Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο Τ. είναι από ένα χωριό κοντά στην Κύμη και πηγαίνουμε συχνά. Αλλά από βόρεια δεν ξέρω τίποτα. Όλο λέμε ότι θα πάμε, αλλά... Πάντως από τότε που τον γνώρισα πολύ το έχω εκτιμήσει το νησί. Μέχρι τότε νόμιζα ότι όλη η Εύβοια είναι σαν τα περίχωρα της Χαλκίδας - δηλαδή χάλια!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Βλέπω οι περισσότερες θα εκδράμουν! Θέλω κι εγώ αλλά με τις αρρώστιες μας τα Γιάννενα φέτος θα τα δούμε με το κυάλι το πολύ-πολύ μετά το Πάσχα να πάμε κάπου εδώ κοντά!

Πάντως για τον υγραντήρα είναι η 3η γιατρός που ρωτάω τον τελευταίο μήνα και όλι όχι μου είπαν! Εντομεταξύ ήρθε μετάθεση σε κάποιον γνωστό μας για νησί και επειδή το παιδί τους έχει πρόβλημα (βρογχικό άσθμα αν δεν κάνω λάθος

) πέρασαν επιτροπή με χαρτιά από γιατρούς ότι το υγρό κλίμα μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση του παιδιού και τελικά έγινε δεκτός ο ισχυρισμός τους και δεν μετατέθηκαν! Μούφα?

mGKop3.png60Jvp3.png

Χελλου παιδακια!

Και μας ο παιδιατρος μας συνεχεια υγραντηρα μου συστηνει παντως... Και προσωπικα μας εχει σωσει απειρες φορες απο κρισεις βηχα. Με το που αρχιζει να βραζει, μετα απο ενα λεπτο ο βηχας κοβεται μαχαιρι!

Που στην Εύβοια;; Κι εμείς εκεί συχνάζουμε! Αν και τώρα θα πάμε Λίμνη Πλαστήρα...

Επ, στη λιμνη πλαστηρα συχναζουμε εμεις!!! πατε συχνα? Που θα πατε τωρα? Πολυ μου αρεσει εκει πανω!

να σου πω αφρο εγω εχω ενα εξτρα καθισματακι το britax 1-2-3 το θες στο δινω για το ταξιδι!

Θενξ Τατιανακι, μου ειπαν οτι θα μου το φερουν αυριο το πρωι. Ελπιζω να μου εχουν στειλει το σωστο κ να μην χρειαστουν επιστροφες. αλλιως εχω ενα της chico στο αμαζι του αντρα μου, αλλα ειναι μαπατελε.

Κάποια ανέφερε για ευρωπαική ασφάλιση!!! Τι χρειάζεται για να την κανω στο μωρο??? Και τι καλύπτει???

Πας στο ταμειο σου με τα βιβλιαρια σας, κ τις ταυτοτητες σας/διαβατηρια κ ζητας την καρτα ευρωπαικης ασφαλισης. Σε καποια ταμεια την δινουν κ αυθημερον, στο Τσμεδε θυμαμαι περιμενα καμια βδομαδα. Αχρειαστο να ειναι, αλλα ειναι να σα εχεις το βιβλιαριο υγεια σου μεταφρασμενο "ευρωπαικα". Δλδ μπορεις να πας σε δημοσιο νοσοκομειο της ευρωπαικης χωρας χωρις να πληρωσεις (οχι πολλα τουλαχιστον). γιατι να βγαλεις μονο για το μωρο? Που θα πατε?

Επεξεργάστηκαν by Afrodite

Τουρουρουρουτουρουρουρου....το μυστήριο του υγραντήρα έχει ρίξει σκιές στο μικρό καφέ...Για να συνεισφέρω κι εγώ στο κλίμα της αμφιβολίας να σας πω ότι στην κουνιάδα μου που ο γιός της έχει βρογχιολίτιδα αλλά και μια λοίμωξη αναπνευστικού, δύο γιατροί είπαν τζιζ κακό και ένας ναι με τρέλα!!!Βγάλε συμπέρασμα! Πόση διχόνοια γύρω από ένα μηχάνημα...

Πάντως όταν ήμουνα μικρή θυμάμαι ότι η μαμά μου με έστελνε να μαζέψω φύλλα ευκαλύπτου για να βάλουμε σε βραστό νερό και να κάνει εισπνοές ο αδερφός μου που είχε αλλεργικό άσθμα....

Λοιπόν, ποιός θα μείνει εδώ εκτός από μένα και την Τάτη; Να οργανωθούμε, μη μας πιάσει το παράπονο!!!

Το μωρό εξακολουθεί να είναι μπουκωμένο αλλά κάπως καλύτερα και ξανάρχισε, ευτυχώς, και να τρώει...

Η Λήδα μια ατελείείείείείωτη γκρίνια...

Δηλαδή τι έχεις Γιάννη, τι είχα πάντα!

Έχω τσακίσει και 100 σοκολατένια αυγουλάκια....(τα μικρά ντε!!!)

Διαφημίσεις

είμαι έξαλλη!

στον παιδικό της Άννας αποφάσισαν να κόψουν τα μαλλιά ΟΛΩΝ των παιδιών για να αντιμετωπίσουν τις ψείρες....

