Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Hello και απο δω!

Φυσικα περασαμε τελεια και μεις χτες. αφου αποφασισα να μην ξανακλειστουμε σπιτι παρα μονο αμα κανει ψοφοκρυο!

Μπραβο βρε ελιζακι, ευχομαι να πανε ολα καλα απο δω και περα!

τατι, δε θα παθει τιποτα το γιγαντακι! αυριο να ειναι περδικι.

Σοφακι, μπραβο στα αγορια αλλα και σε σενα!

Μπορειτε να μου πειτε τι κανω λαθος και η στιγμη του υπνου ειναι η χειροετρη της μερας? Η Δαναη να εχει πεσει απο τη νυστα κ να φωναζει "δε θελω να κοιμηθω" και ο Αγγελος να ακολουθει κατα ποδας...Και μου αρεσει που ονειρευομαι να αφησω τα παιδια με την κοπελα κανενα βραδυ για να βγουμε.. εγω εμεις κ δεν τα κανουμε καλα, η κοπελα τι να κανει?

Παω να κοιμηθω παιδακια.

σας φιλω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λεγκω με κλαην τελειως ε??

και μπορεις να μου πεις γιατι εμενα μου βγηκαν σ$$τ@ ?

εφταιγε η μερεντα ,εφταιγε το ψησιμο ,τα φουντουκια ή ασχετοσυνη μου?μαλλον το τελευταιο

Τι έπαθες μικρό μου γκαστρωμένο;;; Γιατί δεν βγήκανε καλά; Σαν γεύση ή σαν ψήσιμο; Τα φουντουκάκια τα καβουρντίζεις σε ταψάκι στους 150 μέχρι να αρχίσουν να ξεφλουδίζουν (όχι εντελώς), και συχνά τα ανακατεύεις. Μερέντα εγώ χρησιμοποιώ αυτή του σπόρου αλλά δεν νομίζω να είναι πρόβλημα η κλασικη μερέντα. Ζάχαρη που λέει από πανω δεν βάζω. Μην πτοήσε την επόμενη θα βγούνε άψογα!;)

Αναστασάκι περαστικά σ'ολη τη φαμίλια... αυτό κι αν είναι ανεβασμένη πίστα!

χαλια στη γευση χαλια και στο ψησιμο σκετο χαλι με λιγα λογια

τα φουντουκια τα καβουρδισα ελαχιστα

εβαλα νουτελα και ζαχαρη και μου φαινονταν πολυ γλυκο για ξερασμα

και το τυλιγμα δεν το προσεξα και ηταν σαν κορμος που το εκοψα πιο παχυ και μεσα αργησε να ψηθει ,τα κομματια τα εβαλα ορθια

εσυ τα βαζεις ξαπλωτα?και αν ναι δεν καιγεται η μερεντα?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

παω να κοιμησω την ξενυχτισσα μου και επανερχομαι να δω νεες οδηγιες γιατι αυριο θα τα ξαναφτιαξω και αν δεν τα πετυχω παλι μεθαυριο θα σου ρθω βυρωνα για επιτοπιο μαθημα!

Α, και Μαρίνα, δεν κατάλαβες όχι να είσαι σπίτι με τα μυξιάρικα, να είσαι στο γραφείο σου και να κοιτάς το μονιτορ! (όπου γραφείο ξέρεις, με φουλ έχτρα κονφορ, κουζίνα, καφες, καναπέδες...) λίγο πιο πέρα από το χειρουργείο... μην θρηνήσουμε και θύματα!:rolleyes:

E πες έτσι!!! Μια χαρά το βρίσκω τότε!!! Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις και πολλά αλλά παλέψτε το μήπως και τη γλιτώσει ο μικρούλης! Βρε δε θα έρθει το Καλοκαίρι, πού θα πάει...

Ντουυ όπως τα λες! Ό,τι κυκλοφορεί σε ίωση δε μπορεί το βλασταράκι μου να μην το φέρει και από το σπίτι!:twisted:

Ελίζα ξέχασα να σου γράψω από πριν περαστικά και αγύριστα!

Αναστασί 3 στα 3 με μυξούλες και φλεμματάκια??? Είσαι ηρωίδα, το ξέρω επαναλαμβάνομαι αλλά συγκρίνω νε την αρχοντομουτσουνάρα μου πόσο πανικοβάλομαι με το ένα :rolleyes:

Αφροδίτη για δοκιμάστε να μείνετε κλεισμένοι σε ένα δωματιο ένα βράδυ χωρίς να το ξέρουν τα μικρά να δούμε μήπως τα καταφέρει η κοπέλα!

Καλέ μη λέτε για τα σοκολασμένα μου τρέχουν τα σάλια κι ας τσάκισα μία τεράστια σοκολάτα, φραπουτσίνομ και 4-5 μπισκοτάκια μιράντα! Απ, η δίαιτα πάνω από όλα! Πάντως Βασούλα οταν βρεις το σωστό τρόπο πες μας το μυστικό γιατί βλέπω να τα δοκιμάζω κι εγώ και να τα κάνω για πέταμα! Θέλω όλες τις λεπτομέρειες προκαταβολικά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ντιες δεν πρόλαβα να σε ρωτήσω τελικά την Κυριακή έφαγε η Νεφέλη;;;;:tongue:

ετσι και ετσι....:rolleyes:

