Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Επίσης, παλλαντίνιο περαστικά στον αδερφό σου! μη τρομοκρατήστε, μια απλή γρίππη είναι. Μείνε εσύ και η Σοφία μακρυά μέχρι να αναρρώσει τελείως.

ευχαριστούμε! ο αδερφός μου είναι καλύτερα, αλλά αρρώστησε ο άντρας μου:confused:

πάντως η Σοφία κι εγώ προς το παρόν είμαστε καλά:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:tongue:αμαν ρε λεγκω εκανες ολοκληρο καφε να ανησυχησει ,τσ τσ τσ!!!

Δεν το ήθελα γλυκούλα μου αλλά όταν με πιάνουν οι μαύρες μου και τα ψυχολογικά μου το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι να τα βρω πρώτα με τον εαυτό μου και μετά να ξανακοινωνικοποιηθώ... δεν μου φταίει και σε τίποτα ο λοιπόν κόσμος;)

Παλλαντινάκι περαστικούλια στο αδέλφι σου!!! Η μικρούλα ευτυχώς τις καπουλάρισε.

Ρε Τάτι δεν μπορώ να καταλάβω τι πράγμα είναι αυτό που από τέλη νοέμβρη πήγε αρχές δεκέμβρη... κρίμα πάντως που δεν το προλαβαίνεις.

Θοδωρίκο σ'αποθύμησα μικρό σκασμένο :) (έχω ακόμα και το δώρο της βάπτισης οεο)

Αααα σας είπα τι κολασμένη ιεροσυλία έκανα;;; (σκάνδαλο... συγνώμη χλοάκο μου) Έκανα τα βρωμομπίσκοτα αλλά με μικρούουουουουλες παραλλαγές... έβαλα ελαιόλαδο αντί για το άλλο λάδι, πρόσθεσα και λίγο γαλατάκι κι αντί για σταφίδες έβαλα κομματάκια κουβερτούρας. Τι να λεμε κόλαση!!! :mrgreen:

Ρε Τάτι δεν μπορώ να καταλάβω τι πράγμα είναι αυτό που από τέλη νοέμβρη πήγε αρχές δεκέμβρη... κρίμα πάντως που δεν το προλαβαίνεις.

Αααα σας είπα τι κολασμένη ιεροσυλία έκανα;;; (σκάνδαλο... συγνώμη χλοάκο μου) Έκανα τα βρωμομπίσκοτα αλλά με μικρούουουουουλες παραλλαγές... έβαλα ελαιόλαδο αντί για το άλλο λάδι, πρόσθεσα και λίγο γαλατάκι κι αντί για σταφίδες έβαλα κομματάκια κουβερτούρας. Τι να λεμε κόλαση!!! :mrgreen:

Σιρόπι αγάβης έβαλες;;; γιατί αν έβαλες συγχωρούνται οι υπόλοιπες ατασθαλίες...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Το προλαβαίνω μια χαρά. Θα τα προγραμματίσω όλα Δε-Τρ-Τε και θα είμαι ο πρώτος.... απαυτός που δεν θα παραβρεθεί στην ιστορία. Θα κάνω παγκόσμια πρώτη κοπελιά!!!! :P:p:p:p:p:tongue::tongue::tongue::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Α και να σου πω ΣΜΑΤΣ!!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Εντιτ με ενδιαφέρει το κερί, αν είναι και τόσο φθηνό ακόμα καλύτερα... (το βάζεις πάνω στο σύγκαμα μαριλένα δλδ;;;) ή το βάζεις προληπτικά;;;

Βασικά θέλω οδηγίες χρήσης για μωρά γιατί εγώ γενικά δεν της έβαζα τίποτα δεν συγκάηκε κιόλας πολύ, μια φισάν είχα όποτε έβλεπα λίγο κόκκινο και ελαιόλαδο (νταξ δεν είμαι ιδανική για σύγκαμα το ξέρω...)

το βάζω γενικώς, είτε έχει σύγκαμα είτε είναι ελαφρώς κόκκινος πωπός. Επίσης το βάζω και σε κάθε χτύπημα, αμυχή, μελανιά, σπυράκι.... παντού!

