Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Πολυ αναδουλεια το καφε τα ΣΚ, ε?

Πως ειναι τα αρρωστουλικα?

εμεις αρκετα καλα, χτες το βραδυ εμεινε η κοπελα με τα παιδια και βγηκαμε!!!!!!! Γυρισαμε στις 2 παρακαλω πολυ! τα πηγαν μια χαρα (βεβαια εβλεπαν κανα 2ωρο ροζ πανθηρα, αλλα δε πειραζει), αλλα νομιζω ημουν κ τυχερη γιατι οταν γυρισα ειχε ξυπνησει ο αγγελος δεν επινε το γαλα μου απο το μπιμπερο κ ζοριζοταν να ξανακοιμηθει χωρις εμενα. μολις τον πηρα θηλασε αρκετα κ κοιμηθηκε! Νομιζω για πρωτη φορα ηταν πολυ καλα, πρεπει να το συνεχισουμε! Α, και εννοειται οτι μεθυσα! μπυρες επινα, αλλα ειχα ξαμαθει που εγινα ντιρλα, μες στη τρελη χαρα γυρισα. ηταν κ η συγκινιση που πηγα σε μπαρ.... σουπερ ηταν!

και σημερα συνεχισαμε με βολτες, φαγητο κ καφε στο κεντρο, και πολυ μου αρεσε.

Επηρεασμενη απο το "συμβαν" της παρελασης εδωσα μια μαχη σημερα στο μοναστηρακι με καμια 15αρια καταστηματαρχες της περιοχης που αρχισαν να βριζουν κ να κανουν τσαμπουκα σε κατι αφρικανους που προσπαθουσαν να στησουν το "μαγαζι τους" (τσαντες cd κτλ) απεξω απο τα καταστηματα τους. Μαλιστα παραλιγο να δειρουν ενα παληκαρι. Εγω τα πηρα στο κρανος και στην αρχη ευγενικα τους ελεγα οτι δεν ειναι τροπος αυτος κτλ αλλα οταν ακουγα κατι ατακες του στυλ "τους καλεσα εγω στη πατριδα μου?" ξεχασα τους τροπους μου κ κατεληξα να τους χωνω κατι καταρες υψηλου επιπεδου "να βρεθεις στη θεση τους ρε κ τοτε θα σε δω" και να εχω κ τη δαναη μαζι να με ρωταει "μαμα τι τους λες?" Και φυσικα μου χαλασε η μερα πρωτον γιατι ξαναειδα το ποσο ζωα ειμαστε και δευτερον γιατι παλι μου βγηκε ο ανωτερος χαρακτηρας μου και μονο που δεν τους αρπαξα.... Γμτ αυτα που κοροϊδευω κανω, κανενας ελεχγος. Ευτυχως με πηρε ο Σακης κ την καναμε κ τους λεει "αντε κοψτε καμια αποδειξη εσεις στους τουριστες για να σωσετε την πατριδα σας", αλλα κοντεψα να το παθω το εγκεφαλικο απο την ενταση! Ευτυχως μπηκαν και κανα δυο ακομη περαστικοι στον πολιτισμενο αυτο διαλογο κ αρχισαν κ αυτοι να χωνουν, ομολογω με πολυ χειροτερο τροπο απο οτι εγω κ δεν ενιωσα τελειως ουφο...

Παρεπιπτοντως δεν ξερω τι εγινε και στην Ερμου ωρες καταστηματων ειχε τους απειρους μικροπωλητες και μου εκανε πολυ εντυπωση...σαν παζαρι ηταν. Θυμαμαι οτι καποια εποχη τους ειχαν περιορισει πολυ, τωρα πως κ τους ξανααφησε ο δημος?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που ειστε ολες γυριστρουλες ??

γεννησε η χλοη μας !!:D

και μαλιστα σπιτι!!!το θηριο το πε και το κανε !!

Αφροδιτουλα ξεπορτισες για τα καλα μπραβο να το κανονιζετε συχνα ετσι να συνηθισουν

και μεις ολο στη γυρα εχει φοβερες μερες,χθες νομιζα πως μπηκε το καλοκαιρι οχι η ανοιξη

Μαρινακι και γω υγραντηρα δεν χρησιμοποιησα ,βασικα πρωτη φορα εδω το ακουσα οπως και αυτο το ρουφηχτηρι ,μονο λιγο ορο της εβαζα και αυτο σπανια

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλησπέρα!

