Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ντιες για το χαλι τοπικα με ενα σφουγγαρακι και λιγο σαμπουαν μηπως βγει? τι ηταν ο λεκες?

ειναι απο κατι μποτες καστορινες παλιες που αποσυντέθηκε εντελως το εξωτερικο μερος. και ειχε κολλησει αυτο το πραγμα στις παντοφλες μου και το μετεφερα σε ολο το σπιτι χωρις να το καταλαβω :rolleyes:το ειδα μετα απο μερες, ειχε κανει μια μαυριλα στο χαλι μπροστα απο την αλλαξιερα:(

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Ο μικρός απ'το απλό χρου χρου και τις χλεμπόνες που έχει εδώ και δύο μήνες ξαναπέρασε στο κανονικό μπούκωμα... τουτέστιν για να κοιμηθει θελει ορθιος... κι εγω απ'τις 5,30 ξέχασα ακόμα και τον δεκάλεπτο ύπνο στα ορθια... Δεν παλεύεται πλέον η αυπνοία πάντως... και δεν ήμουνα και ποτέ του ύπνου ένα πεντάωρο εξάωρο την ημέρα κοιμόμουνα και ήμουν κομπλέ.

Βασούλα μου ζάχαρη δεν βάζω καθόλου γιατί η μερέντα είναι πολύ γλυκια από μόνη της. Τα βάζω στο ταψί της κουζίνας με λαδόκολα και ξαπλωτα... αντίσταση πάνω κάτω και στη μεσαία σχάρα για κανα δεκάλεπτο, ισα να πάρουν χρώμα.

Ντιεσάκι, δεν παλεύονται οι φρονημήτες... αν δεν θήλαζες θα σου έλεγα να πλακωθείς στα τσίπουρα να δεις μια άσπρη μέρα. Αν σου σπρώχνουν τα μπροστά κανε μια βόλτα στον οδοντίατρο μήπως χρειάζεται να βγάλεις τον ένα φρονημιτη για να κάνει λίγο χωρό. Εγώ αυτό είχα κάνει στα κάτω δόντια. Βέβαια με το που έβγαλα τον φρονημίτη πέρασα ένα δεκαπενθήμερο παίρνοντας τα μεζουλιτ για καραμέλες γιατί μου έκανε φλεγμονη το βγάλσιμο.

ειναι απο κατι μποτες καστορινες παλιες που αποσυντέθηκε εντελως το εξωτερικο μερος. και ειχε κολλησει αυτο το πραγμα στις παντοφλες μου και το μετεφερα σε ολο το σπιτι χωρις να το καταλαβω :rolleyes:το ειδα μετα απο μερες, ειχε κανει μια μαυριλα στο χαλι μπροστα απο την αλλαξιερα:(

Ααα και για στεγνό καθάρισμα κλασσική αξία είναι η βενζίνη.

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια απο το σαββατο με πεθαινουν οι φρονημιτες μου...

E,ρε πως φαίνονται τα νιάτα!!! :)

Τη φωνάζεις ρε συμπεθέρα πρωί-πρωί;;;

(κι ο δικός μου είναι μπουκωμένος σήμερα γμτ.....)

E,ρε πως φαίνονται τα νιάτα!!! :)

Τη φωνάζεις ρε συμπεθέρα πρωί-πρωί;;;

(κι ο δικός μου είναι μπουκωμένος σήμερα γμτ.....)

Τι πρωι πρωι καλε; Μεσημεριασε... βουρ για καφε!

Ορο πολυ ορο!!! Κι εγω τον εχω πλακωσει... του δικού μου από τότε που πρωτοκολησε δεν του περασε ποτε εντελώς το συναχάκι... και όπως λέει σοφα η Τάτι κατα το καλοκαίρι θα περάσει!

Εφυγααααααααααααα

Μπονζουρ! Και μεις με μυξουλες, ελαφρως ομως, πολυ ελαφρως!

Αθηνα, μη κοψεις τον μεσημεριανο, ειναι απειρως χειροτερα τα πραματα! Μη σου πω οτι ο καλος μεσημεριανος βοηθαει κ τον βραδυνο υπνο (αρκει να μην εχει κοιμηθει πολυ αργα). Το ειχαμε δοκιμασει ενα διαστημα, χειροτερευσε και ο βραδυνος της υπνος, ασε που μεσα στη μερα ηταν σε απιστευτη υπερενταση κ της εβγαιναν πολλα χαζα! Αφου επανηθλε κ κοιμαται κανονικα τον μεσημεριανο της, κοιμαται πιο ευκολα το βραδυ και ειναι κ πολυ πιο συζητησιμη μες στη μερα. Χτες δεν κοιμηθηκε μεσημερι κ τελικα μας εβγαλε την πιστη για να κοιμηθει κ το βραδυ. Και εγω φρικαρα γιατι ζορισε κ ο αγγελος πολυ με τον υπνο, ηταν πιο ευκολο να κοιμησεις αυτον παλιοτερα, τωρα κλαιει πολυ...

