Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αμάν βρε κορίτσια...Τατιάνα, Μαρίνα, Ελένη, Σοφούκα περαστικά στα πιτσιρίκια!

Τι κακό είναι αυτό φέτος:mad:

Πάω να την πέσω. Κουτουλάω λέμεεε

Καληνύχτ.........ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

DPYUp2.png EYukp3.png

Χαιρετώ!

Σήμερα πρώτη μέρα στη δουλειά μετά απο....πολύ καιρό!

Ψυχολογικά δεν ήμουν καλά αλλά δεν πρόλαβα και να το σκεφτώ πολύ...

ο μικρός φυσικά πέρασε τέλεια με τη γιαγιά ούτε ένα δάκρυ!

Περαστικά στα αρρωστούλικα και καλό ξημέρωμα!

Τάτι εμείς τα είπαμε... πραγματικά ελπίζω να τις καπουλάρει τουλαχιστον ο μικρούλης!

Λενιώ, περαστικά και σε σας!

Σοφούκι, μύξα και κούτες ζουουουουουουπερ είστε.

Ρε Μαρίνα πάλι εμετό ο Γωγάκος... πολύ ταλαιπώρια! Γιατί απαγορεύεται ο υγραντήρας; Ειδικά στις λαρυγγίτιδες επιβάλεται... σου λένε ή έξω να βγάλεις το παιδί ή να γεμίσεις υγρατμους το μπάνιο και να βάλεις το παιδί μεσα για να συνέλθει. Λίγο που έψαξα στο ιντερνετ μόνο για αλλεργικό άσθμα είδα κάπου που έλεγε ότι αντενδεικνειτε.

Διαφημίσεις

Χαιρετώ!

Σήμερα πρώτη μέρα στη δουλειά μετά απο....πολύ καιρό!

Ψυχολογικά δεν ήμουν καλά αλλά δεν πρόλαβα και να το σκεφτώ πολύ...

ο μικρός φυσικά πέρασε τέλεια με τη γιαγιά ούτε ένα δάκρυ!

με το καλο!!!!!!

τωρα που γυρισες και στη δουλεια πως θα συμμαζεψετε και το σπιτι για τη μετακομηση??:rolleyes:πακετο εε??? κουραγιο!!!!!;):)

εμεις εδω παλι με βουλωμενο μπανιο:(:(το ειχαμε φτιαξει και ξανα τα ιδια....

δεν προλαβα να πεσω στα 4 σημερα για το χαλί , θα σας ενημερωσω παντως...;)

η κουζινα ενας πανικος, το σπιτι ολοκληρο επισης και εγω εξακολουθω μεσα στον πανικο να πεταω το μεσημεριανο της μικρης....:(:(

τελος παντων, υπομονη και σε εμας κουραγιο και σε εσας με τα αρρωστουλικα!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

με το καλο!!!!!!

τωρα που γυρισες και στη δουλεια πως θα συμμαζεψετε και το σπιτι για τη μετακομηση??:rolleyes:πακετο εε??? κουραγιο!!!!!;):)

για αυτό και εγώ είχα φαγωθεί να μετακομίσουμε πριν παω δουλεια αλλα δεν βρίσκαμε κάτι καλό...ε θα πάρω κάποιες μέρες άδεια αναγκαστικά για να συνηθισει και ο μικρός το νεο σπίτι.

Καληνύχτα!:)

Μάμα μία δε νομίζω ότι εμείς δικαιούμαστε κάτι τέτοιο γιατί το επίδομα τοκετού δεν το παίρνουμε από το ΙΚΑ αλλά από το δικό μας ασφαλιστικό φορέα! Μακάρι όμως κι αν βρεις καμιά άκρη πες μου!!!

Μαρινάκι,αν κατάλαβα καλά από αυτά που διάβασα,μας συμπεριλαμβάνει, αφού η κύρια ασφάλισή μας είναι ΙΚΑ-ΕΤΑΜ,επίδομα λοχείας δεν παίρνουμε (άλλο είναι το επίδομα τοκετού που μας δίνει το ΤΥΠΕΤ).Το θέμα είναι ότι σου πληρώνουν το 50% των εισφορών σου εφόσον γυρίσεις στη δουλειά κάποια στιγμή εντός του δωδεκαμήνου που ακολουθεί τον τοκετό.Εγώ που γύρισα για δουλειά 14 μήνες μετά,δεν έχει νόημα.Αν έχω καταλάβει καλά...αν δλδ γύριζα στη δουλειά στο μήνα επάνω μετά τον τοκετό για τους επόμενους 11 μήνες θα μου επέστρεφαν το 50% των εισφορών που είχα καταβάλλει...:rolleyes::confused::rolleyes:πρωί πρωί ανάλυση.....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα τσούπρες

Τάτι, Ελένη, Μαρίνα δώστε ιατρικό ανακοινωθέν να δούμε που βαδίζουμε!

