Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και ναι λοιπόν κουρεύτηκα και με τα δύο μαζί... νομίζω ότι μας αγαπήσανε!

Ο γιώργος ακόμα δουλεια... τωρα θηλάζω τον μικρό και ο θοδωρίκος έπεσε για ύπνο. Πάντως συνεχίζει και μου φαίνεται άθλος το μπανιο δύο παιδιων από ένα άτομο και πανηγυρίζω όταν τελειώνει αναίμαχτα :tongue:

Ελπίζω να κοιμηθούν για να ετοιμάσω πράγματα για αύριο και μπας και βάψω και κανένα αυγό... αν και μάλλον θα τα βράσω απλα και θα τα πάρω μαζί να τα βάψουμε με τους καγκουρες

ΚΌΡΕΣ καλό μήνα και ευτυχισμένος ο καινούριος πασχας....

(πήγα σημερα σε μία φίλη και θυμήθηκα το καλό και ωραίο καφέ σας.... με ψαχούλευε κι ενα νεογνό κι όλα που χα την χαρα και την τύχη να κρατήσω στην αγκαλιά μου και σας θυμήθηκα...) :):)

Διαφημίσεις

ΚΌΡΕΣ καλό μήνα και ευτυχισμένος ο καινούριος πασχας....

(πήγα σημερα σε μία φίλη και θυμήθηκα το καλό και ωραίο καφέ σας.... με ψαχούλευε κι ενα νεογνό κι όλα που χα την χαρα και την τύχη να κρατήσω στην αγκαλιά μου και σας θυμήθηκα...) :):)

γουρ γουρ:tongue:

τι γουρ γουρ μαρη ...???/ :) :)

δεν πετυχε και το χρωματιστό ζυμαρι την τύχη μου μεσα....!!!

Λεγκωλάκι μου .... να περάσεις καλά ΜΕ ΤΟΥς ΑΝΤΡΕς ΣΟΥ ...

Jen. μου επίσης ΝΑ ΠΕΆΡΣΕΙς ΚΑΛΑ ... ... κορίτσια ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ... και πολύ αρνι ...(και για τις χορτογαφες πολύ τζατζικι με πατατες...( τηγανητές ΣΑΦΩς ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟ ΜΟΥ ...!!! :):):) )

Σας διαβασα γρηγορα γρηγορα, καλα να περασετε ευχομαι!!

να υγιαινετε, να ομορφαινετε και να κοιμαστε σαν ανθρωποι!!!:tongue:

αυριο φευγουμε για χωρα των βασκων, εχω λιγο αγχος για το ταξιδι (πως θα ειναι η μικρη, αν θα γκρινιαζει, αν θα βαριεται, αν θα κοιμηθει, αν θα φαει, αν θα χ@#ει:rolleyes:) το οποιο το εξωτερικευσα στην αγορα 5 βιβλιων για παρτη της!!:-P θα δουμε!!

απο υπνο... μπηκαμε κ εμεις στο κλαμπ των εντελως παντελως αϋπνων, εκει που φτυνομουν.....

τελικα μπααααα, απο τα γενεθλια της κ επειτα ζουμε νυχτες τρελου..γλεντιου με την ερατω να τσιριζει και να αλωνιζει πανω κατω ακομα κ οταν την παιρνουμε στο κρεβατι μαζι μας. χτες πχ 4-6 εκλαιγε ..δλδ ουρλιαζε. αντε να δουμε πως θα ειναι στο ξενο σπιτι, θα τους ξεσηκωνει ολους αραγε;:rolleyes:

λοιπον πηρα το ομοιοπαθητικο κιτ, εχει μεσα τα παντα, οποτε απο φαρμακειο ειμαστε κομπλε. επισης το βηχαλακι περασε οπως ηρθε...!

παω να συνεχισω πακεταρισμα:rolleyes: (πανε οι εποχες οπου παιρναμε το σακιδιο μας κ την κοπαναγαμε.....οϊμε....)

α, λιμνη πλαστηρα ειναι το χωριο του παππου μου!;)

φιλω σας!!

Καλό Πάσχα άριους!!!

Νταφίδιο καλό ταξίδι!

