Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ Αναστασάκι δεν έχω ιδέα! Για τις μικρές, το Στράτο ή για εσένα ρωτάς? Έχετε και πυρετό πολύ?

Ελένη εμάς μια χαρά μας βολεύει και στα Βριλήσσια πάλι! Χμμμμ τις αρρώστιες μας δεν ξέρω! Καιρό δεν άκουσα καθόλου αλλά αν είναι σαν σήμερα, ζούπερρρρ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι το ενα ζευγαρι δεν εχει παιδια, πρεπει να εφριξε χιχιχ,

το αλλο ηταν ο αδερφος μου με τον 2 μηνων μπεμπη, λετε να εβγαλε ολη την συμπεριφορα απο εκει ως αντιδραση? Πεταγε που και που σηκω μπεμπη, κατω μπεμπη...

Ωχ τι εχω να τραβηξω οταν με το καλο γεννησω....

Αναστασί και Ελενη, ευχαριστώ πολυ, και ελπιζω οπως λεει και το Μαρινπάκι αυριο να παιζετε σε γελοια πιστα, και να κερδισετε και "κανονακι"(χαχαχαχ) για τις επομενες!

Και ΕΛενη δεν μπορω θα σκάσω αν δεν σχολιάσω... "Εχεις περάσει πολλα στι Βιλια" ???? ε??? ε???ε??? ΚΑΙ στα Βίλια???? χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Το σκ αν ειμαστε καλα, να παμε και προς Ελενη (προταση συμφεροντος χαχαχαχα)

Λοιπόν η Ειρηνη τσουρομαδαει για μ,ια κομα φορα ενα λουλουδι, που της εχουμε πει 12342345762457 φορες να μην το κανει....Γιατι δεν ακουει καθολου ρε παιδι μου...

eNeap2.pngTSzHp3.png

ο στρατος μαρινακι...αμυγδαλιτιδα εχει...ανεβασε χθες το βραδυ ενα 39αρι.. τα ειδα ολα...

η μια η μικρη εχει το προβλημα που την πιανει καθε φορα με το αναπνευστικο της αλλα αυτη την φορα ειναι πολυ ανησυχη...ολο γκρινιαζει και πρεπει να την εχουμε αγκαλια...

η αλλη μικρη εχει βηχα αλλα ευτυχως ειναι αε καλυτερη κατασταση..εμενα με γρατσουναει ο λαιμος αλλα ενταξει αυτο παλευεται...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ωχ, ωχ, Αναστασάκι! Βάστα γερά! Περαστικά βρε κοριτσάκι! Αυτό κι αν είναι προχω πίστα 3 παιδιά +μαμά άρρωστη.Αααααααμάααααν

Δεν ξαναγκρινιάζω:oops:

Και ΕΛενη δεν μπορω θα σκάσω αν δεν σχολιάσω... "Εχεις περάσει πολλα στι Βιλια" ???? ε??? ε???ε??? ΚΑΙ στα Βίλια???? χαχαχαχαχαχαχαχαχα

:lol::lol: Σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο. Αρε Λενιώ με τις 'εμπειρίες' σου:tongue:

Επεξεργάστηκαν by Eliza

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Λοιπόν η Άννα τον γονάτισε τον μπακαλιάρο έχω να ομολογήσω... Και στο καπάκι έφαγε ένα ολόκληρο μήλο, κάτι που είχα καιρό να το δω...

Αναστασί, βάστα γερά σε 2-3 μέρες θα ηρεμήσετε, αυτό να σκέφτεσαι...

Ελίζα και λοιπές ξενύχτισες καλά κουράγια !!!

Γκαλατούλι να χαίρεσαι τον Βάγγο σου, α και όσο για την Ειρηνούλα φυσικά και βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό όταν έχουμε καλεσμένους τα βλαστάρια μας...

