Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α, καλά, Αφροδίτη αν ήμουν στη θέση σου και υπήρχε περίπτωση να καθήσει η Σοφία με κάποιον τρίτο, και μάλιστα βράδυ, θα το εκμεταλλευόμουν πολύ συχνά!!

καλα θα κανεις να μπορεσεις να το εκμεταλλευτεις τωρα που εχεις ενα παιδι, γιατι αμα κανεις και δευτερο θα ειναι πολυ πιο ζορικο. Και στο λεω γιατι δε φανταζεσαι ποσο εχω μετανιωσει που δεν εβγαινα οταν ειχα μονο τη Δαναη κ νομιζα οτι δε προκειται να καθησει με αλλον. Ουτε καν με τον μπαμπα της. Ηταν ζορικη δεν λεω, αλλα εμεις δεν το χειριστηκαμε καλα, ηθελε πιστη απο μας πρωτα απο ολα και μετα επιμονη κ υπομονη.

Οσο γλυκατζου δεν ηταν η Δαναη τοσο λιχουδης ειναι ο μικρος βρε παιδια. Βλεπει συσκευασια απο μπισκοτα, κρουασαν κ τρελλενεται. και εννοειται οτι δεν εχει φαι ποτε τετοια πραματα κ ουτε τα βλεπει να τα τρωει κανεις. Η αληθεια ειναι οτι εμενα με επιασαν κατι υπογλυκαιμιεςγια τζανκ τωρα τελευταια αλλα ποτε δεν εφαγα μπροστα του, αλλα ετσι κ παρει το ματι τυ τη συσκευασια σου σπαραζει την καρδια. Τερμα οι καλες εποχες που δεν κρυβαμε τα γλυκα... Βεβαια καλο θα μου κανει κ μενα...

Παω μπαςκ κοιμησω κ τον μικρο, η δαναη ξεραθηκε αφου δεν ειχε κοιμηθει μεσημερι κ να πεσω κ γω απο νωρις.

σματς σμουτς!

Διαφημίσεις

Α εδώ μου είστε τσουπρίτσες εεε?

Εμείς λίγο πριν γυρίσαμε και βάλαμε τα παιδιά για ύπνο! Ωραία ήταν στην Βαρυμπόμπη αλλά μας έπιασε βροχή το μεσημέρι και μαζέψαμε κακήν κακώς πράγματα, μπάλες, φαγητά, καρότσια και παιδια και πήγαμε στο σπίτι των φίλων μας. Είχαμε και ένα νεογένητο μαζί μας 20 ημερών... Ωραία περιπέτεια ήταν. και βέβαια μόλις μπήκαμε στα αυτοκίνητα σταμάτησε η βροχή.

Πάω να κάνω μπάνιο, τα λέμε σε λίγο!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλησπέρα κοπελιές.

Λιγομίλητες σας βρίσκω.

Παλλαντινάκι μου, δε βρεθήκαμε καθόλου

αλλά θα επανορθώσω αφού γυρίσουμε.

Τελικά τα σήματα δεν τα έδωσα γιατί είχαμε μια κηδεία.

Είχα λίγο τρέξιμο τις τελευταίες μέρες και δεν βρήκα καθόλου χρόνο.

899667.png226174.png

Με κάλεσε ο γιος γιαυτό δεν έγραψα τίποτα. Είναι αρρωστούλι το σποράκι μου, πολύ έντονη ρινίτιδα, δυσκολεύεται να αναπνεύσει. Σήμερα ευτυχώς είναι κάπως καλύτερα, αλλά και πάλι...Έχει μειώσει πολύ και τα γεύματα του....:(

Ευχαριστώ..........

Αααααα, καλή εγωίστρια είμαι, δεν ευχήθηκα στη Χλόη!!!!

Κοριτσάκι, αν μας διαβάζεις, πολλές πολλές ευχές, να είναι τυχερό, γερό και χαρούμενο!!! Πολύ θα μ'άρεσε να ακούσω την εμπειρία της γέννας στο σπίτι. Γράψε μας όποτε μπορέσεις!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας τσουπρες!

