Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!

Επανήλθα μετά από τριήμερη ασθένεια,πυρετό,κρεβάτωμα..φαρυγγίτιδα η διάγνωση.Αλλά πολύ πόνο στις αρθρώσεις,ρε κορίτσια.Είχα ευκαιρία να ξεραθώ στον ύπνο και βρυκολάκιασα όλο το βράδυ από τους πόνους,δεν μπορούσα να κοιμηθώ.Τεσπα,καλά είμαι τώρα,λίγος γαιδουρόβηχας μου χει μείνει,αλλά νταξ,κακό σκυλί....

Ζήλεψα και γω με συνάντηση,αν και δεν είδα ούτε φωτό ακόμα.Αφήστε τις και σήμερα μπας και καταφέρω να τις δω!

Περαστικά Ελιζάκι,εύχομαι να μη δείξει τπτ η εξέταση,να παν όλα καλά.περαστικά και σε όλα τα μικρούλικα που ακόμα ταλαιπωρούνται με ό,τι τελειώνει σε -'ιτιδα'.Πολλά ιντερνετικά φιλάκια σε όλα τα μικράκια!!!

Βασούλα,για πες,έβγαλες άκρη με το ΙΚΑ????Για πες,για πες.μάλλον το δικαιούμαι και γω και εφόσον δεν πήρα ούτε επίδομα λοχείας ούτε εξάμηνο μάλλον θα είναι κάτιτις...μακάρι,δύσκολες γαρ μέρες,βαφτιστήρια,δώρα κλπ,κλπ!!!!

Ντιεσάκι για το χαλί και γω θα συνιστούσα λεκανίτσα με νερό και διαλυμένο υγρό πιάτων και τρίψιμο με σκληρή βούρτσα για ρούχα και μετά καλό ξέβγαλμα με τον ίδιο τρόπο...γκουντ λακ!!!

Δε θυμάμαι τπτ άλλο από αυτά που διάβασα,έχει κουρκουτιάσει,και γω δεν είμαι στα καλύτερα μου ψυχολογικά τελευταίως.μήπως φταίνε τα φεγγάρια,λα,λα,λα,λα,λαλαλα??????

Φιλώ σας και μπορεί να επανέλθω.

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό το μπούκωμα που όταν το κολλάς δεν ξεκολλάει παρά το Καλοκαίρι πώς λέγεται???Αν σπάσω όλο το πιατικό λέτε να ξεθυμάνω (δεν την παλεύω άλλο με τις αρρώστιες) και να γλιτώσω και από τα άπλυτα του νεροχύτη? Η άλλη διέξοδος είναι να κλέισουμε ομαδικώς δωμάτια σε ένα ξενοδοχείο και να πάμε ένα διήμερο να σαπίσουμε στον ύπνο! Πόπο τέλειο???

Μάμα μία δε νομίζω ότι εμείς δικαιούμαστε κάτι τέτοιο γιατί το επίδομα τοκετού δεν το παίρνουμε από το ΙΚΑ αλλά από το δικό μας ασφαλιστικό φορέα! Μακάρι όμως κι αν βρεις καμιά άκρη πες μου!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Και εκεί που αμέριμνη και ανανεωμένη γυρνουσα στο σπίτι μετά το καφεδάκι...συνέβησαν 2 τινά

1. με πήραν τηλ ότι η Άννα έχει πυρετό και τους είπα ότι έρχομαι να την πάρω αλλά

2. έσκασε το λάστιχο... οπότε τους ξαναπήρα ότι θα αργήσω γιατί πάω σε βουλκανιζατέρ

καταπληκτικά; τέλεια; υπέροχα;

και με αυτό σας φιλώ προβλέπεται υπόλοιπο εβδομάδας σε πολύ προχώ πίστα ...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Αφροδίτη, καμιά φορά οι ξένοι (αν το έχουν βέβαια) τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα από εμάς. Τα παιδιά ξέρουν τα όριά μας και πώς να τα καβαλήσουν, ενώ ο ξένος έχει πλεονέκτημα - φέρνει μαζί του φρέσκο αεράκι! Δοκίμασέ το, αξίζει! Στο κάτω-κάτω, τί χειρότερο μπορεί να συβμεί; Να ξενυχτήσουν;;;

Κι επίσης δεν έχω βγάλει ούτε έναν φρονιμίτη. Μπορώ να μπω στα ανήλικα ή κολλάμε σε χρονολογίες και τέτοιες λεπτομέρειες;;; ;)

Α και γω στα ανηλικα!!!! Μια οδοντιατρος μου ειχε πει οτι ειμαστε "εξελιγμενα ειδη" γιατι λεει οι φρονιμιτες ειναι πολυ αχρηστα δοντια πια!!! :P Εγω το ερμηνευω οτι ειναι μικρη κ δε χρειαζεται να φρονιμεψω!:P

Οσο για την κοπελα εννοειται οτι θα το δοκιμασω, απλα σκεφτομαι, να της αφησω και λεξοτανιλ ή οχι?

Τονια, περαστικα κ αγυριστα!

Επεξεργάστηκαν by Afrodite

Εγώ μάλλον δεν ανήκω στο εξελιγμένο είδος γιατί τους έχω βγάλει όλους τους φρονιμήτες! Φρονίμεψα από μικρή!

Ρε Τατιάνα πάλι η μικρή??? Τι θα γίνει πια?