Λοιπόν γιατί δεν πάμε Πικιώνη ;;;; ε;;;;;

το Πάρκο Πικιώνη χάρτης:

http://maps.google.it/maps?f=d&source=s_d&saddr=38.023264,23.778405&daddr=&hl=it&geocode=&mra=dme&mrcr=0&mrsp=0&sz=16&sll=38.024566,23.78746&sspn=0.011917,0.027831&ie=UTF8&z=16

από Καποδιστρίου

στα φανάρια πριν από την Κηφισίας βλέπετε Φιλοθέη είσοδος Α στρίβετε δεξιά, όλο ευθεία μέχρι ο δρόμος να γίνει ανηφορικός στα αριστερά σας βλέπετε ταμπέλα Παρκο Πικιώνη :)

από Κηφισίας

στη γέφυρα Σίδερα Χαλανδρίου πάτε από κάτω προς Φιλοθέη - Νέα Ιωνία

στα πρώτα φανάρια στρίβετε αριστερά (έχει BP βενζινάδικο) και μετά όλο ευθεία μέχρι ο δρόμος να γίνει ανηφορικός στα αριστερά σας βλέπετε ταμπέλα Παρκο Πικιώνη :)

ήμουν σαφής;;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

ωωωωωωωωωωωωωω ομοιπαθητικό κιτ Θ Α Υ ΜΑ Τ Ο Υ Ρ Γ Ο ....!!!! ΑΝΤΕ καλο ταξίδι ρε DaF ακι ... και μη μασας τα πρωτα 100 ειναι τα δύσκολα....!!!!

και όταν θαα βρήσκεις τα δυσκολα σε ταξίδια ....ΤΡΑΓΟΥΔΑ ...ηρεμει τα παιδια....!!!!

φιλια καλό δρόμο !!!

fel μανα παιδιού ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΛΊΜΝΗΣ ναι ήσουν σαφης ΨΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΟς και για σας ο καινουριος πασχας....! ΓΙΑ ΌΛΕΣ

Διαφημίσεις

ΜΟΥ ΛΕΙΨΕ η τρελα σας γμτ ...!!!

αντε γμτ συγκινήθηκα ...!

( ενα παιδι σημερα παντως ονόματα δε λεω οικόγενεις δε θίγω ΜΕ ΕΙΠΕ ΜΠΑΜΠΑ....! ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΑΧΑΧ ΛΕΓΚΩ κανόνισε τη πορεια αυτης τη φιλίας λεμε ) χαχαχαχαχχα

Καλό Πάσχα άριους!!!

Νταφίδιο καλό ταξίδι!

Λοιπόν γιατί δεν πάμε Πικιώνη ;;;; ε;;;;;

το Πάρκο Πικιώνη χάρτης:

http://maps.google.it/maps?f=d&source=s_d&saddr=38.023264,23.778405&daddr=&hl=it&geocode=&mra=dme&mrcr=0&mrsp=0&sz=16&sll=38.024566,23.78746&sspn=0.011917,0.027831&ie=UTF8&z=16

από Καποδιστρίου

στα φανάρια πριν από την Κηφισίας βλέπετε Φιλοθέη είσοδος Α στρίβετε δεξιά, όλο ευθεία μέχρι ο δρόμος να γίνει ανηφορικός στα αριστερά σας βλέπετε ταμπέλα Παρκο Πικιώνη :)

από Κηφισίας

στη γέφυρα Σίδερα Χαλανδρίου πάτε από κάτω προς Φιλοθέη - Νέα Ιωνία

στα πρώτα φανάρια στρίβετε αριστερά (έχει BP βενζινάδικο) και μετά όλο ευθεία μέχρι ο δρόμος να γίνει ανηφορικός στα αριστερά σας βλέπετε ταμπέλα Παρκο Πικιώνη :)

ήμουν σαφής;;;;;

δεν εχω πρόβλημα πάμε όπου θέλετε ΑΛΛΑ Τατι ο χαρτης σου δεν ειναι σωστος δνε δειχνει το σημειο ενδιαφέροντος και οι οδηγίες σε μενα δεν φτουρανε...δωσε λινκ με σημειο ακριβως να το δωσω στον οδηγο να το βαλει στο gps γιατι αλλιως χαθήκαμε...

Εύη τι λες? Μεχρι το πρωι αποφασίστε πάντως για μην πάμε η μια στο ένα και η άλλη στο άλλο :D

Νταφακι καλα να περασετε!! Από που πήρες το κιτ?

χαλοου γκερλς!!!!

βαφω αυγα βραδιατικα:(

και η κουζινα χαος ..το σπιτι ολο επισης , να δω ποτε θα μαζευτει ολο αυτο το χάλι!!!

καλο ταξιδι σε οσες ξεπορτιζετε ή θα ξεπορτισετε;);)

οσες βρεθείτε αυριο, πιείτε και στην υγεια μας ενα νερακι ή κανενα χυμο, κατι τελος παντων lolol;););):D

dansem τα μαλλια του μπαμπα σας ειναι super αν δεν κουρευεται και ποτε;) φαινονται πολυ υγιη!! και ο δικος μας ειχε πιο παλια αλλα ηταν πολυ ταλαιπωρημενα και τα ξαποστειλαμε;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...