Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε λοιπον δεν θα παει μπροστα ποτε αυτη η χωρα !

τωρα σας ειπα κατι πρωτοτυπο θα μου πειτε αλλα οταν ερχεσαι αντιμετωπος με το κ$λ@συστημα και ζεις στο πετσι σου την ξεφτιλα του δεν μπορεις να τα δεις αισιοδοξα

πηγα στο νοσοκομειο για μια υπογραφη μονο μια υπογραφη τιποτα αλλο

περιμενα 3 ωρες τον γιατρο γιατι ειχε χειρουργειο και οταν μετα πηγα στον αναπληρωτη διευθυντη για μια υπογραφουλα ,την ωρα που τα εξινε κανονικα μου λεει αστο χαρτι και ΟΤΑΝ μπορεσω θα το υπογραψω

τωρα δεν μπορω

εγω πολυ ευγενικα του λεω να περιμενω ποτε θα μπορεσετε για να το παρω πρεπει να το παω στη δουλεια μου

εκεινος :σου ειπα ΔΕΝ μπορω τωρα! αστο και περασε μια αλλη μερα ΟΤΑΝ θα εχω χρονο να το υπογραψω

πειτε μου ποσο μλκς μπορει να ειναι αυτος ο ανθρωπος

να ταλαιπωρει μια εγκυο που ερχεται απτου διαολου τη μανα γιατι απλα δεν μπορει να σηκωσει ενα στυλο και να υπογραψει ??

αν καποιοι θελουν ξυλωμα αυτοι ειναι !!

τατη εσυ θα τον ξερεις και ειναι σε αυτο που δουλευες

Επεξεργάστηκαν by v@sso

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

α ρε βασουλι!

μμμμ ναι τον ξερω δυστυχως...

γιατι δεν πηγες στον διευθυντη;;;; ειναι πιο νοημων!

τζενακο γνωματευση; χα!

εγω χρειαζομαι μια γνωματευση απο παθολογο για ενα πιστοποιητικο υγειας, κοινως μια μλκ και μιση... λοιπόν εχω παρει 2-3 από το νοσοκομείο μου (τους οποιους δεν ξερω γτ εχω παρεδωσε μονο με χειρουργους εγω..) και με εχουν πρηξει στο α σημερα δεν μπορω, αύριο θα λειπω, ενας μαλιστα μου είπε να κλεισω ραντεβου!!!!!

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Μια από τα ίδια η σημερινή μέρα! Ο Γιωργάκος με πολύ βήχα με τόση μύξα, καλύτερα πολύ από τσίμπλες αφού το κολλήριο είναι δυνατό, αλλά η μπουμπού πολύ χειρότερα το χτεσινό βράδυ! Βγάζει πολύυυυ μύξα κι αυτή και άρχισε βήχα!' Εκτός του ότι έχω λαλήσει αφού δεν κάθεται καθόλου στο στήθος ούτε 3' το τρίωρο κι απλά βγάζω όσο μπορώ γάλα γιατί θα την πάθω τη μαστίτιδα στο τέλος!

Ευτυχώς ο Αλέκος είναι καλύτερα! Τατιάνα εμείς μαζί θα εμπορευόμαστε μυξα, σε όλα τα χρώματα! Έγινα αρκετά αηδιαστική ή να το συνεχίσω?

Τζεν με το καλό!

Μαρίνα μήπως σου είπε ότι απαγορεύεται επειδή είναι μικρή για υγραντήρα? Μην ξεχνάς ότι η τσουλού είναι σχεδόν 6 μηνών....

Όχι γενικώς είναι κατά του υγραντήρα και για το Γιώργο! Βεβαια εμείς έχουμε κληρονομικότητα στο αλλεργικό άσθμα αλλά ξέρω ότι και σε άλλη μαμά με ίδιας ηλικίας παιδιά τα ίδια είπε! Θα τη ρωτήσω γιατί στο επόμενο ραντεβού γιατί μου το είπε τώρα από το τηλ!

Ρε Λέγκω τι ατάκα σου ειπε πάλι ο Θοδωρής! Μας έβαλε τα γυαλυά (έτσι γράφεται ή θα με διορθώσετε???)!:cool:

Jen καλή αρχή!

Μάμα μία να σας ζήσει το μικράκι (τι μικράκι δηλαδή αυτός είναι όσο η δικιά μου τώρα σχεδόν!)

Ρε Βασούλα τι είναι τούτοι...για ένα χαρτί τέτοια ταλαιπωρία? Έτσι, έτσι θα πάμε μπροστά!

Πόπο Μάμα-μία καταμπερδεύτηκα με τα ασφαλιστικά!!! Πάντως κι εγώ ακριβώς τα ίδια με εσένα έκανα με την άδεια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ουφ τελείωσα!

Αφού μάλωσα με τον Αλέκο το μεσημέρι...

Πρέπει να μάθω να ελέγχω τα νεύρα μου... Αλλά και αυτήν την γκρίνια κάποιες φορές απλά δεν την αντέχω.... Κάτι θέλει αλλά τί???

Τώρα ξύπνησε καλύτερα, θα δείξει...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

BΑΣΟΎΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..... απλά απιστευτο και κομπλεξικο , πόσο χρόνο δηλαδή θα σου παρει η τζίφρα?????? ΕΛΕΟΣ!!!

Καλα πολυ μλκς...

Ελένη κι εγώ μαλωσα με την Ειρηνη... κλαασσικά για τον υπνο, εκανε σαν αγριμι παλι στο κρεβάτι της...δηλαδη κινδυνευε να χτυπησει εμενα δνε με ενοιαζε...και μετά της ζητησα συγγνωμη και μου ζητησε κι αυτη και ξεράθηκε. Αβυσσος.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Τί κάνετε πολυαγαπημένες μου;;; (αστειάκι, το ξέρω ότι κοιμίζετε μωρά)

Η Άννα 2η μέρα που κοιμάται από τις 21, οπότε 3 η ώρα θέλω ναστε εδώ έτοιμες να ακούσετε τις φωνές μου!!!!

Σκεφτόμουν ότι ο μικρός αγαπημένος μου μεγαλώνει πολύ γρήγορα, ήδη είναι 3,5 μηνών, και δεν τον χαίρομαι όσο θα ήθελα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Εγώ τώρα έβαλα και τον Αλέκο για ύπνο... Είχαμε κόσμο και τώρα φύγανε...

Τάτι, κι εγώ το σκέφτομαι αυτό... Και τα πρώτα παιδιά δεν τα πολυχαρήκαμε γιατί ήταν τσίτες! Τί να πεις, τουλάχιστον να χαρούμε τώρα μέχρι να πάμε δουλειά γιατί σκέψου μετά πώς θα είναι...

Καληνύχτες

καλημέρα!

Τζενάκι υπομονή! παίρνετε καμία μέρα άδεια όταν δουλεύετε αργίες?

Εμένα χθες με έπιασε μαι απίστευτη κρίση βήχα, αφού έβαλα εγώ τον υγραντήρα...

Τί άλλο να πάρω εκτός από προσπάν?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...