Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλααα....:tongue:ειδε η ερατω τη φωτο κ σας χαμογελασε!τη θηλαζω τωρα κ την εχει φαει η περιεργεια!λοιπον, μεσα για κηπο, θα τα πουμε αυριο. παιρνω τηλ τη λεγκω κ δεν απαντα....:confused:

Την Παρασκευή? Να γιορτάσουμε την τελευταία ελεύθερη μέρα μου πριν ξεκινήσω δουλειά? Μπορεί καμιά σας? ε?:P:p
Kατα 99% οχι απο μενα :(:(:(, εχω μαστόρια να βαλουν κατι καγκελα (επιτελους) στη σκαλα του σπιτιου κ μαλλον θα ειναι παλι (οπως κ σημερα) και η δαναη στο σπιτι. δεν ειναι στα καλα της εχει ενα ξεροβηχα συνεχομενα κ ψυχολογια στο πατωμα! Εννοειται απιστευτη γκρινια! Ελπιζω να μην ειναι τιποτα κ να μπορεσουμε να τα πουμε συντομα.
Καλημέρα και από εμένα.

DaF εμένα κάνει αρκετά συχνά με βλέννα - όχι πολύ, αλλά μια φορά την εβδομάδα σίγουρά!!!! Τί είναι αυτό?

Καλά χθες μου ξαναέκανε κακάκια με λίγο αίμα και τελικά θα την πάω σε γαστρεντερολόγο :( . Μου είχε κάνει αιματάκι όταν ήταν 2-3 μηνών αλλά με λίγο λαδάκι στον ποοπάκο το ξεπεράσαμε. Τώρα της βάζω λάδι που και που αλλά πάλι τα ίδια. Ελπίζω μόνο να μην είναι κάτι το σοβαρο :|

οι βλεννες, αλλα κ το αιμα παραπεμπουν σε τροφικη αλλεργια. συνηθως ειναι τα γαλακτοκομικα. αν θες τη γνωμη μου μη τρεχεις σε γιατρους αν πρωτα δεν κοψεις τελειως ολα τα γαλακτοκομικα για μερικες εβδομαδες κ δε δεις βελτιωση. Μην ανυσηχεις παντως λιγο μετα τον χρονο την ξεπερνανε. εμενα εχουν κ τα δυο μου παιδια.

(((Θοδωρινι))) καλωηρθες!!! να μου φιλησεις το μαγουλακι-γαλλιδακι!!!! Για πες κυρια μου ησουν προχτες μεσημερι στον ηλεκτρικο του περισσου ή ειδα αλλη?

α, επισης σημερα ξαναπαιξε το επεισοδιο της τρελλης μερας της Τζενης με τον μητσο, αλλα με πρωταγωνιστες εμενα, τη Δαναη κ τον Αγγελο. Δε θα σας πω λεπτομεριες παρα μονο θα σταθω στη σκηνη των "σκατα μαμα, σκατα παντου"! αυτο ειπα κ γω αφου πατησα αυτα που ειχε κανει ο μικρος (βγηκαν απο την πανα) πανω στο χαλι κ κυκλοφορουσα αμεριμνη μες στο μολις σφουγγαρισμενο σπιτι!

Διαφημίσεις

a,ηθελαν να σας ρωτησω... μου εδωσε ο γιατρος σιδηρο για τη Δαναη, εχει χαμηλη φεριτινη κ υποχρωμια, αλλα μου εδωσε legofer. Διαβασα τα συστατικα κ εχει παραμπεν.... να τον κραξω????

Αφροδιτάκι υπάρχει επιλογή για σίδηρο χωρίς paraben?Αν ναι πάρε αυτό, αν όχι δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι!

Έχω σκυλοβαρεθεί μέσα στο σπίτι γιατί λόγω της αναρρωτικής πρέπει να είμαι έτοιμη κάθε στιγμή για έλεγχο από τους γιατρούς της δουλειάς! Δε νομίζω να την παλέψω πολύ ακόμα κλεισμένη μέσα, θα την κόψω την αναρρωτική!

mGKop3.png60Jvp3.png

οι βλεννες, αλλα κ το αιμα παραπεμπουν σε τροφικη αλλεργια. συνηθως ειναι τα γαλακτοκομικα. αν θες τη γνωμη μου μη τρεχεις σε γιατρους αν πρωτα δεν κοψεις τελειως ολα τα γαλακτοκομικα για μερικες εβδομαδες κ δε δεις βελτιωση. Μην ανυσηχεις παντως λιγο μετα τον χρονο την ξεπερνανε. εμενα εχουν κ τα δυο μου παιδια.

Γαλακτοκομικά τρώω πάρα πολλά, αλλά δεν τα είχα σταματήσει όταν το αίμα στα κακάκια της σταμάτησαν για 2 μήνες!!!! Και δυστυχώς θα πρέπει να πάμε στο γιατρό γιατί σε 10 μερούλες θα αρχίσουμε τα φρούτα και ο παιδίατρος μου είπε ότι θα πρέπει να είναι σίγουρος εάν έχει αλλεργία ή όχι για να ξέρει τί θα μου δώσει.

IxBZp3.png

το λεγόμενο και φεησμπούκι ή facebook.com Φτιάχνεις προφιλ και συνδέεσε με φίλους.;)

καλα μιλω στον εαυτο μου : ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!! μπορει να μμην το χρησιμοποιω αλλα η μεταφραση στα ελλληνικα ειναι τοσο τελεια που επρεπε να το καταλαβω...ελεος!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ααα την εβαλε...νομιζα οτι δεν την ειχε βαλει γιατι ηταν μεγαλη σε αναλυση...

