Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Παρασκευες δεν θα πηγαινω για δουλεια,αλλα θα πηγαινω κολυμβητηριο με τα τεκνα!!!

Απο το ολιβερς σου ηρθαν τελικα αυτα που ειχες παρει? Εμενα χλωμο να προλαβει να ερθει το καθιμσα. τι μλκ εκαν κ δεν το πηρα απο τη γερμανια τελικα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι ακόμα δεν έχει έρθει... Και πλάκα πλάκα πρέπει να μπω να ακυρώσω την παραγγελία γιατί τους έστειλα και μειλ και δεν μου απάντησαν...

Ενώ το γερμανικό σε 1 βδομάδα τα στέλνουν...

Και τί κάνεις τις Παρασκευές, παίρνεις τη Δανάη πιο νωρίς από το σχολείο???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ευχαριστω πολυυυ!!ρε παιδι μου τι σου ειναι η εμπειρια τελικα....!:tongue:

αφρο μη μου τα θυμιζεις τα της ασφαλισης....ποσω μηνων ειπαμε ειναι η ερατω;;;13ωωωων;;;;ααααα τοσους μηνες λεω στο συζυγο να τη γραψει στη ασφαλιση του!!!!(δημοσιου) παλι καλα που βγηκε το διαβατηριο της ...προχτες!!ασε ασε... με την αναβλητικοτητα του... το κερ#$% μου....:evil:

επισης ...αυτο που ειπες για ρατσιστες κ φασιστονια.....ναι ναι συμφωνω........:twisted:

Ρε νταφιδιο, εννοεις οτι δεν την εχετε καθολου ασφαλισμενη? Για επεμενε του λιγο, νομιζω οτι καλο θα ηταν να γινει αυτο γιατι οταν θα χρειαστει (που ευχομαι να μη χρειαστει εκτακτως) δε θα ειναι καλη ωρα και για γραφειοκρατικο τρεξιμο. Ενταξει σκαω γιατι θα με κυνηγαει ο Δ.

όχι ακόμα δεν έχει έρθει... Και πλάκα πλάκα πρέπει να μπω να ακυρώσω την παραγγελία γιατί τους έστειλα και μειλ και δεν μου απάντησαν...

Ενώ το γερμανικό σε 1 βδομάδα τα στέλνουν...

Και τί κάνεις τις Παρασκευές, παίρνεις τη Δανάη πιο νωρίς από το σχολείο???

εμενα μου εστειλαν το λινκ κ μπορω να παρακολουθω την πορεα του δεματος. μαλλον κατι τρεχει με τα δικα σου, για ξαναενοχλησε τους.

Τιςπαρασκευες δεν την στελνω καθολου σχολειο και μαζι με τη νελα τα παιρνω και παμε κολυμβητηριο.

ωχ ξυπνησε ο μικρος, σας φιλω

Διαφημίσεις

καλημερα, εμεις κοιμηθηκαμε καλυτερα

ναι το θελω το στρωμα αλλα στο σαιτ που εβαλα ειναι out of stock, θα το βρουμε καπου αλλου...

αθλιες όλες θα φυγετε και θα με αφησεστε μονη πασχαλιατικα...ευτυχως ειναι η μυρτω...

να σου πω αφρο εγω εχω ενα εξτρα καθισματακι το britax 1-2-3 το θες στο δινω για το ταξιδι!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ααααα όχi η υγρασια δεν κανει βρογχιολίτιδα, η βρογχιολίτιδα οφειλεται στον ιό RSV. 'Oπως και η γριπη και το συναχι σε ιούς οφείλονται και όχι στα κρύα ρεύματα, στο μάτι και δεν συμμαζεύεται....

να συμπληρωσω ότι ο υγραντηρας κανει καλό στην βρογχιολίτιδα, σορυ αλλα δεν ξερει τί λεει ρε μαρίνα η παιδίατρς σου. και επίσης στον ξερόβηχα κανει καλό...

να σας βαλω και ντοκουμεντα.

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημέρα!

Εμείς πάλι είχαμε εναλλάξ επαγρύπνηση. Κοιμόταν ο ένας ξυπνούσε ο άλλος! Ευτυχώς για λίγη ώρα ο καθένας... Οπότε κάτι δείγματα ύπνου τα ξεκλέψαμε...

Κι εγώ αυτό ήξερα ότι η βρογχιολίτιδα οφείλεται σε ιό και μου το έλεγε την προηγούμενη φορά η ντοκτόρισα... Αλλά δεν ήμουν και σίγουρη...

Πάντως τη θεωρία του μη υγραντήρα την έχω ακούσει και από άλλον γιατρό ο οποίος βέβαια έδωσε συμβουλή να θηλάζει νεογέννητο ένα τέταρτο από το ένα στήθος και ένα από το άλλο....

Φελίνιου πώς και δεν πάτε Πάρο??? Θα είναι ωραία!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέραααα!

Τι κανετε κοπλειες ? Ετοιμαζομαστε για Πασχαλινες εξορμισεις σιγα σιγα?

Εμεις θα παμε κλασικα Ευβαοια. Θα φυγουμε Παρασκευη πρωι κ γυρναμε Δευτερα απογευματακι .

Σουπερ το στρωματακι!! Α εβλεπα κ στο Τζαμπο τις μποαλλες στρωματα ( μαλιστα ειχε παρει ενα κ ο αδερφος μου για σκηνη απο εκει) πολυ οικονομικα 20-30 ευρω κ ειναι σαν διπλο κρεββατι... γενικα σε μεγαζια με ειδη καμπινγκ οπως Δημητριαδης κλπ μπορεις να βρεις αλλα εκει νομιζω ειναι λιγο τσιμπιμενες οι τιμες.

