Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μερα κι από μένα...

Πολύ πλάκα οι φωτό, αντιπροσωπευτικές για τη χθεσινή βόλτα! Κι εμείς το κατευχαριστηθήκαμε, είχε και πολύ όμορφη μέρα...

Βέβαια το βράδυ σιχτίρισα... δεν έκλεισα μάτι γιατί και τα δύο ήταν ανήσυχα και συνέχεια ένα τουλάχιστον έκλαιγε... το πρωί τσακώθηκα με γιώργο και θοδωρή και έδεσε το μελιτζανάκι.

Αναστασάκο απλά και όμορφα τα φορεματάκια, χωρίς τουρτοφραμπαλάδες!!!;)

Κι εγώ δεν είχα ατμομάγειρα παρόλο που ανήκω στη κατηγορία της λατρεμένης Τατι (άσχετο... στείλε μαρη το τηλέφωνό σου) και έκαψα πολλά κατσαρολάκια... Όμως επειδή δεν τα πάω καλά με την πρόοδο (:tongue:), και με το να παίρνω πολλά πράγματα που θα χρησιμοποιηθούν λίγο, και είμαι και ξερό κεφάλι, και συντηρητικούρα σε κάτι τέτοια χρησιμοποιω την παλιά μέθοδο με τα κατσαρολάκια αν και στην περιπτωσή μου μάλλον είναι αντιοικονομική από αυτά που καίω:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λέγκω ξέχασέ το κοριτσάκι! Έχεις αποχωρίσει προ πολλού από την κατηγορία της ακαμάτρας! Όλες ζητάνε τις συνταγές σου!

Ρε κορίτσια πώς απενεργοποιείται ο αερόσακος στο μπροστινό κάθισμα? Είναι διαφορετικός ο τρόπος σε κάθε αυτοκίνητο? Ο σύζυγος ακομα δεν αξιώθηκε να το ψάξει, αλλά μάλλον ούτε και η λύση το μωρό στο μπροστινό κάθισμα θα βοηθήσει αφού έπαθε και ο οδηγός μας (σύζυξ ντε!) γαστρεντερίτιδα!

mGKop3.png60Jvp3.png

εγω παλι ειμαι ανοιχτη σε καθε προταση της τεχνολογιας που μπορει να μου γλυτωσει κοπο και χρονο! :tongue::tongue::tongue:

σας εχω πει ότι στην ιταλια ημουν σε ομαδα οπου σχεδιαζαμε πρωτοτυπα για χορηγηση αναισθησιας απο αποσταση;; το ultimate σχεδιο ηταν να καθεσαι και να ελεγχεις απλα ενα κομπιουτερ!:D

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Μαρινάκι, περαστικά στον Γιωργάκο... Να ρωτήσω γιατί πρέπει να πας και τα δύο στον γιατρό; Ο γιωργάκος τώρα δεν αρρώστησε; Αν θες να δει την τοσοδούλα ο γιατρός για τον μήνα γιατί δεν το βάζεις λίγες μέρες αργότερα δεν χάθηκε ο κόσμος. Επίσης για το σπίτι δεν μπορεί να καθήσει λίγο παραπάνω η μητέρα σου για να σε βοηθήσεις αυτές τις μέρες που είναι άρρωστος ο γιωργάκος; Επίσημο παράρτημα του Ευαγγελισμού είστε κι εσείς!:D

εγω παλι ειμαι ανοιχτη σε καθε προταση της τεχνολογιας που μπορει να μου γλυτωσει κοπο και χρονο! :tongue::tongue::tongue:

σας εχω πει ότι στην ιταλια ημουν σε ομαδα οπου σχεδιαζαμε πρωτοτυπα για χορηγηση αναισθησιας απο αποσταση;; το ultimate σχεδιο ηταν να καθεσαι και να ελεγχεις απλα ενα κομπιουτερ!:D

:lol::lol::lol: Νουμεροοοοοοοοο

Στειλε καλε το τηλεφωνό σου! Με αποφεύγεις άτιμο θηλυκό εεε;;;;

Διαφημίσεις

φελινι και οι χειρουργοι καναν εργασια πως να χειρουργουν απο αποσταση??? :P

παντως κοντευετε να με πεισετε και μενα...αλλα αξιζει τα λεφτα του εφοσον το χρησιμοποιεις για τοσο λιγο καιρο?παντως για διακοπες θα ηταν πολυ ωραιο...

