Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

χααχαχαχχαχαχαχαχαχ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ!!!!!!!!!!!

πλάκα πλάκα, θα στέλναμε τη Μαρίνα και μένα, που κουρευτήκαμε αμφότερες το Σάββατο! Θα γλυτώναμε το κόστος και θα γλύτωνε και η Άννα από το ψαλίδι!

Κοριτσάκια μου, αύριο φεύγουμε για χωριό, οπότε Καλό Πάσχα σε όλες και στις οικογένειές σας!! Τα λέμε από βδομάδα!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλό Πάσχα Ντου!

Γιατί κάθε φορά που λείπει ο Χαβιέ αργούν να κοιμηθούν? Είχε αποκλειστεί στην Κρήτη λόγω ισχυρών ανέμων... Και ήρθε τώρα... Και τώρα κοιμήθηκαν!

Τεσπά, τέλειο το πρωταπριλιάτικο! Τέλειο, τέλειο! Πολύ μπροστά τους βρίσκω!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αρχίσαμε τα πρωταπριλιάτικα βλέπω!!!

Μυρτούλι και Τατούλι θα είμαστε κι εμείς εδώ.

Τί λέτε να τα πούμε και με τη jen την Παρασκευή το πρωί-μεσημέρι...

Θέλω κι εγώ να δω εκείνο το ωραίο πάρκο του Ψυχικού...

Ντουντουκάκι καλή ανάσταση.

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

... έτσι μετά τις διακοπές του Πάσχα θα προχωρήσουμε σε ένα ομοιόμορφο, εξαιρετικά κοντό κόψιμο των μαλλιών ΟΛΩΝ των παιδιών και δασκάλων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον χώρο μας από ομάδα περιποίησης με ειδίκευση στο μοντέρνο κοντό λουκ

Δυστυχώς και προκειμένου να έχουμε επιτυχή αποτελέσματα δεν θα δεχθούμε τις αναμενόμενες ενστάσεις σας ή τις πρωτοβουλίες του τύπου "θα κουρέψω εγώ το παιδί μου". Η υγιής κοινωνικοποίηση και η θετική ένταξη στην ομάδα απαιτεί θυσίες σε πολλούς τομείς.

... κλείνοντας θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι ασφαλώς αναλαμβάνουμε εξολοκληρου το κόστος του εγχειρήματος και όχι μόνο για τα παιδιά σας. Προσφέρουμε σε μαμάδες τολμηρές που θέλουν να υποστηρίξουν τις πρωτοβουλίες μας, εντελώς δωρεάν, μια πρωτότυπη καλοκαιρινή coup, ακριβώς ίδια με των παιδιών, η ποία θα συνοδεύεται από μια αναμνηστική πλακέτα, μενταγιόν, με χαραγμένο ανάγλυφα "ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ"....

τα συμπεράσματα δικά σας!

ανέκδοτο είναι αυτό? απο κανενα spam email έτσι?

(δεν μπορει να ειναι αληθινό...)

Τώρα διαβασα οτι ηταν φάρσα...αχ πρωτα να διαβαζω και μετα να γράφω...

Παρασκευη δνε ξερω αν θα πάμε εκκλησία αλλά ο μικρός μόλις απεκτησ ετην πρωτη του λαμπάδα και εχω προβληματιστεί πότε να την ανάψουμε...για την ανασταση δνε τον βλεπω να ειναι ξυπνιος μεχρις τις 12...Σαββατο πρωι που ειναι η πρώτη ανάσταση τι ώρα είναι? Εσείς τι κάνετε?

Την Παρασκευή να πάτε στην εκκλησία και να αφήσετε τα πάρκα....

:(:(:(

Εμένα το παιδί μου τα έχει χαλάσει με τους παπάδες.

Μπαίνει στην εκκλησία μόνο όταν έχει σιγουρευτεί ότι δεν είναι μέσα.

Και μου φαίνεται πολύ καταπιεστικό να τον υποχρεώσω να κάτσει σε έναν χώρο που δεν αισθάνεται άνετα.

Όλο θέλω να φύγω λέει.

Τα παιδιά έχουν μεγάλη αντίληψη τελικά!

Το καλύτερο δε, μου το είπε σε μια βάφτιση,

δήλωσε ότι δεν θέλει να βαφτίσουμε τη Ναταλία!!!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Αχ! Ελένη δεν μπορείς να φανταστείς τι περνάω με το θέμα εκκλησία!

Στο σπίτι έχουμε τη γιαγιά μου (90χρονών)

που πάει στην εκκλησία πριν τον παπά

και έχω μια μόνιμη μουρμούρα στα αυτία μου γι αυτό το θέμα.

Γι αυτό τσίμπησα!!!

899667.png226174.png

γεια σας!!!