Εγώ κοιμήθηκα απ'την 12,30 μέχρι τις 2,00 και μετά τέλος... τρελό σεξ όλο το βράδυ... απίστευτες απαλεψιες ο σπόρος, ξύπναγε και τον θοδωρίκο... στον καναπε κοιμόταν (και κοιμάται ακόμα) ο ένας κουμπαρομάρτυρας μας, ο γιωργάκης είναι πιει τις ρακές του και δεν την πάλευε... :rolleyes:

Ατακα χθες θοδωράκη... έχει ξαπλώσει για μεσημέρι, τον φιλάω και φεύγοντας μαζεύω ένα σκουπιδάκι που είχε στο πάτωμα...

"όταν δεν θέλουμε κάτι θοδωράκο μου το πετάμε στα σκουπίδια, εντάξει;"

"ναι", μου λέει

πάω να φύγω και ακούω σιγά σιγά και με πονηρή φωνούλα "μπέμπης σκουπίδια":lol: Φαντάσου πόσα του έχει μαζεμένα και δεν τα έχει βγάλει ακόμα... η αλήθεια είναι ότι έχει τα δίκια του:tongue:

Ευγενία μου, η αρχη είναι πολύ δύσκολη που αποχωρίζεσαι το μικράκι... καλή αρχή, γλυκούλα!

Επεξεργάστηκαν by Λέγκω

Καλημερα!

Α κ γω πολυ σεξ ολη τη βυχτα. Το τι καντηλι κατεβασα μεσα στα νευρα μου δε λεγεται. Ασε που ριξαμε μαχη με τη δαναη για να κοιμηθει παλι κ εκει που εκλειναν τα ματια της κ τα δικα μου επισης, ερχοτανε με τα χερια της κ μου τα ανοιγε! Εχει τσακωθει με τον υπνο αυτο το παιδι...

Τάτι εμείς τα είπαμε... πραγματικά ελπίζω να τις καπουλάρει τουλαχιστον ο μικρούλης!

αντε παλι... κοπελια εισαι ανεπιδεκτη μαθησεως!:D:tongue:

πάω να φύγω και ακούω σιγά σιγά και με πονηρή φωνούλα "μπέμπης σκουπίδια":lol: Φαντάσου πόσα του έχει μαζεμένα και δεν τα έχει βγάλει ακόμα... η αλήθεια είναι ότι έχει τα δίκια του:tongue:

ωρε μανα μου....

καλημέρα!

Δεν μπορώ να πω, ο Αλέκος κοιμήθηκε πολύ καλά! Ξύπνησε πρώτη φορά στις 8 και μετά στο λρεβάτι μας μέχρι τώρα... Μήπως το αερολίν φέρνει ύπνο??

Η τσουλουφίτσα όμως.... Τρομερή ανησυχία χθες βράδυ μέχρι τις 1.30 γκρίνιαζε και ενώ πήγαινε να κοιμηθεί δεν μπορούσε με τίποτα... Της έδωσα λίγο ντεπόν και μόλις το κατάπιε κοιμήθηκε! Μα είναι δυνατόν? Με κοροϊδεύει???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!

"ναι", μου λέει

πάω να φύγω και ακούω σιγά σιγά και με πονηρή φωνούλα "μπέμπης σκουπίδια":lol:

ΘΕΟΣ!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Κουράγιο Λεγκάκι!! Βάστα γερά!!!

Ευγενία Καλή αρχή! Δύσκολός ο αποχωρισμός αλλά ξελαμπικάρεις και λίγο;)

DPYUp2.png EYukp3.png

"ναι", μου λέει

Ευγενία μου, η αρχη είναι πολύ δύσκολη που αποχωρίζεσαι το μικράκι... καλή αρχή, γλυκούλα!

Αει αει αει!!!!!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...