να δουλευε και με μπαταρια ή με τον φορτιστη του αυτοκινητου.....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Αναστασία όχι δε δουλεύει με μπαταρία γιατί νομίζω ότι είναι αρκετά ενεργοβόρο! Πάντως εγώ το χρησιμοποίησα φουλ 4-5 μήνες (το σταμάτησα γιατί χάλασε) και επειδή απογευματινό έτρωγε γλυκοπατάτα θα έπρεπε σε διαφορετική περίπτωση να έχω δύο τσουκάλια την ημέρα μόνο για το παιδί! Δεν παίζει λέμε!

Λέγκω μου και τα δύο κανονικά είχαν ραντεβού για εμβόλιο, τη μικρή δεν παίζει να μην την πάω γιατί την έχει δει μόνο μία φορά από όταν γεννήθηκε, θέλω να μου πει μήπως έχει κάτι γιατί πάλι δεν τρώει και κοιμάται πολύ. Όσο για το γιώργο ακόμα και να μην ήθελα να τον πάρουμε μαζί, ποιός να τον κρατήσει???Η μάνα μου δυστυχώς δουλεύει απόγευμα! Τέσπα θα ρισκάρουμε! Ένα ρίσκο είναι όλα στη ζωή...

Πάω να ταίσω τα τσιπιρίκια,αν δεν καταφέρω θα τα φάω όλα μόνη μου να ησυχάσω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μερα κι από μένα...

Πολύ πλάκα οι φωτό, αντιπροσωπευτικές για τη χθεσινή βόλτα! Κι εμείς το κατευχαριστηθήκαμε, είχε και πολύ όμορφη μέρα...

Βέβαια το βράδυ σιχτίρισα... δεν έκλεισα μάτι γιατί και τα δύο ήταν ανήσυχα και συνέχεια ένα τουλάχιστον έκλαιγε... το πρωί τσακώθηκα με γιώργο και θοδωρή και έδεσε το μελιτζανάκι.

Αναστασάκο απλά και όμορφα τα φορεματάκια, χωρίς τουρτοφραμπαλάδες!!!;)

Κι εγώ δεν είχα ατμομάγειρα παρόλο που ανήκω στη κατηγορία της λατρεμένης Τατι (άσχετο... στείλε μαρη το τηλέφωνό σου) και έκαψα πολλά κατσαρολάκια... Όμως επειδή δεν τα πάω καλά με την πρόοδο (:tongue:), και με το να παίρνω πολλά πράγματα που θα χρησιμοποιηθούν λίγο, και είμαι και ξερό κεφάλι, και συντηρητικούρα σε κάτι τέτοια χρησιμοποιω την παλιά μέθοδο με τα κατσαρολάκια αν και στην περιπτωσή μου μάλλον είναι αντιοικονομική από αυτά που καίω:rolleyes:

και μενα μου αρεσαν πολυ που ειναι ετσι απλα...θελω να τους τα βαλω στην βαφτιση τους πριν την βουτια...μηπως παραπαει ομως?