Για τα συμβάντα να μην σχολιάσω καλύτερα:evil:

Να ζήσει το χλοόπουλο νο2!!!!:D:D

Στο σπίτι ε? Ουάου!!

Εύη καλωσήρθατε!

Αφροδίτη, καλή αρχή;)

Λέγκω περαστικά και πάλι. Έλεος φέτος με τις ιώσεις. ΕΛΕΟΣ!:mad:

Εμείς εδώ ζοριζόμεθα αλλοτρόπως.

Στης Ελίζας την ποδιά σφάζονται...πιτσιρίκια.

Μου λέτε τι θα κάνω με τα τέκνα που διεκδικούν αποκλειστικότητα μαμας και τα 2 συγχρόνως? Η μεν Σοφία όσο είμαι σπίτι δεν θέλει να κάνει τίποτα με κανέναν άλλον και το βασικό της παιχνίδι είναι να με κρατάει από το χέρι και να περπατάει (χαντάκια κοντεύει να ανοίξει το πάτωμα:tongue:). Ο δε Κωστής θέλει να καθόμαστε παρέα οι 2 μας και να διαβάζουμε ή να κάνουμε κατασκευές ή να 'μαγειρεύουμε', απλώνει ότι φτιάχνει σε όλο το σπίτι και μετά φωνάζει που η Σοφία τα πειράζει και γενικά την έχει στη μπούκα. Φυσικά και τα 2 θέλουν ταισμα, πότισμα, ξεσκάτισμα, κοίμισμα μόνο από τη μαμα. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? Να κλωνοποιηθώ?:rolleyes:

DPYUp2.png EYukp3.png

Μπράβο τη Χλόη!!!!!! Να της ζήσει!!!!! Μπράβο το θηρίο! Στο σπίτι εεε??? Και η Νεφέλη μαζί? Τέλεια, να να γερό και δυνατό το μπεμπάκι! Αγόρι είναι εεε?

Αφροδιτούλι μπράβο σου! Καλά έκανες και είπες καμιά κουβέντα! Μπας και βάλουν μυαλό! Αστο καλο πια!

Και βέβαια συγχαρητήρια στα τέκνα και σε σας που βγήκατε! Να το ξανακάνετε σύντομα να μην το ξεχάσουν! Εγώ το έχω ξεχάσει το άθλημα, μέχρι να στρώσει η τσουλουφίτσα... Αλλά θα το επιχειρήσω καμιά φορά! Σε ποιο μπαρ πήγατε?

Αύριο έχουμε πικ νικ στη Βαρυμπόμπη, θα σας πω εντυπώσεις!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ωχ Ελιζάκι υπομονή! Με το μπαμπά τίποτα? Ούτε ο Κωστής? Δεν παίζουν μπάλα, αυτοκινητάκια και όλα αυτά τα αντρικά? Μπηπως ο Ν να βρει ένα παιχνίδι και να αρχίσουν να το παίζουν μαζί μπας και ξεκλέβεις λίγο χρόνο???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Ωχ Ελιζάκι υπομονή! Με το μπαμπά τίποτα? Ούτε ο Κωστής? Δεν παίζουν μπάλα, αυτοκινητάκια και όλα αυτά τα αντρικά? Μπηπως ο Ν να βρει ένα παιχνίδι και να αρχίσουν να το παίζουν μαζί μπας και ξεκλέβεις λίγο χρόνο???

Ο φουκαράς κάνει ότι μπορεί. Αλλά ο κερατάς ο γιος του, έτσι και φωνάξει μαμά και του έρθει μπαμπάς...:? :? :? του βάζει τις φωνές και τον διώχνει:|

Πάω να την πέσω. Καληνύχτα!

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημερα κοριτσακια!

Μπράβο στη Χλόη που τολμησε!!!!!! Να της ζήσει ο μικρουλης!!!!!

Στης Ελίζας την ποδιά σφάζονται...πιτσιρίκια.

