Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Πολύ γέλιο το πρωταπριλιάτικο του παιδικού της Άννας:tongue:

Εμείς αύριο λέγαμε να πάμε προς Ραφήνα -πρέπει να πάρουμε τα παρκοκρεβατά μας για την ερχόμενη εβδμάδα- οπότε μάλλον δεν θα σας δούμε. Αν αλλάξει κάτι βεβαίως βεβαίως θα σκάσουμε μύτη. Οπότε αποφασίστε γρήγορα το που για να ξέρω:)

Σχέδιο εξόντωσης έχουν κάνει τα παιδιά μου. Εχθές η Σοφία κοιμήθηκε σερί 9-3 και μετά 5.30, 6.30, 7.30, αλλά ο Κωστής ήρθε στο κρεβάτι μας την ώρα που πηγαίναμε για ύπνο και στριφογύριζε μέχρι τις 3 -που σηκώθηκα να θηλάσω και του έκανα χώρο- γιατί δεν βολευόταν και ζεσταινότανε. Έλεος :o

DPYUp2.png EYukp3.png

Σχέδιο εξόντωσης έχουν κάνει τα παιδιά μου. Εχθές η Σοφία κοιμήθηκε σερί 9-3 και μετά 5.30, 6.30, 7.30, αλλά ο Κωστής ήρθε στο κρεβάτι μας την ώρα που πηγαίναμε για ύπνο και στριφογύριζε μέχρι τις 3 -που σηκώθηκα να θηλάσω και του έκανα χώρο- γιατί δεν βολευόταν και ζεσταινότανε. Έλεος :o

xaxa σχεδιο εξοντωσης!!! Ο Αγγελος κοιμηθηκε 12 με 1.30 συνεχομενα, και μετα ξυπναγε ή ανα 20 λεπτα ή ανα μιση ωρα. Κατα τη μια εβηχε η Δαναη οποτε σηκωθηκα να της βαλω υγραντηρα. Και στις 3.30 ξυπνησε κ ηθελε γαλα (χρυση την κανω να φαει μεσα στη μερα αλλα δε τρωει, με αποτελεσμα να πειναει τη νυχτα). Στις 5.50 ξυπνησε κλαιγοντας η Δαναη για καποιο ονειρο που ειδε κ απο τα κλαμματα ξυπνησε κ ο Αγγελος κ εκτοτε ειναι ξυπνια κ τα δυο. Οχι πειτε μου, μεγαλωνω παιδια ή βαμπιρια;;;

Καλημερα

Εμειν ΑΦΩΝΗ με το ποστ της Τατη μεχρι να διαπιστωσω οτι ειναι φαρσα..... αν ειναι δυνατον αν κ στο τελος που ειπε να κουρευτουν κ μαμαδες κ δασκαλες καπως που ξενισε αλλα επιρεασμενη απο Σοζω το πιστεψα!! Απλι καλα που μου θυμησατε πως ειναι πρωταπριλια σημερα .....

Αχχ μακαρι ολα αυτα που συμβαινουν στο γραφειο σημερα να ηταν πρωταπριλιατικο αστειο αλλα δυστυχωε δεν ειναι .....

Εμεις θα αναχωρησουμε αυριο πουρνο πουρνο γυρω στις 7 να πιασουμε το Μητσο στον υπνο !!

Το απογευμα εχω κατι τελευταια ψωνια κ 2 εβερεστ απομειναρια της Κυριακης για σιδερωμα συν βαλιτσες κ ολα τα υπολοιπα.

Διαφημίσεις

xaxa σχεδιο εξοντωσης!!! Ο Αγγελος κοιμηθηκε 12 με 1.30 συνεχομενα, και μετα ξυπναγε ή ανα 20 λεπτα ή ανα μιση ωρα. Κατα τη μια εβηχε η Δαναη οποτε σηκωθηκα να της βαλω υγραντηρα. Και στις 3.30 ξυπνησε κ ηθελε γαλα (χρυση την κανω να φαει μεσα στη μερα αλλα δε τρωει, με αποτελεσμα να πειναει τη νυχτα). Στις 5.50 ξυπνησε κλαιγοντας η Δαναη για καποιο ονειρο που ειδε κ απο τα κλαμματα ξυπνησε κ ο Αγγελος κ εκτοτε ειναι ξυπνια κ τα δυο. Οχι πειτε μου, μεγαλωνω παιδια ή βαμπιρια;;;

Αυτό ήταν το προχθεσινό. Κωστής ανά 15'-30' Σοφία ανά 1 το πολύ 1,5 ώρα:tongue:

DPYUp2.png EYukp3.png

Ελα βρε Ελιζα τι πραμα ειναι αυτο; Ετσι ειναι τα φυσιολογικα παιδια; Αυτο που λεγανε δλδ ʽο υπνος τρεφει τα παιδια...ʽ ειναι μεγαλη μουφα; Ειλκικρινα εγω με τοσες ωρες υπνου κ ειμαι κομματια, αυτα που ειναι και παιδια δεν νυσταζουν;;;

ΚΑι σημερα γνωρισα ενα νεο συναδελφο που τα παιδια του ειναι πανω-κατω σαν τα δικα μας σε ηλικια και απο μερικων ημερων κοιμουνται ολη νυχτα, λέει... Του απαγορευσα φυσικα να μου ξαναμιλησει για τα παιδια του!

Ο γουελ....

Την κάνω κούκλες. Πάω να φτιάξω τσουρεκάκια και να βάψω αυγουλάκια!

Καλό Πάσχα σε όλους!!!

Την επόμενη εβδομάδα θα λείπω οπότε μάλλον τα ξαναλέμε από Δευτέρα του Θωμά!

