Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα σας.

Jen

το Γαργαληστή,

τον Αγησίλαγο,

το Μορμόλη,

τον Κόσμο Ανάποδα,

τα Μυστικά του Κήπου,

τον Τεμπέλη Δράκο και

την Επιστροφή του Τεμπέλη Δράκου

την Ντενεκεδούπολη

το Στα παιδιά είναι ο Λόγος

τα Λάχανα και Χάχανα

τα έχω εγώ αν τα θέλεις κάποιο αλλά σε mp3.

Τα έχω μαζί μου οπότε αν βρεθούμε μπορώ να σου τα γράψω σε ένα cd.

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φελινάκι κουράγιο!!!!

Φαντάζομαι ότι έχεις δοκιμάσει τα πάντα για το ντύσιμο της Αννας, αλλά μήπως αν επέμενες σταθερά να της δίνεις 2 μόνο επιλογές κάθε μέρα βγάζατε καμιά άκρη?:confused:

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα πολύ άσκημο βράδυ και για μας... όλο το βράδυ με ελάχιστα διαλειματα ο θοδωρίκος έκλαιγε. Ο Νικόλας ξύπνησε το πρωί με εντελώς κλειστεί μύτη και τρελό κλάμα... τώρα ευτυχώς έχει ηρεμίσει λίγο.

Μπα ξέρανε πολύ καλά τι κάνανε γιατί πρώτον ούτε μία φορά δεν τους έχω πει ότι δεν προλαβαίνω ή ότι είμαι κουρασμένη ή γενικότερα να τους γκρινιάξω και επίσης έχουν φαγωθεί να κουρέψουν το παιδί και ξέρουν ότι εμένα μ'αρέσουν τα μαλιά του. Τώρα δηλαδής αν ερχόταν απ'την πεθερά σου ο Αλεκούκος ή απ'τη μάνα σου και αντι για μπούκλες είχε καρφάκια θα έλεγες ευχαριστώ τα μάλα;:tongue:

Σήμερα θα έρθουν φίλες μου να μου βάψουν το μαλλι... χοχο να δω τι θα βγει:rolleyes:

Ααα και κλασικά έχασα την προθεσμία για την εκκαθαριστικη δήλωση φπα... νομίζω ότι είμαι η μοναδική που έχω πληρώσει τόσα πρόστιμα για μηδενικές δηλώσεις φπα!

Έφυγα... σμουουουουουουτς μικρές μου τυρόπιτες

Φελινάκι κουράγιο!!!!

Φαντάζομαι ότι έχεις δοκιμάσει τα πάντα για το ντύσιμο της Αννας, αλλά μήπως αν επέμενες σταθερά να της δίνεις 2 μόνο επιλογές κάθε μέρα βγάζατε καμιά άκρη?:confused:

Δεν φεύγω ακόμα... λοιπόν η πρόστυχη λύση είναι μία... αλλά προϋποθέτει να την πηγαίνεις εσύ σχολείο κι όχι σχολικό... πέρνεις ρουχα και παπούτσια παραμάσχαλα, θυμάσαι να πάρεις και την Αννούλα μαζί σου, πας στο σχολείο και με το που ανοίγει η αθώα δασκάλα την πόρτα πετάς μέσα τα ρούχα, αφήνεις την Αννούλα κάτω και τρέχεις να ξεφύγεις. Προσοχη να θυμηθείς την κρίσημη στιγμη να αφήσεις την Αννούλα κάτω και να μην την ξαναπάρεις πίσω μαζί σου!:cool:

Έφυγαααααα

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας.

Jen

το Γαργαληστή,

τον Αγησίλαγο,

το Μορμόλη,

τον Κόσμο Ανάποδα,

τα Μυστικά του Κήπου,

τον Τεμπέλη Δράκο και

την Επιστροφή του Τεμπέλη Δράκου

την Ντενεκεδούπολη

το Στα παιδιά είναι ο Λόγος

τα Λάχανα και Χάχανα

τα έχω εγώ αν τα θέλεις κάποιο αλλά σε mp3.