σε ευχαριστω!

ειστε τελειοι!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

κοριτσια θελω και εγω αυριο.....ο μπαμπας μας δεν πειθεται με τιποτα...:(:(:(

αφενος γιατι δεν κυκλοφορουμε και δεν θελει να βαλουμε τη μικρη στο μετρο και αφετερου γιατι εχουμε λιγο οικονομικες στενοτητες και θελαμε οταν κατεβουμε προς το κεντρο να κανουμε και κανενα ψωνι......;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

a,ηθελαν να σας ρωτησω... μου εδωσε ο γιατρος σιδηρο για τη Δαναη, εχει χαμηλη φεριτινη κ υποχρωμια, αλλα μου εδωσε legofer. Διαβασα τα συστατικα κ εχει παραμπεν.... να τον κραξω????

Αφροδιτούλι μου δύσκολο να βρεις συμπλήρωμα σιδήρου χωρίς πάραμπενς. Υπάρχει ένα είναι κομματάκι ακριβό, δεν θυμάμαι πως το λένε τώρα, μπορείς να ρωτήσεις τη Χλόη που το'χει ψάξει το θέμα. Η ομοιοπαθητικός σας το έδωσε;

Διαφημίσεις

α, επισης σημερα ξαναπαιξε το επεισοδιο της τρελλης μερας της Τζενης με τον μητσο, αλλα με πρωταγωνιστες εμενα, τη Δαναη κ τον Αγγελο. Δε θα σας πω λεπτομεριες παρα μονο θα σταθω στη σκηνη των "σκατα μαμα, σκατα παντου"! αυτο ειπα κ γω αφου πατησα αυτα που ειχε κανει ο μικρος (βγηκαν απο την πανα) πανω στο χαλι κ κυκλοφορουσα αμεριμνη μες στο μολις σφουγγαρισμενο σπιτι!

:D:lol::lol::lol::lol::lol:

πέθανα! φοβερή σκηνή! θα'θελα να ήμουν από μια μεριά:D

Kατα 99% οχι απο μενα :(:(:(, εχω μαστόρια να βαλουν κατι καγκελα (επιτελους) στη σκαλα του σπιτιου κ μαλλον θα ειναι παλι (οπως κ σημερα) και η δαναη στο σπιτι. δεν ειναι στα καλα της εχει ενα ξεροβηχα συνεχομενα κ ψυχολογια στο πατωμα! Εννοειται απιστευτη γκρινια! Ελπιζω να μην ειναι τιποτα κ να μπορεσουμε να τα πουμε συντομα.

:-( περαστικά στη Δανάη!

Τα νεύρααααααααααααααα μου....

Από ημερομηνία σε ημερομηνία πάμε, τελικά μετατέθηκε η ημερομηνία

σε 2/12, τους είπα ότι το πιθανότερο είναι να είμαι στο μαιευτήριο.... αυτά.

Όταν τελειώσει αυτή η μλκ που ζω θα σας τα πω έτσι να κουφαθείτε λίγο και εσείς... Αυτό δεν είναι κράτος, ένα μπαχαλο είναι! (για να μην πω τίποτα χειρότερο...)

Εντιτ με ενδιαφέρει το κερί, αν είναι και τόσο φθηνό ακόμα καλύτερα... (το βάζεις πάνω στο σύγκαμα μαριλένα δλδ;;;) ή το βάζεις προληπτικά;;;

Βασικά θέλω οδηγίες χρήσης για μωρά γιατί εγώ γενικά δεν της έβαζα τίποτα δεν συγκάηκε κιόλας πολύ, μια φισάν είχα όποτε έβλεπα λίγο κόκκινο και ελαιόλαδο (νταξ δεν είμαι ιδανική για σύγκαμα το ξέρω...)

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Γεια σας όμορφες... δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά γιατί με τραβάει ο μικρός απλά μπήκα να σας στείλω ένα υπερφιλί. Ύστερα από ένα τριήμερο με τα ψυχονευρωτικά μου υπαρξιακά, μπορώ πλέον να πω ότι δεν φοβάμαι δεν είμαι δειλή.

Σοφουκάκι τι κάνει το ευτυχάκι;;; Δράμα η αμυγδαλιτιδα!

Αύριο θα κατέβω για δουλειές κέντρο αρα θα περάσω κι εγώ να σας δω... είμαι ολίγον κούτσαβλος αλλά αν μη τι άλλο χαριτωμένος

λοιπον, μεσα για κηπο, θα τα πουμε αυριο. παιρνω τηλ τη λεγκω κ δεν απαντα....:confused:

Ρε κοπελιά το χα ξεχάσει χαμηλωμένο γιατί ξάπλωσα λίγο... σε έχω πάρει αλλά δεν σε βρήκα... που βόσκεις πάλι μικρό μου πόνι;;;

:tongue:αμαν ρε λεγκω εκανες ολοκληρο καφε να ανησυχησει ,τσ τσ τσ!!! μαθημα εκανα, δεν εβοσκα δυστυχως, ανυπομονω να παω αυριο να αντικρυσω χορταρακια κ λουλουδακια να βρω κ εγω το φυσικο μου περιβαλλον!!!ηρθε η ανοιξη ξανααααα λαμπει το χιονι λαμπει το χιονι πανω στα βουνααααα!!!!

γμτ η ερατω εχει αλλεργια σε:αχλαδι, ανανα, ακτινιδιο, και εχει δυσκοιλιοτητα...τι κανουμε τωρα;;;:confused: τα σταφυλια τελειωσαν, μονο το αβκαντο μας εμεινε....αχ μον ντιε!!!:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...