βασικα τις τελευταιες μερες της κοβω τοματουλα μαζι με το μεσημεριανο και τρελλαινεται για αυτην, τρωει μια ΜΕΓΑΛΗ ολοκληρη(δεν πιστευω να πειραζει:rolleyes:). το φαι ακομα δυσκολα αλλα το παλευουμε;)

sofouka μπραβο στα αγορια σου!!!και εις ανωτερα!!!;):D

βρε κοριτσια απο το σαββατο με πεθαινουν οι φρονημιτες μου που βγαινουν και σπρωχνουν μαλλον μπροστα τα υπολοιπα δοντια, εχω πεθανει στους πονους σας λεω πονουν αυτια κεφαλι λαιμος, αφου εχω παρει 2 depon αυτες τις μερες μετα απο δυο χρονια (αα οταν ημουν λεχωνα ειχα παρει αλλο ενα λογω πυρετου:rolleyes:)) τελος παντων, υπαρχουν στιγμες που θελω να τσιριξω, αφου σκεφτομουν πως αν και τα ζουζουνια μας πονανε ετσι με τα δοντια τους που βγαινουν, υποφερουν πολυ και πως να φας με αυτο το πραγμα ειδικα αν πονας και μπροστα και πλαι????:(:(:(

για το χαλί δεν ειπατε καμια ιδεα βρε παιδια (εκτος απο τη jen)....:rolleyes: με τι να το καθαρισω στο παιδικο δωματιο?

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

αυτη την απορία την ειχα κι εγώ αν τα βαζεις ορθια ή ξαπλωτά...και επισης το κοψιμο χαλια τα εκανα αλλα απο γευση ηταν σουπερ τα δικά μου...και επισης ειχα βαλλει πολυυυυ νουτελα...

Αφροδίτη κι εμενα ακριβώς το ιδιο η χειροτερη ωρα ειναι αυτη του υπνου...δεν θελει με τιποτα παντα καταληγουμε σε ενταση...βρε παραμυθια βρε εκεινο βρε το αλλο με τιποτα δεν πειθετε να ξαπλωσει και να κατσει ακινητη με ματια κλειστα(πολλα θελω ε?) τελικα συνηθως κοιμαται πρώτα ο βαγγ μετά η Ειρηνη και όταν την κοιμιζω εγώ με χιλια δυο κολπα...σημερα το μονο που επιασε (με εφερε ομως στο αμην) ητνα να της πω οτι αν δεν ηρεμησει θα της παρω το ποντικακι(εν απαιχνιδι που της αρεσει)

Μα τρελη τσίτα μια κλωτσάει την κουβερτα, στριφογυριζει , σηκωνεται, τραγουδάει, μια θελει νερό, ...

Μα ειλικρινα αυτο το παιδι αν το αφησεις δεν νυσταζει καθολου....

Και ρουτινα εχουμε και απο ολα, και μονη της λεει "2 παραμυθια και μετά νανι" αλλα αμδε!!!!!!!

Αχ σε τετοιες φάσεις αναπολώ το ΒΖ που κοιμόταν σε δευτερολεπτα...

Και επίσης εως πότε τα κοιμίζουμε? Θελω να πω να ειμαστε διπλα τους μεχρι να κοιμηθούν? Αυτα που εκανα οι τηλεντανταδες(τις σιχαινομαι) που τα πηγαιναν στο κρεβατι τους 123414632 φορες μεχρι να το παρουν αποφαση δεν παιζει με τιποτα να το κανω.... και δηλαδη μετά παει μονο του στο κρεβατι και το σκεπαζεις, κλεινεις φως και κοιμαται? ονειραααααα, ονειρααααα....

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

εμενα σημερα κουτουλαγε ηταν ξυπνια αποτο πρωι χωρις υπνο το μεσημερι κια μεχρι τις 11.30 μου λεγε οχι νανι

την πηρα αγκαλια και την ωρα που μου λεγε οχι νανι γερνει στον ωμο μου και ξεραθηκε !

Βασουλαααααα τι λες τώρα...μια χαρά! Εμενα κατα τις 12.00 την καταφερε μετα απο μια ώρα....

τον μεσημεριανο μου φαινεται πρεπει να το μειωσω ή και κόψω... αλλα ετσι δεν ξεκουραζομαι κι εγώ και δεν ξερω ποση γκρινια θα εχει...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

ναι!!!! βιντεακι βιντεακι...αν κι εμενα τα τσακισαμε, μονο εμφανισιακώς ταν πιο χοντροκομμενα και ασσυμετρα...

επισης ως ακαματρα, εγώ δεν καβουρδισα ουτε ψιλοκοψα τα φουντουκια, μια σβουρα στο μουλτι και αυτο ηταν...

eNeap2.pngTSzHp3.png

οχι οχι μην το κοψεις !εμενα τωρα τελευταια πολλες μερες δεν κοιμαται μεσημερι κια που σηκωνεται κια πιο πρωι το αποτελεσμα το ιδιο !ασε την γκρινια που θα χει μην το σκεφτεσαι καθολου αυτο

εξαλλου πιστευω πως ο υπνος φερνει υπνο !

ειπαμε εχει ρολοι το παιδι αν δεν παει μεσανυχτα δεν κοιμαται!

τουλαχιστον εχω συμπαράσταση!!!!

Παλια ρε γαμωτο εστω και αργα(δεν με νοιαζει και πολυ αυτο με βολευει κιόλας εχω να δηλωσω) κοιμόταν ευκολα...τώρα.....τα ουλα ειναι λιγο φουσκωμενα τα πισω, αλλα δεν δειχνει ενοχληση...

Τεσπα, σας καληνυχτίζω, παω να χαζεψω λιγο τιβι με τον βαγγ...αν και τωρα που το σκεφτομαι, τι ξενυχταω και δεν συλλεγω υπνο για τις δυσκολες μερες που θα ερθουν???

Μαλλον αυτο θα κανω. Φιλια!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...