Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερααααααααααα !!!

Ποσο ζηηηηλεψαααα τη συναντηση και τις φωτο !!! Τις ειδαμε με τη φακιτσα που φωναζε χαρωπα και εδινε φιλακια στα παιδακια !!!

Τι κανετε ??

Εμεις καλα , ελπιζουμε να ρθει η Ανοιξη καποια στιγμη γιατι μας εχει μουχλιασει η βροχη ...

Σόφη ανυπομονω να τη στολισω..και να παμε Μεγαλο Σαββατο εκκλησια να σαραντησουμε...

Καλα πως τα καταφερες και τα ετοιμασες όλα;;;;;;;;;;;Μπραβω σου!!!!!!!!!!Και διαβαζες και τα πιτσιρικια!!!!!!!!!

Γεια σου Λαμπρινη!!!!!!!!Η μικρουλα καλα ειναι;;;;;

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Σοφούκα έσκισαν τα αγόρια σου ε? Μπράβο σας οικογενειακώς!

Λαμπρινούλα μη νομίζεις και στην ιδιαίτερη πατρίδα σου (Ήπειρο δεν είπαμε, από βροχή άλλο τιποτα!)

Φέλια πολύ όμορφα τα φορεματάκια! Κι εγώ τρελαίνομαι με όλα αυτά τα κοριτσίστικα!

Κατά τα άλλα, επεφυκίτιδα, ρινίτιδα, γαστρεντερίτιδα και μεγάλη προσοχή να μην κάνει ωττίτιδα! Κάτι αλλο σε -ίτιδα υπάρχει? Όλα αυτά ο Γωγουλίνος και έσκασα να δω πού τα κόλλησε! Μου ήρθε αναλαμπή την προηγούμενη Τετάρτη πήγανε κολυμβητήριο με το μπαμπά του σε άλλο τμήμα και είχε πολλά παιδάκια οπότε...με τις υγείες μας! Το πιο δύσκολο είναι ότι κολλάει εύκολα και η μικρή παραμένει σε καραντίνα! Επίσης, η τοσοδούλα μεγάλωσε έγινε ψηλή κοπελιτσα 57εκ. και 4.515 από βάρος! Καλά είναι αφού πήρε σχεδόν 2 κιλά! Περνάει όμως φάσεις αφαγίας διαπιστωμένα!

mGKop3.png60Jvp3.png

δεν την παλευω θα φωνάξω κόρες...

ο μικρός γμτ γμτ κάθε μέρα είναι λίιιιγο χειρότερα! βαδίζουμε με αργά και σταθερά βήματα προς βρογχιολίτιδα ξανά! και φυσικά είναι λίιιιιγο πιο ανήσυχος κάθε μέρα...

η άννα σήμερα ήταν κλάσικ αννα με την μίρλα της και όλα τα καλά!

Α, και Μαρίνα, δεν κατάλαβες όχι να είσαι σπίτι με τα μυξιάρικα, να είσαι στο γραφείο σου και να κοιτάς το μονιτορ! (όπου γραφείο ξέρεις, με φουλ έχτρα κονφορ, κουζίνα, καφες, καναπέδες...) λίγο πιο πέρα από το χειρουργείο... μην θρηνήσουμε και θύματα!:rolleyes:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

γεια σας!!

απο οταν γυρισαμε την κυριακη τωρα καταφερα να κατσω στο pc να σας γραψω!!!

περασαμε και εμεις πολυ ωραια αν και θελαμε να κατσουμε και αλλο, αλλα δυστυχως ηθελε η νονα της νεφελης να τη δει και να της δωσει και τα δωρα της οποτε επρεπε μετα να παμε απο εκει (αφου ηταν και κοντα στο παρκο το συνδιασαμε), ηρθαν βεβαια και εκεινοι στο παρκο αλλα εφυγαν πιο νωρις:(

anyway καλα περασαμε και μετα παντως δεν εχω παραπονο;)

dansem η σεμελη ηταν μια γλυκα, και με τις πλεξουδες της;)

(περαστικα σας κιολας:()

ο αγγελουκος της afro ο σχιστοματης τελειος!!!!

τα μωρουλινια τα μικρα-μικρα ηταν πολυ μικρουτσικα ζουζουνακια!!!ολα τα πιτσιρικακια ηταν πολυ πολυ γλυκα!!!

χαρηκα πολυ που γνωρισα και καποιες μανουλες που δεν ειχα γνωρισει, και ελπιζω την αλλη φορα να σας γνωρισουμε καλυτερα:);)

marinaki περαστικα σας μωρε!!!

Ντεπόν στείλε μου τη δ/νση σου μπας και μπορέσω να στο στείλω απευθείας εκεί.

απο οτι ειδα εχεις κανει την παραγγελια, συγνωμη που δεν το ειδα πιο πριν:(

σε ευχαριστω πολυ παντως!!!!:):)

πολυ ωραια αλλα και εγω τα περασα για βαφτιστικα:)

Σήμερα έκανα την επέμβαση αφαίρεσης για τα κονδυλώματα. Ουφ!

περαστικα και αγυριστα βρε eliza μου!!!!

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

εγώ έχασα χόρεψέ τους και Σεμέλη???? πότε βρε παιδιά έγιναν όλα αυτά? στις 2.30 φύγαμε!!!!!

Μαρινάκι, ο Γώγος είναι επιρρεπής στις ιώσεις από ότι φαίνεται..ελπίζω να την περάσει ελαφριά και να μη του γυρίσει σε κάτι πιο βαρύ...