Αφροδίτη μην αφήσεις λέξο, άσε σοκολασμένα της Λέγκους, όταν δει τα δύσκολα θα παρατήσει τα μικρά κα θα φάει αυτά να στανιάρει! Μόλις έδωσα εντολές να καταφτάσει μία υπερμεγέθης σοκολάτα με πολλά αμύγδαλα είναι το μόνο που μπορώ να απολαύσω αυτή τη στιγμή! Στα κομμάτια πάλι η δίαιτα, με τι κουράγιο με όλα αυτά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ki εμένα ετσι μου ειχε πει ο οδοντίατρος..κι εγώ λοπιόν ιχνος απο φρονημίτες! Αν και βεβαια διαπιστωμενα υπαρχουν απλα κααααααααθονται και περιμενουν...

Αχ Τατιάνα πως έγινε αυτο! Πακέτο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Και εκεί που αμέριμνη και ανανεωμένη γυρνουσα στο σπίτι μετά το καφεδάκι...συνέβησαν 2 τινά

1. με πήραν τηλ ότι η Άννα έχει πυρετό και τους είπα ότι έρχομαι να την πάρω αλλά

2. έσκασε το λάστιχο... οπότε τους ξαναπήρα ότι θα αργήσω γιατί πάω σε βουλκανιζατέρ

καταπληκτικά; τέλεια; υπέροχα;

και με αυτό σας φιλώ προβλέπεται υπόλοιπο εβδομάδας σε πολύ προχώ πίστα ...

Μα φταιω εγω μετα που λεω οτι το συμπαν συνομοτει εναντιον μας? Πας για ενα καφε, και πρεπει να νιωσεις λες κ εκανες το μεγαλο αμαρτημα. Ολα να στραβωσουν μετα... Το ξερω ειναι πολυ μανιοκαταθλιπτικο αυτο, αλλα τα γεγονοτα δεν με αφηνουν να το διαψευσω. Περαστικα στο κουκλακι μας!

τατι, αλλον φοβοσουν, απο αλλου σου ηρθε!

Ντιεσάκι για το χαλί και γω θα συνιστούσα λεκανίτσα με νερό και διαλυμένο υγρό πιάτων και τρίψιμο με σκληρή βούρτσα για ρούχα και μετά καλό ξέβγαλμα με τον ίδιο τρόπο...γκουντ λακ!!!

μετα απο τοση παρότρυνση απο ολες, με πεισατε θα πεσω στα 4 και θα αρχισω....;)

αν και το δοκιμασα με απορρυπαντικο ρουχων της μικρης και δεν εκανε τιποτα:(:(

α ρε felini τι να πεις????απιστευτο ολο αυτο:(:(καλο κουραγιο κοπελια!!!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλησπέρα!

Εδώ είμαι ακόμα, μας κόψανε το τηλ. αλλά όχι και το ίντερνετ!:rolleyes: Δεν πειράζει, κάνουμε τις πάπιες και συνεχίζουμε!

Τατιάνα και Μαρίνα, βαστάτε γερά!!!!!!

Κι εμένα τα δύο μικρά είναι τίγκα στη μύξα και βήχουνε!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εμείς το τσιμπήσαμε το αερολίν μας. Ευτυχώς ο Αλέκος και όχι η μπέμπα! Η μπέμπα έχει μια τρομερή ανησυχία και δεν μπορεί να κοιμηθεί.

Τάτι πακέτο! Τώρα πώς είναι η κατάσταση? Είναι καλύτερα η Αννούλα??

Λοιπόν επειδή η γιατρός σύστησε υγραντήρα και για τους 2 και δεν έχω 2 υγραντήρες (ούτε έναν, δανεικός είναι και αυτός) είπαμε από αύριο να τους βάλουμε στο ίδιο δωμάτιο! Ευκαιρία να δούμε πώς είναι! Εγώ βέβαια θα πηγαινοέρχομαι αλλά καλύτερα τώρα παρά όταν πάω δουλειά.

μετα απο τοση παρότρυνση απο ολες, με πεισατε θα πεσω στα 4 και θα αρχισω....

Επικίνδυνα πράγματα αυτά... :tongue::tongue:

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Πάλι στα 4 να καθαρίζουμε το χαλί από το παιδικό από τον εμετό του μικρού! Έφαγε λίγο και μετά τα έβγαλε από το βήχα και τη μύξα! Η μπουμπού ήπιε και 120 μλ γάλα (ποσότητα όχι αστεία) αλλά μη βιάζεστε, δεν είναι ένα γεύμα είναι όλο το γάλα που ήπιε από τις 12 το πρωί μέχρι τις 9 το απόγευμα, από το στήθος δυσκολεύεται ακόμα περισσότερο οπότε ελάχιστα θήλασε!

Τατιάνα ελπίζω να είστε καλύτερα!

Σοφούκα και τα δικά σου με μύξα?

Αναστασία εσείς πώς είστε?

Τώρα είδα και τα δικά σας Ελένη! Εγώ μίλησα με την παιδίατρο σήμερα γιατί το μπούκωμα της μικρής έχει φτάσει στο αποκορύφωμα τη ρώτησα για υγραντήρα και μου είπε όχι κατηγορηματικά! Συγκεκριμένα μου είπε ότι απαγορεύεται.

Ελπίζω όλοι οι υπόλοιποι να είστε καλά και πολύ σύντομα το μόνο θεμα συζήτησής μας να είναι οι διακοπές και οι βόλτες μας!

Επεξεργάστηκαν by marina28

mGKop3.png60Jvp3.png

Ααα να σας πω και κάτι άλλο. Πήγα να δω και έναν άλλον παιδικό που η κυρία ήταν πολύ καλή, μου άρεσαν αυτά που μου είπε, μου άρεσαν τα βιβλία που είχε στο γραφείο της και συμπαθητικός χώρος. Και πάνω που χάρηκα ήρθε το μπουγιουρντί και είανι συν 1200 από τον άλλον! Που ήταν ήδη ακριβώς. Μα έχουν τρελαθεί????

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...