Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Εννοείται βρε Λεγκολίν! Άντε, μη μου το μαζεύεις, πάνω που μου έφτιαξες το κέφι... ;););)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.maillife.co.uk/i-pp-sc111-hae-1/ecofriendly-medium-rollup-bed/

λεγκ αυτό έλεγα εγώ είναι και οικολογικό, δικαίου εμπορίου αλλά τσιμπημένο...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Το θέλω!!!

Καλησπέρα και μάλλον και καληνύχτα σας...

Τέλειο! τέτοια είχα δει κι εγώ εδώ κάπου αλλά δεν θυμάμαι που... Εσυ ψηνεσαι; Η τιμη για στρωμα και μαλιστα οικολογικο δεν ειναι κακη 67 ευρω.

Διαφημίσεις

εξαρταται τινος ειναι τα ποδια.....:tongue:

πολυ καλο το στρωμα, ψηνομαι κ εγω!

λεγκουλι δικο μου λαθος που μπερδευτηκαμε (παλι), επρεπε α) να απαντησω στο μνμ, αλλα αφου ειχαμε μιλησει πριν θεωρουσα οτι ειχες καταλαβει οτι θα ρθω β) να σου τηλ οταν ειδα το ακυρο γιατι το σκεφτομουν μηπως ερχοσουν ετσι κ αλλιως!!:o

επισης....ρε συ....ειναι οντως φασιστες αυτοι που βαλαν τη βομβα στα πατησια;;;;ποσταρε κατι η γαβριας κ εχω φρικαρει ο ανθρωπος λεω να μετακομισουμε σουμπιτι για αλλη πολη αλλη χωρα.....καπου βορεια κ πολιτισμενα....

επισης....ερωτησεις.....η ερατω κανει κογξες στο φαι, ειναι λογικο; με το που χρονισε αρχισε τα κολπα. δεν αγχωνομαι γιατι βλεπω οτι εχει αποθεμα, :cool: αλλα τι παιζει με το φαι τους κ την ορεξη τους;

αλλο....εβηχε ελαφρως σημερα με ξηρο βηχα , τι να περιμενω; μυξες -θερμοκρασια κ αλλα ομορφα ευτυχως δεν ειχε.

τριτο....εφοσον φυγουμε για χωρα βασκων, εχει καμια υποψη της ομοιοπαθητικο νεσεσερ για ωρα αναγκης; (τι περιλαμβανει εννοω, τι χρησιμοποιειτε κ τετοια...)

τεταρτο....ελιζα σου χρωστω το βιβλιο σου!!!!!!!!!!!!ποτε θελεις να στο φερω;;

Κοίτα Ελενάκι για σένα που είσαι πρώτο μπόι δεν κάνει! Αλλά για εμάς τα κοντά ανθρωπάκια μια χαρά βολεύει! Ένα βράδυ που έμεινα στο παιδικό κατέβασα κάτι μαξιλάρια από τις καρέκλες που έχουμε στο μπαλκόνι! Αν με άφηνε κι ο Γιώργος μια χαρά θα κοιμόμουν!

Ελπίζω Ελίζα και Χόρεψέτους να μη χρειαστεί καμία επέμβαση και να συνέλθουν μόνα τους τα αυτάκια των παιδιών!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρίνα τί είπε η παιδίατρος??? Τίποτα για το βήχα? Για τη μικρή ρωτάω γιατί και η δικιά μου βήχει σαν γριά! Κι εγώ το ίδιο... Τί να κάνω? Πότε θα φύγει???

όσο για το στρώμα εγώ είχα πάρει ένα από το ΙΚΕΑ μονό αυτό που είναι για φουτόν αλλά δεν το τυλίγεις και ήταν πολύ λεπτό με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι ακουμπάς στο πάτωμα...

Για ομοιοπαθητικό τσαντάκι δεν ξέρω... Πάντως πάρε ντεπόν, ορούς, ρουφυχτήρι, αλμόρα και καμιά σύριγγα αν δεν πίνει με το κουταλάκι...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ελένη μου ειπε ότι είναι από τις μυξούλες! Γενικά είναι πολύ κατά των φαρμάκων, οπότε μου είπε υπομονή και πολύ ορό, αφού δεν έχει ακροαστικά ή κάτι άλλο! Εγώ όμως βρήκα ακόμα καλύτερη λύση, θα πάρω και ωτοασπίδες! Για τον υγραντήρα ξαναρώτησα (είμαι κολλημένη το ξέρω) και μου είπε κατηγορηματικά όχι γιατί μπορεί να προκαλέσει βρογχιολίτιδα ακόμα και όταν δεν υπάρχει η πολύ υγρασία! Εξάλλου μου επισήμανε να τη βγάζω κάθε μέρα τη μικρή έξω με ό,τι καιρό κι αν έχει όχι όμως όταν βρέχει. Τι να πω ο κάθε ένας λέει και τα δικά του.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ωραια, μπερδεμα εγινε με τις ακυρωσεις, ε? Σορι κοριτσακια, αλλα δεν επαιζε να αφησω τον μικρο μιας κ δεν ετρωγε τιποτε αλλο εκτος απο ΒΖ. Και ευχαριστως μου ερχεται να πω να το κανονισουμε για αλλη φορα, αλλα προσγειωνομαι στη πραγματικοτητα κ σκαω απο τη ζηλια μου που εσεις θα κανονιζετε πρωινα καφεδακια κ εγω θα ασχολουμε με γεννητριες κ πυλωνες της ΔΕΗ κλεισμενη μεσα... Κακη εποχη η ανοιξη να επιστρεφεις στη δουλεια.