Αφροδιτάκο μου πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με την κοπέλα!!! Και ναι λοιπόν θα σαρώσεται τα μπαρς και τις ταβέρνες!:D

Πολύ καλά έκανες και έχωσες... σε σχέση με τον αυτοέλεγχο και γω τον χάνω και με πιάνει ταχυπαλμία και χέσε μέσα... δεν έχω βρει ακόμα μόντα να ελέγχο τα νεύρα μου όταν πλακώνομαι με κρετίνους... βέβαια δεν είμαι σίγουρη ότι πρέπει να ελέγχουμε τα νεύρα μας τουλάχιστον όμως να αποφεύγουμε την ταχυπαλμία και το υποψήφιο εγκεφαλικό απ'τη συγχιση.

Ελιζάκι μου, με τον καιρό δεν διορθώνεται καθόλου η κατάσταση;;; Πωπω έτσι θα γινει και σε μας; Κουράγιο γλυκούλα μου, τι άλλο να πω, δεν έχω να σου προτείνω κάτι άλλο:rolleyes:

Λοιπόν και ερχόμαστε στα δικά μου γιατί είμαι έτοιμη να εκραγώ και εδώ έρχεται το θέμα του αυτοέλεγχου που η αλήθεια είναι ότι καλά τα έχω πάει αλλά είμαι οριακά για να αρχίσω τα μπινελίκια!

Το λοιπόν εχθές ο γιωργάκος δούλευε μέχρι τις 9 το βράδυ, επειδή είχα κλατάρει τις προηγούμενες κι επειδή προβλεπόταν εφιαλτική η μέρα που θα ακολουθούσε, ήρθαν οι γονείς του γιώργου και πήραν τον θοδωρίκο, πρώτη φορά από τότε που γέννησα. Εντέλει επειδή άρχισε να τελειώσει ο γιωργος μου πρότεινε να τον αφήσουμε να κοιμηθει εκεί... το αποτέλεσμα;;; Σήμερα το πρωί παρέλαβα ένα παιδί σαν τη μικρή λουλού... οι κρετίνοι μου κουρέψαν το παιδάκι μου και τον κάνανε σκατα!!!:evil: Πραγματικά στράβωσε το στομα απ'το υποψήφιο εγκεφαλικό που λέγαμε παραπάνω! Έξαλλη είμαι... και ρε γμτ το παιδί το αφήνω μια φορά στους τρεις μήνες για κανα βράδυ που σκατά το πήρανε το δικαίωμα;;;;;;

Πω, πω, νιώθω και τύψεις που σε έπεισα να τον αφήσεις!

Επίσης ομολογώ ότι δεν έχω καταλάβει πως είναι η κουπ ''μικρή λουλου''!!!!

(σόρυ, παίζω με τον πόνο σου, το ξέρω!)

Επεξεργάστηκαν by myrto

Η κουπ είναι ως εξης... πολύ πολύ κοντες αφαιλιες που φτάνουν μέχρι πάνω απ'τα αυτιά. Να δω πως θα το σώσει η κωμώτρια που θα πάω την πέμπτη να κουρευτώ και είχα σκοπό να σουλουπώσει λίγο και τα μαλλιά του μικρού.

Εντομεταξύ δεν μας πήραν ένα τηλέφωνο να μας προειδοποιήσουν ότι το κουρέψανε... μπαίνω μεσα βλέπω το θοδωράκη λες και φορούσε περουκίνι και γυρνάω πανικόβλητη "τι κάνανε στο παιδάκι μου;" και φυσιολογικά μου λένε "του φτιάξαμε λίγο τα μαλλια γιατί έτσι όπως το είχατε δεν έβλεπε".

Μαρη Μυρτώωωωωωω απ'τη μύτη μου τη βγάλανε την αρμένικη σαββατιάτικη βίζιτα:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...