ευχαριστούμε! ο αδερφός μου είναι καλύτερα, αλλά αρρώστησε ο άντρας μου:confused:

πάντως η Σοφία κι εγώ προς το παρόν είμαστε καλά:D

και να μείνετε έτσι;) περαστικά στο σύζυγο!

Διαφημίσεις

ρε συ μαριλενα, παρε κ για μενα αν μπορεις ενα απο αυτο το θαυματουργο.... Και οποτε βρεθουμε (ελπιζω συντομα) μου το δινεις.

Η δαναη εχει σταματησει να βηχει εδω κ καμποση ωρα (για την ακριβεια απο τοτε που εφαγε παγωτο). η ηλιθια ξεχασα οτι ειχε θεμα το παιδι κ της πηρα... Λετε να της εκανε καλο τελικα?

Το προλαβαίνω μια χαρά. Θα τα προγραμματίσω όλα Δε-Τρ-Τε και θα είμαι ο πρώτος.... απαυτός που δεν θα παραβρεθεί στην ιστορία. Θα κάνω παγκόσμια πρώτη κοπελιά!!!! :P:p:p:p:p:tongue::tongue::tongue::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Και η αγωνία κορυφώνεται!!! :) :) :)

Και εγώ μου φαίνεται θα είμαι η μόνη σκηνογράφος που δε θα παρεβρεθεί σε πρεμιέρα. Μου το πάει αναβάλλοντας. Αρχικά θα πήγαινε Οκτώβρη, μετά Νοέμβρη, μετά ΤΟ ΠΟΛΥ αρχές Δεκέμβρη και τώρα τελος Γενάρη. Δηλαδή με τις στάνταρ καθυστερήσεις κάνω πρεμιέρα και ξεκινάω για Αρεταίειο στην καλύτερη....ουουουουφ....

Εντωμεταξύ νιώθω κομμάτια και μου φαίνεται ότι έχουν αρχίσει και οι περίφημες Μπράξτον-πως τις λένε...Πάντως νέστινγκ δεν έχω ακόμα παλιοαπατεώνισσες!!!

Μου φαίνεται ότι θα πάω να την πέσω από τώρα, με Athens Voice και Lifo!

Όχι εγώ είμαι εδω (σιγά μη γλύτωνες)

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό το νεστινγκ για να ξέρω αν έχω απ'αυτό... το σύνδρομο φωλιάς ειναι; Δεν είναι ότι με έχει πιάσει ακριβώς αυτό... περισσότερο με έχει πιάσει με αυτές τις παλιο-μπράξτον μην τυχον και γεννήσω νωρίτερα και δεν έχω κάνει πράγματα. Ειδικά χθες στις 4 το ξημέρωμα σου λέω λάλησα!!! Αν μη τι άλλο με βρηκε το ξημέρωμα χτενισμένη και με ταχτοποιημένο το σπίτι, ευτυχώς χωρίς να χω γεννήσει και με κάτι απαίσιους μαύρους κύκλους.:mrgreen:

Διαφημίσεις

oooooooooxi δεν εισαι μόνη σαν το λεμόνι!

Θοδωρικο καλως ηρθες!

Λεγκούλι κι εγώ με ελαιόλαδο τα εκανα αλλά ψιλο λασπε μου βγηκαν...εχω ενα θεμα με την μπανανα εγώ παντα κατι δεν γινεται καλά....αλλα γενικα ειναι πολυ νοστιμα και η μικρη τα τρωει δυο δυο!

eNeap2.pngTSzHp3.png

...θα είμαι ο πρώτος.... απαυτός που δεν θα παραβρεθεί στην ιστορία. Θα κάνω παγκόσμια πρώτη κοπελιά!!!! :P:p:p:p:p:tongue::tongue::tongue::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol::lol:

Tι να είν' αυτούνος ο ....απαυτός βρε πιδίμ';:rolleyes:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Γιατί λασπόσπανε πολυαγαπημένη μου; Εγώ πήρα υλικά να ξαναφτιάξω αύριο... Βέβαια ο μικρός ούτε που τα πλησιάζει αλλά δεν πειράζει θα τα φάω όλα μόνη μου χα!!!:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...