Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χθες στο σπιτι ειχε ερθει ενα κοριτσακι 2,5 χρονων και η στεφανια στην αρχη το αφηνε να παιξει με τα τουβλακια και αλλα παιχνιδια

αλλα οταν αργοτερα πηγε να παρει το καροτσακι ή τις κουκλες της,το ποδηλατακι δεν την αφηνε να τα αγγιξει

αυτο τωρα το αρχισε ,παλια το αφηνε και αλλα παιδακια που ερχονται ,τωρα τι επαθε και πως το χειριζομαστε το θεμα??

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Βασούλι, προσπαθείς να της αποσπάσεις την προσοχή. Της προσφέρεις άλλη κούκλα, της δείχνεις άλλο παιχνίδι, κλπ. Της εξηγείς επίσης, στο ύψος της (βαθύ κάθισμα), ότι το άλλο κοριτσάκι θα κάνει μια βόλτα με το καρότσι και μετά θα της το δώσει και θα τα πηγαίνουν εναλλάξ για να είναι και τα δύο ευχαριστημένα.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

βασω νομιζω οτι ειναι της ηλικιας...και μενα ο δικος μου σε γενικες γραμμες δινει ολα τα παιχνιδια του αλλα ειναι καποια που τα εχει ιδιαιτερη αδυναμια και δεν τα δινει με τιποτα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Στο καφενείο λοιπόν!

Ελένη για στείλε κανένα τηλέφωνο γιατί δεν σε έχω. Στέλνω και το δικό μου.

Βάσω, της ηλικίας είναι το 'δικό μου'. Η dooo τα είπε πού καλά περί αυτού. Όχι ότι πιάνει πάντα βέβαια:? Και σε μερικά παιδιά κρατάει ποοοολύ καιρό όμως (βλ. Κωστής)

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα! Ακόμα σπίτι είμαι! Είναι όμως καλύτερα η μικρή, άρχισε να τρώει (της έφυγε η μπυροκοιλίτσα από την ασιτία 2 μέρες χαχα) και προς το παρόν είναι απύρετη!

Αναστασία νομίζω πως πρέπει να πάρεις τηλ. την εταιρεία, μήπως θέλει σέρβις και να σου φέρουν ένα άλλο. Αν αυτοί σου δώσουν το οk να το χρησιμοποιήσεις τότε είσαι εντάξει!

Θεοδώρα καλωσήρθες πίσω!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Στο καφενείο λοιπόν!

Ελένη για στείλε κανένα τηλέφωνο γιατί δεν σε έχω. Στέλνω και το δικό μου.

Βάσω, της ηλικίας είναι το 'δικό μου'. Η dooo τα είπε πού καλά περί αυτού. Όχι ότι πιάνει πάντα βέβαια:? Και σε μερικά παιδιά κρατάει ποοοολύ καιρό όμως (βλ. Κωστής)

Έστειλα....

Υπάρχει και το αντίθετο από αυτό, το να θέλει τα παιχνίδια των άλλων παιδιών...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!!!

Σοφουκάκι, ωραία νέα!

Θεοδώωωωωωωωρα, καλως ήρθες!!!

Βασούλι, την προηγούμενη φορά που βρέθηκαν Λήδα, Θοδωρής και Δανάη, τελικά με την μέθοδο Ντου, πείστηκαν και ανέβαιναν εναλλάξ στον τάρανδο!!!Εντυπωσιαστήκαμε όλοι, τα φτύναμε!!!

Σας ζηλεύω για αύριο αλλά δεν μπορώ να την κοπανήσω...Να περάσετε καλά...

Έστειλα....

Υπάρχει και το αντίθετο από αυτό, το να θέλει τα παιχνίδια των άλλων παιδιών...

