Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ααα επισης ξεχασα να σας ευχαριστησω ολες για τις πληροφοριες για το αυγο;)

τα αυγα που εχω τωρα ειναι απο το χωριο doo αλλα οταν τελειωσουν, μεχρι να μου ξαναφερουν, θα αγορασω βιολογικα!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δέσποινα τώρα που το διόρθωσες μου βγάζει άλλο απο αυτο που ειχες βαλει αρχικά...αρχικά είχες βάλει αυτο

και τώρα εβαλες τον ήλιο με τον Μάλαμα (που τρελαινομαι) και τα δυο τέλεια αλλά το δεύτερο τελειότερο!:)

Δέσποινα τώρα που το διόρθωσες μου βγάζει άλλο απο αυτο που ειχες βαλει αρχικά...αρχικά είχες βάλει αυτο
και τώρα εβαλες τον ήλιο με τον Μάλαμα (που τρελαινομαι) και τα δυο τέλεια αλλά το δεύτερο τελειότερο!:)

στο ενδιαμεσιο καποια στιγμη που προσπαθουσα εβαλα αυτο που λες , στο τελος τα καταφερα και εβαλα το αρχικο που ηθελα..lolol κανε ενα refresh;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

αυτό είναι που λένε ότι πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος! αχ βρε Σοζ...πάλι καλά που δεν σου έβαλαν μπικουτί...

Θέλω να βγάλω τη μύτη μου!!!!! δε τη θέλω!!! μου προκαλεί φτερνίσματα λόγω της γύρης!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Ξέχασα να ευχηθώ στη Χλόη...Να σας ζήσει κοριτσάκι,γερός,τυχερός και χαρούμενος!!!!!Και συγχαρητήρια για τον κατ'οίκον τοκετό!!!!!!Μπράβο βρε θηριάκι!!!!!!!!!!

Έχω λίγο στενοχωρηθεί με τη φίλη μου που γέννησε την τετάρτη...δεν έχει καταφέρει ακόμα να θηλάσει....:(:(Το Σάββατο 'κατέβηκε' και πολύ γάλα και πονούσε πολύ,αγόρασε θήλαστρο για να βγάλει (ένα της Nuk μου είπε),κατάφερε να βγάλει πολύ λίγο,πήγα την είδα και έκλαιγε (πιο πολύ τα επιλόχεια έφταιγαν απ'ό,τι κατάλαβα).Τί να κάνω,μου λέει,δε θέλω να πονάω.....της είπα να βάζει το μωρό όσο το δυνατόν συχνότερα,αλλά αυτό δεν έχει καταφέρει ακόμα να πιάσει.Ζεστά ντους,ζεστές κομπρεσούλες...τί άλλο ρε γμτ????η μάνα της πήγε και της έβαλε δυόσμο στις μασχάλες και στενό σουτιέν...βέβαια,δοκιμάζει να βάλει το μωρό όταν ξυπνάει και πεινάει πολύ,λογικό δεν είναι να μη 'θέλει' και αυτό να πιάσει???Τέσπα,θα την πάρω και σήμερα να δω τί θα κάνουμε...ελπίζω μόνο μην πήρε κανά χάπι....:(:(

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλημέρααααααα

θα σας διαβάσω μετά αν προλάβω.

Βρήκα αυτο:

http://www.eufic.org/page/el/show/latest-science-news/page/LS/fftid/Probiotics-in-winter-reduce-incidence-severity-cold-healthy-children/

μπορεί να σας ενδιαφέρει...

μουτς σας αφήνωωωω με θέλει ο αφεντικος:cool:

,αγόρασε θήλαστρο για να βγάλει (ένα της Nuk μου είπε),

από όλα τα θήλαστρα, το ΝUK πήγε κι αγόρασε?? :(

είναι απλά, ΑΧΡΗΣΤΟ.