Καλημέρα!

Daf, ακόμα καλύτερο (νομίζω) από τα αλμόρα είναι το Risolite. Ίδια φάση κι αυτό, ηλεκτρολύτες για την αφυδάτωση κλπ. αλλά έχει και ρυζάλευρο μέσα οπότε τα κρατάει και βοηθάει να συνέλθει το στομάχι. Σε περίπτωση εμετού διάρροιας κλπ. διαλύεις το φακελάκι σε νερό και δίνεις σταδιακά μια-μια κουταλίτσα του γλυκού ανα τεταρτάκι/μισάωρο μέχρι να μπορούν να κρατήσουν λίγο παραπάνω χωρίς να το βγάλουν. Το βασικό είναι ότι έχει πολύ καλύτερη γεύση και έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να το πιει, γιατί το άλλο όντως δεν παλεύεται...

Επίσης ομοιοπαθητικό φαρμακείο εγώ είχα ζητήσει λίστα από τον παιδίατρο και μου έδωσε. Τα έχω πάντα στα ταξίδια και αν τύχει τον παίρνω τηλ. και είμαι ξένοιαστη πως ό,τι μου πει θα το έχω. Δεν ξέρω όμως αν έχει νόημα να ποστάρω τη λίστα, πιθανόν να είναι αλλιώτικη ανάλογα με το ιστορικό του κάθε παιδιού. Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ. τον δικό σου;

Εγώ τα μόνα που δίνω χωρίς τηλέφωνο και ξέρω δοσολογία είναι μπελαντόνα για τον πυρετό, rumex crispus για τον βήχα (θαυματουργό) και την 3άδα που παίρνει για της κρίσεις δύσπνοιας που κάνει όπου σταθούμε κι όπου βρεθούμε με τη λαρυγγίτιδα...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εμεις θα παμε κλασικα Ευβαοια. Θα φυγουμε Παρασκευη πρωι κ γυρναμε Δευτερα απογευματακι .

Που στην Εύβοια;; Κι εμείς εκεί συχνάζουμε! Αν και τώρα θα πάμε Λίμνη Πλαστήρα...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλημέρα!

Σας γράφω απ' τη δουλειά!

Μετακομίσαμε και δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι!

Έπειδή θα σας χάσω, να σας ευχηθώ καλό πάσχα, να περάσετε τέλεια και να κάνετε πάρα πολλές βόλτες!

Επίσης, Χλόη να σου ζήσει ο παίδαρος!

Όσο για τον υγραντήρα, εννοείται ότι μπαίνει φουλ με την παραμικρή ένδειξη βήχα! Είναι απλά σωτήριος! Και ναι, πολλές φορές για τον βήχα το βράδυ φταίει το ότι ιδρώνουν και ζεσταίνονται, οπότε να τα σκεπάζετε με πιο ελαφρά σκεπάσματα ή ελαφρότερες πιζάμες!

Φιλάκια!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλημέρα!

2η νύχτα αϋπνίας....Πάνω που είχε κάπως στρώσει το Σοφάκι, εχθές από τη 1 και μετά ήθελε μόνο αγκαλιά:|

Νταφ, μη σε νοιάζει για το βιβλίο. Να συναντηθούμε όμως γιατί σας πεθυμήσαμε:)

Έχω ένα ομοιοπαθητικό φαρμακείο, φυσικά δεν θυμάμαι απ'έξω τι και τι έχει -το έχει έτοιμο το φαρμακείο του Κορρέ στο Παγκράτι. Δε ρωτάς καλύτερα τον ομοιοπαθητικό σου:rolleyes: Φαντάζομαι ότι εκτός από τα πολύ γενικά μπορεί να έχει και κάτι ειδικό για εσας.

Κι εμείς εδώ θα είμαστε το Πάσχα. Θα φύγουμε την επόμενη εβδομάδα για Πήλιο.

DPYUp2.png EYukp3.png

Ααααα όχi η υγρασια δεν κανει βρογχιολίτιδα, η βρογχιολίτιδα οφειλεται στον ιό RSV. 'Oπως και η γριπη και το συναχι σε ιούς οφείλονται και όχι στα κρύα ρεύματα, στο μάτι και δεν συμμαζεύεται....

να συμπληρωσω ότι ο υγραντηρας κανει καλό στην βρογχιολίτιδα, σορυ αλλα δεν ξερει τί λεει ρε μαρίνα η παιδίατρς σου. και επίσης στον ξερόβηχα κανει καλό...

να σας βαλω και ντοκουμεντα.

αχ πεστα βρε Τατι μου γιατ αγχώθηκα...εχω τον μικρο με βήχα και άπειρες μυξες και χτες ξυπνουσε απο τον βηχα και ετσι του εκανα κλίση στο κρεβάτι και εβαλα και υγραντηρα αλλα με αυτα πυο διαβασα τρόμαξα...τελικά να του βαζω υγραντηρα οταν εχει μυξες και βήχει ε?

Κανονιστε να βρεθουμε Παρασκευη πρωι με Εύη!!! Λέμε για κανενα πάρκο απο τα καλα!!! Ποια θα έρθει???

Κια εγω ενδιαφέρομαι για ομοιοπαθητικο φαρμακειο αν θελετε βαλτε καμια λιστα γιατι όπου παμε κουβαλω μαζι μου όλα τα χαπια που εχουμε σπιτι...και φυσικα online βρισκω όλα τα φαρμακεια...

οταν ρωτησα τη δικια μας να μου πει τι να εχω μου είπε 2-3 μονο αλλα μου φανηκαν λίγα...

Κάποια ανέφερε για ευρωπαική ασφάλιση!!! Τι χρειάζεται για να την κανω στο μωρο??? Και τι καλύπτει???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...