέροντος

Καλή μου κάνε zoom out και θα το δεις!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

( ενα παιδι σημερα παντως ονόματα δε λεω οικόγενεις δε θίγω ΜΕ ΕΙΠΕ ΜΠΑΜΠΑ....! ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΑΧΑΧ ΛΕΓΚΩ κανόνισε τη πορεια αυτης τη φιλίας λεμε ) χαχαχαχαχχα

ΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ δεν το πιστεύω αχτύπητος Σόζωωωωωωωωωωωωωωωω

χμμμμ ναι μπερδεύτηκε το παιδί από τον πανύψηλο πατήρ του!!!!!!:lol::lol::lol:

φιλάκια Λέγκω μου καλά να περάσεις με όλους τους κάγκουρες!!!!

και φιλιά και στις υπόλοιπες ταξιδιώτισσες!!!

Πάω να μαζέψω τα μυαλά μου, τα παιδιά μου και τα πράγματά μου μπάς και ξεμυτίσουμε...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλησπέρα,

συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα αλλά τολμήσαμε το πάρκο και ήταν υπέροχα.

Για αύριο πέστε ώρα κοπελιές που σκέφτεστε να πάτε!!!

Θα πάμε κι εμείς σίγουρα

να σας δούμε και λιγουλάκι!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Καλή Ανάσταση σε όλες.

Περάσαμε κι εμείς υπέροχα σήμερα.

Ο Γιώργος ψόφησε αλλά δεν κοιμήθηκε καθόλου οπότε τώρα "ροχαλίζει",

του χρόνου ανάσταση λοιπόν για τον μικρό μας.

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...