Νταφ, για την ορεξη μη σκας, παει κ ερχεται. Ειδικα αμα την τριγυρναει κατι δεν εχει ορεξη, δεν νομιζω να εχει να κανει με ηλικια. Απο δοντια επισης μπορει να επηρεαζεται.

Για ομοιπαθητικο, εμας συχνα σε ιωσεις με πυρετο μας δινει μπελαντονα. Αλλα ποσοτητες κτλ μας τα καθοριζει καθε φορα. Μη σκεφτεσαι ομως ετσι μωρε, παρε ενα μπουκαλακι ντεπον μαζι (μιας κ δε ξερω αν θα καταφερεις ευκολα να βρεις το αντιστοιχο εκει) μην και σου κανει κανα πυρετο κ τελος. Α, και ορους! Αμα εχεις τοση τυχη κ σου αρρωστησει εκει περα, τι να πω. Καρτα ευρωπαικης ασφαλισης βγαλατε? Ποτε πατε?

Τι εννοεις οτι βαλαν φασιστες την βομπα? οτι το εκαναν επιτηδες για να χτυπησουν τους ρακοσυλλεκτες? Χτες μου ειπε το σκηνικο ο αντρας μου κ μενα κολλησε ο εγκεφαλος μου απο τοτε, πως και αφησαν την βομπα μεσα στο σακιδιο κ τι σκατα στοχο ειχε εκει περα για να βαλουν βομπα (ειμαι ακομη επηρρεασμενη αποτον καβγα μου στο μοναστηρακι που παντου ρατσιστες βλεπω).

Αλμόρα ιζ ηλεκτρολύτες για την περίπτωση δηλητηρίασης... Ηλεκτρολύτες δεν είναι γιατρέ μου? Είναι για όταν δεν τρωει τίποτα να δίνεις αυτό στο παιδί διαλυμένο σε νερό για να μην αφυδατώνεται... Βέβαια κανένα παιδάκι δεν το πίνει αλλά καλό είναι να το έχεις....

Τρώω τα σοκολατένια αυγά του Αλέκου!

Ούτε εγώ της έχω υγραντήρα γιατί είναι στο δωμάτιο του Αλέκου και ακόμα δεν αξιωθήκαμε να μετακινήσουμε το κρεβάτι της.... Τσ τσ τσ γονείς σου λέει... Απρε πακ λοιπόν!

Η υγρασία κάνει βρογχιολίτιδα??? Δηλαδή σε μέρες με υγρασία μπορείς να το πάθεις? Χρήσιμο να το ξέρει κανείς...

Αλμορα ειναι ενα σκευασμα σε σκονη που το διαλυεις σε νερο κ το πινεις για να μην παθεις αφυδατωση αν εχεις πολλες διαρροιες ή εμετους. Μερικα φακελακια και απο αυτο δεν νομιζω να σε βαρυνουν αν τα παρεις μαζι!

Επεξεργάστηκαν by Afrodite

ωραια, μπερδεμα εγινε με τις ακυρωσεις, ε? Σορι κοριτσακια, αλλα δεν επαιζε να αφησω τον μικρο μιας κ δεν ετρωγε τιποτε αλλο εκτος απο ΒΖ. Και ευχαριστως μου ερχεται να πω να το κανονισουμε για αλλη φορα, αλλα προσγειωνομαι στη πραγματικοτητα κ σκαω απο τη ζηλια μου που εσεις θα κανονιζετε πρωινα καφεδακια κ εγω θα ασχολουμε με γεννητριες κ πυλωνες της ΔΕΗ κλεισμενη μεσα... Κακη εποχη η ανοιξη να επιστρεφεις στη δουλεια.

Νταφ, για την ορεξη μη σκας, παει κ ερχεται. Ειδικα αμα την τριγυρναει κατι δεν εχει ορεξη, δεν νομιζω να εχει να κανει με ηλικια. Απο δοντια επισης μπορει να επηρεαζεται.

Για ομοιπαθητικο, εμας συχνα σε ιωσεις με πυρετο μας δινει μπελαντονα. Αλλα ποσοτητες κτλ μας τα καθοριζει καθε φορα. Μη σκεφτεσαι ομως ετσι μωρε, παρε ενα μπουκαλακι ντεπον μαζι (μιας κ δε ξερω αν θα καταφερεις ευκολα να βρεις το αντιστοιχο εκει) μην και σου κανει κανα πυρετο κ τελος. Α, και ορους! Αμα εχεις τοση τυχη κ σου αρρωστησει εκει περα, τι να πω. Καρτα ευρωπαικης ασφαλισης βγαλατε? Ποτε πατε?

Τι εννοεις οτι βαλαν φασιστες την βομπα? οτι το εκαναν επιτηδες για να χτυπησουν τους ρακοσυλλεκτες? Χτες μου ειπε το σκηνικο ο αντρας μου κ μενα κολλησε ο εγκεφαλος μου απο τοτε, πως και αφησαν την βομπα μεσα στο σακιδιο κ τι σκατα στοχο ειχε εκει περα για να βαλουν βομπα (ειμαι ακομη επηρρεασμενη αποτον καβγα μου στο μοναστηρακι που παντου ρατσιστες βλεπω).

Θα κανονίζουμε καφέδες της Πέμπτες! Που δεν θα πηγαίνεις δουλειά!Πώς είναι ο Άλελος???

Εγώ αύριο έχω τόσα πράγματα να κάνω που δεν ξέρω τί και πώς θα προλάβω... Και έχουν φαγωθεί την Πέμπτη να ξεκινάμε στις 7 το πρωί! Ξέρω για διακοπές είναι δεν λέω αλλά θα πρέπει όλα να είναι έτοιμα από αύριο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...