Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Λοιπόν μολις πιάσετε Κηφισίας ακριβώς στη διαυσταύρωση με την κατεχακη θα κανετε αριστερα(δηλαδη θα στριψετε στην κατεχακη που ονομαζεται Βασιλέως παύλου σε βγάζει κατευθειαν στο παρκο.

στο στελνω με πμ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εμείς δεν θα ρθούμε... Και η τσουλούφω άρχισε το βήχα και τα μάτια της γυαλίζουν. Κι επειδή σε 10 μέρες πάμε διακοπές θα είμαι καλό κορίτσι. Να περάσετε τέλεια!

Ντεπόν στείλε μου τη δ/νση σου μπας και μπορέσω να στο στείλω απευθείας εκεί.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Bασούλα ουτε εμεις θα ερθουμε, σορυ αν σε ξεσηκωσα!!!!

Εχω ανεβασει λιγο πιεση και δεν νιωθω πολυ καλα...

Θα την παει εδώ στην παιδική χαρα ο Βαγγελης...

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κι εμείς άκυρο! Το βράδυ απλά εφιαλτικό, ο Γιώργος μάλλον ήθελε να μου επιβεβαιώσει ότι έχει κολλήσει γαστρεντερίτιδα και ό,τι λοιπή ίωση κυκλοφορεί. Πέραν της τρελής γκρίνιας που έχει από χτες, την...περιουσία που βγάζει διαρκώς από τη μύτη, τα σάλια που τρέχουν, τα σκασμένα μάγουλα και πηγούνι σαν πλητή, τις τσίμπλες που κλείνουν τα μάτια του, τα αυτιά που τα δείχνει σαν να πονάνε αλλά ταυτόχρονα βάζει και χέρια στο στόμα οποτε παίζει να βγάζει και τραπεζίτες, ανέβασε πυρετό τα ξημερώματα και σήμερα έκανε έναν ακόμα εμετό! Δε νομίζω να ριψοκινδυνεύσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας! Κοιμήθηκα καμιά ώρα το βράδυ και ευτυχώς ένα δύωρο τώρα το πρωί. Η μπουμπού κλασσικά δεν τρώει και εγώ παλεύω με τα θήλαστρα και τα μπιμπερό! Τέσπα, θα την περάσουμε κι αυτή την πίστα...ελπίζω!

Να περάσετε τέλεια στο πάρκο (όσοι πάτε τελικά) έχει τέλειο καιρό!

mGKop3.png60Jvp3.png

εμείς γυρίσαμε!!! τέλεια μέρα, πολύ πιτσιρικαρία στο πάρκο!!!

κάτσαμε 3.5 ώρες, περιδρομιάσαμε τα πάντα (άπαιχτα τα κεφτεδάκια!!) και γυρίσαμε μέσα στην άμμο!! (Τάτη, δεν έπαιξε η μέθοδος..της έβγαλα τα παπούτσια και μαζί και ένα φαράσι άμμο, οπότε πήγαμε για πλύσιμο ποδιών στο νιπτήρα. Και ξύπνησε. Αλλά ξανακοιμήθηκε, αυτό έλειπε!! ).

Εϊδα ότι λέτε και για παιχνίδια... εγώ δεν θα της πάρω άλλα, τέλος για φέτος! Τώρα που ανοίγει ο καιρός, όλο έξω θα είναι! Από την άλλη, έχω πάρει στη Μαρίνα του κόσμου τα βιβλία!! αρχίζουν και λιγοστεύουν οι επιλογές μου κάθε που πάω σε βιβλιοπωλείο... (είναι και ακριβό σπορ, εδώ που τα λέμε...).

Πάω να φορτώσω τις φωτογραφίες μας και να σιδερώσω!!! ΟΛΕ!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Και εμείς γυρίσαμε και περάσαμε τέλεια! Ο Στέφανος ξεσάλωσε και άφησε τον ύπνο για τον δρόμο της επιστροφής. Τώρα τον ξανακοίμησα μεσα ευτυχώς.

Πολύ χάρηκα που σας είδα όλες και όλους και γνώρισα και όσες δεν ήξερα!

Να το ξανακάνουμε! Νιώθω ότι πήγαμε εκδρομή εκτός Αθηνών! Πολύ σουπερ μέρος.

ααααα πολύ ωραία περάσατε! Μπράβο ζηλεύω!

Κι εμείς εδώ... Παραλίγο να φάει ο ένας τον άλλον για μεσημεριανό....

Ευτυχώς κοιμηθήκαμε και συνήλθαμε!

ΆΝτε και να το ξανακάνουμε...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Tι ωραίες φωτό! Πάντα να περνάμε έτσι τέλεια! (λέω να περνάμε γιατί στην επόμενη δεν μου τη γλιτώνετε, θα έρθω σίγουρα!) Ωραίο πάρκο φαίνεται! Ντουντούκι έφαγες φρίκη με την άμμο;:tongue:

Εγώ κλασσικά, ξεκαθαρίζω και πετάω σαβούρα! Μα πόση σαβούρα μπορεί να μαζέψει κανείς, είναι απίστευτο!:rolleyes:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...