κατάφερε να βγάλει πολύ λίγο,πήγα την είδα και έκλαιγε (πιο πολύ τα επιλόχεια έφταιγαν απ'ό,τι κατάλαβα).Τί να κάνω,μου λέει,δε θέλω να πονάω.....της είπα να βάζει το μωρό όσο το δυνατόν συχνότερα,αλλά αυτό δεν έχει καταφέρει ακόμα να πιάσει.Ζεστά ντους,ζεστές κομπρεσούλες...τί άλλο ρε γμτ????η μάνα της πήγε και της έβαλε δυόσμο στις μασχάλες και στενό σουτιέν...βέβαια,δοκιμάζει να βάλει το μωρό όταν ξυπνάει και πεινάει πολύ,λογικό δεν είναι να μη 'θέλει' και αυτό να πιάσει???Τέσπα,θα την πάρω και σήμερα να δω τί θα κάνουμε...ελπίζω μόνο μην πήρε κανά χάπι....:(:(

δύοσμο και στενό σουτιέν?? τι είναι αυτά?? δείξτης να βγάζει με το χέρι, αν θέλει να ανακουφιστεί. Προτού βάλει το μωρό στο στήθος, ας βγάλει λίγο, μήπως το μωρό δυσανασχετεί από τη μεγάλη ροή.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέραααα κ καλη βδομαδα να εχουμε!

Χλογ να σου ζησει το μωρακι να το χαιρεσαι! Μπραβο που τα καταφερες κ γεννησες σπιτι! Αν μπορεσεις μπες να μας πεις λεπτομερειες!

Λεγκω τι να πω, σε αυτες τις περιπτωσεις τα λογια ειναι περιττα αφου το κακο εγινε. Το θεμα ειναι τα δικαιωματα που τα περνουν μερικοι απο μονοι τους χωρις να ρωτησουν τους γονεις. Αυτο το πραγμα πυ σε αγνοουν επιδεικτικα με τρελαινει ... Μετα να μην εχουν να λενε γιατι δεν τους αφηνουμε τα εγγονακια τους....

Μπραβο Αφροδιτακι για την εξοδο πολυ σας ζηλευω( με την καλη ενοια ε) . φανταζομαι πηγατε σε αυτη την μπυραρια στηη πλατεια που διπλα απο το ρεμπεταδικο που ανεβαινεις πανω ε ? Τελεια ειναι οτι ωρα κ να πας απο το απογευμα μεχρι βραδυ ....

Διαφημίσεις

από όλα τα θήλαστρα, το ΝUK πήγε κι αγόρασε?? :(

είναι απλά, ΑΧΡΗΣΤΟ.

της είπα να νοικιάσει νοσοκομειακό,δεν χρησιμοποίησα ποτέ και δεν τα ξέρω,αλλά απ'ότι έχω ψιλοδιαβάσει όντως πρέπει να είναι άχρηστο

δύοσμο και στενό σουτιέν?? τι είναι αυτά?? δείξτης να βγάζει με το χέρι, αν θέλει να ανακουφιστεί. Προτού βάλει το μωρό στο στήθος, ας βγάλει λίγο, μήπως το μωρό δυσανασχετεί από τη μεγάλη ροή.

μαντζούνια των παλιών για να 'κοπεί' το γάλα...άκουσον,άκουσον...τα πήρα κρανίο,αλλά τί να πείς...κι αυτή να βοηθήσει θέλει βέβαια η γυναίκα να μην πονάει το παιδί της,αλλά με λάθος τρόπο ρε γμτ....:(:(

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλημέρα!

Μυρτώ, περαστικά στο σπόρο:(

Σήμερα το πρωί παρέλαβα ένα παιδί σαν τη μικρή λουλού... οι κρετίνοι μου κουρέψαν το παιδάκι μου και τον κάνανε σκατα!!!:evil:

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!:twisted: Βρε το φουκαρά το Θοδωρίκο...Και ύστερα μας λες ότι δεν έχεις αυτοέλεγχο!:tongue: Οχι μπινελίκια, ξύλο χρειάζονται:mrgreen:

Ελιζάκι, αν έρθει και ο μπαμπάς μαζί σας σε ό,τι κάνετε με τον κωστή και τη Σοφία (πχ. να είναι δίπλα σου όταν τον κοιμίζεις, ή να κρατάει τη Σοφία από το άλλο χέρι), χωρίς να συμμετέχει με λόγια (κατάλαβες τι εννοώ), μήπως είναι μια καλή αρχή?