Ελένη, αυτό το κρίση ξερού βήχα φέτος το έζησα τόσες πολλές φορές, είναι φοβερό μαρτύριο... Τον Σεπτέμβρη που ξενυχτουσα κάθε βράδυ επί μία εβδομάδα με αυτό το πράγμα νόμιζα ότι θα αποβάλλω... Την τελευταία φορά (πριν κάτι μέρες δλδ) πήρα προσπάν (αυτό το βρογχολυτικό με φύλλα κισσου που το δίνουμε και στα τέκνα μας) και έσπασε το πράγμα... Οχι ότι δεν βήχω αλλά δεν είναι πλέον ασταμάτητο...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

γεια σας!!!

δεν εχω διαβασει τα τελευταια...:rolleyes:

χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν, και περαστικα στα αρρωστα μικρα και ΜΕΓΑΛΑ παιδακια....:rolleyes:

τελειως αυπνη και εγω απο εχτες, η μικρη πολυ ανησυχη, ελπιζω να κοιμηθει σημερα...:(

παω να πεσω....δεν αντεχω να διαβασω την προηγουμενη σελιδα, ελπιζω να μην εγινε κατι πολυ δσημαντικο;)

αα ξεχασα σημερα ειναι η πρωτη μερα που δεν πονανε καθολου οι φρονημιτες!!!!:D:D:D:D:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Γεια σας γειά σας!!!

Σας γράφω από τη δουλειά κ θα γυρισω καμμιά 30 σελίδες πίσω να σας διαβάσω αν μπορέσω!!!

Βγαίνω συνεχώς έξω για ελέγχους λόγω Πάσχα κ δεν πηγαίνω από το γραφείο τον τελευταιο καιρό!!

ΑΑΑ ξέρετε να μου προτείνετε κανέναν καλό παιδονευρολόγο???

Μου είπαν όλοι όσοι ρώτησα για έναν Γιουρούκο κ έχω κλείσει ραντεβού για τη Μ τετάρτη... επίζω να είναι καλός κ να μας βρει κ καλά:(:(

φιλάκια!!!!!!!!!!!

όποια πέτρα κι αν σηκώσεις τελικά, θα σου πει ότι ξέρει την Ελένη ή ότι η Ελένη πέρασε από εδώ :lol:

καλημέρα!!!

γιούπι δεν ξέρω από παιδονευρολόγο, αλλά ελπίζω να σας βρει να χαίρετε άκρας υγείας!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!Ρε παιδιά τί μέρα είναι αυτή,έχω τρελαθεί,θέλω να βγω έξω να αλωνίσω!!!!!!!!

Γιουπιγιάγια,πού χάθηκες εσύ βρε????Χρόνια και ζαμάνια!!!!!!!

Γαλατούλι να χαίρεσαι το Βαγγελάκη σου,να είστε ευτυχισμένοι κ χαρούμενοι και με το καλό να έρθει κ το τέταρτο μέλος της φαμελιάς σας!!!!!!

Πήγα χτες στη φίλη μου που γέννησε,3970 ο μικρός,φυσιολογικός τοκετός,χωρίς καν επισκληρίδιο,θηρίο η δικιά μου!!!!!!!Χαίρουν και οι 2 άκρας υγείας.Το μόνο 'πρόβλημα':της είπε ο ντόκτορ ότι δεν έχει καλές θηλές και δεν έχει θηλάσει σχεδόν καθόλου ακόμα.Μου ζήτησε να πάω να τη βοηθήσω,αλλά χτες που πήγα κοιμόταν το μωρό όλη την ώρα και δεν κάναμε δοκιμή.Έχει επίπεδες θηλές,λέει.Θέλω πάρα μα πάρα πολύ να τη βοηθήσω,σαν να είναι το δικό μου μωρό.Τί να κάνω βρε κορίτσια?Τί προτείνετε??Εχω διαβάσει ότι κ με επίπεδες θηλές μπορεί απρόσκοπτα να θηλάσει....για πείτε....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλημέρα!!!!:)

Σήμερα κοιμηθήκαμε καλά και ξυπνήσαμε με κέφια:):)