παραθέτω αποσπάσμα από το γράμμα ντελίριο με το οποίο μας το ανακοίνωσαν

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

... έτσι μετά τις διακοπές του Πάσχα θα προχωρήσουμε σε ένα ομοιόμορφο, εξαιρετικά κοντό κόψιμο των μαλλιών ΟΛΩΝ των παιδιών και δασκάλων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον χώρο μας από ομάδα περιποίησης με ειδίκευση στο μοντέρνο κοντό λουκ

Δυστυχώς και προκειμένου να έχουμε επιτυχή αποτελέσματα δεν θα δεχθούμε τις αναμενόμενες ενστάσεις σας ή τις πρωτοβουλίες του τύπου "θα κουρέψω εγώ το παιδί μου". Η υγιής κοινωνικοποίηση και η θετική ένταξη στην ομάδα απαιτεί θυσίες σε πολλούς τομείς.

... κλείνοντας θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι ασφαλώς αναλαμβάνουμε εξολοκληρου το κόστος του εγχειρήματος και όχι μόνο για τα παιδιά σας. Προσφέρουμε σε μαμάδες τολμηρές που θέλουν να υποστηρίξουν τις πρωτοβουλίες μας, εντελώς δωρεάν, μια πρωτότυπη καλοκαιρινή coup, ακριβώς ίδια με των παιδιών, η ποία θα συνοδεύεται από μια αναμνηστική πλακέτα, μενταγιόν, με χαραγμένο ανάγλυφα "ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ"....

τα συμπεράσματα δικά σας!

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

... έτσι μετά τις διακοπές του Πάσχα θα προχωρήσουμε σε ένα ομοιόμορφο, εξαιρετικά κοντό κόψιμο των μαλλιών ΟΛΩΝ των παιδιών και δασκάλων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον χώρο μας από ομάδα περιποίησης με ειδίκευση στο μοντέρνο κοντό λουκ

Δυστυχώς και προκειμένου να έχουμε επιτυχή αποτελέσματα δεν θα δεχθούμε τις αναμενόμενες ενστάσεις σας ή τις πρωτοβουλίες του τύπου "θα κουρέψω εγώ το παιδί μου". Η υγιής κοινωνικοποίηση και η θετική ένταξη στην ομάδα απαιτεί θυσίες σε πολλούς τομείς.

... κλείνοντας θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι ασφαλώς αναλαμβάνουμε εξολοκληρου το κόστος του εγχειρήματος και όχι μόνο για τα παιδιά σας. Προσφέρουμε σε μαμάδες τολμηρές που θέλουν να υποστηρίξουν τις πρωτοβουλίες μας, εντελώς δωρεάν, μια πρωτότυπη καλοκαιρινή coup, ακριβώς ίδια με των παιδιών, η ποία θα συνοδεύεται από μια αναμνηστική πλακέτα, μενταγιόν, με χαραγμένο ανάγλυφα "ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ"....

τα συμπεράσματα δικά σας!

Εντάξει φούντωσα!!!!!!!!!!!!!!!! Συγνώμη στην εποχή του τεντιμποϊσμού είμαστε;;; Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι είναι πρωταπριλιάτικο αστείο για αύριο αλλιώς παίζει και νομικά να μπορείς να κινηθείς! Είναι δυνατόν να αναγκάζουν να κουρευτούν τα παιδιά;;; Υπάρχει τέτοια οδηγία από υπουργείο πες του χαιρετίσματα;;; Σας είχαν πει κάτι τέτοιο όταν γράψατε το παιδί στον παιδικό; Γνώμη μου είναι ότι απαγορεύεται... δεν συζητάω για τις δασκάλες ότι άνετα μπορούν να τους χορέψουν στην επιθεώρηση εργασίας!!!

Επεξεργάστηκαν by Λέγκω

Προσφέρουμε σε μαμάδες τολμηρές που θέλουν να υποστηρίξουν τις πρωτοβουλίες μας, εντελώς δωρεάν, μια πρωτότυπη καλοκαιρινή coup, ακριβώς ίδια με των παιδιών, η ποία θα συνοδεύεται από μια αναμνηστική πλακέτα, μενταγιόν, με χαραγμένο ανάγλυφα "ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ"....

Ρε Τάτι να σου πω κάτι μπας και είναι πρωταπριλιάτικο;;; Δεν παίζει ρε φίλε; Κάνει και ομοιοκαταληξία. Αύριο έχουν σχολείο; Στάνταρ πρωταπριλιάτικο θα είναι! Είναι πολύ αστείο! Ναι ρε πρωταπριλιατικο είναι και ψαρώσαμε ρε φίλε:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Πολύ καλό παντως χαχαχα

είχα ψαρωσει και ετοιμαζόμουν να κατεβω με πλακατ "κατω τα χερια απο τις μπουκλες τηα Αννούλας"

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Ρε Τάτι να σου πω κάτι μπας και είναι πρωταπριλιάτικο;;; Δεν παίζει ρε φίλε; Κάνει και ομοιοκαταληξία. Αύριο έχουν σχολείο; Στάνταρ πρωταπριλιάτικο θα είναι! Είναι πολύ αστείο! Ναι ρε πρωταπριλιατικο είναι και ψαρώσαμε ρε φίλε:lol::lol::lol:

εεεε...ΜΑΚΑΡΙ να ειναι πλακα, αλλα αν δεν ειναι παρε τη μπουκλα της αννας κ τρεχα!!!!!!!

ειναι εξακριβωμένο, ήταν πρωταπριλιάτικο:D φοβερόοοοοοοο;;;;;

σκέψου πόσος κόσμος είναι μέσα στην απελπισία του;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...