Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέεεερα!

Λοιπόν,ανυπομονώ για αύριο!

Μόνο που πρέπει να οργανωθούμε, να δούμε τι θα φέρει η κάθε μια.

Εγώ για παράδειγμα θα φέρω πίτσα και κοινό κρυολόγημα, η Αφροδίτη μπορεί να φέρει κεφτεδάκια και γαστρεντερίτιδα και η Ελένη τυροπιτάκια και εποχιακή γρίπη.

Όταν μεγαλώσουν τα βλαστάρια μας θα προσθέσουμε στο μενου και παιδικές αρρώστιες για πιο πλούσιο αποτέλεσμα!

Σας φιλώ και θα τα πούμε αύριο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Τζεν το κάθισμα αυτοκινήτου είναι autositze εδώ http://www.mytoys.de/Autositze/KID/de-mt.ba.ca02.01/

εμάς μας βοήθησε για την μετάφραση το worldlingo http://www.worldlingo.com/en/products_services/worldlingo_translator.html

Βασικά δεν ψάχνω κάθισμα αυτοκινήτου αλλά κάθισμα για καρέκλα όταν είμαστε σε ταβέρνα κλπ...τα βρήκα αλλά δεν ξέρω τι να διαλέξω και αν αξίζει η αγορά...καμιά ιδέα?

κορίτσια εγώ πειράζει να φέρω κάτι έτοιμο? (---> ακαμάτρα στην κουζίνα)...και τι όμως? :rolleyes::roll:

ωραιο το μενου μου φαινεται θα λακίσουν όλες!!!!!

πως ειναι σμρ ο αλεκος;;;

εγω ειμαι ορος, ρουφηχτηρι, υγραντηρας!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Ο Αλέκος το πρωί και όλη νύχτα δεν είχε καθόλου πυρετό. Πήγαμε μια βόλτα στο Χαλάνδρι και τώρα είχε 37,2...

Βήχας μύξα και δε συμμαζεύεται! Ανβρεις τον ατμομάγειρα πες μου κι εμένα, να τον πάρω δώρο...

Πάντως αν όλα πάνε καλά θα ρθούμε αύριο, δεν έχω ετοιπμάσει μενού αλλά κάτι θα φτιάξω...

Τζεν, μην ανησυχείς τα τρώμε όλα...

Και όσο για το κάθισμα νομίζω ότι έχεις μεγάλες αντοχές για να τον έχεις γυρι΄σμένοπίσω για τόσο καιρό... Μην ξεχνάς ότι αυτά τα βρεφικά καθίσματα είναι και πολύ ζεστά για το καλοκαίρι... Εγώ από 10 μηνών τον έβαλα στο μπροστινό. Α καιγια τις ταβέρνες μια χαρά είναι και αυτό το καθισματάκι από τα τζάμπο, της φίσερ πράις είναι νομίζω!

Πήρα ωραίο δώρο από ELC στον Αλέκο να φτιάχνει δεινόσαυρους!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!!!

Βασικά δεν ψάχνω κάθισμα αυτοκινήτου αλλά κάθισμα για καρέκλα όταν είμαστε σε ταβέρνα κλπ...τα βρήκα αλλά δεν ξέρω τι να διαλέξω και αν αξίζει η αγορά...καμιά ιδέα?

Εμείς έχουμε καταβολευτεί αυτό: http://www.mothercare.com/Baby-Polar-Gear-booster-seat/dp/B0030G8CJC/ref=sr_11_1/278-5602817-2400315?_encoding=UTF8&mcb=core

Είναι της mothercare, και το καλό του είναι ότι προσαρμόζεται στην καρέκλα και όχι στο τραπέζι. Ταιριάζει σε όλες τις καρέκλες άνετα, είναι πολύ ελαφρύ (αφρολέξ και ύφασμα) και σχετικά μαζεμένο, ενώ αυτά που μπαίνουν στα τραπέζια 1ον δεν μπαίνουν σε όλα τα τραπέζια, 2ον ενίοτε πέφτουν μαζί και με το τραπέζι αν τυχόν σηκωθεί όποιος κάθεται απέναντι και 3ον δεν μαζεύουν τα σίδερά τους οπότε κουβαλάς άλλη μια γκουμούτσα. Αυτά. Σας έπεισα; Το έχω πάρει δώρο πολλές-πολλές φορές. Εδώ στο κατάστημα έχει γύρω στα 25-30 έουρα. Στη Σεμέλη το έχουμε λιώσει από πολύ νωρίς μέχρι και τώρα ακόμη καμιά φορά, πλέον βέβαια χωρίς τα λουριά για ανεβοκατεβαίνει άνετα.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Ουουουουου

Ωραία ήταν και σήμερα!