Η πρεμούρα με τα φορεματάκια περνάει μετά τα 2 χρόνια, να το ξέρετε:P

Τατούλι πάλεψέ το όσο μπορείς, να τη γλυτώσει ο μπέμπης!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

εγώ έχασα χόρεψέ τους και Σεμέλη???? πότε βρε παιδιά έγιναν όλα αυτά? στις 2.30 φύγαμε!!!!!

καλε την ιδια ωρα δε φυγαμε σχεδον??δε θυμασαι??;):tongue:

πιο πριν τους ειδα!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

βρε ντου, η χόρεψετους ήταν πάνω στα χορτάρια εκεί που καθόμασταν...

και να πω ευχες:

Σοφουκι μπράβο στα αγόρια σου ΖΟΥΥΥΥΥΠΕΡ! και καλή μετακόμιση!

Ελιζάκι περαστικά!

Ντιες δεν πρόλαβα να σε ρωτήσω τελικά την Κυριακή έφαγε η Νεφέλη;;;;:tongue:

Πάω να αράξω στον καναπέ γιατί προβλέπεται μια ενδιαφέρουσα νύχτα!

Α όσο για φορεματάκια το καλοκαίρι είναι ό,τι πρέπει, της φοράς αυτό και τέλειωσες :tongue::tongue::tongue: (καλά και καμιά πάνα ή βρακί αποκάτω!)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ελίζα καλη αναρρωση! Πως νιώθεις?

Σημερα της φορεσα μεσα στο σπιτι ενα φορεματακι και καλσον λεπτο. Ερχεται καλοκαιρι και ειπα μιας και περιμεναμε επισκεψεις τα φορεσει κατιτις...Ε μετα απο κανα 2 ωρες μου λεει...μανούλα , μπιτε, βαλε μου παλενόνι ζε σελω κατσόν.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!

επιτελους κοιμηθηκαν... και τα τρια με μυξουλες φλεμματακια και η μικρη με πυρετο...

φελια το εχω δει το σαιτ αυτο αλλα δεν εχει πειπαλ...αν εχεις δει και τπτ αλλο με πιο απλα φορεματακια πες μου..

σοφουκα συγχαρητηρια και σε σενα και στους γιους σου για βαθμους και πακεταρισμα... αντε με το καλο να πατε τωρα στο καινουργιο σπιτακι σας!

ελιζα καλη αναρρωση...τοσο γρηγορα γινεται η εγχειρηση ε? αντε δεν ηταν τπτ...παει περασε...

και εγω περιμενω πως και πως το καλοκαιρι για να τους φοραω φορεματακια!!!! τι ωραια που ειναι τα κοριτσακια!!! ντου μετα τα δυο φευγει ο ενθουσιασμος ε?για να δουμε!

μαρινακι περαστικα και παλι βρε κοριτσακι μου... αντε να ρθει το καλοκαιρακι να ηρεμησετε λιγο...τι τραβαει το καημενο...ειναι πολυ ευαισθητουλης....φιλακι γλυκο στο αγορακι σου....

λαμπρινη τι κανεις κοριτσακι?πως τα περνατε εκει στα ξενα? :)

tqj2p3.png vvtJp3.png

Λίγο πριν αρχίσω να δουλεύω ας χαζέψω λίγο...

Λοιπόν εγώ δεν τρελαίνομαι για φορέματα, να σας πω ότι προτιμώ τα αγορίστικα που έχεις 5 επιλογές και ξεμπερδεύεις... Άσε που δεν μου αρέσουν τα φρου φρου και τα αρώματα... και το ξέρω θα βγει η κόρη μου η σούπερ κοκέτα για να τα πληρώνω...

Σοφούκι και εις ανώτερα στους άντρες σου και με το καλό η μετακόμιση... Ελίζα, περαστικά και αγύριστα...

Τάτη, θα το γλιτώσει ο γίγαντας! Είμαι σίγουρη!

Ανασταζί, περαστικά! Αν μπορούσαμε να τα ακούμε όλα σήμερα θα κάνανε χορωδία!

Α να ρωτήσω τη ντοκτόρισα και τη Σοφούκα, πότε ανησυχούμε για ακροαστικά??? Τί πρέπει να ακούω???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Άντε Ελιζάκι μου ξεμπέρδεψες και μ'αυτό!!!

Ρε Τάτι τόσο χάλια ο μικρός; Ελπίζω να είναι κάτι πολύ πολύ ξόφαλτσο και να μην ταλαιπωρηθεί πάλι το μικρό μας γιγαντάκι...

Μαρίνα μου περαστικά στον Γιωργάκο και μακρυά όλες οι -ίτιδες απ'την τοσοδούλα!

Εύγε Σοφουκίνι για τα παλικαράκια σου :) Καμάρωνες ωσαν τρία γύφτικα σκερπάνια;:tongue: (κρύο πολύ;) Σε έχω φακελώσει μην ανησυχείς θα σε ενημερώνω εγκαίρως σιγά μην γλυτώσεις... άντε καλή εγκατάσταση στο νέο τσαρδάκι σας!

Γεια σου ρε Λαμπρινάκι ξενιτεμένο... βάλε καλε καμια συνταγή που μας έχεις έτσι τόσο καιρό!:cool:

Σοφουκα για αλλη μια φορα μπραβο στα αστερακια σου!

εμενα τα φορεματα δεν μου αρεσουν στα πολυ μικρα ,

στα λιγο μεγαλυτερα μου αρεσουν και οντως το καλοκαιρι ειναι οτι πιο βολικο

Λεγκω με κλαην τελειως ε??

και μπορεις να μου πεις γιατι εμενα μου βγηκαν σ$$τ@ ?

εφταιγε η μερεντα ,εφταιγε το ψησιμο ,τα φουντουκια ή ασχετοσυνη μου?μαλλον το τελευταιο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...