Μωρε ο μπαμπάς έρχεται και μια χαρά τα καταφέρνει όταν δεν είμαι παρούσα. Όταν είμαι όμως:?. Γενικά τα ΣΚ και οι αργίες που είμαστε όλη μέρα όλοι μαζί μας ζορίζουν λίγο. Ούφ:|

Όσο για τη Σοφία, το άλλο χέρι δεν το δίνει σε κανέναν. Το χρειάζεται για να δείχνει και να κουβαλάει:tongue:

αχ ποσο σε νιωθω... Ευτυχως η δαναη ειναι σε λιγο καλυτερη κατασταση οταν ειναι στα νορμαλ της κ βγαζει αυτη τη συμπεριφορα οταν ειναι κουρασμενη-πεινασμενη κτλ. αλλα εδω ξεκινησανε κ οι ζηλιες του μικρου... Με βλεπει να αγκαλιαζω τη Δαναη κ ερχεται κ τη χτυπαει το θκατο... Αλλου προσπαθουσα να μη δημιουργησω ζηλιες κ απο αλλου μου ηρθαν!

Στη παρούσα φάση αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Οτι το μικρό μεγάλωσε και διεκδικεί εξίσου ή και περισσότερο:rolleyes:

α, καλά, Αφροδίτη αν ήμουν στη θέση σου και υπήρχε περίπτωση να καθήσει η Σοφία με κάποιον τρίτο, και μάλιστα βράδυ, θα το εκμεταλλευόμουν πολύ συχνά!!

Αν δεν δοκιμάσεις, δεν θα μάθεις. Μπορεί να εκπλαγείς πολύ-πολύ ευχάριστα. :)

DPYUp2.png EYukp3.png

Μαμα-μια νομίζω ότι το καλύτερο που θα είχε να κάνει η φίλη σου, αν θέλει να τα καταφέρει, είναι να μιλήσει με μια σύμβουλο θηλασμού άμεσα.

Θα μπορέσει να τη βοηθήσει περισσότερο απ' ότι εσύ ή εγώ (και σίγουρα η μαμά της) και θα αισθανθεί και σιγουριά αν έχει απέναντί της κάποιον του οποίου τα λεγόμενα δεν θα μπεί σε διαδικασία να τα αμφισβητεί. Βρες τα τηλέφωνα από το παρεντς και πρότεινέ το.

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα! Εντάξει λέγκω, δεν έγινε και τίποτα τραγικό... Μπορεί να σκέφτηκαν ότι δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς με τα μαλλιά τουβ Σοζω κι έτσι να πηραν την πρωτοβουλία! Μην τα παίρνεις γι αυτά... Καλό θέλανε να κάνουν...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Παιδιά, έχω τρελές απαλεψιές!!!

δεν κοιμόμαστε τελεία και παύλα! δεν μπορώ ούτε να σας εξιστορήσω τρελούς διαλόγους με την Άννα νυχτιάτικα...και ο μικρός απέκτησε το χούι να ξυπνάει κατά τις 3-4 και μετά να ξυπνάει ανά μία ώρα...οπότε εμένα μου απομένει αυτό το δίωρο 1-3 για να κοιμηθώ...σήμερα, και ντρέπομαι για αυτό μου ήρθε να αρχίσω την Άννα στις γρήγορες όταν μου είπε όχι αυτήν την μπλούζα άλλη θέλω...συγκρατήθηκα σε τέλειο στυλ Λέγκους, και απλά της είπα, άλλη μπλούζα θα βάλεις αύριο, σήμερα θα βάλεις αυτήν.:| Αλλά φοβάμαι ότι αργά ή γρήγορα θα τον κάνω τον φόνο...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...