Έχω να δηλώσω ότι η Σοφία μετά από ~2 εβδομάδες εκπαίδευσης που τη νύχτα δεν την άφηνα πάνω από 20' στο βζ (με είχε κάνει πιπίλα) και μετά στο κρεβάτι της, εδώ και 2-3 μέρες δεν γκρινιάζει όταν την ακουμπάω και εχθές το άφησε και μόνη της λίγο πριν τα 20'. :cool: Και κοιμήθηκε 8-11.40, 12 - 4.40, & 5-6.ΣΟΥΠΕΡ! Στις 6 βέβαια που ξύπνησε ήθελε παιχνίδια και ούτε λόγος να ξανακοιμηθεί:mad: Αλλά ο μπαμπάς που του γκρίνιαξα εχθές ήταν έτοιμος και πρόθυμος να αναλάβει τα καθήκοντά του:)

Γιούπι σε πεθυμήσαμε! Ούτε εγώ ξέρω για γιατρό. Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό:|

DPYUp2.png EYukp3.png

Πήγα χτες στη φίλη μου που γέννησε,3970 ο μικρός,φυσιολογικός τοκετός,χωρίς καν επισκληρίδιο,θηρίο η δικιά μου!!!!!!!Χαίρουν και οι 2 άκρας υγείας.Το μόνο 'πρόβλημα':της είπε ο ντόκτορ ότι δεν έχει καλές θηλές και δεν έχει θηλάσει σχεδόν καθόλου ακόμα.Μου ζήτησε να πάω να τη βοηθήσω,αλλά χτες που πήγα κοιμόταν το μωρό όλη την ώρα και δεν κάναμε δοκιμή.Έχει επίπεδες θηλές,λέει.Θέλω πάρα μα πάρα πολύ να τη βοηθήσω,σαν να είναι το δικό μου μωρό.Τί να κάνω βρε κορίτσια?Τί προτείνετε??Εχω διαβάσει ότι κ με επίπεδες θηλές μπορεί απρόσκοπτα να θηλάσει....για πείτε....

Να σας ζήσει το μικράκι!

Κι εγώ έχω σχεδόν επίπεδες θηλές -βγαίνουν προς τα έξω όταν ερεθιστούν- και μια χαρά τα έχω καταφέρει:)

Το μόνο μου πρόβλημα ήταν ότι στην αρχή και τα 2 παιδιά με πληγώσανε, αλλά το ξεπεράσαμε. Στον Κωστή μου πήρε 40 μέρες να σταματήσω να πονάω, στη Σοφία που ήταν και πιο ζόρικη γιατί δεν άνοιγε ΚΑΘΟΛΟΥ το στόμα τα κατάφερα σε 20. Υποθέτω η εμπειρία μετράει.

Αν το θέλει η φίλη σου σίγουρ θα τα καταφέρει -εδώ έκανε παίδαρο 4 κιλά χωρίς επισκληρίδιο:D

Α! και ξυπνήστε το μωρό για να θηλάσει, δεν πειράζει. Γιατί στο μαιευτήριο σίγουρα θα το μπουκώνουν ξένο και σιγά μην ξυπνήσει:evil:

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα!

Κι εμείς στην πίστα 4 ή 5 βρισκόμαστε, η Λήδα βήχει και όλη τη νύχτα ξύπναγε, ο σούπερμαν,που δεν τιμάει πολύ τον τίτλο του τελευταία, με πυρετό και το μωρό τελείως μπουκωμένο όλο το βράδυ το μπούκωνα ορούς και του ρούφαγα τη μύξα....

Ααααααα!!!!Πόσο καιρό ακόμα θα μιλάμε για μύξες;;;;; Πότε θα αρχίσουμε να μιλάμε για παραλίες και μπάνια, μου λέτε;;;;;

καλημερα! καπως καλυτερα σημερα τα πραγματα σε σχεση με χθες παντα....

Ααααααα!!!!Πόσο καιρό ακόμα θα μιλάμε για μύξες;;;;; Πότε θα αρχίσουμε να μιλάμε για παραλίες και μπάνια, μου λέτε;;;;;

για κανα μηνα υποθετω για το πρωτο και σε κανα διμηνο το δευτερο....

υπομονη....κοντευουμε!!!:mrgreen:

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...