παρεπιπτωντως 25 απριλιου ειναι η βαπτιση μας... θα ρθειτε?? :)

tqj2p3.png vvtJp3.png

Με το καλό Αναστασία μου να βαφτιστείτε! Εγώ νόμιζα ότι ήταν τα βαφτιστικά τους! Πολλά λεφτά δε θα έχουν για να τα φορέσετε πριν? Εξάλλου μετά θα έχετε και τα βαφτιστικά οπότε δε θα τα πολυφορέσετε! Είναι όμως κουκλίστικα οπότε αφού σου αρέσουν...

mGKop3.png60Jvp3.png

Με το καλό Αναστασία μου να βαφτιστείτε! Εγώ νόμιζα ότι ήταν τα βαφτιστικά τους! Πολλά λεφτά δε θα έχουν για να τα φορέσετε πριν? Εξάλλου μετά θα έχετε και τα βαφτιστικά οπότε δε θα τα πολυφορέσετε! Είναι όμως κουκλίστικα οπότε αφού σου αρέσουν...

οντως για βαφτιστικα κανουν... η τιμη τους που θα τα παραγγειλω απο το ιντερνετ ειναι οσο θα παρω απο εδω ενα πιο απλο φορεματακι...απλα σκεφτηκα οτι οι πιο πολλες φωτο στην βαφτιση θα ειναι απο πριν... μετα συνηθως τα μωρα κουραζονται και κοιμουνται...ενας προβληματισμος ακομη ειναι οτι θα ερθουν απο αμερικη και αραγε θα προλαβουν να ερθουν?λεει μεχρι 10 εργασιμες μερες στο σαιτ αλλα θα το τηρησουν???

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Έχετε ένα μήνα μπροστά σας, σίγουρα θα προλάβουν! Αν είναι τόσο καλή η τιμή τους αξίζει μάλλον! Πάντως κι εμένα ο μικρός ήταν και μια σταλιά μόλις 3,5 μηνών σε όλες τις φώτο με ανοιχτά μάτια είναι πριν τη βάφτιση! Με τα βαφτιστικά (μας ήταν και τσουβάλια) κοιμάται του καλού καιρού!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα!

Σήμερα έκανα την επέμβαση αφαίρεσης για τα κονδυλώματα. Ουφ!

Και μετά πήγα για καφέ στην Καλλιδρομιου με τον καλό μου:tongue:

Και στάνιαρα, γιατί το βράδυ ήταν...άστα:o:o

Η παράσταση Μήλα Ζάχαρη Κανέλα

παίζεται ακόμη? Ξέρετε?

http://www.opencalendar.gr/portal/resource/contentObject/id/d2ab2e73-f1af-4ebd-9e9f-c9c54fe57e6d

Είναι συμπαθητική παράσταση. Την είδαμε με τον Κωστή πριν 3 εβδομάδες:D

DPYUp2.png EYukp3.png

λεγκοπουλο πηγα και πηρα σφολιατα,μερεντα ,φουντουκια και περιμενω την συνταγη..βαλτη καλε!!

ακυρο μαλλον τη βρηκα αυτη δεν ειναι?http://www.sintagespareas.gr/sintages/sokolatenia-mpretseln-brezeln.html

Επεξεργάστηκαν by v@sso

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλησπέρα!

Φέλια, από τώρα ψάχνεις φορεματάκια για την κόρη; Υπέροχα είναι όλα σ' αυτό το λινκ που έβαλες!

Τι κάνετε; Εμείς σήμερα πήραμε βαθμούς, τα αγόρια μου πήγαν καταπληκτικά!:D

Κατά τα άλλα, ξεκαθάρισα και τα τελευταία πράγματα που ήθελα, και είμαι πανέτοιμη για τη μετακόμιση!

Σήμερα διακόψανε το τηλέφωνο, περιέργως όχι ακόμα το ίντερνετ, αλλά θα γίνει κι αυτό μέσα στη μέρα, οπότε θα μπαίνω μόνο απ' τη δουλειά όποτε προλαβαίνω!

Αν κανονιστεί καμιά συνάντηση, Λέγκω και Ντουντούκα έχουν το κινητό μου (Λέγκω στο έστειλα με πμ, το πήρες; )

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...