Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μπονζούρ!

Έχουμε κάτι νεότερο από το μέτωπο της μύξας;;;; Αλέκος κομπλέ, η τσουλουφίτσα έτσι κι έτσι, Γιωργάκης και μπέμπα; Αννούλα; Τάτη σε ποιά πίστα βρίσκεσαι σήμερα;

Χθες είχαμε επισκέψεις, ένα συμμαθητή της Λήδας, παίξανε υπέροχα κι οι γονείς πίναμε καφέ, σαν όνειρο μου φάνηκε....Μέχρι που είδα το δωμάτιο της Λήδας! Παιδιά, δεν υπήρχε ΟΥΤΕ ΕΝΑ παιχνίδι που να μην το είχαν βγάλει έξω! Σφαγή! Αλλά χαλάλι, χάρηκαν πολύ και τα δύο.

Μετά είχαμε άλλη λαική νίκη, η Λήδα έκανε κακά στο γιο-γιο! Νομίζω ότι είμαστε επιτέλους πολύ κοντά στο να απαλλαγούμε από τις βρωμοπάνες...

Όσο για το καφεδάκι και το σύμπαν που συνωμοτεί να μην ξανακούσω να το λέτε! Να πάει να $%$%$% το σύμπαν και ο Κοέλιο! Εμείς θα συνεχίσουμε απτόητες !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α κ γω πολυ σεξ ολη τη βυχτα. Το τι καντηλι κατεβασα μεσα στα νευρα μου δε λεγεται. Ασε που ριξαμε μαχη με τη δαναη για να κοιμηθει παλι κ εκει που εκλειναν τα ματια της κ τα δικα μου επισης, ερχοτανε με τα χερια της κ μου τα ανοιγε! Εχει τσακωθει με τον υπνο αυτο το παιδι...

Ένα σου λέω κοπελιά την εκδίκησή σου θα την πάρεις στο λύκειο! Το ερώτημα τώρα είναι πως θα την παλέψεις μέχρι τότε γιατί δεν τα βλέπω τα τέκνα σου να αποχτούν νωριτερα καλύτερη σχέση με τον ύπνο.

Σκαπουλάρω; Φυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο:tongue:

Ααα και σχετικά με την κοπέλα και τα βραδινά τα πρώτα δύο βραδινα που έκανα άνετα θα έπινα λεξοτανίλ... γυρίσαν δύο οι ώρα οι γονείς και τα πιτσιρίκια ήταν ακόμα οπα... που είχαν αλλάξει τον αδόξαστο... τις επόμενες φορές όμως βρήκαμε τον μπούσουλά μας και κοιμόντουσαν μια χαρά κι εγώ έβλεπα ταινιόνι μέχρι να επιστρέψουν οι γονείς!

Καλά η τσουλούφο γιατί κοιμήθηκε με το ντεπόν; Βρε μπας και ετοιμάζει κανα δοντάκι και πονάει το μωρό;

Όσο για το καφεδάκι και το σύμπαν που συνωμοτεί να μην ξανακούσω να το λέτε! Να πάει να $%$%$% το σύμπαν και ο Κοέλιο! Εμείς θα συνεχίσουμε απτόητες !!!

Δεν φοβόμαστε δεν είμαστε δειλές κοπελια!!!!!!!!!!!!

Καλημερα κ απο μενα!

Εχω πεθανει στο γελιο με την ατακα του Θοδωρη ... απιστευτος!

Κ εμας η απαλεψια συνεχιζεται ακαθεκτη, βεβαια ο γιατρος χτες που πηγαμε για εμβολιο μας ειπε πως σκασανε οι 2 κατω τελευταιοι τραπεζιτες κ ισως ειναι απο αυτο... ΑΝτε αλλοι 2 μεινανε κ τα φαγαμε τα δοντια .. μετα να δουμε που θα δικαιολογω την γκρινια κ ολα τα συναφη .......

Ξεκινησε μια δυσκολη μερα κ δεν ξερω τι ωρα θα φυγω απο δω ( αν φυγω τελικα ) κ αυριο παλι εδω ....

Καλημέρα και εδώ στης μανούλες να σας πω ευχαρίστα κατάφερα να θηλάζουμε πρωί βραδύ με τον μικρό και η εγκυμοσύνη μας προχώρα απτόητη έτοιμη για τεντεμ είμαι αλήθεια έχουμε καμία περά από την καιμακολ που να το έχει κάνει?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Κανένας δεν μας πτοεί! Σας παρακαλώ πολύ! Κι αν όλα είχαν συμβεί χωρίς τον καφέ θα ήταν καλύτερα???

Άντε και θα πραγματοποιήσουμε και την μπουμ μπουμ συντόμως!

Και το Α΄νταμ!!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Axaxaxax η μπουμ μπουμ...που το θυμηθηκες!!!

Αντε να δούμε!!! σε καμια 5αρια χρονια?

Μαμαλευετερακι δεν ξερω καμια μανουλα...η Φελια ειχε κρατησει καποιους θηλασμους, αλλά τελικα αποθηλασε μονο του 2 εβδομαδες πριν τη γεννα...