Μα και τα παιχνίδια των άλλων 'δικά μου' θέλω να είναι. Ειδικά αυτά που κρατάνε στα χέρια τους και παίζουν:mad:

Σοφούκα, περαστικά σας:D

Μυρτώ έχω την εντύπωση ότι όσο πιο συστηματικά κάνουν παρέα, τόσο πιο δεκτικά γίνονται σε τέτοιες παρεμβάσεις. Υπάρχει ελπις:tongue:

Θεοδώρααααα, νομίζω ότι ακόμα δεν σου είπα καλωσήρθες:oops:

DPYUp2.png EYukp3.png

αυτο εκανα βαθυ καθισμα (συνηθως ετσι με βολευει ,δεν το ειχα φιλοσοφισει να πω την αληθεια ) της εδωσα αλλες κουκλες και της εδωσε τελικα με τα πολλα της εδωσε το καροτσι και της κουκλες αλλα οχι το ποδηλατο και ηταν ολη την ωρα στην ψιλοτσιτα

μυρτω αυτο δειχνει οτι αυτα που εχουν αδερφακια μαθαινουν να μοιραζονται πιο γρηγορα

Διαφημίσεις

για να γελασετε

η στεφανια δεν λεει "σήκω" αλλα οταν θελει να σηκωθω ερχεται

βαζει τα χερια της εκει που καθομαι και προσπαθει να με σηκωσει και λεει "ωχ ωχ"(επειδη δεν μπορει να το κανει φυσικα )

οποτε εκανε διασκευη το τραγουδακι η μικρη ελενη

"η μικρη ελενη καθεται και κλαιει

γιατι δεν την παιζουν οι φιλεναδες της

ωχ ωχ ελενη

κλεισε τα ματακια σου και πιασε οποιον θελεις "

Καλημερούδια σας!

Ετοιμάζεστε να βολτάρετε ε?Εγώ έχω σαπίσει μέσα στο σπίτι και μια χαρά είναι με την αναρρωτική να χουχουλιάζεις δε λέω, όμως αυτός ο κατ' οίκον περιορισμός κάπου αρχίζει να μου τη δινει!:rolleyes:

Βρε Βασούλα, σαν πολλές απαιτήσεις δεν έχεις από το κοριτσάκι σου! Είπαμε έδωσε το καρότσι, έδωσε και τις κουκλες, αλλά το ποδήλατο?Το ποδήλατάκι της? Ε αυτό παραπάει!:mrgreen:

mGKop3.png60Jvp3.png

λοιπον οσο αναφορα το θηλαστρο... εχω το σουινγκ...μια μερα που αντλουσα περασε γαλα στο σωληνακι...πρεπει να μπηκε ομως και ελαχιστο μεσα στο μηχανισμο....το σωληνακι φυσικα το επλυνα.. αλλα το θηλαστρο μπορω να το χρησιμοποιησω ή λετε να υπαρχει προβλημα?

Αν δουλευει βέβαια και να το χρησιμοποιησεις!!! :D Το θέμα είναι μην χάλασε από την υγρασία, αλλά αν σου δουλεύει φυσικά ... εμένα το τί είχε τραβήξει το καυμένο το μινι ελεκτρικ δεν λέγετε, τώρα δεν ξέρω νομίζω ότι ταχει φτύσει...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Αν δουλευει βέβαια και να το χρησιμοποιησεις!!! :D Το θέμα είναι μην χάλασε από την υγρασία, αλλά αν σου δουλεύει φυσικά ... εμένα το τί είχε τραβήξει το καυμένο το μινι ελεκτρικ δεν λέγετε, τώρα δεν ξέρω νομίζω ότι ταχει φτύσει...

δουλευει....αρα το χρησιμοποιω και οσο παει...;)

thnx!

βασω πολυ καλη η στεφανια!

tqj2p3.png vvtJp3.png

ιιιιιι, έβγαζες γάλα με το μίνι ελέκτρικ;:shock: Εγώ δεν μπορούσα καθόλου μ' αυτό! Πιο πολύ έβγαζα με ένα χειροκίνητο της αβέντ!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...