Τα έχω μαζί μου οπότε αν βρεθούμε μπορώ να σου τα γράψω σε ένα cd.

Ναι ναι τα θελω όλα και σε Mp3 δεν πειράζει!!!! Χωρανε σε ενα dvd?

Δεν φεύγω ακόμα... λοιπόν η πρόστυχη λύση είναι μία... αλλά προϋποθέτει να την πηγαίνεις εσύ σχολείο κι όχι σχολικό... πέρνεις ρουχα και παπούτσια παραμάσχαλα, θυμάσαι να πάρεις και την Αννούλα μαζί σου, πας στο σχολείο και με το που ανοίγει η αθώα δασκάλα την πόρτα πετάς μέσα τα ρούχα, αφήνεις την Αννούλα κάτω και τρέχεις να ξεφύγεις. Προσοχη να θυμηθείς την κρίσημη στιγμη να αφήσεις την Αννούλα κάτω και να μην την ξαναπάρεις πίσω μαζί σου!:cool:

Έφυγαααααα

XAXAXAXAAXXAXAAXXAAXAXAXXAXXAXAAAXXA κλαίω με τη περιγραφή!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλα Λεγκ, κοντευω να το παθω εγω το εγκεφαλικο!!! Μα ειναι τρελλοι??? Τι φασισμος ειναι αυτος? Πες μου σε παρακαλω οτι τους εκραξε τουλαχιστον ο Γιωργος γιατι αλλιως πολυ θα στεναχωρηθω!

φανταζομαι πηγατε σε αυτη την μπυραρια στηη πλατεια που διπλα απο το ρεμπεταδικο που ανεβαινεις πανω ε ? Τελεια ειναι οτι ωρα κ να πας απο το απογευμα μεχρι βραδυ ....

εκει πηγαμε αλλα δε βρηκαμε ηταν γεματη κ πηγαμε μετα στην αλλη που ειναι λιγο πιο κατω, πανω στη δεκελειας, πολυ καλη επισης!

Μυρτω πως ειναι ο μικρουλης?

Τα τραγουδια κ απο τον γαργαληστη κ απο τον αγησιλαγο ειναι ενα και ενα. Το Αγαπημενο μου απο τον γαργαλιστη εμενα ειναι

Λεγκ κ γω μια ζωη πληρωνα προστιμα οταν ειχα μηδενικο ΦΠΑ μεχρι που εκλεισα τα βιβλια μου. Επειδη ειναι μηδενικο το ξεχνας, οσο ειχα εισοδημα ποτε δνε το ξεχασα!

σματς σμουτς

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγώ!!!

Έπαθα την πλάκα μου Λέγκω με το πεθερικό! Όχι, όχι μη συγχίζεσαι θα πάρουμε εκδίκηση! Κάλεσέ τους ένα βράδυ σπίτι και καλά να φυλάξουν τα παιδιά (περίμενε καλέ διάβασε και παρακάτω) και μόλις τους πάρει ο ύπνος πετιέσαι από τη ντουλάπα στην οποία θα έχεις κρυφτεί σαν άλλος ψαλιδοχέρης και κάνεις την κουπ της πεθεράς κούκλα! Για να δούμε θα της κακοφανεί τότε της κυρίας? Πλάκα-πλάκα μου φάνηκε ότι ήταν πολύ τραβηγμένο αυτό που έγινε, ούτε η δικιά μου που είναι τελείως γεια ου δε θα τολμούσε (ελπίζω δηλαδή) να κάνει κάτι τέτοιο. Γκρρρρ!

Μυρτούλα υπομονή και καλό κουράγιο με τη ρινίτιδα και την αφαγία. Ελπίζω να μην ακολουθήσετε τα δικά μας χνάρια! Ρε κορίτσια κανένα μωρούλι με αδερφάκι δεν τη γλίτωσε τελικά? Εμένα το έχει γυρίσει σε έντονο βήχα, το χουρχουρητό παραμένει, τρώει κάπως καλύτερα, αλλά από το πολύ μπούκωμα χτες και σήμερα το γεύμα που κάνει το πρωί που έχει ξυπνήσει καλά το βγάζει όλο. Ελπίζω να μην έχει κάνει τίποτα άλλο, η παιδίατρος μου είπε να παλέψουμε ακόμα σήμερα με τους ορούς και αύριο αν συνεχίσει να πάω να τη δω! Έχω βαρεθεί να την τρέχω την κακομοίρα στους γιατρούς.

