Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γμτ ο Γωγουλινος ψήνεται έφτασε 39,3 και έδωσα ντεπόν! Τώρα πώς θα καταφέρω αύριο να τα έχω χωριστά με τη μικρή δεν ξέρω και κυρίως πώς θα πάμε στην παιδίατρο που έχουμε έτσι κι αλλιώς προγραμματισμένο ραντεβού χωρίς να έρθουν σε επαφή? Θα είμαστε όλοι σε ένα αυτοκίνητο ( είναι και αρκετά μακρυά η παιδίατρος). Τελικά μάλλον το 2ο αυτοκίνητο μας είναι απαραίτητο.

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι περαστικά...κοιτα για τη διαδρομη στο αυτοκινητο, δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα για την μικρή... Βαλε τη μικρή μπροστα(χωρις αεροσακο) τον γωγο πίσω και εχε και τα παραθυρα κανα δαχτυλο ανοιχτα...

Οσο για τον ατμομαγειρα κι εγώ τον θεωρώ περιττό ειναι μονο για 4-5 μηνες, και αν κρινω απο την Ειρηνη για καθολου ...(δεν ετρωε τα αλεσμενα σχεδον καθολου)

Αν εχω το σουπερ φαγανο παιδι το περνω στην πορεία.... Θα το ζητουσα για δωρο, αν με ρωτουσαν αλλα ειναι καπως ακριβο...και νομίζω μονο της βεαβα ειναι bpa free... αν θυμαμαι καλα απο το παρεντς

Και επισης εχω ατμομαγειρα Inox mia χαρα μαγειρευεται χωρις επιβλεψη κι εκει....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Αυτο που ψαχνω εγώ τελευταια ειναι φιλτρο νερου...εχω καταληξει στα αντιστροφης οσμωσης, που τα βρισκω 260-500 ευρώ αλλα ο Βαγγ θεωρει οτι ειναι υπερβολη και χαρντ κορ μονο για οικιακη χρηση γισα ποσιμο νερο...

Θα βαλω και φιλτρο στη ντουζιερα αυτο κανει 60-70 ευρω, το δερμα απορροφα πολύ χλωριο τοσο καιρο δεν το ηξερα...

Εχετε εσεις φιλτρα? Εχετε καποιοα πρόταση?Βασικά νομίζω στην ΑΘηνα ειναι το προβλημα μόνο... Δεν θελω να πινουμε εμφιαλωμενο πια, το τρεχουμενο ειναι ο,τι καλυτερο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα!!!

περιττό να σας πω ότι χτες αισθάνθηκα εντελώς χαλαρή μόνο όταν έβγαλα τη Μαρίνα από το μπάνιο, αφού την έτριψα καλά καλά, να φύγει η βρώμα :lol: :lol: :lol:

Όσον αφορά τους ατμομάγειρες: χίλιες φορές να αγοράσετε έναν καλό Inox, να τρώτε κι εσείς, παρά αυτούς τους μικρούς, πλαστικούς... εγώ πάντως στο επόμενο παιδί δεν έχει ατμομάγειρες και τέτοια..good old κατσαρόλα, να βράζουν τα λαχανικά και το κρέας, και το ζουμάκι, αφού το σουρώσω, θα της το δίνω ως ζωμό, ή θα βάζω ρύζι.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Όσον αφορά τους ατμομάγειρες: χίλιες φορές να αγοράσετε έναν καλό Inox, να τρώτε κι εσείς, παρά αυτούς τους μικρούς, πλαστικούς... εγώ πάντως στο επόμενο παιδί δεν έχει ατμομάγειρες και τέτοια..good old κατσαρόλα, να βράζουν τα λαχανικά και το κρέας, και το ζουμάκι, αφού το σουρώσω, θα της το δίνω ως ζωμό, ή θα βάζω ρύζι.

Κυρία μου πάλι κόρη θες??? Δεν μπορείς να το κρύψεις εεε? ΄Αντε και πλησιάζει ο Απρίλιος!

Καλημέρα δεν είπα! Bonjour!!!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

...Μερα!