Λοιπον σημερα ειναι η τελευταια μου ευκαιρια να παω γυμναστηριο. Τοι λεω για να το κανω! Σας φιλω

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!

Κι εγώ ξεκινάω σήμερα γυμναστική και είμαι πολύ ενθουσιασμένη - ελπίζω να κρατήσει!

Doo, ούτε εγώ σε κατάλαβα, αλλά γενικά ήμουν λίγο χαμένη προσπαθώντας να συνδυάσω φάτσες σε ονόματα. Άλλη φορά... ;)

Αφροδίτη, καμιά φορά οι ξένοι (αν το έχουν βέβαια) τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα από εμάς. Τα παιδιά ξέρουν τα όριά μας και πώς να τα καβαλήσουν, ενώ ο ξένος έχει πλεονέκτημα - φέρνει μαζί του φρέσκο αεράκι! Δοκίμασέ το, αξίζει! Στο κάτω-κάτω, τί χειρότερο μπορεί να συβμεί; Να ξενυχτήσουν;;;

Ελίζα, περαστικά κι από μένα! Τώρα ξένοιασες απ' αυτό ή θέλει ξανά εξετάσεις κλπ.;

Ds, αυτό που λες από τις μπότες είναι προφανώς κάποια χρωστική, οπότε αν δεν κάνει δουλειά η βενζίνη μάλλον θέλει επαγγελματικό καθάρισμα.

Αυτά. Περαστικά στους βηχαλαίους. Α! Κι επίσης δεν έχω βγάλει ούτε έναν φρονιμίτη. Μπορώ να μπω στα ανήλικα ή κολλάμε σε χρονολογίες και τέτοιες λεπτομέρειες;;; ;)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλημέρα!

Ευχαριστώ για τα περαστικά! Ευτυχώς η επέμβαση δεν είαι τίποτα. Γίνεται με λειζερ σε 5' σαν γυναικολογική εξέταση. Περιμένουμε αποτελέσματα από αυτό που αφαιρέσανε και μετά θέλει παρακολούθηση με τεστ παπ ανά 4μηνο αρχικά, μετά 6μηνο μέχρι να στρώσει οπότε γυρνάμε στα κανονικά

Η πρεμούρα με τα φορεματάκια περνάει μετά τα 2 χρόνια, να το ξέρετε:P

Η Σοφία, ζήτημα να έχει φορέσει 3-4 φορές φορεματάκι. Μέχρι να περπατήσουν, που είναι όλο αγκαλιά δεν βολεύει με τίποτα. Είναι μονίμως με το φόρεμα κασκωλ και τον κ@λο έξω:mrgreen:

Ελίζα καλη αναρρωση! Πως νιώθεις?

Σημερα της φορεσα μεσα στο σπιτι ενα φορεματακι και καλσον λεπτο. Ερχεται καλοκαιρι και ειπα μιας και περιμεναμε επισκεψεις τα φορεσει κατιτις...Ε μετα απο κανα 2 ωρες μου λεει...μανούλα , μπιτε, βαλε μου παλενόνι ζε σελω κατσόν.

Γουστάρω τρόπους!!!:tongue:

Μπορειτε να μου πειτε τι κανω λαθος και η στιγμη του υπνου ειναι η χειροετρη της μερας? Η Δαναη να εχει πεσει απο τη νυστα κ να φωναζει "δε θελω να κοιμηθω" και ο Αγγελος να ακολουθει κατα ποδας...Και μου αρεσει που ονειρευομαι να αφησω τα παιδια με την κοπελα κανενα βραδυ για να βγουμε.. εγω εμεις κ δεν τα κανουμε καλα, η κοπελα τι να κανει?

Δεν κάνεις τίποτα λάθος! Τα παιδιά που πάνε οικιοθελώς για ύπνο απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!