Θα το πιστέψετε ότι από το πολύ ρούφηγμα μύξας με έπιασε αυχενικό?

mGKop3.png60Jvp3.png

Εγω το δηλώνω πάντως αν κάποιος τολμήσει να τσουρομαδήσει τις μπούκλες της Άννας θα μεταμορφωθώ σε κρουέλλα ντε βιλ και θα φτιάξω γούνα με το τομάρι του...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Εγω το δηλώνω πάντως αν κάποιος τολμήσει να τσουρομαδήσει τις μπούκλες της Άννας θα μεταμορφωθώ σε κρουέλλα ντε βιλ και θα φτιάξω γούνα με το τομάρι του...

Ε, μα! Αν είναι δυνατόν! Κατ' αρχήν πως θα σας βρίσκουμε στα πάρκα;;; ;)

Συγνώμη, δεν έχω διαβάσει διεξοδικά - κατάλαβα καλά; Κουρέψανε το Θοδωρή με το έτσι θέλω;;; Δεν μπορώ καν να σκεφτώ κατάλληλο αντίποινο. Κανένα τατουάζ στον ύπνο τους ίσως...

Έχω λοιπόν 2-3 μέρες να μπω, όχι επειδή δεν προλάβαινα, αλλά έχω τόσο άγχος που πραγματικά δεν το σκέφτηκα. Δεν θυμήθηκα καν να ανοίξω τον υπολογιστή! Μου προτείνανε μια δουλειά με πολύ καλά λεφτά που όμως θα σημαίνει ότι για τους επόμενους 3 μήνες θα με ξεχάσει το σπίτι. Έχω φρικάρει μιλάμε, κάθε 5 λεπτά αλλάζω γνώμη, έχω μόνιμα ταχυπαλμία και γενικώς όλα αυτά που κορόιδευα για τις αγχωτικές φιλενάδες μου... Βασικά τείνω προς το να την απορρίψω, αλλά μόλις πλησιάζω το τηλέφωνο με πιάνει πάλι το μήπως να το ξανασκεφτώ και άκρη δε βγαίνει.

Τες παν, κατά τ' άλλα απλά η κόρη μου περιμένει περίοδο. Είναι πλέον σαφές. Το θέμα είναι αν θα συνεχίσει να την περιμένει μέχρι τα 13 της, ή θα κάνει 'κανα διάλειμμα να κουλάρουμε κι εμείς...

Γειά σας είπα; Δεν είπα! Και τί ωραίες μέρες είναι αυτές!!!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

εκει πηγαμε αλλα δε βρηκαμε ηταν γεματη κ πηγαμε μετα στην αλλη που ειναι λιγο πιο κατω, πανω στη δεκελειας, πολυ καλη επισης!

την αγαπημενη μου μπραχαους????? ε?? ε?? ε??

αχ καλη ιδεα ...

Καλα Λεγκ αυτο με το κουρεμα, απιστευτο... εμενα οσα κπαραπονα κι αν κανω η πεθερα δεν θα εκανε ποτε κατι τετοιο...εδω με ρωταει 50 ερωτησεις για το πιο ασημαντο πραγμα, (πχ βραχηκε η μπλουζα της να την αλλαξω)

Μου θυμισε μια σκηνη απο ελλ ταινια με τον "τεντιμποι"....

:rolleyes:

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ρε κορίτσια κανένα μωρούλι με αδερφάκι δεν τη γλίτωσε τελικά?

Η μικρή μου Ναταλία φτου φτου φτου,

παρόλο που ο Γιώργος είναι με έναν μόνιμο βήχα μέσα στη μούρη της.

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...