Λεγκω με το σκαπουλαρισμα χαχαχαχα!!!! Μία είναι κοπελιά, μία. τη σκαπουλαρω.. Μουτς μουτς μουτς

Οσο για το Σοζω...αχου μωρε το γλυκουλι...τι περνανε κι αυτα τα ερμα...

Τζενάκια βαστατε γερά (για διαφορετικους λογους)

Περαστικά και παλι σε ολα τα παιδάκια...τελικά δεν πρεπει να παραπονιεμαι απο την Ειρηνη, δεν εχει αρρωστησει εδώ κι εναν χρονο σχεδον... περιμένω τη στατιστική να μου χτυπησει την πορτα οοπου να ναι επομένως!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Axaxaxax η μπουμ μπουμ...που το θυμηθηκες!!!

Αντε να δούμε!!! σε καμια 5αρια χρονια?

Μαμαλευετερακι δεν ξερω καμια μανουλα...η Φελια ειχε κρατησει καποιους θηλασμους, αλλά τελικα αποθηλασε μονο του 2 εβδομαδες πριν τη γεννα...

Λεγκω με το σκαπουλαρισμα χαχαχαχα!!!! Μία είναι κοπελιά, μία. τη σκαπουλαρω.. Μουτς μουτς μουτς

Οσο για το Σοζω...αχου μωρε το γλυκουλι...τι περνανε κι αυτα τα ερμα...

Τζενάκια βαστατε γερά (για διαφορετικους λογους)

Περαστικά και παλι σε ολα τα παιδάκια...τελικά δεν πρεπει να παραπονιεμαι απο την Ειρηνη, δεν εχει αρρωστησει εδώ κι εναν χρονο σχεδον... περιμένω τη στατιστική να μου χτυπησει την πορτα οοπου να ναι επομένως![/quote

αχ αυτό είναι υπέροχο μακάρι να αποθηλάσουμε και εμείς ανώδυνα και χωρίς κλάματα και δράματα δεν ξέρω ότι είναι καλύτερο για τον μικρός μου πρίγκιπα όπως ας γίνει felia

θέλω οδηγίες αν το δεις το μην μου

:tongue::tongue:

Μην ανησυχείς γαλατούλι, και στατιστικά να το δεις τα δικά μας έχουν αρρωστήσει τόσες φορές που η δικιά σου θα τις καπουλάρει (χιχιχιχιχιχι, δεν άντεξα!!!!)

Θα σκαγες αμα δεν έκανες σχολιάκι... κι έλέγα τόσο υπεράνω πια;:tongue:

Μπουμ μπουμ... του χρόνου θα γίνει πραγματικότητα ο κόσμος θα χαλάσει!

... Και το Άμστερνταμ σε δύο χρόνια να έχουμε αποθηλάσει χοχο

Διαφημίσεις

Μύξα φιλενάδες μου, πολλή μύξα!

Αφου λεω να τη εμπορευτώ βρε παιδιά, να την στείλω στον οσαμα μπιν λαντεν για βιολογικό όπλο!

Πόση ενέργεια καταναλώνει ο οργανιμσός μας για να παράγει αυτή την αηδία...

Οκ μετά την ωδή στην μύξα να σας πληροφορήσω ότι ο μικρός είναι επισήμως άγιος και βούδας και όπως θετε πεστετο το μανάρι μου! Κοιμήθηκε 12ωρο με μύξα και ξύπνησε 1 φορά για 10 λεπτά να φάει...Βέβαια ακροαστικούλια έχουμε και οσονούπω θα αρχισουμε τα βρωμοφάρμακα οπότε μπαι μπαι υπνος...

Η άννα απύρετη αλλά με μύξα ελεεινή και τρισάθλια, σνα την δική μου και βήχα ατελείωτο... περιμένω ανεβασμένες θερμοκρασίες το απόγευμα...

Αλλά το καφέ μου δεν θα μου τον πάρει κανένας νταξ;;;;;;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ωραιές μάνες! Ακόμα δεν αρχίσαμε και σκεφτόμαστε τον αποθηλασμό! Κακομοίρες μου κοιτάτε μην γκαστρωθεί καμία πάλι.... Μετά το καλοκαίρι του 2011 πάλι. Να πάμε και διακοπές και να πίνουμε ξένοιαστες!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Kαι πάνω που ελεγα να ριξω την ιδεα της μονοημερης εκδρομης.... νιωθω απο τώρα τα διαφορα αντικειμενα να ιπτανται προς τα μενα....

Ηρθς ο παππους μας εφερε πασχαλινα κουλουρακια ονειρο και πηρε τη μικρη παιδικη χαρα...ζω μια ομορφια, αλλα λεω να παω για σιδερωμα.Και καμια σκουπα, τα χνουδια κυκλοφορουν....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κακομοίρες μου κοιτάτε μην γκαστρωθεί καμία πάλι.... Μετά το καλοκαίρι του 2011 πάλι.

Πάλι, τί πάλι;;; Μίλα για σένα και άσε με έξω περικαλώωωωωωω :tongue::tongue::tongue:

Οσο για μένα αν γκαστρωθώ και με τον κρίνο θα αρχίσω να πιστεύω πάλι...:)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...