Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μην ανησυχείς Βάσω, όλα τα παιδιά περνάνε αυτήν την φάση, είναι υγιής φάση, καταλαβαίνουν τί εστί δικό μου, η οποία ξεπερνιέται κιόλας... αργά η γρήγορα...

Οσο περισσότερο κάνει παρέα με παιδιά τόσο λιγότερο σφαγή γίνεται, εμείς φοβόμασταν το καλοκαίρι ότι θα μαλώνουν για τα παιχνίδια τελικά τίποτα από αυτά που φοβόμασταν δεν έγινε και τώρα παίζουν μια χαρά όλα μαζί...

Το θέμα είναι να έχεις εναλλακτικές, πχ άλλα μωρά, καποιο άλλο παιχνίδι που να αρεσει, πολλη φαντασια και υπομονη...

Τα τεριμπλ τους ξεκινάνε από πιο νωρίς πάντως...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ιιιιιι, έβγαζες γάλα με το μίνι ελέκτρικ;:shock: Εγώ δεν μπορούσα καθόλου μ' αυτό! Πιο πολύ έβγαζα με ένα χειροκίνητο της αβέντ!

Έβγαζα... και με ένα συμφονυ επίσης (μεγαλεία!)

Να με δεις σε τουαλέτα από περίπτερο χαλάρωσης σε σαφάρι στην Ν. Αφρική με το μίνι ελέκτρικ!!!

Τώρα πήραμε διαζύγιο δεν θέλω να δω θήλαστρο για την ώρα, εν ανάγκη θα κολλησω στο ΒΖ με σελοτειπ τον μπεμπη...

Μάλλον δεν δουλεύει κιόλας πια ταφτυσε, αν χρειαστεί θα αγοράσω το σουινγκ..

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλημερα!!

και εγω θελω αυριο...θα προσπαθησω να πεισω τον μπαμπα μας:(:(:(:(αλλα για να πω την αληθεια δε εχω και πολλες ελπιδες........

12 ειπατε?? και επισης επειδη εχω να παω στον εθνικο κηπο απο 5-6 ετων :rolleyes:θα χρειαστω οδηγιες για το που ειναι το "καφενειο", η παιδικη χαρα κτλ.......αν τον πεισω τελικα.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κατα τα αλλα ...δε θελετε να σας πω πως κοιμηθηκαμε ή μαλλον να διατυπωσω....:ΑΝ κοιμηθηκαμε....:(:(:( αφηστε τα!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημερουδια ομορφιές!!!

Κι εγω χαρηκα που σας ξαναβρηκα!

Σκαω για τη συναντηση που χανω και ναι! Θελω με τρελλα να δω τσουλουφιτσα! Ποτε θα ξαναοργανωθουμε;;;;;

Λοιπον και τωρα...Βεγγος...αρχιζει το τρεξιμο!

Α! Χαιλαιτς μετα- Παρισιου: Μια φιλη μας ελεγε στην Αλεξανδρα καθε πρωι μπονζουρ μπουλετ, δηλαδη καλημερα κεφτεδακι....Σημερα το πρωι ξυπναει η αλεξανδρα ερχεται πανω απο το κεφαλι μου και μου΄λεει μαμα...μπονδου μπολετ!!!!! ΝΑ πεθανω;;;; Θα μου το παρει η Νασα; Η μηπως ειμαι μια κουκουβαγια τεραστιων διαστασεων;;;;;;

Διαφημίσεις

Λοιπόν αύριο είναι οκ ο Εθνικός Κήπος... Λέτε να μπορέσουμε να πιούμε κανένα καφέ? Μια και θα λείπουν τα θηριάκια?

Το δικό μου το θηρίο θα αλωνίζει μόνο του δηλαδή;

Λοιπόν, παιδική χαρά Εθνικού Κήπου κατά τις 12.00! Όσες πιστές προσέλθετε!:D 'η προτιμάτε καφενείο?
Οκ Κατά τις 12.

Πείτε πού θέλετε να πούμε... Εγώ ψηφίζω καφενείο και μετά κατηφροίζουμε προς παιδική χαρά...

οκ Καφενείο και λίγο πριν τις 12 καλά είναι πχ 11.30

Α! Χαιλαιτς μετα- Παρισιου: Μια φιλη μας ελεγε στην Αλεξανδρα καθε πρωι μπονζουρ μπουλετ, δηλαδη καλημερα κεφτεδακι....Σημερα το πρωι ξυπναει η αλεξανδρα ερχεται πανω απο το κεφαλι μου και μου΄λεει μαμα...μπονδου μπολετ!!!!! ΝΑ πεθανω;;;; Θα μου το παρει η Νασα; Η μηπως ειμαι μια κουκουβαγια τεραστιων διαστασεων;;;;;;

καλώς ήρθες Θεοδώρα! Εύχομαι πολλά-πολλά ταξίδα ακόμα με Αλεξανδρί! Το ζουμερό σοκομαφινάκι μαθαίνει και ξένες γλώσσες! Αυτά μας κάνουν και μετά κάνουμε μακάβριες δηλώσεις τύπου: θα σκοτωθώ!, θα πεθάνω! φέρτε μου ένα μαχαίρι να χαρακωθώ και τέτοια....:P:tongue::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βασουλινακι μου!!!

Δεν αντεξα να μη σου γραψω κι ας τους στησω λιγο που με περιμενουν...Τι κανετε;;; Θελω κι εγω να σας δω και τις δυο σας....ΜΟυ εχετε λειψει πααααρα πολυ!

Διαφημίσεις

μεγαλωνουμε!!οταν παμε θησειο και κανουμε μια μικρη σταση στις κουνιες λεω που πηγατε και ξενιτευτηκατε ??λοιπον ποτε τελειωνει το τρεξιμο ?την κυριακη τι κανετε?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Επίσης Θεοδώρα έχω να σχολιάσω ότι η ταινία είναι ''και στα αλώνια και στα σαλόνια''. Από Παρίσι σε Τρίπολη. Έχω μεγάλη περιέργεια!!! Όταν βρεθούμε θα μας τα διηγηθείς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...