Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

εγω θέλω να πάρω ενα πατίνι στην Άννα, τον ατμομάγειρα γιατί είμαι ακαμάτρα, να δω πότε θα πάρω κάτι για μένα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

΄Καλέ τα παιδάκια σας μεγάλωσαν πολύ και φαίνεται να κάνουν τέλεια παρέα! Τι άλλο θέλετε!

Κρίμα που το χάσαμε! Ας ελπίσουμε την επόμενη φορά να είμαστε καλά και να είμαστε κι εμείς εκεί!

Τον ατμομάγειρα τον θέλω κι εγώ οπωσδήποτε!!!Αν κάνουμε μαζική παραγγελία λέτε να πετύχουμε τιμές χονδρικής? Να πω βέβαια ότι το συγκεκριμένο προιόν το είχα πάρει και στο Γιώργο και παρόλο που με διευκόλυνε απίστευτα, μετά από πολυ λίγες χρήσεις χάλασε το εξάρτημα που αλέθεις, μετά μου το αλλάξανε και ύστερα από κάποιους μήνες χρήσεις άρχισε να βγάζει κάτι σαν σκουριά στη βάση του καλαθιού που βράζεις! Φοβήθηκα και το πέταξα γιατί μου είπαν ότι δε θα το άλλαζαν και διάφορες μπούρδες. Άλλη μία ένσταση που έχω είναι πώς προλαβαίνει να βράζει το κρέας και το κοτόπουλο σε 15'! Τέσπα και πάλι θα το πάρω γιατί σου λύνει τα χέρια κυριολεκτικά, για τις ακαμάτρες μιλάω, δεν είναι για όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Λοιπόν για τον ατμομάγειρα δεν ξέρω..... Για 2,3 μήνες είναι και τώρα είναι για ένα μόνο παιδί, με τον Αλέκο μια χαρά ήταν η κατσαρολίτσα... Μαγείρευα κάθε 3 μέρες. Νομίζω ότι δεν θα τον πάρω... Και πιο πολύ σκέφτομαι τον χώρο, πού θα τον βάζω, δεν μπορώ να βλέπω και αυτό στην κουζίνα μου.Είναι η φιλοσοφία του μαζεύω πράγματα στην οποία αντιστέκομαι...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Είναι όντως ωραίο που κάνουν παρέα τα παιδάκια... Και όσο πιο πολύ βρίσκονται τόσο πιο κοντά έρχονται... Και θυμούνται ο ένας τον άλλον και αποζητιούνται!

Μυρτώ έτσι με το μπεμπάκι στο wrap νόμιζα ότι ήταν η κοιλίτσα σου!

Αχ ρε Ελένη κι εγώ αυτό νόμιζα!!! Κι αναρωτιόμουνα ποιά είναι η εγκυούλα!

Εντομεταξύ ο ατμομάγειρας σε κάτι άλλο που εξυπηρετεί πολύ είναι ότι ακόμα κι αν πας διακοπές σε ξενοδοχείο χωρίς κουζινάκι στο δωμάτιο, άνετα χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε μπρίζα κάνεις τη δουλειά σου!Έχεις δίκιο πάντως ότι πιάνει πολύ χώρο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ωραία περάσαμε κι εμείς το λοιπόν, το χάρηκα πολύ γιατί αλλιώς ξεκίνησε η μέρα με την προοπτική τρυπανιών και σαβουρομάσας και πολύ βαριόμουν... Το μόνο αρνητικό είναι ότι κατά το απογευματάκι η Σεμέλη ξεκίνησε κάτι δέκατα. Ελπίζω μόνο να μην κόλλησε κανένα από τα πιτσιρίκια, αν και ευτυχώς είχε τις κλειστές της και δεν πολυπλησίαζε οπότε δε νομίζω...

Από την άλλη, έχω πάρει στη Μαρίνα του κόσμου τα βιβλία!! αρχίζουν και λιγοστεύουν οι επιλογές μου κάθε που πάω σε βιβλιοπωλείο... (είναι και ακριβό σπορ, εδώ που τα λέμε...).

Δεν ξέρω που μένετε, αλλά εδώ το έψαξα γιατί είναι όντως μεγάλο το έξοδο, στο Χολαργό έχει δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη με πολλά-πολλά παιδικά βιβλία και σκοπεύω να πάμε να γραφτούμε. Γενικά πολλοί δήμοι έχουν φτιάξει πλέον τέτοιες βιβλιοθήκες, αξίζει ίσως να το κοιτάξεις. Νομίζω είναι ωραίο και για τα παιδιά να συνηθίζουν σε κάτι τέτοιο...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!

Καλά τι παιδάκια γλύκα είναι αυτά;Αχ ζηλεύω...με έχει φάει η κλεισούρα,αλλά αύριο αμάξι και βόλτα όπου με βγάλει δεν αντέχω αλλο...

Έβαλα φωτό στο profile τον Γιώργο και τη μπουμπού...

