Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Από την δική μου εμπειρία, μια το ρίχνουν στα ωάρια και μια στο σπερμα..

σε εμένα ποτέ δεν βρέθηκε τίποτα πέρα από το ότι μερικές φορές ο οργανισμός μου δεν ανταποκρίνεται όπως θα περίμεναν στα φάρμακα και από αυτό συμπεραίνουν ίσως ότι κάπου φταίνε τα ωάρια. Ξεκίνησα στα 34, τώρα είμαι 37…εεε θα φταίνε και τα ωάρια τώρα!! το πρόβλημά μας εξ αρχής ήταν το σπερμα. Μετά από 3 χρόνια καταλήγουμε ως το μοναδικό παράγοντα που το χαλούσε να να είναι τα μικρόβια, τα οποία αντιμετωπίσαμε αλλά ακόμη δεν έχουμε δει να φτιάχνουν οι παράγοντες του σπέρματος εκτός από τη δυναμική τους δλδ το πόσο παραμένουν ζωντανά το οποίο θεωρώ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ενώ δεν δίνουν τόση σημασία. 
      στη πρώτη εξωσωματική ρίξαμε τον κατακερματισμό από 46 στο 28 και έμεινα έγκυος με ατυχή έκβαση δυστυχώς στις 30 εβδομάδες κύησης. Από τότε ακόμη παλεύω να ξανά μείνω. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αχ βρε Σοφούκα! Τί τραβάς κι εσύ?? Ήσουν έτοιμη να τους πετάξεις και αυτούς στον κάδο ανακύκλωσης εεε?

Τελικά μάθαμε αν κλείνει το πάρκο στις 14.30??? Τεσπα, θα δούμε... Ό,τι και να ναι το πολύ πολύ να μετακομίσουμε!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βαλτε το χαρτη για αυριο που ειχατε βαλει και το προηγουμενο ΣΚ:)

και εγω δεν νομιζω να προλαβω να φτιαξω κατι για αυριο....:rolleyes:ψιλοτρεχω σημερα...:(

επισης εσεις της καθαριοτητας:tongue:με τι να καθαρισω το χαλί της μικρης σε ενα σημειο που εχει ενα λεκε??δε θελω το κλασικο απορρυπαντικο που εχω για τα αλλα χαλιά.

πειτε βρε παιδια που ειναι αυτο το παρκο γιατι δεν εχω ιδεα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Αχ βρε Σοφούκα! Τί τραβάς κι εσύ?? Ήσουν έτοιμη να τους πετάξεις και αυτούς στον κάδο ανακύκλωσης εεε?

:mrgreen::mrgreen: Σου λέω ήταν τυχεροί που μου πονάει η μέση από το πακετάρισμα!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

:mrgreen::mrgreen: Σου λέω ήταν τυχεροί που μου πονάει η μέση από το πακετάρισμα!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol: Αυτό που με τρελαίνει σε σένα είναι η οικολογική σου συνείδηση!

Ντεπονάκι εδώ δες οδηγίες

http://maps.google.it/maps?f=d&source=s_d&saddr=&daddr=38.012022,23.775229&hl=it&geocode=&mra=dme&mrcr=0&mrsp=1&sz=15&sll=38.01351,23.777161&sspn=0.023837,0.055661&ie=UTF8&z=15

to b

μπαινεις φαρο το 1ο δεξια (παπαναστασιου) και ολο ευθεια μεχρι να δεις παιδικη χαρα στα δεξια σου!

Διαφημίσεις

Λοιπόν τωρα που το θυμήθηκα, να πω για τα LEGO. Αυτά που πήρα εγώ τα φθηνά τελικά ήταν μικρά κομματάκια από 4 χρονών και απάνω...

Δεν ήταν τα DUPLO που είναι για τα πιο μικρά.. Αν βρω κάτι που είναι καλό στο μεταξύ θα σου πω.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Βασικά δεν ψάχνω κάθισμα αυτοκινήτου αλλά κάθισμα για καρέκλα όταν είμαστε σε ταβέρνα κλπ...τα βρήκα αλλά δεν ξέρω τι να διαλέξω και αν αξίζει η αγορά...καμιά ιδέα?

Εγώ είχα πάρει ένα πράγμα από το Λητώ που ήταν τσάντα-αλλαξιέρα και κάθισμα, το λάτρεψα! Χωρίς να βγάλεις τα πράγματα από μέσα μετατρέπεται σε καρεκλάκι που δένει πάνω στην καρέκλα....Δεν μπορώ να βρω τη φωτογραφία ρε γμτ να στη δείξω...

Δεν έχουμε αφήσει ίωση για ίωση ΄βλέπω! Εγώ με την απορία θα μείνω αν όντως είχε γαστρεντερίτιδα ο μικρός αφού μετά τους 3 χτεσινούς εμετούς και μια σχετική αφαγία που συνεχίζεται δεν έχει άλλο σύμπτωμα.

Τέσπα, σήμερα είπαμε να τα ξεθεώσουμε πρωί-απόγευμα στις βόλτες και τελικά μας ξεθέωσαν αυτά αφού το μεσημέρι που βρεθήκαμε σπίτι 1η φορά δεν κοιμήθηκε και ο Γώγος και τους ακούγαμε χορωδία! Και τώρα το βράδυ πάλι τρελή γκρίνια και τα 2 και αποκαλύφθηκε ότι ο Ηώγος έχει τρελό κόλλημα που η μπέμπα κοιμάται μαζί μας ενώ εκείνος και να τον πάρουμε ανάμεσά μας νομίζει είναι ώρα για παιχνίδι, αναβοσβήνει τα φώτα και άλλα χαριτωμένα. Πρέπει να αρχίσω τα μεσημέρια να τη βάζω μαζί του γιατί δε μας βλέπω καλά! Το θέμα είναι ότι αυτή δεν κοιμάται πολύ ώρα συνεχόμενα και φοβάμαι μην τον ξυπνάει! Οι υπόλοιπες τα έχετε βάλει μαζί τα βλαστάρια σας?

Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα τα πούμε αύριο, αλλά κι εγώ η ανεπρόκοπη δεν έχω ετοιμάσει κάτι. Πάλι όμως δεν προβλέπεται να μένουμε πολύ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Προσοχη προσοχη το πάρκο κλείνει στις 17.30!!!! Οπότε χαλαράαααααααααααααααααααααααααααααα

Οδηγίες δείτε το μήνυμα της Λέγκους πιο πάνω

Και λοιπά νέα, η βχοριακη της φίλης μου διπλασιαστηκε οπότε ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ax ωραία αυτα τα λεγκο Ελενη...θυμαμαι ειχα και εγώ ενα σπιτάκι μικρή και το λατρευα!

Μαλλον θα την κάνω την παραγγελιά απο μυτους τελικά... θέλω και ενα πολδηλατάκι με βοηθητικές για την Ειρηνη...εχει γυρω στα 70 ευρω, εδώ πόσο κάνουν ξερετε?

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα!

ωραια να περασετε αυριο στην συναντηση!

τι ωραια νεα αυτα φελινι!

καρεκλακι πηραμε και εμεις το ρεινφορεστ της φισερ πραις...το εχω μονιμα στο σπιτι σε μια καρεκλα και τις ταιζω σε αυτο αλλα ειναι αρκετα βολικο για να το παρεις μαζι σου... βεβαια αυτο της μαδερκερ ειναι πολυ καλυτερο πιστευω αν το θες μονο για εξω...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...