Μου λέτε τι θα κάνω με τα τέκνα που διεκδικούν αποκλειστικότητα μαμας και τα 2 συγχρόνως? Η μεν Σοφία όσο είμαι σπίτι δεν θέλει να κάνει τίποτα με κανέναν άλλον και το βασικό της παιχνίδι είναι να με κρατάει από το χέρι και να περπατάει (χαντάκια κοντεύει να ανοίξει το πάτωμα:tongue:). Ο δε Κωστής θέλει να καθόμαστε παρέα οι 2 μας και να διαβάζουμε ή να κάνουμε κατασκευές ή να 'μαγειρεύουμε', απλώνει ότι φτιάχνει σε όλο το σπίτι και μετά φωνάζει που η Σοφία τα πειράζει και γενικά την έχει στη μπούκα. Φυσικά και τα 2 θέλουν ταισμα, πότισμα, ξεσκάτισμα, κοίμισμα μόνο από τη μαμα. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? Να κλωνοποιηθώ?:rolleyes:

αχ ποσο σε νιωθω... Ευτυχως η δαναη ειναι σε λιγο καλυτερη κατασταση οταν ειναι στα νορμαλ της κ βγαζει αυτη τη συμπεριφορα οταν ειναι κουρασμενη-πεινασμενη κτλ. αλλα εδω ξεκινησανε κ οι ζηλιες του μικρου... Με βλεπει να αγκαλιαζω τη Δαναη κ ερχεται κ τη χτυπαει το θκατο... Αλλου προσπαθουσα να μη δημιουργησω ζηλιες κ απο αλλου μου ηρθαν!

Αφροδιτούλι μπράβο σου! Καλά έκανες και είπες καμιά κουβέντα! Μπας και βάλουν μυαλό! Αστο καλο πια!

Και βέβαια συγχαρητήρια στα τέκνα και σε σας που βγήκατε! Να το ξανακάνετε σύντομα να μην το ξεχάσουν! Εγώ το έχω ξεχάσει το άθλημα, μέχρι να στρώσει η τσουλουφίτσα... Αλλά θα το επιχειρήσω καμιά φορά! Σε ποιο μπαρ πήγατε?

Μωρε δε μετανιωσα που τους ειπα κουβεντες, ειμαι σιγοπυρη οτι καποια απο αυτα που τους ειπα δεν τα ειχαν ξανακουσει, αλλα δεν νομιζω οτι θα αλλαξουν αυτοι οι ανθρωποι. Μετανιωσα ομως που εξοργιστηκα τοσο κ τους φωναζα!

Μπαρ, πηγαμε σε μια μπυραρια στη Φιλαδελφεια, θελαμε να ειμαστε κοντα σε περιπτωση που χρειαστει. Φυσικα κ θα το ξανακανουμε!

θα σας διαβασω σε 5 λεπτα, μια γρηγορη ερωτηση μονο....αυγο καθε ποτε δεινουμε??

η συμβουλος μου ειπε 3 φορες την εβδομαδα αλλα ο ομοιπαθητικος που παρακολουθει τη μικρη της κουμπαρας μου της ειπε καθε μερα μεχρι 2 χρονων

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

χλοη να σας ζησει το νεο μελος, παντα γερο , καλοτυχο και ευτυχησμενο!!!!!!!!

σε χασαμε τον τελευται καιρο....μπες να μας πεις και για τη γεννα στο σπιτι!!!:):)

περαστικα στα αρρωστουλικα μας και καλη συνεχεια στις μανουλες...αλλα και στις βολτες(afro;))

πειτε για το αυγο οποιες γνωριζετε...:rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

εξαρτάται τι αυγό: αν είναι χωριάτικο, από κότα αλανιάρα που μόλις το γέννησε (τουτέστιν, να έχεις κοτέτσι σπίτι και να τις ταϊζεις υγιεινά τις κότες), και κάθε μέρα να δίνεις είναι οκ. Επειδή όμως αποκλείεται να βρεις κάτι τέτοιο, 3-4 φορές την εβδομάδα να δίνεις.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Αφροδιτάκι, καλά τα είπες. Δυστυχώς, κι εγώ φουντώνω και λέω πράγματα που δε πρέπει μπροστά στο παιδί.. πώς το περιορίζουμε???

Ελιζάκι, αν έρθει και ο μπαμπάς μαζί σας σε ό,τι κάνετε με τον κωστή και τη Σοφία (πχ. να είναι δίπλα σου όταν τον κοιμίζεις, ή να κρατάει τη Σοφία από το άλλο χέρι), χωρίς να συμμετέχει με λόγια (κατάλαβες τι εννοώ), μήπως είναι μια καλή αρχή?

Ελενίτο, πού πήγατε για πικνικ? άκουσες που στη Βαρυμπόμπη έκαναν ληστεία σε ταβέρνα και είπαν σε όλους τους παρευρισκόμενους να αδειάσουν τα πορτοφόλια τους?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...