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Σούπερ, περάσαμε σήμερα!!!:)

Τα παιδιά κατευχαριστήθηκαν...αλλά σχεδόν τα ξεκάναμε γιατί μετά είχαμε και συνέχεια. ενιγουεϊ, τώρα έχουν ξεραθεί στον ύπνο.

Τέλειες οι φωτός ντουντούκα!

Βασικά δεν ψάχνω κάθισμα αυτοκινήτου αλλά κάθισμα για καρέκλα όταν είμαστε σε ταβέρνα κλπ...τα βρήκα αλλά δεν ξέρω τι να διαλέξω και αν αξίζει η αγορά...καμιά ιδέα?

Εμείς έχουμε της φισερ-πραις που δένεται στην καρέκλα και είναι σούπερ βολικό.

Βασικά τώρα στη Σοφία και στο σπίτι αυτό χρησιμοποιούμε γιατί του Κωστή έχει γίνει γραφειάκι +καρεκλα στο δωμάτιό του.

Πάντως όταν πήραμε το φορητό για τον Κωστή, είχα πεί ότι αν ήξερα πόσο βολικό είναι δεν θα έπαιρνα άλλο για το σπίτι;)

Λοιπόν για τον ατμομάγειρα δεν ξέρω..... Για 2,3 μήνες είναι και τώρα είναι για ένα μόνο παιδί, με τον Αλέκο μια χαρά ήταν η κατσαρολίτσα... Μαγείρευα κάθε 3 μέρες. Νομίζω ότι δεν θα τον πάρω... Και πιο πολύ σκέφτομαι τον χώρο, πού θα τον βάζω, δεν μπορώ να βλέπω και αυτό στην κουζίνα μου.Είναι η φιλοσοφία του μαζεύω πράγματα στην οποία αντιστέκομαι...

Εγώ πάντως τον πήρα (της chicco) και δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου. Ειδικά από τη στιγμή που γύρισα στη δουλειά και με την ποικιλία ανθρώπων που μένουν με τη Σοφία, εγώ απλώς έκοβα τα κομματάκια το πρωί, τα άφηνα στο ψυγείο και οι λοιποί φρόντιζαν να είναι τα γεύμα έτοιμο στην ώρα του -ειδικά αυτό το βάζω το φαγητό να γίνεται και πάω βόλτα είναι πολύ τέλειο.

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς έχουμε της φισερ-πραις που δένεται στην καρέκλα και είναι σούπερ βολικό.

Βασικά τώρα στη Σοφία και στο σπίτι αυτό χρησιμοποιούμε γιατί του Κωστή έχει γίνει γραφειάκι +καρεκλα στο δωμάτιό του.

Πάντως όταν πήραμε το φορητό για τον Κωστή, είχα πεί ότι αν ήξερα πόσο βολικό είναι δεν θα έπαιρνα άλλο για το σπίτι;)

Έεεετσι! κι εγώ μα το αντίστοιχο της chicco έτσι νιώθω.

Και επειδή ο Γιώργος δεν το αποχωρίζεται με τίποτα,

θα πάρω ένα ακόμη για τη μικρή σε μερικούς μήνες.

899667.png226174.png

καλησπερα σας!σημερα περασαμε μια υπεροχη μερα!ολη μερα εκτος σπιτιου!

Ντεπόν στείλε μου τη δ/νση σου μπας και μπορέσω να στο στείλω απευθείας εκεί.

ελενη γινεται με μια παραγγελια να στειλεις σε διαφορες διευθυνσεις...?θα μπορουσες αραγε να βαλεις στην παραγγελια ενα και για μας και να μοιραστουμε τα μεταφορικα?μας αρεσει αυτο... http://www.mytoys.de/SIGG-Trinkflasche-03-l-Felix-auf-Flugzeug/03l-SIGG-Flaschen/SIGG/KID/de-mt.sc.br01.17.%28de-mt.ha.br01.01.01%29/1990601

Είναι όντως ωραίο που κάνουν παρέα τα παιδάκια... Και όσο πιο πολύ βρίσκονται τόσο πιο κοντά έρχονται... Και θυμούνται ο ένας τον άλλον και αποζητιούνται!

Μυρτώ έτσι με το μπεμπάκι στο wrap νόμιζα ότι ήταν η κοιλίτσα σου!

και γω στην αρχη μπερδευτηκα...! παντως πολυ συγκινηθηκα που ειδα τις φωτο..συνηδητοποιησα ποσο πολυ εχουν μεγαλωσει τα παιδακια μας....:)

Επεξεργάστηκαν by anastasie

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ανασταζί δυστυχώς δεν γίνεται αυτό και άν γινόταν θα πληρώναμε διπλά μεταφορικά... Χαζομάρα μου που δεν το σκέφτηκα...

Κρίμα που είσαι μακριά. Τα υπόλοιπα τα παρήγγειλα, όταν καταφτάσουν θα σας ενημερώσω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...