Πάντως με την κοπέλα να τα αφήσετε και να βγείτε. Το πολύ πολύ να καταξενυχτήσουνε και τα 2. Να είσαι σίγουρη πάντως πως με την κοπέλα θα κάνουν άλλα κόλπα, όχι ό,τι κάνουν με εσάς.

και περί μεσημεριανού ύπνου....όσο καταφέρνετε να κοιμούνται να τα κοιμίζετε. Εδώ εγώ ξεκίνησα να αφήνω τον Κωστή στο σχολείο πιο αργά για να κοιμάται εκεί γιατί στο σπίτι δεν την παλεύαμε και κοντεύαμε να τρελλαθούμε.

Και τώρα το ΣΚ δεν παίζει μεσημεριανός ύπνος, εκτός αν μπούμε στο αυτοκίνητο και αυτό μετά τις 4:?

Βέβαια τώρα τελευταία ενω στο σχολείο ξεραίνεται και τον τραβάνε για να σηκωθεί μετά από 2 ώρες, το βραδυ στο σπίτι μας χορεύει λίγο

έντιτ: πω-πω σεντόνι!!!! και περαστικά δεν είπα...φτου μου

Επεξεργάστηκαν by Eliza

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρααα

Πολυ δυσκολη κ η σημερινη μερα τρελο πηξιμο, πυρετοε ετοιμασιων στο γραφειο εν οψη της Πεπτης που βγαζουμε ενα μεγαλο εργο κ δουλευουμε. Κ μεσα σε ολα ερχεται να κουμπωσει η αυπνια μου κ ενας απιστευτος πονοκεφαλος ..... Δεν την παλυεωωωωω με τιποτα ομωε εχω κουραστει παρα πολυ κ μου βγαινει σε ολα ..

Αχχ ποσο ζηλεψα που δεν μπορεσα να ερθω στην συναντηση , αντε να κανονισουμε να ξαναβρεθουμε πριν το Πασχα.

Εχω χασει πολλα επισοδια δεν προλαβαινω να διαβασω τιποτα ...

καλημερα!!!!

Ντιεσάκι, δεν παλεύονται οι φρονημήτες... αν δεν θήλαζες θα σου έλεγα να πλακωθείς στα τσίπουρα να δεις μια άσπρη μέρα. Αν σου σπρώχνουν τα μπροστά κανε μια βόλτα στον οδοντίατρο μήπως χρειάζεται να βγάλεις τον ένα φρονημιτη για να κάνει λίγο χωρό. Εγώ αυτό είχα κάνει στα κάτω δόντια. Βέβαια με το που έβγαλα τον φρονημίτη πέρασα ένα δεκαπενθήμερο παίρνοντας τα μεζουλιτ για καραμέλες γιατί μου έκανε φλεγμονη το βγάλσιμο.

σημερα ειναι καπως καλυτερα ο πονος!!!:)

πρεπει ετσι και αλλιως να παω οδοντιατρο, γιατι εχω να παω απο οταν ημουν εγκυος....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ds, αυτό που λες από τις μπότες είναι προφανώς κάποια χρωστική, οπότε αν δεν κάνει δουλειά η βενζίνη μάλλον θέλει επαγγελματικό καθάρισμα.

Ααα και για στεγνό καθάρισμα κλασσική αξία είναι η βενζίνη.

βενζινη να βαλω στης μικρης το δωματιο??σιγουρα??

και πως το κανω με τη βενζινη την αραιωνω,τριβω με σφουγγαρι κτλ??

καλημερα!

ντι ες απορυπαντικο για τα πιατα εχεις δοκιμασει?να το βαλεις και να το τριψεις?

θα τα δοκιμασω ολα πρωτα και μετα μαλλον για βενζινη με βλεπω που ειπαν και τα κοριτσια, στο φιναλε θα βαλω και μια φωτια να ηρεμησω;):tongue:

περαστικα στα συναχωμενα μας!!!!!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Τατιάνα,ντιες περαστικά σας!!!

Αναστασία το ψάχνω πολύ το θέμα με τα φορέματα..αλλά γιατί μόνο paypal;;Με πιστωτική έχεις εκεί;;;Εγώ με προπληρωμένη..βέβαια δεν με καλύπτει πάντα...και ξέρω paypal μεγάααλη ευκολία....για κοίτα εδω http://www.sazoo.co.uk/acatalog/Coming_Soon.html

http://www.nectarina.co.uk/

Εγώ ψάχνω φόρεμα για να σαραντήσουμε και για την ημέρα του Πάσχα...κάτι απλό δλδ...

Επεξεργάστηκαν by Felia

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...