Φιλάκια:D

DPYUp2.png EYukp3.png

Η Ειρηνη παντως σημερα κοιμηθηκε σερι...απο τις 12.00 το βραδυ με τις 12.30 το μεσημερι

μπουαχαχαχαχαχα οχι δεν ειναι πρωταπριλιατικο υπαρχουν και τετοια δωρα θεε μου δεν το πιστευω ακομα, φυσικα αυριο θα ξυπνησει 23 φορες, αλλα οπως και να το κανουμε ηταν μια ωραια εμπειρια!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εσάς θα σας εξοντωσουν με τα ωράρια ύπνου τα μικρά σας και μένα με το φαγητό! Εμ, όλοι από κάτι θα πάμε σε αυτή τη ζωή! Η μπουμπού εφαρμόζει κάποια δίαιτα, δεν μπορεί, 3 μέρες δεν τρώμε καθόλου, 3 μέρες τρώμε καλά και πάλι από την αρχή. Τη δόλια μάνα δεν τη σκεφτόμαστε, εκτός κι αν θέλει να μου δείξει έναν τρόπο για να χάσω κανά κιλό! Και το παληκάρι μου όμως, αααα στο ύψος των περιστάσεω! Αν δεν του βάλεις το φαί στο στόμα είναι ικανός να περιφέρεται κανά δύωρο με μια φρυγανιά στο χέρι κι άμα του το θυμίσεις μπορεί να φάει καμιά δαγκωνιά! Αυτάααααααα! Αύριο θα μου έρθει και η πεθερίξ για βοήθεια και καλά επειδή θα είμαι μόνη μου αλλά αυτό με φοβίζει ακόμα περισσότερο από το να περάσω το24ωρο μόνη με τα παιδιά! Φιλούθκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καμια ιδέα πως θα κουρευτώ με δύο παιδιά παρέα;:rolleyes: ... Εκτός αν καταφέρω να εχει κουραστεί ο νικόλας για να ξεραθεί στον ύπνο και ο θοδωράκης να αναλάβει να κουρέψει κανέναν άλλο για να περάσει η ώρα του.

Έχω βρει έναν μπούσουλα με τη νέα κατάσταση, μόνη με τα δύο παιδιά αλλά κάποια πράγματα μου φαίνονται ακόμα δύσκολα.

Ρε Σοφούκα εσύ πως κουρευεσαι; Θα μου πειτε δεν είναι και καμια σπουδαία ανάγκη το κουρεμα αλλά να μην εξανθρωπιστώ λιγουλάκι και του λόγου μου;

Ανήλικο στα εξάρχεια θα σου ρθω για κούρεμα...

Όσες φεύγετε να περάσετε τέλεια και να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε!!!

Όσες μένετε να περάσετε επίσης τέλεια και να σαρώσετε τα πάρκα!!! ;)

Τι άλλα; Κι εμείς τρελό σεξ τη νυχτα αλλά γενικά δεν έχει νόημα να το αναφέρω όταν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω:tongue:

καλησπέρα κούκλες!

Μπήκα να σας ευχηθώ καλό Πάσχα, δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ μέχρι την Κυριακή.

Εμείς είμαστε λίγο στον κόσμο μας, το λάπτοπ μου δεν το φτιάξαμε, η Σοφία είναι απολύτως συγχρονισμένη με τον Άγγελο στα νυχτερινά ξυπνήματα (καταραμένα δόντια), μπουσουλάει προς όποια επικίνδυνη γωνία επίπλου βρει, έχω γεμίσει το σπίτι προστατευτικά αφρολέξ και πάλι σκουντουφλάει.

Πολλά φιλιά, καλό Πάσχα!

καλησπερα κοριτσακια!

καλο πασχα σε οσες φευγετε!καλα να περασετε!

λεγκω εγω παντα τα αφηνω στον κωστα και τα τρια και παω σε ενα κοντινο κομμωτηριο....μια ωρα υποθεση ειναι και αν...ισως αν ερχοταν καποια κοπελα σπιτι ηταν πιο ευκολα τα πραγματα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Επ, στη λιμνη πλαστηρα συχναζουμε εμεις!!! πατε συχνα? Που θα πατε τωρα? Πολυ μου αρεσει εκει πανω!

Παλιά συχνάζαμε εκεί Άφρο. Κι εμένα μου αρέσει απίστευτα. Ο Τάσος είναι (ο άλλος μισός) από το Φανάρι, δεν ξέρω αν το ξέρεις, είναι κοντά στον δρόμο από Καρδίτσα προς Τρίκαλα. Έχουμε όμως να πάμε απο τότε που γεννήθηκε η μικρή γιατί το σπιτάκι εκεί έχει μόνο μια σόμπα που καπνίζει τρελλά και κανένα άλλο μέσο θέρμανσης. Τώρα είμαστε μεγάλη παρέα και θα πάμε σε ένα δασικό χωριό που δε θυμάμαι πως το λένε, κοντά στο Καλλίθυρο.

Και μιας που βλέπω κομμωτηριοσυζήτηση, έχω να σας πω ότι σας τρώω όλες!!! Η τελευταία φορά που πήγα ήταν τα προηγ. Χριστούγεννα (του 2008 δηλαδή), κι αυτό επειδή και τότε είχα συνειδητοποίήσει ότι έχω να κουρευτώ ενάμιση χρόνο. Μαζί μου ήρθε τότε και η Σεμέλη. Για τον μπαμπά δεν το συζητώ, ζήτημα να έχει κουρευτεί 2 φορές από τότε που τον γνώρισα! Σ' αυτό τουλάχιστον είμαστε οικονομικοί ως οικογένεια...

Καλό Πάσχα σε όλες, όπου κι αν βρεθείτε!!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...