ειμια πολυ φευγατη αυτες τις μερες , δεν εχω διαβασει τιποτα:(:(

ελπιζω να ειστε καλα και να μην εχει γινει τιποτα δυσαρεστο:( ή σημαντικο και να το εχασα;)!!!!

προχτες ειχαμε επετειο με το amore, μη φανταστειτε δεν καναμε τιποτα:( αφου ειχα αγορασει και μια καρτουλα και ουτε που προλαβα να γραψω δυο λογακια:(:(

μου εφερε λουλουδακια ομως ο καλος μου:)αλλα βρε κοριτσια μεσα στη ρουτινα της ημερας ενα "χρονια μας πολλα" καταφεραμε απλα να πουμε....:(

anyway μεθαυριο θα ερθει και ο μπαμπακας μου επιτελους :) (για 4 μερες μονο:() εχουμε να τον δουμε απο τα χριστουγεννα:(

η χλοη μας εγραψε κανενα νεο???

τα αρρωστουλικα πως πανε?????

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Γεια σας τσούπρες, κι εμεις καλα, γκρινια , δοντια, αλλα και βολτες, βολτες.

Σημερα ηρθε και η νονα με τη λαμπαδα...εγώ για το θεμα του υπνου δεν εχω προβλημα αλλα νομιζω θα φοβηθει με τα πυροτεχνηματα...Δεν νομιζω να την παρω ειναι εξαλλου πολυ μικρα...

Φελινι πολυ γελιο η επιστολη!!!! Ειδικα συτο στο τελος με το ταμπελακι...

Αφροδίτη ολο θέλω να ρωτήσω και όλο ξεχνάω, πάτε στο ΟΑΚΑ? γιατι ακουσα οτι πλεον δεν εχουν χλωριο αλλα οξυγονο. Ειναι ενα κινητρο να ξεκινησω!(λεμε τώρα)

Για οσες ταξιδευετε αυριο η μεθαυριο καλο ταξίδι, καλά να περάσετε και Καλο Πασχα!

Ντιες, στην πρωτη επετειο βγηκαμε εξω σε ενα κυριλε εστιατοριο στη παραλια, και μου εκανε και δωρο μια λουι βιτον (μιλαμε χλιδα ετσι τσ?)

Στη δευτερη δεν θυμαμαι καν. Σου λεει κατι?χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Παρασκευή εγώ είμαι μέσα για εξόρμηση στα πάρκα... Πείτε μέρος και ώρα! Τί θα λέγατε για Πικιώνη;;;; Ή και στο Ψυχικό τώρα που μάθατε τον δρόμο

(θα έλεγα να αποφύγουμε τον Εθνικό γιατί θα γίνεται πολύ χαμός αλλά αν θέλετε εκεί μπορούμε)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημερα κοπελιες απο το παλιο καλο γραφειο μου. Εβγαλα πρωινιατικα τα 10 κιλα σκονη που ειχαν καθισει πανω του, και πηρα εναν υπολογιστη (σιγα και μην ειχαν αφησει τον δικο μου) κ καθομαι μπροστα του... Λειπουν ολοι κ δεν μπορω να κανω τιποτα απο δουλεια σημερα, οποτε περναω ηπια προσαρμογη. Ελπιζω το ιδιο να λεει κ η Νελα που ειναι μονη στο σπιτι με τα δυο παιδια κ ειναι κ η ιδια με ιωση γαστρεντεριτιδας που κολλησε απο τον Αγγελο. Δυσκολη πιστα κατευθειαν!

Λοιπον για την επιστολη αμεσως καταλαβα οτι ειναι πρωταπριλιατικο, αλλα νομιζα οτι το εκανε η Τατη κ οχι ο σταθμος (με αφορμη κ το κουρεμα του Σοζω). ΕΙμαι πανεξυπνη, δε μπορειτε να πειτε!!!:oops::-P

Αφροδίτη ολο θέλω να ρωτήσω και όλο ξεχνάω, πάτε στο ΟΑΚΑ? γιατι ακουσα οτι πλεον δεν εχουν χλωριο αλλα οξυγονο. Ειναι ενα κινητρο να ξεκινησω!(λεμε τώρα)

Οχι. ΣΤον δημο Αγιων Αναργυρων δραστηριοποιειται η Υδρια που ειναι κ στο ΟΑΚΑ. Εκει παμε κ ειναι με χλωριο κ οζον νομιζω. Και ειναι μονο πρωινα, οποτε τωρα θα τα πηγαινω μονο καποιες Παρασκευες.

ΕΜεις λεμε να φυγουμε την νυχτα, κατα τις 12, αφου θα εχουν κοιμηθει τα παιδια, να τα πιασουμε στον υπνο, να γλιτωσουμε κ λιγη κινηση μιας κ μεγαλα κομματια της εθνικης (εθνικη να τη πει ο Θεος δλδ) ειναι μονοδρομημενα. Φυσικα δεν εχω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...