Εγώ αύριο θα φέρω χορτοπιτάκια και αν έχω φουντούκια θα κάνω και τις καρδούλες που είχα φέρει την άλλη φορά. Ωραίες μέρες μας κάνει!

Σήμερα κατεβήκαμε εξάρχεια και ήταν σούπερ, ήθελα να πάρω το Νταφάκι αλλά έχω χασει όλα τα τηλέφωνα γμτ...

Ερώτηση προς Τάτι και Άφρο... μπας και έχω σε εσάς μπιτζαμομπλούζα Σοζωρή με ένα λιονταράκι με μπιτζαμες πάνω; Γιατί μπορώ να το εντοπίσω...

Το καλό με τους ανοιχτους χώρους είναι ότι τα μικροβια προτιμάνε τα λιάζονται από το να κάνουν μετακομίσεις... άρα μη μασάτε και πάρτε τα κρυολογηματά σας και ελάτε!!!

Περδίκι θα είναι ο Αλεκούκος (κάθε φορά θυμάμαι την φωλιά του αλεκούκου και κλαίω...) και η Αφροοικογένεια αυριο!!!!!!!!!

Κατά τις 11 είπαμε;

Ωρε Λενιώ ξέχασα να σε ρωτήσω για τα leggo...

Τζενάκο και την κορμάρα σου σκέτο να φέρεις αύριο μας κάνει!

Διαφημίσεις

hello!!!

βαλτε το χαρτη για αυριο που ειχατε βαλει και το προηγουμενο ΣΚ:)

και εγω δεν νομιζω να προλαβω να φτιαξω κατι για αυριο....:rolleyes:ψιλοτρεχω σημερα...:(

επισης εσεις της καθαριοτητας:tongue:με τι να καθαρισω το χαλί της μικρης σε ενα σημειο που εχει ενα λεκε??δε θελω το κλασικο απορρυπαντικο που εχω για τα αλλα χαλιά.

λεγκω σου στελνω το τηλ μου, αν μπορεις στειλε και το δικο σου για αυριο μηπως σας χασουμε(εχω και της jen αλλα ειπε πως δεν ειναι σιγουρο αν θα ερθει...)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

αφού δεν την παλεύει πάνω μου πειράζει που τον άφησα στο ρηλάξ;;;;

εγω νομίζω ότι ο μικρός θα χειροτερέψει... γμτγμτγμτ και σιτ και ξανασιτ...

Λεγκω πυτζαμα δεν εχω εγώ... αν και δεν κατάλαβα καλά το ερώτημα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Kαλησπέρα!

Επιτέλους μετά από πολύ καιρό κατάφερα και πήγα τα πιτσιρίκια μια βόλτα! Βέβαια σε κάποια φάση οι 2 μεσαίοι τσακωθήκανε και αρχίσανε να πλακώνονται και να κοπανάνε ο ένας τον άλλον με τα σκέητ και τα πατίνια:roll:

Ό,τι και να τους έλεγα, συνέχιζαν ακάθεκτοι τον καβγά, πήγα να τους πετάξω τα πατίνια σ' έναν κάδο ανακύκλωσης που ήταν εκεί κοντά, αλλά ήταν γαντζωμένοι επάνω τους και δεν τα άφηναν εύκολα χωρίς μάχη :mrgreen: μου πονούσε και η μέση, οπότε είπα να τους μαζέψω και γυρίσαμε άδοξα σπίτι!:rolleyes::rolleyes:

Δυστυχώς αύριο δεν μπορώ να έρθω... περιμένω κόσμο το μεσημέρι.:(

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...