ο αντρεας λεει αααααααα

ντου, εγω ειμαι ακαματρα... ντου γιου νοου;;; θελω ατμομαγειρα γιατι με την Αννα εκαψα και 2-3 κατσαρολακια, δεν συζητω για φαγητο...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Μπονζούρ!!!

Κι εγώ, κι εγώ ακαμάτρα, τον ατμομάγειρα τον είχα θεό! Ειδικά το καλοκαίρι προσκυνούσα! Έβαζα το πρωι το φαγητό να γίνεται, πηγαίναμε για μπάνιο και όταν γυρίζαμε απλά αλέθα!!! Ζουουουουπερ!

Πολύ ωραία ήταν χθες, ήρθε η άνοιξη, επιβεβαιωμένο! Μέχρι και μια πεταλούδα προσγειώθηκε στο καπελάκι της κόρης της φίλης μου, μα πολύ σκηνοθετημένο δε βρίσκετε; :) Με έχει πιάσει το χαζοχαρούμενο μου, το παθαίνω με τις λιακάδες....

Έβγαλα κι εγώ φωτογραφίες αλλά δεν συνεισφέρουν κάτι παραπάνω, οπότε δεν τις κοτσάρω....

Μάκια!

καλημερα!

χθες πολυ ωραια η παιδικη χαρα ,πολυ ωραια η μερα,πολυ ωραια παρεα ,πολυ ωραια φαγητα επισης!

τα τιμησαμε ολα φαινεται και στις φωτο στο βαθος εγω μασουλουσα σε ολες τις φωτο(Λεγκω περιμενω πως και πως το λινκ με τα κολασμενα )

αλλα εμεις φυγαμε νωρις και δεν προλαβαμε το απολαυσουμε οσο θα θελαμε

και εγω αν και ακαματρα ατμομαγειρα δεν χρησιμοποιησα γιατι απλα σπανια μαγειρευα ..αφου δεν ετρωγε

ομως τωρα ψιλοψηνομαι για το επομενο εχοντας μια ελπιδα μηπως και βγει πιο φαγανο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Nτου ντου αρχισες προσπαθειες για την κόρη??????

Ο ατμομαγειρας παντως ο δικός μου εχει ειδικο μπωλ που μαζευει το ζουμι και ειναι απειρο...ισως να μην εχει την ιδια νοστιμια ομως.... κι εγώ με την Ειρηνη κατσαρολάκι εβαζα...δεν τον ειχα τοτε τωρα βλέπουμε!

Οσο για το οτι τον αφηνεις πας για μπανιο κπλ....εμενα νομιζω μετα απο καμια ωρα θελει να προσθεσεις νερο...αλλα ν μου πεις γινεται το φαγητο σε μια ωρα και μετα κλεινει μονος του και το κραταει ζεστο....

Λοιπόν χθες το βραδυ κρυωνα, εγώ που σκαω τα βρασυα...η μικρη μου αδελαϊδα κοιμηθηκε εως τις 10.30 οποτε ξανανιωσα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα!

Εγώ ατμομάγειρα δεν είχα, αλλά έτσι κι αλλιώς αυτό που έβρισκα βαρετό ήταν η προετοιμασία του φαγητού, όχι ο χρόνος που αυτό μαγειρεύεται. Έκανα λοιπόν το εξής: αποφάσιζα μια μέρα ότι θα νοικοκυρευτώ κι έβαζα 3 μεγάλες κατσαρόλες (μια σκέτα λαχανικά, μία με μοσχάρι και μία με κοτόπουλο), τα άλεθα και τα έβαζα σε μερίδες στην κατάψυξη. Έτσι ξεμπέρδευα για 2 εβδομάδες περίπου. Αν ήταν να βγούμε έξω το έπαιρνα από νωρίς μαζί μου παγωμένο στην τσάντα και μέχρι να έρθει η ώρα του φαγητού είχε ξεπαγώσει. Επίσης είχα ακούσει κόσμο που κατέψυχε χωριστά τον κάθε πουρέ σε ακόμα πιο μικρές ποσότητες κι έτσι διάλεγε κάθε μέρα άλλο συνδυασμό. Αυτό όμως 1-2 φορές που το δοκίμασα δε με βόλεψε και το παράτησα...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...